FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az volt persze...Massa esetnél a Loewsben kissé messze volt, az vakmerõbb volt Di Resta is megkapta a büntetését...megvan a futam vissza tudom nézni neked...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Norbi1990
Elmékszel még a Kínai nagydíjra? Na ott a kb a mezõnyt(20 autót) megelõzte a sokkal gyorsabb autóval, míg Hamilton az élmezõnybe elõzgetett.
Vagy rosszul emlékszem?
kifli
engem az zavar, hogyha leállítják a futamot, akkor a csapatok nyugodtan cserélhetnek a kocsin kereket, letört elemeket stb, és ez teljesen felborít mindent, még a leállításon felül is. Pl monacoba vettelt tuti megelõzik, ha nem állítják meg a futamot, és cserélik ki a kerekeit, így az elõzés esélytelenné vált, és azokkal szemben, akik többször mentek ki a boxba mint õ, mégcsak ne is fair ez a dolog, vagy a mostani futamon, koba a második helyre került azzal, hogy még nem volt kereket cserélni, ezzel elõnyhöz jutva azokkal szemben, akik voltak már a boxban...
idén ki is elõzte a legtöbbet? Webber nem pedig Hamilton szóval õt kellene e tekintetben isteníteni. Lewis a rangsorban csak a 4. helyen áll, még Kobayashi és Massa is elõtte áll, teljesen mind1...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Norbi1990
Versenybaleset volt. Maldonado mondta.
Egyébként nem egyszerûbb helyet hagyni a másiknak minthogy kiüssön a versenybõl?
<#lama>

Maldonado nehogy már õ legyen a hibás, mert védte a pozícióját fõleg Monacoban...azóta tudom h végeredményben nem volt büntetés, fõleg h Buttonnak is voltak tegnap afférjai...

méghogy a papa intelligens ember, persze, ez az Anthony a vadonatúj Porschéjét összetörte, amikor benyilatkozta h a fia 8x vb lesz, és amikor a debütáló évében állandóan az õ alien fejét kellett mutogatni, kirázott a hideg tõle rosszul vagyok ettõl a családtól😄 nem baj Totti adhatsz bünti pontot...ez csak egy vélemény volt

bardocz
Nektek bazmeg ki kéne menni egy állomásra, és nézni a vonatokat. Szerintem élveznétek.
Norbi1990
Mért ne férhettek volna el? Schumival elfértek.
méghogy Massa húzta rá, Hamilton ugyanúgy benézte, mint Di Resta a Loews kanyarban...ennyire ne legyél már elfogult...Maldonadoval is ütköztek, ott is látszódott h nem férhetnek el, dehát Lewis tudjuk, hogy szent😄

nem.. csak versenyzõ, nem picsogó primadonna mint amibõl sajnos egyre több van az F1 ben..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

RatBaG
azért egy szabályos elõzés sem csak annyiból áll, hogy beteszem az elsõ szárnyat az elõttem lévõ hátsó kerekei mellé és onnantól neki kötelessége elengedni.

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
És az elsõ kanyarban pl MSC is hagyott helyet Hamiltonak, amikor elõzte.
Tegnapi F1 futamot hol tudnám megnézni az interneten?
HTS s3rg1nh00
azért az tiszta vicc,hogy mostanában a Forma-1 mint autóverseny arról szól,hogy aki elöl megy az nem hagy helyet a másiknak,ha meg kiesik akkor fel van háborodva hogy "hogy képzelte hogy elõzni akar?"
érdekes,Monacoban Hamilton hagyott helyet Schumachernek,Massa ugyanabban a kanyarban ráhúzta Hamiltonra,meg is érdemelte a bukást...Maldonado ugyanez,bemennek mellé és elfordul mintha egyedül lenne az egész pályán.Izgalmasnak izgalmas,csak nem verseny...
ráadásul ezt az FIA is partner a nyavajgásban,szóval egy ideig semmi jóra nem számítok...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

FIA-nak újra kellene tisztáznia a szabályokat, ezentúl semmilyen "nem" szándékos kilökésért koccanásért nem jár bünti, csak akkor, ha valaki tisztán belerongyol a másikba, visszatérne az agresszív vezetési manõverek, amiket nem büntetnének...nem kellene egy kis esõ után SC-al indulni, térjen vissza a normális rajt...

kifli
nyilván semmi köze nem volt hozzá 😄
Master91
Hamilton Mclarennél nõtt fel, õk hozták szinte létre. Szerintem ha el megy tõlük, a másik csapatnál hasonló szituáció lenne mint Webber-Red Bull. és nem azért mert jobb a csapat társ...
bakkerman
én is azt mondom,ebbõl csak rosszul jönne ki Lewis,amíg a Red Bull/FIA 100%-ig Vettel mögött van,nem lehetne világbajnok náluk! Én el tudnám képzelni õt akár a Mercinél is,bár ahhoz nagyon jó autót kéne építenie Brawn-nak.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Master91
Na neeeeee azt neeeee.
bakkerman
egyébként meg montrealban beszélgetett Lewis és Horner,a téma Hamilton esetleges odaigazolása 2013-tól.

RatBaG
úúúristen, van arca a gyereknek <#wilting>
nem tudom hol nyilatkozta ezt, de tuti, hogy repedezett felette a plafon...

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Kikét? Massa maga ment a falnak, neki semmi köze nem volt hozzá, Maldonandó meg vakon ment. Még valami, vagy csak a hülyeség?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
technikai sport koma 😊 nem direkt csinálta,azaz nem az õ hibája,nem õ akart nekimenni,ezt dobta a gép. semmivel se sportszerûtlenebb mint egy Alguersuari,vagy egy Glock 😊

Master91
Teljesen mindegy hogy mi hogy látjuk, már meg született a döntés, nem baszogatják Buttont...
oneal1
írtam hogy direkt?

attól még több ember versenyét tönkretette pl monacoban

!Forza Ferrari!

Totti5
Szerinted volt egy pillanata bármikor is amikor direkt lökött ki valakit?

kifli
miután ha button büntit kap, vettel mégjobban ellép, õ sem hülye 😉 (bár már ígyis hatalmas fölénye van...)
oneal1
Hamilton és a fair.ség...😊

utolsó mondat!!! LOOL

!Forza Ferrari!

Fingod nincs hol vagyok, egyébként itt nem süt a nap.
bakkerman
látom nálatok is süt a nap,biztos napszúrást kaptál,hideg vizes borogatást próbáltad már?

Értem én, mindenki nekimegy szegény Hamilton-nak <#rinya>
bardocz
Aha, szóval ha A pilóta belekormányozza az autóját B pilótába, akkor a B pilóta megtorpedózta az A pilótát. Gratulálok.
Nem kilökte a fél mezõnyt, hanem meg torpedózta, ez így már helytállóbb ?
Christian88
Végén még kiderül, hogy Button lökte ki Vettelt az utolsó körben. Amúgy Alonso elleni kocc, szerintem is csak versenybaleset volt. Nem hagytak egymásnak helyet, így jártak. Kétlem, hogy ne tudta volna folytatni, ha nem akad fenn a rázókövön

http://www.twitch.tv/hegii

bardocz
Az a fél mezõny úgy próbált meg elfordulni, mintha egyedül lenne ott^^
passatgt
a fél mezõnyt<#idiota>

bardocz
Mond már el Hamilton kit lökött ki Webberen kívül az utóbbi idõben.
Totti5
Alonso versenybaleset mondott, szóval õ nem érezte szabálytalannak egyátalán.

Button most tényleg azt hitte buldózerrel van.
Am clarenesek elõzni nem tudnak cserébi kilökik az elõttük lévõket, pl Hamilton monacoba, most buton meg itt.
sajnos még van hova fejlõdnie a Mcalrennek.
Fõleg Hamiltonnak, mert mostanába elég amatõrként viselkedik sajnos.

tadam tadam

"Maradj már az ostobaságaiddal."

vs.

"(A fél mezõnyt kilökte)"

Most mar csak arra lennek kivancsi, hogy ki az a 12 pilota, akiket kilokott.
Vagy inkabb ertekeljuk at, hogy ki ir ostobasagokat?

http://gaborszantai.co.uk/

nearo
Tulajdonképpen pont ezt csinálta, csak nem a zóna elõtt két kanyarral, meg nem sikerült a seggében maradnia 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Avenger
Így utólag belegondolva, el kellett volna engednie az elõzési zóna elõtt két kanyarral Vettelnek Buttont, és a seggében maradnia, a zónában meg visszaelõzni 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Azt nem mondanám, hogy nem szeretik. Inkább szeretnének az ütõképes autójában ülni ;-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Count Adyn
lehetek a barátod?<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bakkerman
hát igen,általában nem csípik azokat akik mögött egy világi szponzor van,és konkrétan kifizethetné az egész cirkuszt zsebbõl...

de amúgy nem akarok nagyképûnek tûnni, Vettel sokkal jobb nálam, mivel õ f1-es autót vezet, én meg utcait, ezért össze se lehet hasonlítani minket.
Ezért kissé butának hangozhat amit írtam.
De kb én is hasonló stílussal rendelkezem, engem is sokan nagyképûnek tartanak, mert a rögeszméikkel bebeszélték maguknak ezt.
Pedig rendes vagyok.
Vettel is hasonló problémákkal küzdhet, mert sajnos nem szeretik a többi f1 es versenyzõk.

tadam tadam

csak azért írtam, mert kb ugyanúgy vezetünk.
Kanyarba néha én is kicsit rezegttem a lábam a gázon, ha erõsebb autóval megyek, kicsit játszok a gázzal, hogy semlegesen gyorsítsak ki, vettel is így csinálja, kihasználja a maximális motorféket, stb.
Igaz én nem f1-es autóval megyek, de mindig elmegyek a Hungaroringi pályanapra, és minden kanyart 100%-osan veszek, mert ismerem a pályát.

tadam tadam