FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Vagy rosszul emlékszem?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egyébként nem egyszerûbb helyet hagyni a másiknak minthogy kiüssön a versenybõl?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Per Aspera Ad Inferi.
érdekes,Monacoban Hamilton hagyott helyet Schumachernek,Massa ugyanabban a kanyarban ráhúzta Hamiltonra,meg is érdemelte a bukást...Maldonado ugyanez,bemennek mellé és elfordul mintha egyedül lenne az egész pályán.Izgalmasnak izgalmas,csak nem verseny...
ráadásul ezt az FIA is partner a nyavajgásban,szóval egy ideig semmi jóra nem számítok...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nem tudom hol nyilatkozta ezt, de tuti, hogy repedezett felette a plafon...
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
!Forza Ferrari!
http://www.twitch.tv/hegii
Am clarenesek elõzni nem tudnak cserébi kilökik az elõttük lévõket, pl Hamilton monacoba, most buton meg itt.
sajnos még van hova fejlõdnie a Mcalrennek.
Fõleg Hamiltonnak, mert mostanába elég amatõrként viselkedik sajnos.
tadam tadam
vs.
"(A fél mezõnyt kilökte)"
Most mar csak arra lennek kivancsi, hogy ki az a 12 pilota, akiket kilokott.
Vagy inkabb ertekeljuk at, hogy ki ir ostobasagokat?
http://gaborszantai.co.uk/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ezért kissé butának hangozhat amit írtam.
De kb én is hasonló stílussal rendelkezem, engem is sokan nagyképûnek tartanak, mert a rögeszméikkel bebeszélték maguknak ezt.
Pedig rendes vagyok.
Vettel is hasonló problémákkal küzdhet, mert sajnos nem szeretik a többi f1 es versenyzõk.
tadam tadam
Kanyarba néha én is kicsit rezegttem a lábam a gázon, ha erõsebb autóval megyek, kicsit játszok a gázzal, hogy semlegesen gyorsítsak ki, vettel is így csinálja, kihasználja a maximális motorféket, stb.
Igaz én nem f1-es autóval megyek, de mindig elmegyek a Hungaroringi pályanapra, és minden kanyart 100%-osan veszek, mert ismerem a pályát.
tadam tadam