FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maximum Briatoréval, ha éppen nem tiltják el csalás miatt<#zavart1>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Minstrel
a Ferrari akkor nyerhetne bajnokságot ha Domenicali átmenne a RedBull-hoz

http://topgearhungary.blogspot.com/

Domenicali nem tudom mit pofázik, minden futamon sorozatos taktikai bakikat követnek el, ha még a Ferrari autója lenne a leggyorsabb akkor se tudna vb-t nyerni a csapat ezzel a kriplivel😊

Red Bullnál minden adott ahhoz, hogy évekig élcsapat legyen.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Majd evvegen: "Meg hat ev es megvan a 16 fele..."

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
Ja azt kéne nyilatkozni hogy õk egy szar csapat és a red bull évek óta alázza a mezõnyt 😊.

"A Forma-1 be az egyik legfontosabb hogy minél nagyobb legyen az egod"

Ettõl függetlenül eltakarodhatna Domenicali az tény és való! 😄. (De Montezemolo is).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

z0ty4
Mióta van a Ferrari a Forma 1-ben és mióta a Redbull ?

Amúgy meg: fernando faster than you

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Totti5
Csupa tisztelettel mondom: remélem Helmut Marko beindul és lemossa valami szokásos elmebeteg nyilatkozattal ezt szánalmat a színrõl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pedobear
Domenicali: "Egy új Ferrarit építünk fel"

"Csupa tisztelettel mondom: nekik van egy bajnoki címük, nekünk van 16. Amennyiben a Red Bull valamikor már feleannyit nyer, mint mi, ...

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Ulvar
Az IndyCarban is még az ág is húzza. 5. helyen ment a hétvégi futamon majd mûszaki hiba miatt ki kellett állnia már az elején...

Kit--Kat
Ezt az embert kicsinálták az F1-ben...
Sokkal sokkal többet elérhetett volna, ha csak egy kicsit próbálnak rajta segíteni. Ehelyett a Toro Rosso végig szopatta, a FIA-ról ne is beszéljünk, ugye meg van mindenkinek amikor Massa Fujiban nekimegy a boxból kijövet, majd Bourdais-t büntetik meg.

Nagy kár érte, sajnálom az ürgét.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

jo video, de iden a legszarabb zene szvsz

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
Totti5
Azt nehéz errõl megállapítani hogy ez most nagyon esik, vagy nagyon nagyon szakad s áll a víz a pályán mint tavaly és csak csónakkal lehet evickélni rajta. Helyszínen azt látták és elsõsorban a Maylandert tessék szidni, mert õ ellenõrzi és ha õ is csak csónakázik azzal az SLS-el akkor sok értelme nincs F1essel kimenni.

Carlos
Horror pénzek mennek itt bakter!

Þór vígi þessi rúnar

Gondolj bele mennyit fizettek Alonso uleseert a spanyolok, ha mellette Raikkenen nyugdijazasat is szponzoraltak. 60M?

jó nagy pénz, Petrové szponzorai is hasonlót termelnek a L-Renault számára😊

Carlos
"Barrichello venezuelai társa, Pastor Maldonado szerzõdése biztos, olajszponzora 20-30 millió fontot fizet évente a Williamsnek." <#wow2>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

eszembe jutott a tavalyi rinyálás Suzukában, amikor Red Bull csónakokat építettek a szerelõk unalmukban miközben 2005 környékén ezek 3-man mentek mért kört a zuhogó esõben...és állítom, hogy a tavalyi nagy zuhé ettõl nem volt különbb...

Ulvar
Áhhh ez túl feltûnõ trollkodás 😄.

Ezert is tartjak azt helyesen, hogy az amerikai OW kategoriak kislanyoknak valok es azok is nezik ket My Little Pony kozott.

(popcorn.gif)

desigo
Azóta a 24 órás versenyeken sírdogál amikor épp kiesik vagy nem tud autóba ülni.
2010
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Rosberg micsoda sportokkal töltötte a szabadidejét, szörf volt a legjobb, azt hittem fog egy kicsit hullámlovagolni😄

ez nagyon nagy😄 lettem volna a srác helyében

Dietrich
egy egyszeû szabály modósítással tudnák izgalmasabbá tenni a kiállásokat..minden autónak lenne saját box helye és nem csapatonként 1..mindjárt átgondolnád amit írtál, ha látnád a gyakorlatban.
nem ilyen idióta szárnyállítgatásokkal mû elõzésekben gondolkodnának az FIA vezetõi..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
"Beszéltünk az egykori F1 és IndyCar versenyzõ Derek Daly-vel, aki a soron következõ F1-es versenyen, Monzában versenybíró lesz."

Egyelore en nagyobb esemenyekre emlekszem az F1-es boxkiallasokbol, a masik meg, hogy kicsit szelsosegesen nezed: az F1-ben is van, mikor tobb auto van a boxban.

Dietrich
nem tudom mi az izgalmasabb..kimegy 1 autó ott várja 17 ember vagy kimegy 20 autó egyszerre autónként várja 6 ember és végeznek tankolással kerékcserével tokkal vonóval 7-8mp alatt, majd a 20 autó rongyol kifelé szinte egyszerre..

Dietrich
Ha már Bourdais..
Baltimore-ban a paddockban (ahova ingyen lehetett bemenniük a nézõknek)apuka kisfiával várt Coyne-ék elõtt, szerettek volna egy aláírást Bourdais-tól, daaki nagyon elfogalt volt, de türelmesen vártak. A fater úgy gondolta 25 perc után, hogy inkább mennek tovább, amikor a Coyne-os szerelõk odamentek és berakták a srácot Burdé autójába, akinek engedték hogy kinavigálja az autót a pálya felé át az egész paddockon, végig az emberek között. Figyeljétek a reakciókat! Apuka meg persze nagyon büszke a vagány kisfiára 😊))

Persze összehangolni nehezebb, de a szerelõk egyéni teljesítménye leértékelõdik azzal, hogy mindenkinem egy mozdulat a feladata és így is a szerviz csapat fele csak nézi ahogy a többi dolgozik. Ameddig meg volt tankolás fölösleges volt ez a profizmus hogy 4-en cserélnek egy kereket, mert a tankolás tovább tartott. Amúgy nem az vele a bajom hogy lemaradunk róla hanem hogy a 20 szerelõtõl nem látjuk mi történik az autó körül, azt se ha hibáznak, azt se ha nagyon jól dolgoznak. Semmit.
Totti5
Itt lenne a helye a mezõnyben...

Totti5
Sok ember sokkal komolyabb összhangot kíván és 3 mp ( vagy kevesebb ) alatt lezavarni az egészet az egészen elképesztõ dolog.

F1be minden ezred számít annyira kiélezett minden a végletekig, ahogy a boxban is a leggyorsabbak akarnak lenni és ez így van jól.

Amúgy meg ott van fent yutubon egy tonna kerékcsere, aki lemaradt róla az elmúlt 20 évben az nézegetheti amíg meg nem unja😊

kellene leallosav sarga telefonokkal, ragasztoval es pumpaval, ahonnan be kell jelentkezni, hogy melyik szakaszra ker sarga zaszlot, gumijavitas idejere

jééé erre nem is emlékszem...

😄DDDD
passatgt
úgy kéne, hogy beálla boxutcába, kiszáll a kocsiból, lecseréli kereket, visszaszáll és megy tovább😄

Nekem az jobban be jön ha kevesebb az ember és nem csak egy mozdulatuk van. Sokkal emberibb, több lehetõség a hibára, jóval komolyabb fizikai munka is amit a szerelõk lenyomnak, szóval nekem az inkább bejön mint az hogy egy kerékre jut öt ember három cserél kettõ meg takarja hogy semmit ne lássunk.
Master91
Nekem izgalmas. Pont azért mert 20 ember áll körülötte. Nem tudom melyikre figyeljek. Ha valamelyik bakizik, akkor a pilóta idõt bukik, ezért is izgalmas. Legalább is számomra!
Az f1-es kerékcserérõl sok mindent el lehet mondani, de hogy izgalmas lenne? Kapásból semmit nem látsz belõle mert vagy huszan állnak az autó körül, mindenkinek egy mozdulata van, ráadásul hol kereket nem cserélnek, hol nem tankolnak. Az úgy valahogy nem az igazi.
Master91
És szerintem izgalmasabb is a box kiállás az F1ben... meg minek legyen plusz súly a kocsin? inkább fizet +2 embernek a csapat...
Az pont emberi, ez puhapocs amerikaikai hamburgerfejueknek valo. Rendes F1 palyabiro kezben is kivenne a roncsokat.

Aztan haza, ha nem veszik eszre...

Dietrich
1000 éve ezt használják az amcsik..ow és zártkasztninál..sûrített levegõvel kinyomják a tappancsokat és az autó felemelkedik. de ugyanezt használják a V8 supercars bajnokságban is..
az F1 leragadt az ó divatú emelõs embereknél 😉

Dietrich
ma is volt vihar riadó miatti csúszás a programban..

holnap 20:45-kor lesz a rajt

Ulvar
a CART és IRL = az új IndyCar pár éve.

Kell pár változás de nincs semmi gond, annyi hogy az Irene hurrikán miatt Baltimore késõbb kezdte meg a pálya munkálatokat, és most para van egy picit.

OFF vége! 😊

Köszi az infot, a nevét meg már nem tudom számontartani. Régen néztem az Indy Cart csak aztán elqrták azután meg nem érdekelt már, aztán 2000-es évek elején az IRL-t néztem mert jó kis sorozat volt, de azt is elqrták. Most gondoltam megint belekezdek, de ahogy nézem nem túl rózsás a helyzet, na de ha van neki topicja inkább nem offolok tovább.
eurosporton geyszer láttam goakrt versenyt azóta sos láttam nemtom miért
Ulvar
1, nem CART mert az már nem létezik, hanem IndyCar
2, egyelõre várjunk még hogy lesz e verseny a hétvégén, majd holnap IndyCar topicba néz be és akkor lesz stream is, idõpont is ki lesz írva hogy mikor kezdõdik magyar idõ szerint.