FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alonso Button :DDDDDDDDDDDDDd
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
egy mindenkiért mindenki egyért van.
tadam tadam
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
az egyetlen normális Tilke pályát is kibaszták a naptárból mondván kevés a nézõ..
Kínába se voltak többen...Malájoknál meg közismert a katasztrófális rendezõi munka a közvetítéseknél.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ausztrál Nagydíj: március 18.
Maláj Nagydíj: március 25.
Kínai Nagydíj: április 15.
Bahreini Nagydíj: április 22.
Spanyol Nagydíj: május 13.
Monacói Nagydíj: május 27.
Kanadai Nagydíj: június 10.
Európa Nagydíj: június 24.
Brit Nagydíj: július 08.
Német Nagydíj: július 22.
Magyar Nagydíj: július 29.
Belga Nagydíj: szeptember 02.
Olasz Nagydíj: szeptember 09.
Szingapúri nagydíj: szeptember 23.
Japán Nagydíj: október 07.
Koreai Nagydíj: október 14.
Indiai Nagydíj: október 28.
Abu Dzabi Nagydíj: november 04.
Amerikai Nagydíj: november 18.
Brazil Nagydíj: november 25.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A Nationwide sorozat megy Road Americába és Montrealba.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
http://gaborszantai.co.uk/
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
sokat alakítottak rajta a biztonság kedvéért, mégis ilyenek történnek:
Per Aspera Ad Inferi.
az se jó az F1-nek? vagy a corkscrew-n fenn akadna a RB?<#ravasz1>#ravasz1>
A motorok miatt pedig nagyobb bukoterek kellenek, ez teszi az F1-et tulbiztositotta. Nem ok a beszariak, hanem a motorosoknak kell hely kicsuszni az eseseket.
http://gaborszantai.co.uk/
A többit megtudhatod innen
Egyébként Mario még mindig aktív! :)
Õ vezeti a kétülésest egy vip vendéggel minden rajt elötti bemelegítõ körön. és élvezi ha odaléphet 70 éves kor felett :)
De ez milyen már:
Indy Car Series wikipedia
Meg van határozva, hogy milyen kaszni, milyen méret, milyen motor (mint a NASCAR). Itt télleg az gyõz aki jó pilóta és nem az akinek több pénze van vasra, fejlesztésre.
Þór vígi þessi rúnar
Az az igazság, hogy nemtom, hogy hogy hívják éppen most az "amerikai forma 1-et". Régen ugye Indy Car volt, aztán lett Cart. Most nemtom milyen néven fut, régóta nem követem.
Þór vígi þessi rúnar
Ezekre gondolok... persze nyilván emögött politika, rengeteg pénz, lobby és minden egyéb van amirõl mi sosem tudunk meg semmit.
Egy új pályát könnyebb eladni, reklámozni, bevezetni a köztudatba mint egy Elkhart Lake-ét.
"a FOX Sports felnyomta õket Google-nál, akinek meg kellett szüntetnie a domaint....
Nagy baj nincs viszont, mert új címen élnek tovább:"
http://myp2p.bz/index.php?part=sports