182115
  • Firerock
    Hasonlítsd már össze a két esetet te nagyon okos. Itt volt egy autónyi hely,a mai esetnél pedig nem. Mondjuk neked nehéz lesz mert elvakultan utálod a Ferrarit,mint egy óvodás
  • G_ArchAngel #128538
    Alonso most jofej volt, igaz Bolt ezt sokkal jobban csinalta.
  • precise
    Massa-Alo

Persze, hogy csapatutasítás volt ami nem tiltott. Hülye lenne a Ferrari ha nem rakták volna a balf*sz massa elé alót, főleg, hogy évvégén úgyis lecserélik perezre. (remélem)
  • IXEMGabeo
    az van dögivel és az álszent Domenicali még bemer nyögni ilyet, hogy Massa vigyázz a gumikra:D:D mintha a sok hülye nem tudná, hogy így is el kell engedje Alonsot. Így lett volna ötösöm, hogy ez lesz.

Viszont a tavalyi esetnél Vettel ugyanígy a fűre lett kényszerítve Alonso által és természetesen akkor a spanyolt nem büntették meg.:) Vettel pedig egy szót sem szólt, Fernando már hisztizett és csak kierőszakolja Vettelnél a büntit...Hazai pálya előnye lejtett!!!

Mondjuk tökmind1, mert Vettel kiesett csak azért ezek érdekes dolgok...
  • vinc3nt
    Képet vagy megsem történt ne magadból indulj ki, ráadásul történt már ilyen...
  • Santata
    Lotus fejleszthetne egy kicsit magán, Rai majd kidobja a lelkét, azért a pár pontért, hogy életben maradjon a reménye a VB-ért.
  • IXEMGabeo
    Ferrari nyers tempóban simán jobb volt a Lotusnál és a Mercinél, de még a Red Bullnál is semmi különleges nem volt abban ahogyan előrejött...
  • G_ArchAngel #128531
  • precise
    Hami hozta a kötelezőt.
    Pereznek jó volt a taktikája de az ilyen teljesítményekkel közelebb kerülhet a ferrari üléséhez.
    Alonso szokásosan a legnagyobb király.
    Buttont sajnálom.
    Vettel ismét boldog perceket szerzett nekem a kiesésével, gondolom megint túlvezérelték a motorját, de még ez sem volt neki elég, megpróbálta kiejteni Alonsot.
    Massa...
    Kimi jót csatázott...

A futam tökéletes pontja volt a hétvégémnek, izgalamas, kedvenceim jól mentek a gennyládák beszo*tak.

Köszönöm istenem.
  • Master91
    Persze hogy nem. Sőt, simán volt 2-3 autónyi hely.

Sebaj, mára elég volt, most már ki kapcsolhatod a géped.
  • G_ArchAngel #128528
    Verned magad a jarokahoz, ha ez Vettel es Webber kozott igy tortent volna. Voros szemuveg. Az, de meg csak nem is latszik at.
  • vinc3nt
    Nézd már vissza a tavalyi esetet Vettelt nem tolták ki a pályáról!
  • G_ArchAngel #128526
    A magyar futam utan megigertek, hogy teljes erovel feljesztenek, jon a DDRS-szeru ujitas, aztan pacipenisz sem tortent.
    Meg 2 futam es eloadjak, hogy 2013-ra fokuszalnak.
  • Firerock
    Ezt ugye te is viccnek szántad:) Ennyire nem lehet szánalmas:)
  • COOLancs
    Jöhet a szerecsen mosdatás xD Jövőre rem ugyanez lessz a sorrend Perez és Alonso között, csak akkor mindketten piros kocsiban lesznek xDDD
  • vinc3nt
    Arra a tényre világitottam rá hogy kimondva-kimondatlanul van csapatitasitás.Problémád? Archangel alregje vagy hogy itt véded?
  • IXEMGabeo
    Chris ezt rosszul látod, de hagyjuk is. Futamokon már tavaly se volt gyorsabb nála...
  • nearo
    de értelmetlen ezt számolgatni, mert ha öttel több kör lett volna, akkor lehet, hogy a többiek is más taktikán vannak...
  • IXEMGabeo
    Buzeráns Alonso persze tavaly nem kapott büntetést, méghogy a Red Bullt tolja az FIA:D sok hülye most legalább láthatja, hogy mennyire következetlen az FIA
  • szabii98
    +Perez elkapja Hamiltont, de nemkicsit...4 másodperc volt köztük kb?
  • nearo
    a lotust? wtf?
  • Botond #128517
    37 pont. Több, mint egy pofon a lagziban.
  • desigo
    Nagyon jo futam volt!
  • G_ArchAngel #128515
    Meg 5 kor lett volna Schumi megeszi Raikkonent es Massat. Talan Rosberg is.
  • szabii98
    Massának Respect! én, tudván hogy úgyis kirúgnak, nem engedtem volna el alo-t...
    Perez meg a taktika miatt volt jó, láthattátok hogy Koba hol volt..igaz, a Perez v Koba versenyt idén Perez nyeri
  • Master91
    áááá 0.3 volt Kimi és Sumi közt a külömbség :D

Persze, te nem mész át értelmetlen tények nélküli fikázásba... ( #128488)
  • vinc3nt
    Grat Pereznek és Alonsonak nagy futam volt!
  • Master91
    Sumi 1.4-el gyorsabb Rainál, és 1.2 -re van tőle. Rai belassult !!!
  • passatgt
    sumi megfogja kimit?
  • vinc3nt
    Nem az a lényeg honnan jött fel hanem hogy sokkal meszebb volt mint Massa ahoz hogy csapatitasitásrol beszéljünk oda kell érni Massa mögé. 2 én sose megyek át értelmetlen tények nélküli fikázásba.
  • madmanic
    erre célzott wéber, hogy a jövője szempontjából nem biztos, hogy megelőzi alo t.. de aztán mégis :D
  • Count Adyn
    Ezt is a FIA intézte mi?:)
  • passatgt
    sumi még megfogja webbert
  • G_ArchAngel #128505
    Kivancsi legyek a MiniDrivers-re ezek utan:DDD
  • HappyHunter
    :DDDDD
  • G_ArchAngel #128503
    FIzetos pilotak versenye: Perezt a Ferrariba!:)
  • Master91
    10. sehol nincs a béka segge alatt.
    Nem ő csinálja ezt először, sok sok sok pilóta már jött fentebb jóval hátrébb, nem lesz ettől űber jó.

Ja, a másik az, hogy te kezdtél először személyeskedni.
  • desigo
    Perezt Massa helyére !
  • passatgt
    még hami is meglehet ezzel a tempóval:D
  • COOLancs
    Perez meg se próbálja, kell neki Massa helye a Ferrarinál ...