FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy 2 tonnás dög, ami persze hozza az eredményeket, mikor nekiveselkednek, de akkor is inkább csak faszhosszabbításra jó...
Per Aspera Ad Inferi.
(szegény házigazdát de leszóltuk 😄)
Veyron 7:40
Nissan GTR, Maserati MC12, Zonda F Clubsport 7:24
Corvette ZR1 7:19
Enzo 7:25
458 7:28
Ezek alapján én nem érzem, hogy jobb lenne. Porschék meg Lambók is gyorsabbak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://topgearhungary.blogspot.com/
http://topgearhungary.blogspot.com/
adott ez a video:
ez alapján eljutottom erre az oldalra és látom kik vezették ezeket az autókat napjainkban. Gazdag öregurak? 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Jah igen jol latod, mert a lenyeg az, ha valaki nem azt mondja mint te, akkor elkezdesz rinyalni, hogy egyaltalan minek ir be olyan ide, aki nem szolt hozza a temahoz ketszaz hozzaszolas ota. Biztos tilos megszolalni ill. leirni masnak is a veleenyet, aki mashogy lat vaami mint te.
Reszvetem, ezennel be is fejeztem a veled valo kommunikaciot, mert nincs nalam eleg troll eledel.
A listán szereplõ autókat pedig F1 pilóták is vezették, többek között a hétvégi mûsorban Vettel.
http://gaborszantai.co.uk/
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Sorrend:
1:15.1 – Ariel Atom 500
1:16.2 - McLaren MP4-12C
1:16.8 – Bugatti Veyron SS
1:17.1 – Gumpert Apollo
1:17.3 – Ascari A10
1:17.6 – Koenigseggisseggggnignigsegigisegggg CCX (with Top Gear Wing)
1:17.7 – Noble M600 (cold)
1:17.8 – Pagani Zonda Roadster F Clubsport
1:17.9 – Caterham Seven R500 (cold tyres)
1:18.3 – Bugatti Veyron
Futottak, de nem kerülhettek fel:
0:31.2 – BAE Sea Harrier
0:59.0 – Renault R24 Formula One car (Wet)
1:08.5 – Pagani Zonda R
1:08.6 – Aston Martin DBR9
1:10.6 – Caparo T1
1:10.7 – Ferrari FXX (Driven by Michael Schumacher on slick tyres)
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"A Német Nagydíj után a versenybíróság azzal magyarázta Michael Schumacher 3 stop & go büntetését, hogy az egykori világbajnok többször kiszélesítette a róla elnevezett kanyart, és ez méltatlan az F1 szellemiségéhez. Továbbá nyomatékosan figyelmeztették a német klasszist, hogy amennyiben a soronkövetkezõ hungaroringi futamon nem köszön elõre sapkalevétellel Rubens Barrichellonak, akkor két versenyre szóló eltiltást is kaphat."
<#idiota>#idiota>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Esélyes volt még a rubik kocka, magyar zászló és Túró Rudi ihlette overall is, de végül nem a piros pöttyös lett az igazi..."
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
1 szóval reménykedek. Még abban is, hogy ne csak jövõre lássuk utoljára, én még 2-3 évig elnézném...
igen,csak az autója nem megy,és idén nem is fog,szezon felénél járunk,drasztikus fejlesztések már nem lesznek,mostmár max a századokkal szórakoznak a mérnökök,de a mercinek nagy a lemaradása a ferrarihoz képest is,nagyon nehéz lesz top6-a jutniuk is
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!