FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sjani1995
Akkor olyan lenne, mint Loe, Latvala etc...

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

Azert jol elbohockodik a 10. hely kornyeken altalaban. Mi lenne, ha rally versenyzo lenne?

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
Ken Block nem rally versenyzõ, felejtsük már ezt a hülyeséget! Nagyon profi kaszkadõr, jó mutatványokat csinál a verdájával oké...DE NEM RALLY VERSENYZÕ. A kisebb kategóriák is megverték! S2000es verdák egy WRCt!! Ne vicceljünk már...Ez olyan mintha Travis Pastranat, meg Dave Mirrat is annak tekintenénk...egyik motorcross, másik BMX nagymenõ, de csak szórakozásból rallyznak, akárcsak Block.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

pedobear
Nyomás alatt a Ferrari

beszélnek ezek baromságokat

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

kifli
nem számít top rally pilótának, van akihez képest béna 😄

Jól vezet, csak nem a rally-ban 😊
Totti5
És attól mert valaki nem az élvonalban megy a top 10ben, már béna? amit csinál ahhoz komoly tudás kell és rengeteg gyakorlás, tehetség... rallyban mindig csak az elsõ pár ember van kiemelve és mutogatva, aztán még 3szor annyian ott vannak és mennek, akiket ha nem nézek meg néha a neten a teljes eredményekél, akkor azt sem tudom hogy léteznek a földön...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
Az, hogy Turán Frici egy versenyen, olyan autóval, amit nem használhat minden héten, több pontot szerzett, mint õ 7 verseny alatt. Sõt, még Kimi is elverte, pedig neki kicsit újabb dolog volt a rallyversenyzés, mint Blocknak. Õ egy showman, aki begyakorol valamit ötvenszer, azt felveszik, összevágják úgy, hogy jól nézzen ki, és ennyi.
Talán 100 ember...csak a vb-n elverték 18-an...és akkor a ma még élõ régi nagymenõkrõl szó sincs, akiknek szintén nem okozna gondot, mint ahogy Kankkunennek sem okozott 52 évesen.
RatBaG
100 ember? ilyen légbõl kapott számokkal nem kéne dobálózni, mert röhejes.
sokkal több pilóta van aki jobb nála, csak õket nem ismeri a fél világ, nincs mögöttük annyi pénz, hogy a csapból is õk folyjanak.
én bírom a tagot, amit csinált, azt jól csinálja, de az igazi rallyhoz kb úgy viszonyul, mint (erõs túlzással) palik laci.

Per Aspera Ad Inferi.

Loebhoz kepest, ettol fuggetlenul talan 100 ember lehet nala jobb az elok kozott, de az magyar forumon mar elfogadhatatlan.

Totti5
Mi az hogy nem tud???

bardocz
Lol, rallyautót sem tud vezetni, majd pont F1-est fog tudni😄

RatBaG
zsolti001
<#hamm>

feltettem a pályabíró esetet németül van

angolomért, ha nem tökéletes elõre is bocs

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tmp
nem nyert fettel oszt eladod?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Minstrel
holnap megy a Lajos a Tóni autójával meg fordítva, ha belefér a Tóni

http://topgearhungary.blogspot.com/

LeventeV
kösz <#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

desigo
Cosworth
Motor-CA2011 , V8 ,2.4 literes
Minstrel
azt

http://topgearhungary.blogspot.com/

LeventeV
cosworth?

bakkerman
1.6-os dci

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
jah,bocsi,elfelejtettem a magyar mentalitást,MERT FEKETE hamilton. 😊

LeventeV
a williams milyen motorokat használ idén?

bakkerman
igen,verseny volt,ezért nem értem miért rikácsol mindenki,hogy maldonado fenntragadt a falon...

Master91
még jó hogy Hamilton nem integetett, mert akkor ídes testvérek lehetnének Alonsóval! Még hogy versenybe elengedni valakit mert néger mert õ már vb bajnok...és ki nem szarja le? verseny volt, nem?
Ulvar
Nem reklám topic van kiírva címnek azt hiszem, még ha F1-hez kötõdik sem.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

zsolti001
Sziasztok!

Eladó ez a RED BULL világitos fém tábla:

sok hülye baromkodás helyett ez kösse le a figyelmünket mekkora jó video😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sjani1995
Repedezik a tápig az észtõl...

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

Totti5
Jól megvédte😊

kifli
mekkora fasz hogy védi a pozícióját, mitképzel ez magáról hogy nem engedi el hamiltont...
bakkerman
maldonado hülye volt,rutintalan,ennyi. ha ad helyet a GYORSABB Hamiltonnak,akkor tisztán elmegy a brit,õ meg folytatja a versenyt a maga tempójában,és talán pontot szerez. fasz volt,vagánykodott,a falon végezte.

épp Alonso nyilatkozta h ez a Mclaren törhetetlen autó...amit az elmúlt 2 futamon Button és Hamilton kocsija kibírt régen ilyen koccanásokért simán kiesett mindkét pilóta, nem tett jót a suspensionnak egy apró koccanás se...

tavaly pl Szingapúrban Webber autója volt ilyen az Istennek nem tört le a szárnya😄

ez Monaco...egyébként az lett volna az igazi büntetés számára, ha legalább a szárnya letörik ismét...nem a 20 sec, ami semmit nem ért, mert a kedves SC nem engedte el a lekörözötteket...

Norbi1990
Nem kenjük Maldonadora, de hagyhatott volna helyet Hamiltonnak.
RelakS
ok, köszi

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bardocz
Nem büntették meg, megtarthatja az elsõ helyet.
RelakS
Buttonnal mi a helyzet? Megbüntették, nem büntették, még mindig elsõ?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

kifli
inkább fia hozzon olyan szabályokat, hogy aki egy autó mögé kerül, az dsr nélkül is gyorsabb legyen a szélárnyék miatt, úgy talán láthatunk rendes futamokat...
múlt héten még szidtam Hamiltont h úristen már megint kamikázézik, de most egy szóval nem mondtam h õ a hibás, annyit mondtam, hogy nehogy már még Maldonadora kenjétek!

nem másik eset, mindkét esetet megemlítettem, de én a Maldonados esetre tegnap is mondtam h versenybaleset volt, ma sem mondtam mást csakhogy még nehogy már Maldonado hibája legyen és Lewis legyen az Isten nekem csak ennyi volt a bajom...abban a helyzetben nem fértek el, Schumi autója pedig akkor már lényegesen lassabb volt persze h maradt helye...

Totti5
Tehát csak akkor elõzzenek amikor DRSel elsuhannak egyenesben, akkor is csak úgy hogy reagálni ne legyen ideje a másiknak, magyarán ugorja át mert eszerint a kanyarokban mindig le lehet zárni és mindig ki lehet esni és az egyenesben is mindig fel lehet kenni a másikat a falra... Lewis a hülye hogy versenyzni próbál, valóban...

akkor olvasd el, amit írtam...már hogyne tudnék...

ott egy jó ideig sehol nem volt, bejött a gumistratégia furcsa mód pedig az elsõ etap után Rosberg és Button voltak a leggyorsabbak. 2. csere után gyorsult be, Maldonado kijött rossz helyre és persze Rosberget megzavarta csak így tudott Hami elmenni mellette. Onnantól már a többieket könnyen megette úgy azért könnyû, ha valaki majd másfél 2 másodperccel gyorsabb körönként Vettel se tudott mit csinálni...

tegnapi futamon az esõben az öreg megint megmutatta mit tud Vettellel karöltve õk ketten voltak a leggyorsabbak, ezért már megérte visszajönni

Norbi1990
Mindig egy másik esetet hozol fel ha másnak igaza van, mert nem tudsz ellenérvet felhozni.
Massás esetre a Loewsbe ott tényleg Hamilton hibája volt, késõn ment be mellé, de semmi köze nem volt ahhoz, hogy Massa felkenõdött a palánkra utána.
bardocz
Arról nem az elõzõ pilóta tehet, hogy a védekezõk rendszeresen beléjük mennek.
igen ebben van valami...ennyi erõvel a kiesett Hamilton újra indulhatott volna. valamelyik fórumon még meg is kérdezték esetleg nem lehetne összerakni az autóját és újra akcióba lendíteni õt?😄 komolyan ez a szabály is vicc

kifli
szerintem neked valami roncsderbi futamot kellene nézned, ha azt élvezed, hogy egymást lökdösik ki (akár a versenybõl is)
Nohab
Ha a Fia 100%-ig Vettel mögött lenne, akkor Buttont megbüntették volna.