FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
can you confirm this message??
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
fõleg a Perezes jelenet a TV elõtt😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Hamilton kapott valamilyen büntetést a futam után?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Anno a "Nagy Flem"-nel megigertem, hogy befejezem. Visszamehetsz addig, tolem nem latsz fikazast ellenben azokkal, akik tovabbra is ekeztek rosszindulatu hazugsagaikkal az en egykori kedvencemet.
Ez a kulonbseg, remelem (meg)erted.
http://gaborszantai.co.uk/
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
„Ez egy versenybaleset volt.” – mondta röviden és határozottan Sam Michael.
Maldonado pont a féktávon nyittotta meg a helyet, amit addig szépen védett és persze hogy bement, nincs olyan pilóta aki nem ezt tette volna.
Ha értenének a dolgukhoz, és gondolkoznának is néha a büntetéseken, na akkor nem lenne könnyû dolguk!<#idiota>#idiota>
"Lewis túlságosan motivált volt, és ideges is talán, mert másra számított. Teljesen természetes, hogy ilyenkor eldurran az ember agya" – mondta a Servus TV-nek adott interjúban Timo Glock, aki úgy véli, hogy a korábbi bajnokot az is zavarhatta, hogy magáért a versenyzésért büntették meg.
"Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy néhány büntetés valóban túlzás. Mindenki elõzéseket akar látni, és egy remek show-t. Ha valaki bevállalja, és elõz, elõfordulhat, hogy egy-egy elem elrepül. Ilyenkor azonnal büntetnek. Nem biztos, hogy minden esetben helyes döntés születik, de azt is el kell ismerni, hogy a versenybírók helyzete sem könnyû" - tette hozzá Glock.
Akkor Alonso illetve a Ferrari csapattal mi van?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ahányan itt "csipázzák" Lewist lesz dolgod bõven...
A játékszabályok egyértelmûek. TILOS a trollkodás, flém keltés, egymás szidása, a pilóta bõrszínére és származására negatív alpári megjegyzések. Mindenrõl lehet beszélni amíg az értelmes, ha néha kicsit elkanyarodunk az F1tõl mondjuk Indy 500, WTCC vagy akármilyen téma felé egy kis idõre én azt nem fogom törölni, szóval ne is kérjétek, mert ez mind belefér. Akinek külön baja van valamivel, észerevett valamit amit én nem, hiszen ez nem 24órás felügyelet, az írjon privátot és megoldjuk.
Remélem nem lesz sok munkám!
http://gaborszantai.co.uk/
Szerintetek amúgy mi lesz Kanadában 2 elõzési zónával? moto gp 4 keréken?
http://www.twitch.tv/hegii
mondjuk csak read only vagyok itt de jó lenne ha vki rendet tudna tenni amikor kell. 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/