FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#banplz>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szarok a HDTV-re<#zavart1>

http://gaborszantai.co.uk/

nálunk is régi tv-k vannak a legújabb az én szobámban van kemény 5 éves LG tv, a 2006-os foci vb-re vették a muterék ugye milyen kemény vagyok? <#idiota> így is minden FULL HÁDÉ

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ez kicsit regi hir, azota mar megegyezett a Sky es BBC.

link

Palinko
azért tetszik hogy V8 al és biturbóval meghaladták amit a veyron W16 al és 4 turbóval tud!
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Totti5
off

Kis érdekesség ( mert volt téma )

Hennessey Venom GT: a Veyron-gyilkos amerikai

1200 kg, 1200 lóerõ<#guluszem1>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Sok variáció van. A lényeg hogy egy korrekt méretû Full HD vagy HD ready TV manapság már nem luxuscikk, meg ugye azt nem 1-2 évre vesszük.

Dietrich
vagy vesz egy samu P2470HD monitort amiben van tv tuner és nézheti úgyis a 16:9-ben a retket 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
LOL😊

Totti5
Veszel egy HD tévét... a nem LEDes, nem 3Ds, nem FULL HDs ( bár olyat már nem is nagyon kapni ) 82 centis TVk enyátalán nem drágák már, és sok akció van ezekre.

Master91
hogyne 😄 örülök hogy hétvégente eltudok menni szórakozni 😄
Dietrich
veszel egy samu LCD-t 😊 ha kapsz még valahol a C650-es jó széria lett 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Master91
Az isten verje meg, mit fogok csinálni? 😮 HBO is 16:9be van, és a logót már nem látom......áááááááá
LeventeV
én is 29 tudok, vagyis a hétvégi futamot még 4:3-ba nézzük.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

szabii98
Igen, volt reklám is, valamikor a következõ 2 hétben.

I met God. She's black

Dietrich
pedig régi hír a retek klub átáll 16:9-re, de az még nem lesz HD. ha jól emlékszem a hírben 27 vagy 29-t jelölték meg. A cikket be is raktam akkoriban ide.

Master91
Én vagy 8-9 éves tv-vel nézem még a futamokat, ami kb. 27cm-es (nem tudom pontosan, kis szoba tv). Be sz.patnának a 16:9-el :/
Dietrich
Tudom off, de ilyet még nem láttam 😊)

V8 betétversenye ezek a "mini" autók és hétvégén történt a Queensland-i pályán.
A fõnök szerint olaj van a pályán és versenyzõként leállítja a versenyt! Majd megfordul és a mezõny vége, mint az alattvalók követik és beállnak az eredeti helyükre.
Kommentátor: "Ha vki most kapcsol ide, csak mondom, ez egy professzionális autóverseny akar lenni."
"Lapozom a fejemben az emlékeket, nos itt most új fejezetet nyitunk: én ilyet még nem láttam!"
😄DD

Ha már sport csatornák..az asuztrál 7 sport nevû csatorna hihetetlenül profin közvetíti a V8 versenyeket. Hellyel közzel lepipálja az amcsikat..pit riporterektõl kezdve a race controlon át mindenhol ott vannak és természetesen HD a mínõség.

Dietrich
Az Indy versenyek a Versuson mennek/mentek ami nem országos lefedettségû kábeles sportcsatorna.
Aztán az ABC is beszált de nem minden versenyt adtak.

márciusi hír volt:
IndyCar pedig átvándorol helyi NBC csatornákra, mint pl. az NBC Sports 2012-tõl, vagyis újra MINDEN háztartásban látható lesz az IndyCar! Ezt egy ABC-s bennfentes mondta

Az amcsik 2008 óta HD-ben közvetítenek náluk debütált a világon elõször ow kasztnin a HD-s forgó kamera. Addig csak a NASCAR használta.

Ez pedig a jelen: Az NBC esélyt sem kapott - az új TV-s szerzõdés háttere

Norbi1990
A csatornák nem tudom, hogy fizetõsek, de NASCAR-ba olyan van, hogy fizetsz valamennyi dollárt és ha reklám lesz 2 kis képernyõ és egy általad választott pilótának az onboard kamerája megy míg a másikon a reklám megy. Szóval reklámok közbe tudod nézni a versenyt is.
Totti5
Kiváncsi lennék hogy Amcsiban ez hogy megy pl egy Nascar vagy Indy versenyen. Már a közvetítés minõsége, tartalma, hangulata is magasan veri az összes európai sorozatot.

Azert az ertheto, hogy nem alap egy ilyen szolgaltatas, illetve fizetni kell erte.
Ellenben a BBC/Sky semmi extrat nem fog nyujtani es fizetni kell erte.

A HD mas tortenet,

Totti5
2011ben valahogy már elvárnám hogy ez alap legyen mindenhol... meg a HD. Legalább a hétvégi SPA-t még nem, de a következõt már 16:9ben nézhetjük. A többi "alap" dolog majd 20 év múlva.

Nem vagyok benne biztos, de mintha nemeteknel regota lenne a Premiere csomagban, ami tartalmazza a lehetoseget a kamerak valtogatasanak futam kozben.

Falcon83
Nálunk a média törvény miatt nem kerülhet kábelcsatornára az F1. Viszont a BBC ezzel a lépéssel lavinát indíthat el más országokban is.

nekem nincs bajom vele, igazából csak sokat vészmadárkodik, de legalább olyankor nem unalmas😄😄 Palikkal voltak õk nagyok, nem Walter Csaba ellenében mondom

passatgt
szerintem ez csak angliára vonatkozik

pedobear
pár év múlva meg mindenhol majd...

Totti5
Tényleg ha már Gyula fika ujfent, akkor érdemes az új F1 racingban elolvasni a pár oldalas masszív interjút vele kapcsolatban ahol õszintén beszél a karrierje kezdeteirõl, a versenyzõi pályafutásáról és a jövõjérõl és természtesen feltették neki azt a kérdést is hogy mit szól a fórumokon fikáza egyedekhez... ebbõl az interjuból nekem nagyon az jött le hogy egy szerény, jólelkû, a technikai sport iránt maximálisan elkötelezett ember aki szereti azt amit csinál és tökéletesen tisztában van a képességi határaival ( pl a versenyzés kapcsán ).

Norbi1990
De csak angliába lesz a Sky sporton ami a fizetõs a BBC helyett. A szezon egyik felét ez a másik felét meg az fogja közvetíteni.
pedobear

Ulvar
Hogyne lenne jó nekem, többet fizetek érte mint eddig, simán megéri ezért a szarért, hogy Czollner idiótaságát hallgassam, egy béna szinkrontolmáccsal stb... áh mindegy 😄DD.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

[HUN]FaTaL
Majd másnap letöltöd torrentrõl. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

pedobear
jövõ évtõl a futamok felét csak elõfizetéses csatornán lehet majd nézni.

Ez jó a rajongóknak, a csaptoknak, és nekünk is.”

<#falbav>

V43 1105
Megvolt a nap 10dl, liter, hekto cumó aztán mosolyog az.. <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

RatBaG
figyelem, figyelem! kimi mosolygott!!! <#wow2>

the question asked is "are you coming Germany next year?" and Kimi answers "im not coming Germany ever again"

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
Dietrich
szerinted mikor nem volt ilyen formában net, nem írt róla újság sem más média nem tudtunk semmit az adott bajnokságról csak adta a screensport a versenyeket, hogy ismertük meg?
Nézni kell 😊

Ulvar

Norbi1990
Itt de mostanába letörlik a szerzõi jogok megsértése miatt a versenyeket sajna 😞

Torrentrõl tudsz leszedni futamokat.
RatBaG
nem tudtok youtubeon olyan channelt, ahová feltöltik az ausztrál v8 versenyeket, részleteket?
f1, nascar, rally, +egyébre már van subscribeoltam, de ilyet még nem találtam...

Per Aspera Ad Inferi.

SitatiS
WSR
Silverstone
Race 1
LIVE!
Most!😊)

Let the good times roll.

Totti5
Egy kis érdekesség:

2010 RTL Klub F1 nézettség

Bahrein idénnyitó - 1.270.000 ( 1270363 pontosan, de lényegtelen )
2. futam a ( korai ) Ausztrál - csak 780.000
Monaco - 1.300.000
Magyar - 1.400.000
Brazil - 1.290.000
Abu Dhabi idényzáró - 1.290.000

Érdekes hogy a sokak által kedvelt Belga csak 942.000, tehát tök átlagos.

Legkevésbé nézett a Japán volt 667.000 fõvel.

2011 nézettség

Ausztrál idénnyitó - 760.000
Monaco - 1.115.000
Kanada - 1.217.000

Norbi1990
Szerintem még van remény 😊
Totti5
Aki hisz Kubica 100%os visszatérésében azoknak rossz hír ( bár semmi meglepõ ).

"jelenleg néhány ujját tudja mozgatni, gondolom még nõnek az idegek a többihez, illetve a könyöke még fixen van rögzítve a gyorsabb gyógyulás érdekében, a könyökére még vár egy mûtét"

Nem lesz ebbõl már F1...

Ulvar
Streamet miért ne nyomhatnék, azt nem én közvetítem én csak fogom ingyen 😊. Illetve a netért fizetek 😄.

Master91
Csak nehogy az legyen hogy nincs jogod sugározni az adást, akkor volt kocsma, nincs kocsma.... 😄

1x biztos hogy F1 mellé valamit még be iktatok. Míg volt Eurosportunk a WTCC-t néztem. Tetszett is, csak a szolgáltatónk úgy gondolta, hogy nincs szükség Eurosportra, úgyhogy kivette a mûsorból. Neten, steammel, meg szaggat, pedig 5mb-s a netem.
Ulvar
Sõt én és haverjaim neten szoktuk követni a kontinensen túl esõ futamokat és közben dumálunk róla Team Speaken keresztül. Ha lesz egyszer kocsmám tuti hogy csak versenyeket fogok adni a TVn keresztül úgy hogy a gépre kötöm 😄.