182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#128539 Hasonlítsd már össze a két esetet te nagyon okos. Itt volt egy autónyi hely,a mai esetnél pedig nem. Mondjuk neked nehéz lesz mert elvakultan utálod a Ferrarit,mint egy óvodás -
G_ArchAngel #128538 Alonso most jofej volt, igaz Bolt ezt sokkal jobban csinalta. -
precise #128537 Massa-Alo
Persze, hogy csapatutasítás volt ami nem tiltott. Hülye lenne a Ferrari ha nem rakták volna a balf*sz massa elé alót, főleg, hogy évvégén úgyis lecserélik perezre. (remélem) -
IXEMGabeo #128536 az van dögivel és az álszent Domenicali még bemer nyögni ilyet, hogy Massa vigyázz a gumikra:D:D mintha a sok hülye nem tudná, hogy így is el kell engedje Alonsot. Így lett volna ötösöm, hogy ez lesz.
Viszont a tavalyi esetnél Vettel ugyanígy a fűre lett kényszerítve Alonso által és természetesen akkor a spanyolt nem büntették meg.:) Vettel pedig egy szót sem szólt, Fernando már hisztizett és csak kierőszakolja Vettelnél a büntit...Hazai pálya előnye lejtett!!!
Mondjuk tökmind1, mert Vettel kiesett csak azért ezek érdekes dolgok... -
vinc3nt #128535 Képet vagy megsem történt ne magadból indulj ki, ráadásul történt már ilyen... -
Santata #128534 Lotus fejleszthetne egy kicsit magán, Rai majd kidobja a lelkét, azért a pár pontért, hogy életben maradjon a reménye a VB-ért. -
IXEMGabeo #128532 Ferrari nyers tempóban simán jobb volt a Lotusnál és a Mercinél, de még a Red Bullnál is semmi különleges nem volt abban ahogyan előrejött... -
G_ArchAngel #128531 -
precise #128530 Hami hozta a kötelezőt.
Pereznek jó volt a taktikája de az ilyen teljesítményekkel közelebb kerülhet a ferrari üléséhez.
Alonso szokásosan a legnagyobb király.
Buttont sajnálom.
Vettel ismét boldog perceket szerzett nekem a kiesésével, gondolom megint túlvezérelték a motorját, de még ez sem volt neki elég, megpróbálta kiejteni Alonsot.
Massa...
Kimi jót csatázott...
A futam tökéletes pontja volt a hétvégémnek, izgalamas, kedvenceim jól mentek a gennyládák beszo*tak.
Köszönöm istenem. -
#128529 Persze hogy nem. Sőt, simán volt 2-3 autónyi hely.
Sebaj, mára elég volt, most már ki kapcsolhatod a géped. -
G_ArchAngel #128528 Verned magad a jarokahoz, ha ez Vettel es Webber kozott igy tortent volna. Voros szemuveg. Az, de meg csak nem is latszik at. -
vinc3nt #128527 Nézd már vissza a tavalyi esetet Vettelt nem tolták ki a pályáról! -
G_ArchAngel #128526 A magyar futam utan megigertek, hogy teljes erovel feljesztenek, jon a DDRS-szeru ujitas, aztan pacipenisz sem tortent.
Meg 2 futam es eloadjak, hogy 2013-ra fokuszalnak. -
#128525 Ezt ugye te is viccnek szántad:) Ennyire nem lehet szánalmas:) -
COOLancs #128524 Jöhet a szerecsen mosdatás xD Jövőre rem ugyanez lessz a sorrend Perez és Alonso között, csak akkor mindketten piros kocsiban lesznek xDDD -
vinc3nt #128523 Arra a tényre világitottam rá hogy kimondva-kimondatlanul van csapatitasitás.Problémád? Archangel alregje vagy hogy itt véded? -
IXEMGabeo #128522 Chris ezt rosszul látod, de hagyjuk is. Futamokon már tavaly se volt gyorsabb nála... -
#128521 de értelmetlen ezt számolgatni, mert ha öttel több kör lett volna, akkor lehet, hogy a többiek is más taktikán vannak... -
IXEMGabeo #128520 Buzeráns Alonso persze tavaly nem kapott büntetést, méghogy a Red Bullt tolja az FIA:D sok hülye most legalább láthatja, hogy mennyire következetlen az FIA -
#128519 +Perez elkapja Hamiltont, de nemkicsit...4 másodperc volt köztük kb?
-
#128518 a lotust? wtf? -
#128517 37 pont. Több, mint egy pofon a lagziban. -
#128516 Nagyon jo futam volt! -
G_ArchAngel #128515 Meg 5 kor lett volna Schumi megeszi Raikkonent es Massat. Talan Rosberg is. -
#128514 Massának Respect! én, tudván hogy úgyis kirúgnak, nem engedtem volna el alo-t...
Perez meg a taktika miatt volt jó, láthattátok hogy Koba hol volt..igaz, a Perez v Koba versenyt idén Perez nyeri -
#128513 áááá 0.3 volt Kimi és Sumi közt a külömbség :D
Persze, te nem mész át értelmetlen tények nélküli fikázásba... ( #128488) -
vinc3nt #128512 Grat Pereznek és Alonsonak nagy futam volt! -
#128511 Sumi 1.4-el gyorsabb Rainál, és 1.2 -re van tőle. Rai belassult !!! -
#128510 sumi megfogja kimit? -
vinc3nt #128509 Nem az a lényeg honnan jött fel hanem hogy sokkal meszebb volt mint Massa ahoz hogy csapatitasitásrol beszéljünk oda kell érni Massa mögé. 2 én sose megyek át értelmetlen tények nélküli fikázásba. -
madmanic #128508 erre célzott wéber, hogy a jövője szempontjából nem biztos, hogy megelőzi alo t.. de aztán mégis :D -
#128507 Ezt is a FIA intézte mi?:) -
#128506 sumi még megfogja webbert -
G_ArchAngel #128505 Kivancsi legyek a MiniDrivers-re ezek utan:DDD -
#128504 :DDDDD -
G_ArchAngel #128503 FIzetos pilotak versenye: Perezt a Ferrariba!:) -
#128502 10. sehol nincs a béka segge alatt.
Nem ő csinálja ezt először, sok sok sok pilóta már jött fentebb jóval hátrébb, nem lesz ettől űber jó.
Ja, a másik az, hogy te kezdtél először személyeskedni. -
#128501 Perezt Massa helyére ! -
#128500 még hami is meglehet ezzel a tempóval:D -
COOLancs #128499 Perez meg se próbálja, kell neki Massa helye a Ferrarinál ...