FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Érdemes lenne majd a problémás usereket tiltólistára tenni.
Ne is írhassanak ide ha nem tudnak kulturáltan hozzászólni.
fire2001
Nem írtad a linkbe, hogy konkrétan mirõl van szó, ezért elkerülte a figyelmemet. I'm sorry.

8 kommenttel elotted volt, meg csak oldalt sem kellett volna visszalapozni, de talan kepernyot sem gorgetni😊

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
korábban nem volt akkora jelentõssége, ha letört 1-1 elem a kocsiról
fire2001
hûû totti jó nagyot rajtoltál 😄
Már nem is látlak úgy elhúztál a rajt után 😊

bardocz
Nyomjad neki Totti!
nearo
Legyen... de csak ha képes vagy pártatlan lenni. Ha nem, leváltunk 😉

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ha kis ráfordítással újra látogathatóvá teszed ezt a fórumot, kiírtod a droidokat, akkor van mégegy szavazatod..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dietrich
Örülök Alonso 2. helyének Monacoban 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Na most komolyan, már itt vagyunk a célegyenesben csak pár értelmes komment kell😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
megvesztegethetõ vagyok 2-3 sörért <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
valamit igérj a népnek!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
mi a programod? 😄D

Ulvar
Csak ne legyél "faociszta" 😊))). Tõlem nyugodtan, de akkor egyenlõen bánj mindenkivel 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

fire2001
Jelentkeztem én is HG-nak, inkább voksolni kéne.
Bár ha nagyon akarsz akkor legyél, ne legyen vita belõle. 😊

Totti5
Inétzõdik a házigazda jog. Légyszíves írjátok le mégegyszer hogy elfogadtok e avagy nem.

Freedom88
köszönöm!

T.T.

Dietrich
vélhetõen azért nincs ott forgalom, mert van olyan fórum aminek jóval nagyobb a látogatottsága mint az sg-nek és van IC része is

fire2001
Geri Halliwell meets Adrian Newey: 'What do you do around here, change the tyres?

Biztos hülyén érezte magát Adrean a beszélgetés közben, de akinek szégyenkezni valója van az inkább a csaj.
Ha ennyire okos miért megy f1-es pálya közelébe? 😄😄

Krisztiam
sziasztok hol lehet megnézni a monacói nagydíjat??

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Az én részemrõl mind a ketten támogatva vagytok (vagy hárman hányan vagytok nemtom) 😄😄

tadam tadam

Admin topicban kerte Dzsini, hogy kuld el ujra, ahogy az irva van.

Reszemrol tamogatva vagy.

Totti5
Nem arcoskodásból, de ha én nem kaptam meg akkor te sem fogod. Vagy inaktívak az SG adminok, vagy itt nem lehet senki HG, mert már ketten is küldönt kérvényt, 1 hónapja de semmi reakció.

fire2001
Ha gondoljátok én is szívesen lennék HG, szinte minden órába felnézek, ha gond lesz azonnal törlöm 😊

bardocz
:'DD

Totti5
Mercédesznek mindegy mit fejleszt, lassan a HRT szintjén lesznek ezzel a tempóval😄

Totti5
Olvastam😊)) ennél rosszabb kifogást ki sem találhatott volna. A helyzet az lehetett hogy összeszarta magát amikor Hamilton elsuhant mellette az alagútban és azt se tudta mit csináljon hírtelen csak jött a fal😊

oneal1
nem tudjátok, hogy a mercedes, hogy fejlesztett autót vagy a ferrari kanadába?

nem emlékszem😊

!Forza Ferrari!

Itt a pont. Hamilton legalább azért ül autóba, hogy versenyezzen,és ne rinyáljon minden kis szarért.
Montoya óta rajta kívül esetleg még Kobayashi-t lehetne említeni,aki legalább tökös,és odaveri a gépet.Nem ezért kapják a pénzüket ? Monaco szûk, elõzhetetlen a naptárba felesleges pálya szerintem, de legalább van aki még itt is megpróbálja a lehetetlent !
Norbi1990
Arra hivatkozott, hogy azért esett ki mert Hamiltonnal összementek még a visszafordítóba.
bardocz
Ha már belül van illene helyet hagyni, már csak azért is, mert õ már nem fog tudni hova menni, és ütközés lesz belõle.
Norbi1990
Ha nem hagy helyet a védekezõ és a támadó belemegy és sérült akkor úgy járt. A védekezõ pilóta szokott változtatni az irányán, hogy blokkolja a másikat.
Totti5
Massás esetet többször visszanézve erõsen zavró volt neki hogy elõtte is voltak és azok seggébe volt, igaz Hamilton elõzött ezt Massa lehet nem látta vagy azt hitte hogy az autónyi helyen nem fgja megpróbálni ( más lehet hogy nem, de annyira ismerhetnék már Hamit hogy nem az a vonatozó típus ). Igazából nem történt semmi, kicst összeértek. Azt azért ne feledjük el hogy Massa a Sauberes idõszakában rendszeresen támaszkodott másokra és agresszívan szépen ki is tertele õket a pályáról, talán DCvel csinált ilyet és még be is mutatott neki miután kitette. Büntették ezt anno ? dehogy... Azt hogy Massa idegileg gyenge és az alagútba amatõr módon nekivágta ahhoz már senkinek semmi köze nem volt.

Nightt
Sztem is mindket esetben a vedekezo pilota helyet kellett volna adjon a tamadonak. Direkt nem irtam neveket, mert tok mind1, h ki vedekezik vagy tamad, ha a tamado auto eleje elorebb van, mint a vedekezo hatulja, helyet kell biztositani neki...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Freedom88
Spanyol Görbe Tükör nem volt? Vagy csak én nem találkoztam vele?

T.T.

Totti5
Azért sírnak mert tudják hogy ezzel az FIAnál el tudják érni a céljukat, ha az FIA nem osztogatta volna össze vissza a büntetéseket akkor nem lenne ez. WTCCben sem lehet tudni hogy most mi van ha megy a csata. Ha Norbi lök ki valakit mwegbasszák, ha Tarquini akkor nem. Sajnos erõsen kettõs mérce van, és nem csoda hogy a pilóták ezt meglovagolják és kihasználják. Egy olyan eset nem volt ami miatt bárkit büntetni kellett volna a hétvégén... a versenybaleset fogalma sajnos kezd kihalni, vagy megelõzi vagy ha véletlen becsúszik egy hiba és nem értik meg egymást akkor kapja a áthajtást.

Norbi1990
És a két merci eltudott fordulni a lassú viszafordítóba ütközés nélkül.
bardocz
Talán Maldonadonak meg Massának kéne bocsánatot kérnie, hogy nem képesek figyelni oldalra. Érdekes, hogy Sumi el tudott menni Hamilton mellett az elsõ körben a visszafordítóban, mert mindketten figyeltek, majd Sumit vissza tudta elõzni Hami az elsõ kanyarban, mert szintén mindketten figyeltek, és nem pedig balfaszkodtak.
Norbi1990
Ja és még költséghatékony is lenne XD
bakkerman
egyszerûbb lenne ha egy szimulátor terembe beültetnék az összes pilótát,lemodelleznék a jelenlegi autókat,hogy megmaradjanak az erõviszonyok,és LAN-on letoljáka futamokat,ugyanúgy másfél órásak lennének a futamok,csak épp mindenki strandpapucsba,meg halászgatyában tolná,0% rizikó,100% szórakozás,na ott lennének elõzések. ugyanúgy lenne közvetités,a televiziós csatorna(RTL) rácsatlakozna a monitorokra,így úgy tûnne mintha tényleg kint a szabadban csapatnák. ez most viccnek tûnik,de 20 év múlva visszatérhetünk erre a témára,és akkor már nem vicc lesz,hanem valóság.

Falcon83
Azért egyenesben 30 km/órával gyorsabb autó könnyebben elkerüli a másikat, mint amikor kanyarban féktávon kell becsusszanni hasonló tempónál.Már így is az megy, hogy inkább várnak hogy a zónában el tudjanak menni, aki meg nagy ritkán megpróbál az elõzési zónán kívül elõzni annak meg osztják a büntetést. Nagyon úgy tûnik nekem hogy ebbe az irányba viszik a dolgokat.

Norbi1990
Vicc. A Zónába ugyanolyan veszélyes elõzni mint akárhol máshol a pályán 😄DDDDD
Falcon83
Nem megkoptak csak elkezdték büntetni az agresszív vezetést, õk meg alkalmazkodtak ehhez. Most meg nagyon abba az irányba terelik a dolgokat, hogy csak a zónában lehet elõzni, máshol nem mert veszélyes.

ScarY MAN
<#eljen>

...

Az a baj, hogy amit Hamilton csinal, az az F1 resze volt anno: Montoya visszavonulasa utan mar csak Schumacher, Raikkonen es Alonso kepviselte a "mindenkepp elozni fogok" attitudot, aztan Michael visszavonult, majd jott Hamilton, kicsit kesobb Kobayashi, akikben ez a hozzaallas megvan, de ekozben a mezony felhigult es MS, Alonso is megkopott.
Hamilton abszolut nem tunt volna agresszivnek 10 evvel ezelott, csak most, mikor allva pisilo kiralylanyokkal van tele a mezony, akik minden aprosagert sirankoznak.

Nyilván nem full automatára gondoltam. Ennyire nem kell hülyének nézni, bármennyire is öröm mindig mindenbe belekötni...<#rolleyes>

Egyébként épp olvasgatom Hamilton utóbbi nyilatkozatait, a bocsánatkérését, meg hogy õ nem változtat a stílusán. Amennyire agresszív, szerintem nem open-wheel kategóriábn a helye, hanem a WTCC-ben. Ott lehet lökdösõdni, itt sokkal veszélyesebb játék.

Falcon83
A csapattal semmi gond nincs, csak Raiko egy hisztis p.csa. Olyna dolgokért hisztizett ami tök természetes dolgok a NASCAR-ban. Ha nem tetszik neki menjen vissza vöröcocába,

nyuny01
En szerettem volna gazdi lenni de senki nem irt egy hszt sem!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"