FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Alonso Webber:D:D:D
Alonso Button :DDDDDDDDDDDDDd

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jobb lene ha egy megbízható konszernet gyártanának, de hát a mostanság már nem olyan a világ mint régen, mert az emberek nem szeretik egmást nem élnek békében. Ebbe a rendszerbe nagy infláció folyik így össze kell tartanunk hogy a közösség racionális ingerküszöbét ne lépjük át.
egy mindenkiért mindenki egyért van.

tadam tadam

desigo
http://www.youtube.com/v/0YQmxGrLHGI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
<#gonosz1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Carlos
jaaa... ok... <#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

tudom szar poén volt és nem is esett le :(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Carlos
az nazca...

Þór vígi þessi rúnar

nazcar vonalakról nem hallottál még? :O

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ulvar
Én abba a Bahreinbe nem lennék annyira tuti...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nehezen!

Dietrich
csapás csapás hátán :)
az egyetlen normális Tilke pályát is kibaszták a naptárból mondván kevés a nézõ..
Kínába se voltak többen...Malájoknál meg közismert a katasztrófális rendezõi munka a közvetítéseknél.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
meg mentek Mexico City-ben is..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
fog ez még változni.

Norbi1990
Nem lesz Török Nagydíj.
Totti5
Az FIA által közzé tett 2012-es versenynaptár:
Ausztrál Nagydíj: március 18.
Maláj Nagydíj: március 25.
Kínai Nagydíj: április 15.
Bahreini Nagydíj: április 22.
Spanyol Nagydíj: május 13.
Monacói Nagydíj: május 27.
Kanadai Nagydíj: június 10.
Európa Nagydíj: június 24.
Brit Nagydíj: július 08.
Német Nagydíj: július 22.
Magyar Nagydíj: július 29.
Belga Nagydíj: szeptember 02.
Olasz Nagydíj: szeptember 09.
Szingapúri nagydíj: szeptember 23.
Japán Nagydíj: október 07.
Koreai Nagydíj: október 14.
Indiai Nagydíj: október 28.
Abu Dzabi Nagydíj: november 04.
Amerikai Nagydíj: november 18.
Brazil Nagydíj: november 25.

ennek a videonak jó a zenéje:) nem is láttam ilyen ÖF-t a 2010-es évadból. Nekem nagyon bejött 2010. SZVSZ sokkal jobb volt, mint 2002, pedig akkor imádtam a Ferrarit és Schumiékat...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Norbi1990
Már az elõbb írtam hogy a Cup az 2õn megy, Watkins és Sonoma.
A Nationwide sorozat megy Road Americába és Montrealba.
Ulvar
Nascar 2 (vagy idén 3?) épített pályán megy. Watkins (Nascar vonalvezetés) Sonoma és a 3. ha jól emlékszem az Road America idén, de ez nem 100 majd valami Nascar fan úgyis jobban tudja.

Norbi1990
Városi pályán nem mennek NASCAR-ba.
Nightt
hagyomanyos versenyzesre szant palyat szoktak epitett palyanak nevezni. Egyebkent mit ertesz nascar palya alatt? Van tobbfalyta oval, varosi es normal palya is, mindet hasznalja a nascar.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

A NASCAR palya az nem epitett? Csak ugy lett? UFO-k esetleg?

http://gaborszantai.co.uk/

Nightt
Eloszor nezz utanna a dolgoknak es utana beszelj (hulyesegeket). Sok szempontbol 2 oran keresztul balra kanyarodni technikailag sokkal nehezebb es megterhelobb, mint epitett palyan versenyezni. Egyebkent szted a road palyara mas autot hasznalnak?

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Norbi1990
Igen, itt és Sonomába.
Látom egybõl leszólod azt amit nem is ismersz. Gratulálok.
Firerock
Most õszintén,vicc nélkül! Ez ugyanaz a Nascar amivel 2órán keresztül balra kanyarognak azzal mennek ilyen normális pályán is?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
mirõl beszélsZ?

Nightt
Egyes, leulhetsz....<#ticking>

Ulvar
A nagyfiú megszólalt :D xDDD. FBn Ricciardot legalább megbökted ?? :)))).

Norbi1990
Csak az 51es kocsiba ült egy pöcs aki már ezelõtt a baleset elõtt is lökdösõdött.
Firerock
ez azért van mert egy ilyen pályára tévedtek a buta nascarosok és nem mondták nekik hogy itt nem csak balra kell kanyarodni

Palinko
ahogy nézem tök értelmetlen hogy úgy belóg az a kerítés :D
Dietrich
akkor Road America azért nem jöhet szóba mert Legge hátsó szárnya leszakadt padló gáznál?

http://www.youtube.com/v/8h2iqmliVMk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Master91
De jó az a forgatható cockpit nézet!
RatBaG
na watkins glen pl tökéletesen alkalmatlan egy mai f1 verseny megrendezésére.
sokat alakítottak rajta a biztonság kedvéért, mégis ilyenek történnek:

http://www.youtube.com/v/r8znzq3SfDw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Per Aspera Ad Inferi.

Carlos
Én NASCAR-os voltam...

Þór vígi þessi rúnar

Dietrich
pedig most jobb..Séb alig fér be a 10-be ;)van hogy oda se.

Dietrich
ja a motogp...ott van laguna Seca..a motogp miatt lett átlakítva a pálya.
az se jó az F1-nek? vagy a corkscrew-n fenn akadna a RB?<#ravasz1>

Totti5
Csak a Bourdais "dominancia" éveiben követtem a sorozatot, de akkor minden versenyt láttam, imádtam. Aztán ahogy megszûnt abban a formájában, már annyira nem érdekelt.

Dietrich
a srác aki szerkeszti tõlünk kérdezi a dolgokat. elötte egy teljesen rossz wiki volt õ legalább ráncba szedte.

Soxor elmondtak mar pl. Tilkeek, hogy uj palyat csak ugy erdemes (leginkabb gazdasagosabb) tervezni, ha szinte minden sportra alkalmas.
A motorok miatt pedig nagyobb bukoterek kellenek, ez teszi az F1-et tulbiztositotta. Nem ok a beszariak, hanem a motorosoknak kell hely kicsuszni az eseseket.

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich
2008-ban egyesült a kettõ és újra Indycar a név.
A többit megtudhatod innen

Egyébként Mario még mindig aktív! :)
Õ vezeti a kétülésest egy vip vendéggel minden rajt elötti bemelegítõ körön. és élvezi ha odaléphet 70 éves kor felett :)

Carlos
Úgy tûnik igen.
De ez milyen már:
Indy Car Series wikipedia
Meg van határozva, hogy milyen kaszni, milyen méret, milyen motor (mint a NASCAR). Itt télleg az gyõz aki jó pilóta és nem az akinek több pénze van vasra, fejlesztésre.

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Champcar volt talán a legközelebb hozzá.

Carlos
hehe...
Az az igazság, hogy nemtom, hogy hogy hívják éppen most az "amerikai forma 1-et". Régen ugye Indy Car volt, aztán lett Cart. Most nemtom milyen néven fut, régóta nem követem.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez igaz!

Þór vígi þessi rúnar

kifli
komolyan az ugrott be, hogy mario cart :D
Norbi1990
*Watkins
Norbi1990
Watkin Glent is mondhatnám. Ezt a helyszínt meg minden F1es rajongó ismeri a régebbi idõkbõl.
Totti5
Én csak feltételezek, mert nem értek hozzá és csak az zinternet mögül ugatok a nagyvilágba:)

Ezekre gondolok... persze nyilván emögött politika, rengeteg pénz, lobby és minden egyéb van amirõl mi sosem tudunk meg semmit.

Egy új pályát könnyebb eladni, reklámozni, bevezetni a köztudatba mint egy Elkhart Lake-ét.

Dietrich
jobb az aszfalt nem ezen múlik (most a nagy pördülésekre gondolj)..csak ne tepsi legyen a pálya alá Bahrein módra.

Dietrich
akik esetleg keresték már egy ideje a myp2p oldalt és nem találták..
"a FOX Sports felnyomta õket Google-nál, akinek meg kellett szüntetnie a domaint....
Nagy baj nincs viszont, mert új címen élnek tovább:"
http://myp2p.bz/index.php?part=sports