FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ráadásul ez teljesen új helyszín..Baltimore-i utcai pálya az IC-nek (az ALMS csak az egyik betét versenye)a pálya vonala szinte tegnapra lett kész 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://gaborszantai.co.uk/
Alonso Button 😄DDDDDDDDDDDDd
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
egy mindenkiért mindenki egyért van.
tadam tadam
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
az egyetlen normális Tilke pályát is kibaszták a naptárból mondván kevés a nézõ..
Kínába se voltak többen...Malájoknál meg közismert a katasztrófális rendezõi munka a közvetítéseknél.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ausztrál Nagydíj: március 18.
Maláj Nagydíj: március 25.
Kínai Nagydíj: április 15.
Bahreini Nagydíj: április 22.
Spanyol Nagydíj: május 13.
Monacói Nagydíj: május 27.
Kanadai Nagydíj: június 10.
Európa Nagydíj: június 24.
Brit Nagydíj: július 08.
Német Nagydíj: július 22.
Magyar Nagydíj: július 29.
Belga Nagydíj: szeptember 02.
Olasz Nagydíj: szeptember 09.
Szingapúri nagydíj: szeptember 23.
Japán Nagydíj: október 07.
Koreai Nagydíj: október 14.
Indiai Nagydíj: október 28.
Abu Dzabi Nagydíj: november 04.
Amerikai Nagydíj: november 18.
Brazil Nagydíj: november 25.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A Nationwide sorozat megy Road Americába és Montrealba.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
http://gaborszantai.co.uk/
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
sokat alakítottak rajta a biztonság kedvéért, mégis ilyenek történnek:
Per Aspera Ad Inferi.