FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
yes yes,he is always faster 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

but Alonso is faster than you...

can you confirm this message??

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ez beteg😄😄😄

fõleg a Perezes jelenet a TV elõtt😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

TommyC
ez nagyon jó 😄D

dixitque deus fiat lux

Ulvar
i'm the FASTER! I'M FASTER TOO XDDDDDDDDDDDD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Magic Boy
Köszönöm a gyors választ.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Igen +20 sec.. mivel mindenki körhátrányban volt mögötte semmit nem számított😄

Magic Boy
Sehol se találtam így megkérdem.

Hamilton kapott valamilyen büntetést a futam után?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

benőmenő
steamrollrer <#idiota>
desigo
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ncore--om sajnos nincs letöröltettem magam

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

köszi😞

Nohab
Magon, de nem magyar kommentárral.
Firerock

fantasztikus😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

halkan jegyzem meg, hogy ez a SC-os lekörözötteket elengedjük szabály egy hulladék:S:S most is kb a 7. helyezettõl le volt mindenki körözve a végefele is pedig nem lettek volna, ha elõreengedik õket...

valahol fent a Monacoi nagydíj? megnézném a teljes verziót mivel a Sport klub ismétlést láttam csak az pedig kihagyta a közvetítésbõl a SC-os jeleneteket utána pedig pislogtam h mi történt:S

Segitek picit:

Anno a "Nagy Flem"-nel megigertem, hogy befejezem. Visszamehetsz addig, tolem nem latsz fikazast ellenben azokkal, akik tovabbra is ekeztek rosszindulatu hazugsagaikkal az en egykori kedvencemet.

Ez a kulonbseg, remelem (meg)erted.

http://gaborszantai.co.uk/

ScarY MAN
grat <#wave><#hamm>

...

Tutti-t házigizdának 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Elég sok mindent kibírt ez a Mclaren 😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Dietrich
f1-live.hu ezek éllovasa..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Mint kiderült hülyézésrõl sem volt szó a verseny után, hanem azt mondta hogy "ez a helyzet olyan hülye" magyarosan, persze minden portal címszallaggal hozta le hogy lehülyézte a versenyzõket... komolyan gondolkozok rajta hogy nem fogok egy magyar oldalt sem olvasni mert egyre szánalmasabb amit mûvelnek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
Nem is említi Sennát XD
Totti5

„Ez egy versenybaleset volt.” – mondta röviden és határozottan Sam Michael.

Maldonado pont a féktávon nyittotta meg a helyet, amit addig szépen védett és persze hogy bement, nincs olyan pilóta aki nem ezt tette volna.

bardocz
Szenzációhajhász cím, kár, hogy sehol sem említi.
bardocz
"de azt is el kell ismerni, hogy a versenybírók helyzete sem könnyû"

Ha értenének a dolgukhoz, és gondolkoznának is néha a büntetéseken, na akkor nem lenne könnyû dolguk!<#idiota>
Totti5
Ez nagy igazság:

"Lewis túlságosan motivált volt, és ideges is talán, mert másra számított. Teljesen természetes, hogy ilyenkor eldurran az ember agya" – mondta a Servus TV-nek adott interjúban Timo Glock, aki úgy véli, hogy a korábbi bajnokot az is zavarhatta, hogy magáért a versenyzésért büntették meg.

"Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy néhány büntetés valóban túlzás. Mindenki elõzéseket akar látni, és egy remek show-t. Ha valaki bevállalja, és elõz, elõfordulhat, hogy egy-egy elem elrepül. Ilyenkor azonnal büntetnek. Nem biztos, hogy minden esetben helyes döntés születik, de azt is el kell ismerni, hogy a versenybírók helyzete sem könnyû" - tette hozzá Glock.

Totti5
Két oldala a dolgoknak. Nyilván arra értettem amikor direkt erre menne ki a fika. Azt hogy Massa az maszat, a Sumi cipész, Heifeld a csuvi "megszokott", de azért Hamira igencsak dúrva jelzõket szoktak írni ami egyértelmûen a bõrszínére utal. Szerencsére itt mostanában nem nagyon volt ilyen, de volt rá pálda.

Firerock
ja hogy nem szidod azt akit nem szeretsz?
Akkor Alonso illetve a Ferrari csapattal mi van?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

azt kihagytad: Aki nem szurkol Hamiltonnak +1 büntetõpontot kap😄😄

szabii98
<#eljen>

I met God. She's black

bakkerman
a pilóta bõrszínére és származására negatív alpári megjegyzések.

ahányan itt "csipázzák" Lewist lesz dolgod bõven...

Totti5
Nocsak😊

A játékszabályok egyértelmûek. TILOS a trollkodás, flém keltés, egymás szidása, a pilóta bõrszínére és származására negatív alpári megjegyzések. Mindenrõl lehet beszélni amíg az értelmes, ha néha kicsit elkanyarodunk az F1tõl mondjuk Indy 500, WTCC vagy akármilyen téma felé egy kis idõre én azt nem fogom törölni, szóval ne is kérjétek, mert ez mind belefér. Akinek külön baja van valamivel, észerevett valamit amit én nem, hiszen ez nem 24órás felügyelet, az írjon privátot és megoldjuk.

Remélem nem lesz sok munkám!

finally, hulljanak a troll-kommentek😊

http://gaborszantai.co.uk/

bakkerman
totti íz dö president mostmár now

szabii98
grat.

I met God. She's black

bakkerman
szavazz a fideszre

+1 szavazat neked

desigo
+1
hajrá
benőmenő
+1 én bármilyen hg-t támogatok, csak néha, ha elszabadulnak a fanok legyen hsz törlés, estleg ban, annak aki nem bír magával.
Szerintetek amúgy mi lesz Kanadában 2 elõzési zónával? moto gp 4 keréken?
+1
gercse
Én is többnyire csak olvasom a topikot, de ideje, hogy legyen hg.

Christian88
Én nagyrészt csak olvasni járok ide, de vicc amikor egy két verseny után 300 hsz van, akkor már tudom, hogy fölösleges végig olvasni. Ha a fölöslegeset takarítod, akkor én is támogatlak.

http://www.twitch.tv/hegii

Torzonborz
+1
mondjuk csak read only vagyok itt de jó lenne ha vki rendet tudna tenni amikor kell. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Totti5
Sok esetben az is megoldás hogy ha a flémkeltõ hszeket törli valaki, álltalában abbamarad, megunja, ha nem akkor jöhet a modi és a bann, de ezek már igen szélsõséges esetek... ehhez stabilin idiótának és trollnak kell lenni. Multkor volt egy ilyen az xbox topikba, ha 30 hszt nem töröltem tõle aznap akkor egyet sem, a vége olyan bann lett hogy szerencsére azóta sem láttuk.

Totti5
Na még 1-2en írjatok hogy ha ok és akkor becopyzom a modi topikba a hsz számokat, mert ez az utolsó leküzdendõ akadály és aztán jöhet a diktatúra😊

bardocz
Nem egyszer írtam már a moderátor topikba, de nem bannoltak senkit. Ellenben van olyan script, amivel a beállított felhazsnálók üzenetei nem látszanak, csak ha meg akarod nézni.
fire2001
Az se biztos, hogy jó megoldás.
Aki nem tud viselkedni, úgy is kapja a bant, akkor meg amúgy se tud írni 😊
De ezt csak négyszer játszhatja el 😊