182115
  • szabii98
  • G_ArchAngel #128416
    Abban az eso mennyisegben, amiben az F1-esek leallnak, a motorosok meg versenyeznek?
  • szabii98

Elég csúnyán néz ki a keze. A mai rally gyorst megnyerte amúgy. Simán mehetne még Rallyzni vagy DTM, WTCC, BTCC
  • mcmoha
    "Rendes" palyan hasznalnak esogumit.:)
  • HappyHunter
    Szerintem pont azért mert döntött. Lehet hogy a víz lefolyik, de az aszfalt attól még nedves lesz. Két körön belül senki nem maradna a pályán.
  • Carlos
    Esőben nincs nascar futam oválon. Sima pályán nemtom.
  • G_ArchAngel #128410
    Esoben van F1, az nem mindegy, hogy mekkora a viz a palyan. Nascarban mi a helyzet? (nem flem, nem tudom, de elvileg lefolyik a dontott a palyarol)
  • Kit--Kat
    Nem tudom, én titkon reménykedem, hogy a nagyobb melegben a Lotus + Kimi gumikezelése megint csodát tesz mint a Hungaroringen. És itt még előzni is tud.
  • szabii98
    A Nascar helyére véletlen az f1 képe került
  • Christian88
    Rossz az F1-es kép
  • G_ArchAngel #128406
  • G_ArchAngel #128405
    Hugica, ha megtanulsz olvasni es ertelmezni ugyanazon idosikban es felfogod mire ment a valasz, akkor majd ujra hozzamszolhatsz.
    Addig meg takarodo a hazit irni, mert holnap suli.
  • Master91
  • Master91
  • Chris Lowe
    Gp3 alapján célegyenesben és az utána következő egyenesben sok előzés lesz. Nem kizárt az oda-vissza előzés sem.
  • benőmenő
    Már nem azért de ott a mclaren sokkal többet vesztett :)
  • Peter1
    Azért raktam be, mert tegnap olvastam
  • mcmoha
    Na ilyen videot szerettem volna latni.:)
  • Chris Lowe
    Futamról schumi megverte rosberget ez elég meglepő, holnap sima merci 1-4 ig lesz, massában nem érzem az erőt, ő is már csak azért f1-es mert jók a kapcsolatai (rossz hasonlattal annyi köze van az f1-hez mint mezeinek a közvetítéshez:)))
    di Resta iszonyat szerencsétlen pont itt cserélnek neki váltót, bár a force india taktikája roppant gyenge, szóval futamon bejöhet 2-3 pontért. Vettel kakukktojás, akár dobogós is lehet ha az amg bénázik.
    Alonso 4-5, rai 5-6 és massát is ide várom. Koba kurva jót ment megint, remélem futamon is erős a sauber. Perez is bejöhet pontokért, ha egy kerékcsere működik.

Nah nostradamus megy aludni. :)))
  • Chris Lowe
    Az a probléma, hogy mezei használja így is meg úgy is, eddig 2 olyan futamról tudok ahol verseny közben mindkét verziót használta a nagyérdemű meg találja ki mire gondolt... Szerencsére nekem van a telefonon f1 app így nem kellett kisakkoznom, hogy épp a kinnt az most a box vagy a pálya...
    Sajnos teljesen alkalmatlan a feladatra, nem gondoltam volna, hogy ilyet írok a botrányos rtl-es közvetítések után de ennél még collner is jobb volt egy paraszthajszállal.
  • vinc3nt
    Én úgy tudom hogy Fernando Alonso 2005-2006-ban Fia által hivatalosan elismert világbajnok ha ez nem tetszik nézzél olyan versenysorozatot ahol egyforma járművekkel versenyeznek, kisebb az esély egy pilóta jelentős dominanciájára, megkiméli a lelked.
  • vinc3nt
    Hihetetlen hogy évek óta nézed az F1-et és mindig megmaradtál ugyan olyan suta-buta anti drukkernek aki annyit tud kizárólag hajtogatni hogy "dehàt szabálytalan autóval nyert". Egy nagy kupac ló .... Sokszor elmondtam már neked miről szól ez a Sport: Kiskapuk kereséséről.Ha a te logikád szerint fogjuk fel az utobbi 50 év összes! pilótájától el vehetjük a vb cimet. Ki vagy te hogy lecsalózd itten Alonsot? Mit értél el milyen komoly belső ès nyomós információid vannak? Ez az ember évek óta az élmezőnyben teljesít és a sport nagyjai dicsőitik elismerően.Olyan emberektől kapja meg a tiszteletet mint Kimi Raikonenn. Bizonyára mind hülyék csak te vagy helikopter. Szálj magadba te szánalmas anti drukker. Őrülök hogy ennyire savanyú a szölő innen látszik hogy Fernando remek munkát végez.Gon.
  • Peter1

Kubica versenyautóban.
  • RatBaG #128393
  • RatBaG #128392
    http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2012/09/08/curva_grande_monza_legnagyobb_pillanatai/
  • ScarY MAN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ferkaalonsofanboy"indítsunkflametmertőalegjobbatöbbiekbénák"szagotérzek
  • Master91
    Igazából nem tudom / nem emlékszem mért engedélyezték.
    Talán lehet hogy sok csapatnak rengeteg munkája és pénze ment bele az addigi fejlesztésekbe?

Meg szerintem a Ferrari a top3 leggazdagabb csapat közé tartozik. Csak mert hogy pl. ők akarnak 3 autót indítani a legjobban, stb. stb..
    Akkor mégse a pénz beszél?
  • Firerock
    Betiltották a fújt diffúzort,nem ment a RedBullnak aztán véletlenül újra engedélyezték. Pénz beszél,kutya...
  • Master91
    Fejtsd ki légyszi hogy mi a bajod a tavalyi Silverstoni hétvégével ?
  • Firerock
    Ezek mind jó érvek,és akkor mivan a tavalyi Silverstone-i esettel?
  • Master91
    Más a szabályzatban lévő kis kapukat meg találni és túl okoskodni, és más a csalás.
    De ezt nehéz értelmezni.
    Ha neked azt mondják hogy ebből az irányból be hajtani tilos, akkor ha te bemész még is abból az irányból, azt nevezhetjük "csalásnak".
    De ha másik irányból be mész, és eléred a célod, akkor csak meg kerülted a szabályzatot, túl jártál az eszén. Hisz nincs szabályzatban hogy a másik irányból/semmilyen irányból mész be.

(Parasztos példa)
  • desigo
    Bebizonyosodott már nem egyszer,hogy minden csapat ott trükközik ahol tud.
    Ha a FIA olyan szerencsétlen,hogy nem szankcionál időben akkor használják amit tudnak a csapatok.
    Kár ezen vergődni...
  • G_ArchAngel #128384
    Belejottek mar akkor, mikor Alonsot engedtek a szabalytalan lengescsillapitoval vb-t nyerni, ugye erre gondoltal te is?
  • Firerock
    Csalás nélkül is?:) Ne röhögtess már,az illegális megoldások feletti elsiklás az FIA részéről nem minősül csalásnak?
  • Totti5
  • G_ArchAngel #128381
    Räikkönen továbbra sincs oda a médiáért, így a legjobb dolog az lenne számára, ha nem kellene interjúkat adnia.

„Nem vagyok nagy rajongója a szar kérdéseknek.”

Ebben az esetben vajon mely kérdések lennének azok, melyekre boldogan válaszolna?

„Egy ilyen kérdés sem létezik.” – nevetve válaszolt Räikkönen.

• desigo
    Most néztem még csak meg az időmérőt.

McLarenesek meglepő,hogy feljavultak.Sajnálom,hogy Button év közben csak szenvedett.
    Ha Hamilton így folytatja akkor simán megelőzheti pontokban Alonsot.
    Massa jó kört ment.Ha az itthoni pályán sem alakít holnap valami eredményeset akkor leírja magát végleg.
    DiResta szépet villantott,kár azért a váltó cseréért.
    Merci is egész jónak tűnik de tuti eltaktikáznak mindent holnap.
    A RedBull az viszont botrányos.Webber tuti nem lesz világbajnok ezzel az autóval.Vettelnek meg a csapatának is nem a csicsás sisakkal kellene foglalkozni hanem a kocsi fejlesztésével,beállításával.
    Alonso a 10-ik helyen szégyenletes.Végig hibátlanul teljesíti a Q1-et,Q2-t erre a végén hibázik.A butaság miatt sok pontot veszít holnap.
    Q3 elején nem Massával kellett volna bohóckodni hanem egyből menni egy jó időt.

szerk: most olvasom,hogy tönkrement a Q3-ban a keresztstabilizátor.Nem túl hihető...
  • G_ArchAngel #128379
    Teny, Vettelnek meg nem kellett osszetoretnie a csapattarsat, hogy nyerhessen, mert neki csalas nelkul is.
  • Firerock
    Azért Vettel és Alonso nem egy kategória:)
  • mcmoha
    Hat sokkal jobban beszel olaszul mint en. Erteni nem ertem de jol nez ki, meg vidam is hatha sikerul a visszateres F1-be.