FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
még idõjárásjelentést is linkeltem róla XD

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
EPIC FAIL... azt hittem hockenheimbe lesz <#idiota>

az jó
hockenheim kicsit uncsi pálya, meg elég kicsi is.

Master91
Így van.
LeventeV
nurburgringen lesz idén?

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Master91
Már kezdem unni. Csak akkor hiszek az olyan hírnek, hogy "kimi vissza tér", ha látom 1 autóba furikázni idõmérõn.
Ulvar
Szerintem nem gáz, jobb így. Legalább is neki tuti, az F1nek mindegy a fanok megy úgyis a további pályafutását fogják figyelni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

fifi
kár...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Totti5
Mikor volt bréking hír hogy Kimi jövõre visszatér, hogy most brékingelni kell azt hogy még sem?😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nagyjabol Webber helyere mehetett volna csak, vagy ha Hamilton megy oda, akkor a McLaren-hez.

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich
Montoya megfúzte jobban jár az USA-ban több pénzt is kereshet 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

desigo
"BREAKING: Kimi Raikkonen is NOT returning to Formula 1 in 2012"
F1grid
<#szomoru1>
LeventeV
60% esély van rá
szurkolunk egy kis esõnek 😄

MaSzKa
Remélem lesz egy kis esõ a Nagydíj vasárnapján futam közben.

LeventeV
több csapat (2) jelezte, hogy nekik egyéb problémájuk is származhat a tiltásból. erre nekik az FIA engedményt tett. ez nem tetszett más csapatoknak. erre azt mondta az FIA, hogyegyezzenek meg a csapatok egymás között, hogy akkor most mi legyen. mindenki belement, hogy év végéig maradjon minden ahogy van. szóval az FIA nem a mclaren miatt döntött így hanem azért mert az összes csapat egyhangúan ezt szavazta meg.

bocs, az ne tévesszen meg, hogy mit mondtam a Mclarenre, a probléma annyi, hogy mire fel változtatnak egy szabályon év közben? jó ez még nem gond, de aztán 2 futam múlva vissza? csak mert lemarad egy csapat, amely Monacoban, Montrealra éppen tapadt a RBR-ra, megnézték, hogy ki mit fog ezzel a változtatással veszíteni éppen a RBR nem vesztett a furcsa mód Angol/Brit istálló pedig egy kicsit lassult, ezért most hirtelen megint létfontosságú az FIA-nak, hogy ne maradjanak le, ezért vissza az egész. Összevissza módosítgatnak😊 nem elég nekik, ha mondjuk pont a Ferrarinak (vagy, bármely más csapatnak) jó ez és esetleg õk szorongatják a Red Bullt és máris kicsit több izgalom van...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Ráadásul az RB nem esett vissza így el kell fogadni hogy az egész autó nagyon jó és a legjobb kontrukció és Vettel pedig egy remek pilóta és ugyan úgy esélyesek az összes polera és gyõzelmere mint eddig is... Amúgy kiváncsi leszek Alonso lendülete megmarad e.

Kár otthonról ezen lovagolni, amikor a csapatok egyeztek meg a további használatról hiszen mindenki használja, ki így ki úgy... FIA jól döntött, év végén kell betiltani, vagyis ez már tény így a jövõ évi autókat ennek tükrében lehet csinálni.

Az eredeti szabalyozas mellett: gyors volt az RBR, lemaradva McLaren, veluk szinte egyutt Alonso.
Megvaltoztatott szabalyozas mellett: RBR jobban meglepett, Ferrari felment rajuk, McLaren lemaradt.

Most mond el, hogy miert a McLarent segitik azzal, hogy szimplan nem basznak ki veluk, mert az ev eleji szabalyoknak megfelelo konstrukciot alkottak.

Master91
miért, csak mert az FIA gondol egyet és a Mclaren miatt visszahozzák a már megváltoztatott szabályt?

jaj összevissza kavarnak, nem tudnak mit kitalálni, hogy a Red Bullt lassítsák és a Mclarent meg felhozzák...

ha hülye vagyok azt is leszarom, ez az én meglátásom...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Gondolom az új pálya miatt. Nehéz meg hódítani 1 új országot és környékét 😄
szádat befogod.
Chandhok ül be Trulli helyére a Német nagydíjon...

vicc, hogy mennyire nyomják az indiaiakat...

nyomják ezt a buzi csapatot az eszem megáll

hamár változtatnak egy szabályon miért kell visszaállítani? miféle indok létezik erre? csaknem ismét az angoloknak akarnak kedvezni?

RatBaG
motrotty

Per Aspera Ad Inferi.

Palinko
avagy hogyan nyírjuk ki a motrot 😄
desigo
orosz himnusz Petrovnak

desigo
Sutil alakított

cement
több oka is van
-valószínû h abból több felesleges van a csapatnak
-nincs olyan tempó, hogy egy slick rendesen fel tudjon melegedni, és a hideg slick mocsok mód csúszik
-voltak vízfoltok pár helyen, ha arra slickel rámegy hát csúnyán felúszik

respect to the man in the ice cream van

Norbi1990
Igen, szerintem is.
bardocz
Jól látom, hogy max négyesig vált fel?
Norbi1990
JR Hildebrand Historic Forma autóval
Kanada esõbe. Jól keni a idei Indy 500 2. helyezettje 😊
Totti5

kifli
bemutatókon nem szoktak slickel menni, nagyon koszos ahhoz általában az utca

(volt egy video régebben, amikor egy még épülõ félben lévõ pályán ment valaki, és ott sem a slicket használták, mert rettentõ koszos volt még a pálya, slickel meg nagyon csúszik)
desigo
Vagy éppen ezt szánta kukázni a csapat.
bakkerman
szerintem jah,sima utcai viszonyok közt slickel nem nagyon tudnának menni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Palinko
hát mintázatban jobban hasonlít az utcaira az biztos meg valszeg keverékben is. lehet az is benne van hogy emel az autón stb
Totti5
Bemutatókon nem szoktak slickel menni sosem... nem tudom mi ennek az oka. Talán az aszfalt, mert nem versenypálya?

bakkerman
én is azt néztem,mikor csapja oda valahova,indulásoknál annyira úszott a segge

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
vártam mikor töri össze😄
szárazon interrel?

desigo
MaSzKa
Mercedes-Benz T80 3000 Lóerõ 1939-ben Világrekord autó

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Totti5
Megnéztem a Brit futamot belsõ kamerából... keményen szenvedtek az elején a vizes pályán, mint ha jégen mentek volna. Jó kis csaták voltak! Hamilton csöndben pörgött 1-2õt a közönségnek a leintés után a lelátók elõtt az aszfaltozott bukótérben😊

Totti5
Diszkáverin van az autókereskedõt címû sorozat. Autókat vesznek olcsón, újítanak fel és adnak el. Utóbbi két részben hasonló cípõtalpak voltak, a tag bele sem fért😄 egy ilyenbe én sem férnék bele, de biztos baromi élvezet lehet egy ilyen légypiszokkal csapatni.

bardocz
Igen, van egy ilyen hátulütõje, de a gyorsasága, és megbízhatósága akkor is lenyûgözõ. Pedig én egyáltalán nem vagyok egy Porsche fan, de akkor is el kell ismerni.
Porsche nem kellene, mar szimboluma lett a gazdag melegekenek es Thaifoldre utazo gyerekmolesztaloknak.