FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Nemnem, a vége felé voltam kicsi, az elején meg gondolat sem:D
õ meg valószinû , kósza gondolat se volt még akkor.:D
Carlos
Ezt nem tudtam, akkor még "kicsi" voltam.

Þór vígi þessi rúnar

Dietrich
bezony

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
én meg még korábbira mondtam..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
csak akkor aki fizetett azért hogy beülhessen,az szívét lelkét kiadta a pályán,és a gépét se kímélve vezetett,ezek a szarjankók meg végigvonatozzák a futamot és még ezért fizetnek is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bardocz
Akkoriban meg volt, hogy futamról futamra váltogatták a pilótákat, aszerint, hogy ki tud többet fizetni.
Carlos
én a régi szép idõknél a prost-senna környékére gondoltam.

Þór vígi þessi rúnar

Dietrich
csak kevesebbet mint napjainkban ;)
Baum 7-8 évvel ezelötti pénze manapság a HRT-be is kevés lenne..

Carlos
<#wow2>

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
És nem voltak ennyire jól felkészítve mint ezek a fiatalok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
akkor is fizettek :D

Dietrich
felejtsétek már el ezt a 10%-ot..35 felett vannak már. kábel+tányéros.

Carlos
Gáz, hogy télleg az versenyezhet, aki "fizet" a "székért".
Hol vannak a régi szép idõk...

Þór vígi þessi rúnar

nearo
ja, az utolsó négy futamon heidi 5 pontot hozott, petrov egyet...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

fizetõs pilótát nem szokás kitenni.
A két Renault driver az utolsó 4 futamon még pontot is alig szerzett. Tényleg csak a pont menti meg az oroszt, mert következetes csapatvezetõ mindkettõt kitenné.

http://gaborszantai.co.uk/

nearo
Nemár... idióták.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
anyagilag biztos jobban jár a renault,de ez a senna annyira egy néma gyerek hogy hihetetlen,grosjean is jobban kormányozná a renault ennél a göndi böndi srácnál,a SENNA név kigúnyolása ez a némabob

ja, mert unod a németeket mi? ezzel elbukják így a 4.helyet

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Nem lesz jobb.

pénz beszél , kutya ugat.
Csapattársa elõtt áll az összetettben bezzeg a tõkeerõs orosz szponzorok hátszele mellett az orosszal nincs gond.
Sennával és a több milliós brazil pénzekkel szintén nem lesz probléma.
szabii98
istenem :/ talán jobb lesz Senna.

I met God. She's black

Heidfeldet kirúgják

ideje volt, de telitalálat az utód választás is...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Mtv már harcba szállt a jogokért , ha Viktor úgy gondolja ott lesz a forma1 jövõre.:D
nem , van erre valami kitétel a szerzõdésben , hogy amíg rendeznek magyarországi versenyeket addig a futamokat országos sugárzású , ingyenesen fogható csatornán kell közvetíteni. Tehát a kis kábeladók egyelõre kizárva.
bakkerman
a fasznak óvják ezeket mindentõl,minden pilóta mostmár átmegy kis primadonnába,következõ mi lesz? monacói alagútban jövõre csak 180-al lehet majd menni,mert szegény perez odacsapta a gépjármûvét?? hát nebassza már meg,ez technikai sport,ne legyenek már visszafogva,azért kapják a pénzüket,hogy hajtsanak,ha meg valamelyik elszáll az órúzsban,hát istenem,kisebb kategóriákban is elfognak szállni minden tiltás nélkül,meg drs nélkül. szegény wickens meg ricciardo kiteszi szívét lelkét a wsr-ben,vérre menõ csatákat vívnak azért,hogy bekerüljenek ebbe a vonatozásba

Betiltották a DRS használatát az Eau Rouge-ban

mintha kötelezõ lenne használni bszod.. miért nem határozzák meg , hogy csak egyesben lehessen bevenni , mer úgy aztán extra biztonságos.
bakkerman
vagy az MTV azt mondja hogy ennyi pénzt nem tudunk adni,és akkor jön a nevetõ harmadik(mint mindig) a digi személyében,és majd látja a futamokat az ország 10%-a,mint ahogy az angol bajnokságot

remélhetõleg jövõre visszakerülnek az mtvhez a közvetítési jogok és nem csak a Gyulai meg Czolnner féle fszszopóktól szabadulunk meg hanem HDben is kapjuk a futamokat.
bakkerman
értem,én is kb erre saccoltam,5 év múlva 4D-ben fogják a japánok nézni az F1-et,hozzánk addigra eljut a HD :)

Totti5
16:9, HD majd 15 év múlva.

bakkerman
na most akkor csak 16:9 lesz egyelõre,vagy lesz hájdefinisön is?

Master91
Viszont csajomnak is ilyesmi tv-je van :D Spa-t vele is nézem :D
Master91
MOCSKOS :O ilyesmi system kéne nekem is :( valami durva hangrendszerrel wáááá
Ulvar
Jude <#banplz> (csak viccelek, én most szereztem be egy ilyet).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

<#banplz>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szarok a HDTV-re<#zavart1>

nálunk is régi tv-k vannak a legújabb az én szobámban van kemény 5 éves LG tv, a 2006-os foci vb-re vették a muterék ugye milyen kemény vagyok? <#idiota> így is minden FULL HÁDÉ

Ez kicsit regi hir, azota mar megegyezett a Sky es BBC.

link

Palinko
azért tetszik hogy V8 al és biturbóval meghaladták amit a veyron W16 al és 4 turbóval tud!
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Totti5
off

Kis érdekesség ( mert volt téma )

Hennessey Venom GT: a Veyron-gyilkos amerikai

1200 kg, 1200 lóerõ<#guluszem1>

Totti5
Sok variáció van. A lényeg hogy egy korrekt méretû Full HD vagy HD ready TV manapság már nem luxuscikk, meg ugye azt nem 1-2 évre vesszük.

Dietrich
vagy vesz egy samu P2470HD monitort amiben van tv tuner és nézheti úgyis a 16:9-ben a retket :)

Totti5
LOL:)

Totti5
Veszel egy HD tévét... a nem LEDes, nem 3Ds, nem FULL HDs ( bár olyat már nem is nagyon kapni ) 82 centis TVk enyátalán nem drágák már, és sok akció van ezekre.

Master91
hogyne :D örülök hogy hétvégente eltudok menni szórakozni :D
Dietrich
veszel egy samu LCD-t :) ha kapsz még valahol a C650-es jó széria lett :)

Master91
Az isten verje meg, mit fogok csinálni? :O HBO is 16:9be van, és a logót már nem látom......áááááááá