FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Massa most is gyors... olyan mint volt. Volt egy nagyon jó éve ahol minden majdnem kijött neki, még egy VB is pottyanhatott volna az ölébe, de sem elõtte sem utána nem tudott olyan jó évet összerakni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Massat mentálisan viselte ez meg nagyon...

vegyünk példának egy hétköznapi példát. Ambrus Zoli (IHM) autóbalesetet szenvedett jó pár éve és utána mikor mutatták és riportot készítettek vele a srác totálisan lassan beszélt, úgy hogy is mondjam megaludt a tej a szájában szerencsétlen srác is kómában volt napokig, ha jól rémlik nem sokon múlott, hogy ott marad.

Massa koponya séülése nem hasonlítható holmi kéz és lábtörésre. Szerintem õ maradandóan idegileg károsodott még akkor is, ha ez nem látványos és én laikusként nem állapíthatom meg.

Ennyit nem lassulhat ok nélkül egy ember, hisz Massa gyors pilóta volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Visszaszívtam félreolvastam én hülye...

Totti5
Egyrészt Massa fizikailag nem sérült, másrészt ha fejben valami megakadt akkor azon dolgozni kell, mert egy versenyzõ nem ülhet be az autóba ha szorongása vagy valami félelme van, de amúgy Massa is elomdnja mindig hogy még a ringen sincs benne semmi feszültség, olyan mint régen.

Kubica nagyon komolyan sérült, ott a fizikai flépülés lesz a gát majdnem biztosan, õ tényleg nem lesz 100%os már sosem akármilyen csodaorvosok kezelik, ezt a sérülést nem lehet visszaállítani olyan állapotra mint elõtte.

nehéz elmagyarázni kb olyan tûz volt akkor benne, mint ami örökösen égett a legnagyobbaknál, pl a 2005-ös Raikkonennél, vagy mondjuk, ami tavaly Webbernél sok esetben, vagy, ami idén Vettelnél, a motiváció, hajtóereje az volt, hogy harapott és büntetett, mint, ami Hamiltonnál is megvan néha túlzottan is és, ami Kimiben nem volt meg 2008-ban...erre gondoltam

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
Korábbi pilóták nagyobb balesetbõl is simán visszatértek.

Brutális balesetbõl is visszalehet térni igaz más ágba. Pl: Zanardi... sõt ha jól hallottam Las Vagesban egy ovál versenyen talán részt fog venni IndyCarban idén évvégén!!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Kit--Kat
??? HE

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Elég sok mindenki motivált ebben az iparágban, anélkül nem is érdemes nekiállni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ott nagyon motivált volt, de már 2007-ben is látszódott a fejlõdés nála, a balesetéig igenis jól versenyzett...

Én csodálom, hogy még vissza tudott térni ekkora baleset után, remélem Kubica még talán õ a régi lehet, de erre az idõ úgyis választ ad...

Kit--Kat
Massat mindig bent hagyják szenvedni körökig, amíg Alonso taktikáját ki nem találják és meg nem valósítják. Lehet elõtte mögötte, Massa szopik.

2008-as MAssát? Mire gondolsz? Ha Alonsoval is annyit foglalkoznak mint Rajkoval az évben akkor lehet, hogy nem. Ha csak tisztán nézzük, hogy egy magához képest csúcsformában lévõ MAssát, de egyenlõ feltételek mellett akkor igen, elverné Alonso és szerintem simán.

Totti5
Massa multkor is fényévekkel le volt maradva.

õõ Montreal óta nem ezt látni...most a Ferrari van ott, illetve Alonso fõleg, Massanal vagy elrontanak valamit, vagy, mert nem a régi már, esetleg Alonso egyértelmûen nem titkoltan favorizálva van érthetõ módon. Azért a 2008-as Massát nem hinném h ez a matador elverte volna...

Master91
Massa is ott van,aki bele fog köpni a McLaren levesébe 😄
Totti5
Egész évben csak a McLaren tudta befogni az RBR-t. Volt egy rossz futamuk... azért nem kell temetni õket. Alonso nyilvánvalóan és a Ferrari is feljött, a kérdés az hogy hasonló lesz e a sorrend mint két hete.

most reálisan nézve a múltkori futamot tekintve RBR és a Ferrari elõnyben, a Mclaren kicsit lemaradt, tudom szabadedzés alapján nem akartam ítélni csak ott van az az 1,1 sec és idõmérõn a RBR-t amúgy is még a Ferrari sem tudja õket elkapni nem hogy a Mclaren...ha esõ lesz bármi megtörténhet, bár idén még, ha nem az utolsó kört tekintve is, de Vettel kezére játszott az is😄

Esoben mar lehetne eselyuk.
Bar akkor mindenki a masodik helyert menne Jenson 'Rainman' Button mogott😊

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Õk fényévekre vannak sajnos a lehetõség szikrájától is...

meg a Merci és a Lotus R is, meg a Sauber Kobáékkal mi kéne még?😄

Totti5
Aztán Vettel 3 tizeddel nyeri a kvalit😄

Alonso jelenléte jó, de jobb lenne hogy ha a Mekik is ott lennének és jó kis csata lehetne az élen.

Webber nyerte a 2. edzést mondom én😊 Alonso nagyon ott van

Palinko
jólvan mehet rá index aztán jelentkezek tesztvezetésre 😄
Master91
Ezekbõl az idõkbõl nehogy levonjatok következtetéseket. Idõmérõig nem kell fogadni sehova 😄
Ulvar
Na ezt így megszerezném eladnám a francba, egy darabig nem lenne anyagi problémám.

desigo
Hungaroring-versenyirányítás

Es nem hibazik, nem megy neki senkinek...

http://gaborszantai.co.uk/

<#violent><#banplz><#integet2>

szabii98
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

I met God. She's black

desigo
Schumi az akkor lesz elsõ ha mindkét redbull,mindkét Ferrari,mindkét Mclaren kiesik és Petrov ütközik Kobával,Rosberg meg elengedi <#idiota>
<#wink>

viccet félretéve Webber lesz a befutó, hacsak a Ferrari nem múlta õket felül gyorsaságban

bardocz
Ez a mai, a holnapi, esetleg a vasárnap délutáni álmodban fog így történni? <#idiota>
Ne félj a futamon még arra is lesz ideje a nagy esõzésben, hogy kicsússzon egy pillanatra a saját kanyarjában integet egyet ott közel a közönségnél közel 100 km/h val baktat és majd pont visszajön az élre és lazán nyeri a futamot😄 így lesz...

Totti5
Sumi😊 elõször egy dobogó kellene már, aztán lehet a gyõzelemrõl álmodozni.

én most Webberre fogadok, ha esõ lesz akkor Schumi esetleg Vettel lesz a befutó, de ez száraz pályán Webber pálya itt mindig jobb volt Vettelnél az ausztrál😄

MaSzKa
Vettel vasárnap mindenképp nyerni akar.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

mérges leszek, ha Alonso nyer😄 jó volt neki az a 4. hely, amiket év elején szerzett...

Totti5
Hely Versenyzõ Csapat Idõeredmény Hátrány Kör
1 Fernando Alonso Ferrari 1:31.894 30
2 Mark Webber RBR-Renault 1:32.217 0.323 24
3 Sebastian Vettel RBR-Renault 1:32.268 0.374 27
4 Felipe Massa Ferrari 1:32.681 0.787 23
5 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:32.996 1.102 18
6 Jenson Button McLaren-Mercedes 1:33.628 1.734 22
7 Nico Rosberg Mercedes 1:33.787 1.893 33
8 Adrian Sutil Force India-Mercedes 1:33.832 1.938 27
9 Nico Hulkenberg Force India-Mercedes 1:33.858 1.964 26
10 Michael Schumacher Mercedes 1:33.863 1.969 31
11 Vitaly Petrov Renault 1:34.094 2.200 22
12 Jaime Alguersuari STR-Ferrari 1:35.115 3.221 23
13 Sebastien Buemi STR-Ferrari 1:35.371 3.477 20
14 Rubens Barrichello Williams-Cosworth 1:35.389 3.495 24
15 Nick Heidfeld Renault 1:35.444 3.550 22
16 Sergio Perez Sauber-Ferrari 1:36.371 4.477 22
17 Heikki Kovalainen Lotus-Renault 1:36.392 4.498 29
18 Pastor Maldonado Williams-Cosworth 1:36.842 4.948 29
19 Kamui Kobayashi Sauber-Ferrari 1:36.882 4.988 27
20 Narain Karthikeyan HRT-Cosworth 1:38.504 6.610 22
21 Karun Chandhok Lotus-Renault 1:38.765 6.871 19
22 Daniel Ricciardo HRT-Cosworth 1:39.279 7.385 24
23 Timo Glock Virgin-Cosworth 1:40.109 8.215 23
24 Jerome d'Ambrosio Virgin-Cosworth 1:40.428 8.534 22

Ulvar
Szép zárás Buemi! 😄.

Ulvar
MIlyen aranyos volt Schumi! 😄 Kicsúszik és mi az elsõ? Integet! xDDDDD Ez a tipikus "tululu" integetés xDDD

Totti5
Sumi kicsúszik, szembe a közönséggel és integet a sóderban nekik, majd jön vissza a pályára<#idiota>

Köszi!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

tmp
Hol?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ulvar
Iszonyat sok különbség van a 2 pálya között véleményem szerint. Monza tartja a lendületét és oda jóval egyszerûbb setupot csinálni mint a régi hockenheimre. (mondjuk én a régi világban élek szóval nem biztos hogy döntõ a szavam, de akkor is).

Meg amúgy is, inkább 2 hasonló pálya, mint egy Valencia, vagy Korea, vagy Szingapúr...vagy sorolhatnám.

M@TriX
Szabadedzés... online

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Totti5
Izgalmasnak tünik!

Totti5
Pár egyenesre és 1-2 sikánra ott van Monza, az bõven elég erre a karakterisztikára.

Ulvar

így van a legjobb pálya volt, sokat toltam még a GP3-mat meg a GP4-et azon a pályán tényleg állati jó...az A1 ring a másik kedvenc

Ulvar
Hát a csonkítás óta nem a legjobb pálya, bár tény ha visszamennének a régi vonalvezetésre, lehet megváltoztatnám a "kedvenc pályám" rovatot a fejembe Monzáról vissza Hockenheimre. Rém egyszerû piszok gyors és rohadt nehéz rá a megfelelõ beállítást megtalálni, rohadt hosszú, és sokszor elõfordult hogy amíg a stadion részben száraz volt a pálya addig az erdõben szakadt az esõ! Hihetetlen császár volt a régi Hockenheim. Pedig összesen állt 3 sikánból meg a most is létezõ stadion részbõl.

BTW akinek van DoQ csatornája az még 20 percig nézheti a Williams csapat bemutatását a régi idõktõl.