FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
vártam mikor töri össze😄
szárazon interrel?

desigo
MaSzKa
Mercedes-Benz T80 3000 Lóerõ 1939-ben Világrekord autó

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Totti5
Megnéztem a Brit futamot belsõ kamerából... keményen szenvedtek az elején a vizes pályán, mint ha jégen mentek volna. Jó kis csaták voltak! Hamilton csöndben pörgött 1-2õt a közönségnek a leintés után a lelátók elõtt az aszfaltozott bukótérben😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Diszkáverin van az autókereskedõt címû sorozat. Autókat vesznek olcsón, újítanak fel és adnak el. Utóbbi két részben hasonló cípõtalpak voltak, a tag bele sem fért😄 egy ilyenbe én sem férnék bele, de biztos baromi élvezet lehet egy ilyen légypiszokkal csapatni.

bardocz
Igen, van egy ilyen hátulütõje, de a gyorsasága, és megbízhatósága akkor is lenyûgözõ. Pedig én egyáltalán nem vagyok egy Porsche fan, de akkor is el kell ismerni.
Porsche nem kellene, mar szimboluma lett a gazdag melegekenek es Thaifoldre utazo gyerekmolesztaloknak.

http://gaborszantai.co.uk/

bardocz
Hm, nem rossz, de még értelmetlenebb, mint egy Veyron. Inkább egy 911 vagy egy GT-R.
Palinko
talán a Keating tkr re gondoltam
bardocz
Dragsternek hívják, és nem lekapcsolja a hengerek felét, hanem szimplán szétmegy 400 méteren<#idiota>
Palinko
de melyik az a gép ami egy utcahossznyi távolság alatt elégeti a benzint meg fél hengerek lekapcsolhatóak? 😄 az tuti elkenyi a veyront.
passatgt
kihagynám

Totti5
FIA szélvédõt tesztelt!

Komoly cucc!

VIDEÓ

Pedig autos kartyarol 417 remlik 😄

Totti5
Ultimate SSC Aero gyúrt hogy megverje a Bugattit, ami nagy erõlködés árán csak sikerült nekik, aztán jött a Veyron Sport verzió és legyintéssel lemosta 431es csúcssal. Az más kérdés hogy az Aeró semmi másra nem jó, a Bugatti pedig egy kényelmes luxus felszerelt minden kütyüvel ellátott autó.
Eszerint még csak közelében sem volt:

Speed record

In 1992 at the Nardò Ring, Martin Brundle drove an XJ220 to 212.3 mph (341.7 km/h). The car's catalytic converters sap the engine of an estimated 60 bhp (45 kW), the catalysts were later disconnected and the rev limiter was increased from 7200 rpm to 7900 rpm in a quest to enable the XJ220 reach a higher top speed. On a later run with the modifications, Brundle took the XJ220 to 217.1 mph (349.4 km/h) (the equivalent to approximately 223 mph (359 km/h) on a straight road

RatBaG
és kiürül a tank...
(igen, én is olvastam a cikket <#idiota>)

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
Nem kurva mindegy, hogy 400-at megy, ha olyan tempónál elfogy a gumi negyed óra alatt?
Most nem nezek utana, de a Jag XJ220 a 90-es evek elejen mar 400 felett ment.

Black Ghost
"még egy gyárnak se sikerült olyan UTCAI autót csinálnia,hogy 400-at menjen."
Te tényleg azt hiszed hogy, a világ 20-30 vezetõ autógyártói közül, egy se lenne képes olyan autót csinálni, ami 1000 lóerõs és 400-al megy?

Ráadásul ezt pont ide írod? F1-be olyan végletek találkoznak mint pl. Ferrari vs. Renault. Nincs olyan modelljük amit utcán egymásmellé tehetnénk, a verseny változatok még is 3 mp alatt gyorsulnak és 300 feletti végsebességre képesek.
Egy bajnok F1 autó elkészítése, az emberi leleményesség és mérnöki tudás magasiskolája, hol van ettõl egy utcai autó elkészítése ahol "szinte" semmi megkötés sincs.

A Nissan GT-R a világ legjobban gyorsuló szériagyártású négyüléses autója, bekerült a rekordok könyvébe. Nordschleife-n hét perc 26,7 másodperces idõt futott. Akkor most GT-R a világ legjobb túraautója?
Master91
Freedom88
van görbe is

T.T.

[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
A végén a magyar sisakon kit kent le? Azt nem értettem.
desigo
Master91
s60 picit nagyobb ^^
bakkerman
faszhosszabbításra az emberek Q7-et,X5-öt,SLK-t vesznek,amit lízingelnek 486 évig,a bugatti veyron alsóhangon 300 millió forint,aki ilyet vesz,annak valószínüleg már van 4 Ferrarija,11 jaguárja,5 mercije,meg egy magángépe,jachtja,szal ez az autó minden,csak nem vagánykodó...lentebb írta valaki,hogy mérnöki csoda,igen az,mert még egy gyárnak se sikerült olyan UTCAI autót csinálnia,hogy 400-at menjen. kibaszott komoly aerodinamikai tervezés kellett az autó elkészítéséhez. mérnöki csoda az az autó. én ha választhatnék,inkább egy Veyronba ülnék be,mint egy Ferrariba. Bár venni egyiket se vennék,megelégednék az árukkal,és vennék egy Volvo S40-et,meg egy házat Barcelona-ban...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

MaSzKa

"hátra van még a fekete leves"

Azért ez paraszt
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
Top Gear pont nem szenzációhajhász, hanem megmondja a tutit😊 amúgy meg szentírás!

MaSzKa
Hogy valamennyire visszakanyarodjunk a topic témájához:

Ron Dennis: “A Bugatti Veyron egy rakás ócskavas”

MaSzKa
A szenzációhajhász Top Gear mióta mérvadó ilyen kérdésekben?

MaSzKa
<#eljen>Egyetértek.

elment a hülye gyerek, probléma megoldva. 😄
Szerintem ebbõl tényleg ne legyen veszekedés<#smile>

Totti5
Pl edzeni voltam... ez nem 24 órás non stop szolgálat😊, de ha már megkérdezted én megkérlek hogy ne reagálj a nyomi hszeire mert semmi érteme mint láthattad!

Josh Hillrõl

Komolyan ne flémeld már szét az F1 topikot...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti ilyenkor hol vagy?😄 ezért lettél megválasztva topik vezírnek?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nohab
Mégsem tudtál rám cáfolni.
bardocz
Ezért hoztam fel a leghosszabb kanyargós pályát.
RatBaG
ha most az autós kártyában a veyron van a pakli tetején, akkor te egybõl oltárt emelsz neki? biztos az a legjobb, megmondták a számok, biztoss!

csak egy apró észrevétel: hány veyront láttatok eddig versenypályán, és hányat garázsban állva, egy turbánossal pózolva a kormány mögött?
mellesleg, pl egy köenigsegg ugyanezt tudja, sokkal kevesebbért, stílusosabban.

Per Aspera Ad Inferi.

nearo
Hát... nekem a döntõ érvem Veyronnal szemben az, hogy rusnya 😄
A kettes számú érv pedig az, hogy hatalmas Porsche fan vagyok, nálam egyértelmûen õk a favoritok 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

cement
mennyi faszságot összehordanak itt egyesek a veyronról.
parasztvakítás mi? láttatok már róla tesztet? a top gearben es a fifth gearben is el voltak ajulva attol, hogy mennyire konnyeden csinalja azt, amire terveztek, mennyire kifinomult, elegans es kenyelmes kozben pedig feltepi az aszfaltot. 300 folott mar nem csak a loero szamit, akkora a legellenallas, hogy jo aerodinamikai tervezes nelkul soha nem menne 407-et. mernoki bravur az az autó. mondhatja valaki, hogy tunerek egy suprából 1200lóerõt simán kihoznak egy baszom turbóval, miért nagy szám 8 literbõl és 4 turbóval 1000... mert a veyron 15 éves korában is menni fog ugyanúgy, míg egy a végletekig széttuningolt motor jó esetben kibír néhány ezer kilométert. és kanyarodni is nagyon tud, a veyron ss tartotta egy darabig a pályacsúcsot a topgear pályán

respect to the man in the ice cream van

RatBaG
pont ezt mondom én is. csináltak egy agyon bonyolított W16-os motort, meg rábasztak két bi-turbót. ekkora súlyhoz kell is a lóerõ, hogy így mozogjon (meg is szenvedtek vele). a beltér is luxus (ocsmány), stb.
erõfitogtatásnak tényleg jó, de hogy a legjobb sportkocsi lenne, kötve hiszem.

Per Aspera Ad Inferi.

Nohab
12 perc elég neki, hogy kiürítse a tankot. Falánk egy jószág, és nem is szeretem. Inkább már egy magángép, amivel olcsóbb is utazni.
Masok vezettek, mas gumikon, mas korulmenyek kozott.
A gumit az autok miatt nem, de a sofort es az idojarast lehet egysegesiteni.

Regen volt egy teszt, ahol egy Subaru porra alazta a szuper sportkocsikat egy szuk, hegyi, tokeletes minosegu aszfalttal boritott szerpentinen.
Akkor most a Subaru jobb, mint egy Veyron/Enzo/McLaren?😊

Ezek az autok gazdagoknak valok, akik meg tudjak fizetni a palyaberletet. Jo, biztonsagos es gyors autozashoz ott vannak a 4WD-k vagy a rally autok utcai valtozatai.

Totti5
Mivel más nem tudja megfizetni... hogy erõbõl lett összerakva? belsõre, a luxusra is ugyan annyit fektettek mint az erõre és irányíthatóságra.

Én inkább úgy mondanám hogy olyat alkottak amit más nem, megmutatták hogy lehet ilyet is... valószínüleg ennek nem lesz folytatása mert nem éri meg nekik sem. Ebbõl a szempontból erõdemonstráció, vagyis csak az autógyártás csúcsát demonstrálták.

Totti5
Pályafüggõ...