FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
jobb az aszfalt nem ezen múlik (most a nagy pördülésekre gondolj)..csak ne tepsi legyen a pálya alá Bahrein módra.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
akik esetleg keresték már egy ideje a myp2p oldalt és nem találták..
"a FOX Sports felnyomta õket Google-nál, akinek meg kellett szüntetnie a domaint....
Nagy baj nincs viszont, mert új címen élnek tovább:"
http://myp2p.bz/index.php?part=sports

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Két szóval beszari banda :D
Egyébként jobb is hogy nem mennek ide mert csak elcsesznék a pályát a sok aszfaltos bukótérrel.

Ha hibázik valaki akkor ne jöjjön már vissza a pályára mintha nem történt volna semmi. Régebben jobb volt a homokágy szerintem.
Dietrich
vagy csak egyszerûen így sokan jobban kijönnek a dologból..anyagilag
viszont az a pálya ami vagy megépül vagy nem darázsfészek lesz Ecclestonnak a Hungaroringhez képest. ott nem fog sem az állam sem a megyei hatóság beszállni az adófizetõk pénzébõl..

Carlos
ha cart-nak jó, akkor a proli f1-nek nem? fura...

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Egy modern, maximálisan biztonságos pályát és létesítményt szeretnének, ami amúgy nem kizárólag az F1re készül, hanem a MotoGP-re is.

Rengeteg remek pálya a világon, csak nem biztos hogy a biztonság, felszereltésg amit az FIA elõír megfelelõ nekik, vagy annyi pénz lenne az átalakítás hogy nem érné meg nekik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Dietrich
mert Webber zrityóját rázza ha 250 felett száguldozik <#hehe>

Dietrich
nyílván az teljesen más rendszer..

Norbi1990
Ezeken pályákon simán ellehetne képzelni 1 amerikai nagydíjat. Nem tudom miért kell egy új pályát csinálni.
http://www.youtube.com/v/0UDWrLKucas&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/Gi2esY7LfhQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/ijBOCDJx2eI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Totti5
Nem értem, mert itt nem észleltem semmi féle hibát, mondjuk nekem iptv van, ami lehet számít...

Dietrich
úgy látom nem értetted meg hol a hiba és miben nyilvánul meg

1 full hd tuneres monitorom van
2 digi bejegyzése facebookon:
DIGI
Sziasztok,

Az RTL Klub-os átállás kapcsán mûsorszolgáltató oldali hiba lépett fel, ezáltal nem a megfelelõ formátumot kapjuk, hanem a 4:3-as "letter box"-ot.

A probléma megoldása már folyamatban van, azonban ez nem rajtunk múlik.

Ennek ellenére természetesen minden tõlünk telhetõt megteszünk, hogy minél gyorsabban lezárjon ez a folyamat.

Megértéseteket köszönjük!

Üdvözlettel,
DIGI

3. kábeltv-m van és még pár hónapig analóg Panasonic TV. A Retek klub ezen is nézhetetlen.
Nem egyes mûsorokról van szó hanem az összesrõl!

Totti5
A saját mûsorok mind 16:9en mennek. Régebbi sorozatok, filmek vagy felvételek nem... ez meg nem az RTL hibája. Majd lassan ezek kikopnak és minden egységes lesz, amúgy meg ha régi TVd van akkor mindegy, ha HDtv, akkor pedig fogod magad és állítasz a képen és máris teljes kép lesz.

F1 nyilván 16:9 lesz azon nyomban, akkor is ha holnap lenne a futam.

Ulvar
3 éve nem nézek TVt igazából... :). De leírtam...hanyagoljuk a témát mert nem topic... ezt érthetõen leírtam, megvan a véleményem de nem írom le lépjünk tovább...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Carlos
Akkor magyarázd el.
Mi bajod van abból, ha a tv2 zsidó. Vagy ha a CNN, vagy a Cartoon Network, vagy akármelyik?

Ha most azzal jössz, hogy a híradót manipulálják, akkor megérdemled, mert a tévének csak a hülyék hisznek.

Þór vígi þessi rúnar

Dietrich
mikor indult a csatorna az erõs kék háttér láttán nem is kellett találgatni sokat ;)

ennyi erõvel akkor ne használj áramot, menj ki kapálni minden nap vagy akármi. mert régen nagyobb dolog volt megélni. most meg szar puhos mindenki.

Ulvar
http://www.youtube.com/v/KZqAZdD2yjc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Picit off.... xDDD de rohadt nagy xDDD

Ulvar
Az baj ha nem érted, de ez mondjuk nem ide való téma inkább hanyagoljátok.

Carlos
nem látom át a tel-aviv és a tv2 összefüggését. Ezzel az erõvel lehetne mondjuk Termál-Vízér is...
no comment.

Þór vígi þessi rúnar

Master91
off
Áhá! Tel_Aviv! Fúj!
on
Dietrich
engem speciel nem érdekel azon része melyik csatorna mit lop a másiktól, de az tény a retek képtelen megoldani a 16:9-t napok óta a telaviv2 meg elsõre. a többi csak duma mellé..
az a szerencséjük, hogy ezen a hétvégén nem lesz F1..

Carlos
énsem tom... <#zavart1>

Þór vígi þessi rúnar

Master91
mi a tv2 rövidítése? :D én nem tom..:D
Totti5
Ez tény. TV2 az RTL árnyéka...

Firerock
gratulálok,ha az rtl a kókler akkor az mire véled hogy a tv2(ami mindenki tudja minek a rövidítése,csak itt nem írhatom ki mert rasszista leszek).nek egy saját ötlete nem volt még? példának okáért. Azt Rtl bejelenti az Ezelt erre két napra a tv2 is a hasonló magas színvonalú török sorozatot. az rtl bejelenti a 16:9-et két napra rá a Tv2 is. És még folytathatnám a sort a kül. Talkshowk-al és énekes táncos vetélkedõkkel.

ON

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich
múgy ha 2004ben nem lett volna TC akkor sem dõlt volna össze a világ senki nem ment volna falnak minden kanyarban... csak alkalmazkodni kell az adott körlményekhez.

1000-900-800-750 lovas 2650ccm turbó motorokkal mentek 1998-2007 között odaát, szekvenciális váltókkal, TC nélkül..tudtak versenyezni...jól látod csak alkalmazkodás kérdése az egész. Amikor bevezették a TC-t a versenyzõk kikapcsolták városi pályán! mondván lassabb az autó :)

Totti5
Egyes mûsorok még 4:3, felvételek ( amik régebbiek ). Hamarosan minden átáll majd, nyugalom.

Dietrich
off..

retek klubnál képtelenek 16:9-ben adni..4.3 "letter box-ot" nyomnak..totál élvezhetetlen az adás
Mai nap a TV2 is átállt..mily érdekes elsõre jól megoldották. Kókler banda a ratyi klub..

Totti5
Ha megnézed a kipörgésgátlós v10es éveket akkor egyátalán nem tünik úgy hogy nehezebb lett volna azokat irányítani sõt... a TC rettentõ sokat segített. Az aero nyilván évrõl évre fejlõdött, ezzel természtesen a köridõk is mert gyorsabban lehetett a kanyarokat venni, ami amúgy nem könnyítés, csak alkalmazkodás az új helyzethez.

Pedig az sugallod. 1000 lóerõs TCs autó kb egy szinten van akkor a mostai valamivel gyengébb ( kb 750 ) TC nélküli autókkal... amúgy ha 2004ben nem lett volna TC akkor sem dõlt volna össze a világ senki nem ment volna falnak minden kanyarban... csak alkalmazkodni kell az adott körlményekhez.

Attól hogy valami könnyebben kezelhetõ még nem következik abból hogy könnyebb is menni vele határon, tizedek ezredek utáni versenyben.

bardocz
Persze hogy nagyobb a végsebesség, ha kevesebb a leszorító erõ. A mai motorokkal is lehet gyorsabbak lennének.
Carlos
Istálló, gazemberség, hupákolás...

Þór vígi þessi rúnar

Palinko
az én véleményem az hogy kétségtelenül nehezebben voltak kezelhetõek a régebbi kocsik, viszont pilóták tekintetében a mostaniak jobbak. egyszerûen azért mert több országban igen csak felfejlõdött az autósport és a nagy számok törvénye alapján több jó pilóta kerül ki
Ulvar
Ja, csak nem volt ennyi aero se, mint ami most van...ráadásul V10rõl beszélünk és tudjuk hogy 2005ben vagy 04ben volt a Hondának az 1000 pacis motorja...most hány pacis? mennyi is lesz a jövõben? Azt az erõt kordában kellett tartani nem hiába volt kipörgésgátló...azért ne essünk a ló másik oldalára hogy elkezdjük a rég múltat oly szinten kielemezni hogy az új verdák és pilóták kb egy szinten legyenek mert az hazugság és álszent ámítás.

És senki nem kérte hogy az F csatornát bárki is használja, megcsinálták és a pilóták is bevállalták (mert ezt mondta nekik a munkaadójuk) de ha a versenyigazgatóság szól az más, akkor panaszkodhatnak/panaszkodnak lásd Vettel a hétvégi "kommunikációja" a Pirellis fószerral. Valamint be is tiltották mert nem biztonságos.

Nagy sumákságok ámítások beetetések vannak.

bardocz
De ez nem a pilóták hibája, õk nem hisztiztek, hogy fél kézzel kell vezetniük 270-nél.
Norbi1990
Szedjék le a szárnyakat és a diffúzorokat akkor a pilótáknak lesz dolguk :D
Totti5
Érdekes pont évekkel ezelõtt volt kipörgésgátló és minden kütyü, amit pont amiatt tiltottak be hogy a pilótának nagyobb beleszólása legyen... ugye volt még elõtte autómata váltó is.

A technika fejlõdik, mindig új dolgok jönnek be, de az F1nél pont látványos butítások voltak az elmúlt években ennek okán.

Carlos
Nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy mostanában nagyon elmennek ebbe a biztonság izébe. Jóformán olyan már az F1, mint a repülés, robotpilóta végigmegy és megtapsoljuk a pilótát.

Régebben azért szerintem sokkal keményebb meló volt f1-es pilótának lenni, mint most.

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Egyrész a pilóták elõszeretettel használták kézzel aktiválható F csatornát és egy kézzel kanyarodtak 270nél, másrészt sok pilóta folyamatosan most is a kormányról leszállva állítja a fékerõt a kanyarok elõtt... persze jobban hangzik ha bénáknak és nyusziknak állítjuk be a mostaniakat, mert csak...

Carlos
BANYEK. Na ezek autóversenyzõk. Nem azok a nyikhalyok akik most vannak. "Jajj, el kell emelnem a kezem a kormányról! Veszélyes... JAJJ!!!" - gyász!

Þór vígi þessi rúnar

Ulvar
RatBag kitalálta. 330al mentek a gyors jobbos után....ennyi idõ alatt felbírtak gyorsulni 330ra :).

Norbi1990
Komolyan pakolgatja a fokozatokat :D

Nem tudom mire gondolsz Ulvar.
Spa-i Gorbe Tukor - igen jo cikk, sokmindent segit megerteni

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
Nem hangulatos videóról van szó itt......

RatBaG
330

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Milyen régi F1? Ez mivel rosszabb? ( minden évbõl össze lehet vágni egy baromi hangulatos videót, aztán rábökni hogy bezzeg azok az évek:)) )

http://www.youtube.com/v/ir9a4-knG6A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ulvar
http://www.youtube.com/v/Id3wmT0UrMk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Murray amit mond....figyeljétek meg mit mond...hangsúlyozom Adelaide-rõl beszélünk.....aki tudja mire gondolok írja meg :).

Ulvar
http://www.youtube.com/v/0Tr_adXkFAk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

:'(((((((((((((((((((((((((((

hol vagy régi F1 :'(((((((((....(pedig sokak szerint már ezek az évek is szarok voltak, biztos van benne valami az öregek szemével nézve, de nekem ezek is tetszettek).

Palinko
nah majd ha f1 pályán csinálnak rekordot, meg tudnak annyit menni mint a mostaniak akkor emelem meg a kalapom, addig meg kávédaráló

de miért van igy összefestve a pálya?
Master91
Ha Heidfeld akkor miért a török pálya van a táskáján? :D