FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#levele><#wow2>

passatgt
ebayen néztem, 15$ körül vannak

legyen 2600

passatgt
2500 ft

konkrét szám érdekelne

desigo
Mekkorát partizhatott éjjel Button a csapattal meg az apjával 😊
Ulvar
Villeneuve még mindig olyan, Montit nem tudom. Nekem mindig az fog beugrani Villeneuverõl amikor tavaly agyon istenítette magát, meg hogy készül a visszatérésre meg blablabla...de vezetni azt nem igazán tud, sõt mindenki megutálta Ausztráliában, amirõl már sokszor beszéltem, mikor tavaly elindult V8 Supercars Gold Coast-i versenyén...Õ nem tud 40 mp alatt ülés cserélni, neki nem jó az ülés neki nem jó ez nem jó az, és rengeteg ottani pilóta elmondta hogy ... basszus ez ilyen ez a tag? Sokan megrühelték, fõleg Ford rajongók 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Villeneuve és Montoya sokkal kiállhatatlanabb alakok voltak. Hiába vallották õszintének magukat nagy genyók voltak, én rühelltem mindkettõt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
Hamilton sem egy gonosz csávó szerintem. A sírásból pedig mégjobban kiderült, hogy nem egy szívtelen ember, mint ahogy sokak szemében látszik. Õk a tökéletes páros 😄

I met God. She's black

Master91
Ott a pont.
RatBaG
szerintem ez inkább buttonnek köszönhetõ. ha õ nem ilyen "pozitív" arc lenne, hanem mondjuk egy alonsohoz hasonló kiskakas, akkor hamilton is borzolná a sörényét, nem lenne ekkora a barátság...

Per Aspera Ad Inferi.

😄

bár nem bírom Hamit, de az pozitív, hogy ennyire tiszteli a csapattársát, õszintén... Alonso és Massa esete ebbõl a szempontból siralmas, de Vettel-Webber esete sem fényes bár õk szintén elismerik egymást vmilyen szinten, Rosberg és Schumi kapcsolata jó még viszonylag

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kenyérautó 😊

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

csak tudnám ezt miért a képeimre írtad válasznak.... -,-

Valoszinuleg tulmelegedett a kipufogorendszer.. Kicsit sumakolnak is vele.. Aztan allitolag a KERS akkumulatora nem birta a meleget, es bummm..

VWfan
Szép futam volt nagyot tetszett. Örülök Button gyõzelmének, 2006 óta szurkolok neki. 1 dolog ami kivetni valót hagy maga után szerintem, a kommentátorok. Velük nem tudok megbékélni. (fõleg Czollnerrel)

azt tudni, h mitõl gyulladt ki heidfeld autója ?

Most neztem D’Amrosio box utcas driftjet.. Haaat, akkor tort ki a hatulja, mikor a jobb hatso kerek rament a feher vonalra.. Hummmm.. Mi lett volna itt, ha nem festetik at az egesz palyan veluk az eredetit...?!

haverom még 2008-ban volt kint a Ferihegyen, és akkor egy hátizsákos alacsony szõkegyereket látott, nem értette miért osztogat autogrammot nagy boldogan, akkor hallotta, hogy ez bizony nem más, mint Sebastian Vettel. Haverom nagyban visszakérdezett, hogy mi van? kicsoda? aztán kért tõle õ is autogrammot, azóta tudjuk mi lett Vettellel és a haver azóta is neki szurkol és szorongatja az aláírását és mondogatja magában. - Hú ez mennyit érhet😄😄😄

legjobb esetben 4-5 év múlva TALÁN

annak az esélye kb 1% 😄

Norbi1990
Ha VB lesz és visszavonul akkor sokat 😄
egy Buemi autogram mennyit érhet?

Magyar nagydíj számokban

Button beérte Villeneuve-éket a gyõzelmek tekintetében

owned...

erre az ötletre nem mondok semmit, a kommentek magukért beszélnek😄

természetesen örülnék, ha visszatérne, mert õ is egy zseni és karakán egyéniség amellett, hogy tud vezetni

😊

hasonlóképp voltam veled, Ferraris voltam, amióta az eszem ismerem, 2006-ban jött Rosberg õ lett Schum mellett a másik kedvenc, aztán Schumi után Massás voltam, aztán hozzácsapódott nekem is Vettel fõleg, de aztán ahogy jött Domenicali és Alonso valahogy a Ferrarit már nem éreztem a réginek így nem voltak olyan szimpatikusak, a balesetig Massa nagyon harcias volt és jó volt, amit csinált, ahogy visszatért Schumi most ismét õ lett az elsõ, Rosberg is odaigazolt a Mercihez Ross Brawnt elõtte is bírtam úgyhogy így lettem Merci GP-s😄

Vettel továbbra is megmaradt, mint úgymond 3. kedvenc...

van egy kis igazság, amit mondasz így már érthetõ

Azért ennyire ne egyszerûsítsd le a dolgokat.
Shumi ugye 2006 végén visszavonult, nem örültem de valakinek szurkolni kellett.
Nem tudtam hogy most Massa, vagy Raikönnen legyen az, így mindkettõnek szurkoltam az egész csapatnak mindaddig míg ki nem dobták Kimit.
2007 be??? talán Vettel beülhetett egy versenyre Indianapolisba a BMW be Kubica helyére.
Elég jól ment, még elõzött is párat, ahhoz képest, hogy elõször ült ilyen autóba, nagyot mutatott.
Már vártam mikor teszik be vmilyen csapathoz, ez végül a Torro Rosso lett.
Ott is azzal a szar autóval futamot is nyert, de szinte mindig verte csapattársát.
Utána Schumi visszatért, aminek örültem, hisz várom a jó eredményeket tõle.
Annyi hogy nem Schumi, hanem Vettel fan vagyok, de ha megkérdezné valaki ki a második, akkor Schumachert mondanám...

Igen. Ilyet sehol máshol a világon nem kaptak... Szerintem is nagy kár volt lecserélni!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

ScarY MAN
+1

...

RatBaG
én idén leginkább kubicának drukkolok...

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
Én is fel vállalom 😄 Nagyon szorítok az öregnek. Olyan kb. 94-95 óta. 😄
<#zavart1>
ez mondjuk elszomorít, hogy már nem vagy Schumi drukker érdekes én még fel is vállalom mai napig, hogy az öregnek szorítok (amiben semmi nincsen sõt), bocsi, de látszik, hogy csak ideiglenesen, amíg õ volt a legjobb addig szorítottál neki😊

Buttonnal semmi gáz nincsen, lehet nem annyira gyors, mint Hamilton, viszont eszesebb pilóta és ma erõbõl is megverte volna Lewist, aki így is úgyis megszívta volna a szuperlágy gumi miatt...

Senna is gyorsabb és látványosabb volt Prostnál mégis hihetetlen kiélezett küzdelem és csaták akadtak köztük...

Freedom88
Sumi drukker voltál mikor ott volt a siker, most hogy Vettel nyer orrba-szájba, igy most az...ollé😊

T.T.

igaz, elfelejtettem, nagy zseni az "öreg".
De látszik Webber ugyanazzal az autoval lassabb mint Vettel, olyan ez mint Button-Hamilton.
De nem elég a jó autó, vezetni is tudni kell.
Ezért voltam anno Schumi drukker.
De figyeld meg, majd ezt a kommentet 10 év múlva, ha még meg lesz a fórum, hogy ez a Vettel gyerek addigra simán összegyûjt összesen 7 vb címet.

desigo
Ha itt valaki "ász" akkor az Adrian Newey...
HAJRÁ VETTEL

Grat Button szép volt a 200. futamodon gyõzni! Megérdemelten gyõzött.
De még mindig Vettel az ász és a red-bull.
Hamiltont talán sajnálnám, ha végre megtanulna ésszel versenyezni, és ezt nem a rossz gumitaktika miatt írom.

Kit--Kat
Az is tucat MArboros díj volt amit kb. még 4 futamon osztogattak a pilótáknak. A Herendi volt a csúcs, azt még a pilóták is megjegyezték, hogy mennyire jó.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Hol? Mert a rendõrségre és a mentõkre ez nem igaz...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Jim Morrison
a futammal nem is volt gond, égõ autót a boxtól a megállásig figyelemmel is kísértem, jó helyen ültem (álltam). de elõzõ évben jobban meg volt csinálva, mert most minden nap eltereltek mindenkit a francba, telsejen összevisszavolt az egész.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

közlekedés szempontjából a vasárnap mindig is kritikus volt😊

jó lehetett azért kint lenni, nekem is nagy élmény volt a WSR július elején