FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem vagyok egy Schumacher-rajongó, és ezt egészen finoman fogalmazom most 😊

De amit a csávó ma Hamilton ellen mûvelt, az kers ide, drs oda, a mostani F1 talán legszebb küzdelme volt, és az öreg tanári módon viselkedett. Korrekt volt, kemény volt, agresszív volt, szinte látszott az autó mozgásán az üzenet: velem akartál mérkõzni 2007-ben? Tessék, csillagom, akkor mutatnám, hogy ezt még a legnagyobb példaképed ellenében tanultam... 😊

Gyönyörû meccs volt, annak kimenetelétõl függetlenül, öröm volt nézni minden pillanatát. Méltó volt hozzájuk, és Hamilton elõtt is le a kalappal, hogy ezúttal nem volt forrófejû, nem túlozta el.

Kurva jó volt ezt látni. Respect érte mindkettõnek.

Motorsportal hsz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Webber amúgy nagy láma volt... elsõ osztályban már tanítják hogy elsõ szárny nélkül ne ott akarj fékezni ahol amúgy is szoktál...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Szerintem annyi történt, hogy elõtte lassítottak már és õ pedig késõn reagált, majd elrántotta és leért a fûre, és onnan már nincs aki visszahozza. Persze lehet nem így volt, de a videón ezt látom.

Oke, hagyjuk...

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
a kacsázás onnan kezdõdött, hogy összeért a mellette lévõvel...

Ezután próbált visszamenni a pályára, de nem volt hely, így a kocsi fel lent volt a pályáról mikor fékezett.
Jaja, sot meg csak nem is aznap es nem is ugyanazon a bolygon!

Vezetett itt mar valaki autot, ami megcsuszott? Akar esoben, akar hoban? Az, hogy egy pillanatra visszanyered az uralmad, nagyjabol kurvara lenyegtelen.

Szerencsere a videon mas van, mint amit te lattal😊
Senki nem hibaztat senkit, itt arrol van szo, hogy onnan kezdett el kacsazni.

kifli
semmi köze nem volt hozzá 😄

Sokkal késõbb volt a megpördülése, mint ahol alonso lement.

Utána még bement valaki mögé, aki fékezett ezért ment ki mellõle a fûre és ott fékezte meg a kocsit
Ulvar
Mr. Sauber érti dolgát hidd el.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

pedobear
Az Olasz Nagydíj vegyesen sikerült a Sauber F1 Team számára. Az alakulat beáldozta az idõmérõ edzést a versenyteljesítményért és a stratégia jól alakult. Sergio Perez a 15. helyrõl kemény keveréken rajtolt és egyetlen boxkiállását megelõzõen, a 33. körben sebességváltó probléma miatt kiállni kényszerült. Nagyon biztos helyen, a hetediken haladt és jó köridõket futott a használt abroncson. Azonban, kiesése nem az elsõ csalódás volt a csapat számára Monzában: tíz körrel korábban Kamui Kobayashi szintén sebességváltó probléma miatt feladni kényszerült a versenyt és elveszítette esélyét a pontszerzésre.

F1: A Ferrari is megirigyelhetné a Saubert

Míg az aerodinamikai fejlesztések terén a Sauber - más, jóval nagyobb csapatokkal ellentétben ? nem szorul külsõ segítségre, a sebességváltót már nem önállóan gyártja, hanem a Ferraritól szerzi be a motorral együtt. Sauber szerint ez így jó megoldás.

"Régen mi fejlesztettük a saját sebességváltónkat, ami ésszerû volt. De aztán ezek gyártása három évre átkerült Münchenbe (a BMW-hez), Hinwilben így nem volt erre részleg, most pedig felesleges lenne újraszervezni. Költségszempontból jobb is a Ferraritól beszerezni, és ez így lesz jövõre is, ugyanúgy, mint a KERS esetében."

Megérte nekik vajon???

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

passatgt

Freedom88
Alonso ott ment le ahol a fû elkezdõdik, Liuzzi pedig a 150-es tábla elõtt ér a fûhöz.

T.T.

RatBaG
semmi köze se volt alonsonak hozzá.
liuzzi nagy lendülettél érkezett, elõtte meg keményen fékeztek, próbálta jobbra elkerülni, egyik kerék a füvön, megcsúszott befelé, ellenkormányzás, és onnantól fû.
ennyi, end of story.

Per Aspera Ad Inferi.

Palinko
emígy meg tök egyértelmû hogy 1 dirty driftel akart csak elõre jönni 😄
Palinko
de furcsa ez a fordított kép
Dietrich
Vettelnek Szingapúrban VB lehet..és az is lesz...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Figyeld Liuzzit es a felhordott szennyezodest, ott megy hirtelen (neki) jobbra, majd elrantja, hogy ne utkozzon... lehet nem megcsuszott, inkabb a por zavarta meg.

így jobban megnézve Liuzzi nagyon kis helyen szeretett volna elférni ráment a fûre és szépen megdobta az autóját, de nem érzem h köze lenne ehhez Alonso homokja...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tudom no problem

Majd azert nezd meg jobban. Hatha.

Alonso alatt fogyott el az aszfalt, nem az O hibaja volt, hogy ra kellett mennie a fure.

Freedom88
semmi köze nem volt Alonsonak a Liuzzi megpördülésre. Még nem is azon a helyen csúszott meg, ahol Alo picit lement.

T.T.

Totti5
Akkor a digi szar... az meg ne mutogasson, amikor szánalom amit a MotoGpvel mûvelnek.

Dietrich
a digi és a retek klub egymásra mutogat..a digi nem csinál semmit a jellel a retek azt mondja a digi alakítja át ilyen fosra..mi meg szopunk.
semmi gond azzal amit írsz..a TV2 16:9 rendbe van..
na meg full hd a digi sport plus.."csak mert szar a vonal"

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

csak ironikus volt, hogy pont Alonsot írtad, mivel pont õt nem csíped xSAASD én meg viccbõl írtam, hogy õ a hibás

Totti5

Lehet egy kicsit befolyásolta, de (l)elrántotta, azért szitált be...

Totti5
Nem a tévét... az analóg kábelt és mondjuk HDMIre kötni a tévét digitális jellel.

Nem tudom, hogy hol olvastad, hogy Alonso (barki felhordhata volna) a hibas, de szerintem valamennyire mentesiti Liuzzit a baleset alol.

Dietrich
😄DDD

full hd samsung lcd van okoska :p

megint Alonso a hibás xSASADSASAD

ez van, mindig benne van egy kis baleset...viszont bírom az FIA-t megint, hogy a Mercinek szól, hogy a helyhagyásra figyeljenek oda, ugyanakkor Alonso majdnem leterelte Vettelt a pályáról ott semmi probléma nem volt...

Totti5
Akkor ne sírjunk, hogy "szar". Amúgy olyan csomagot kell venni és még lehet olcsóbban is kijön az ember, ha jól körbenéz.

Nem kellene takaritani a TV-OFFot?

ja valószínû nálunk is így van a 2006-os LG TV-mel😄

Palinko
azért ne mondjuk már meg hogy ki mit vegyen....
Totti5
Ideje kidobni az analóg szemetet és beújítani digitálisra.

Liuzzi az elejen nem az Alonso altal felvitt koszon vesztette el a tapadasat? Mintha akkor kezdett volna el tancolni az autoja...

Dietrich
engem nem zavar hogy rosszul írtad..az annál jobban hogy a retek 16:9-t hirdet meg és nem abban látom..hanem a készülékben át kell állítanom 16:9-rõl "nagyítás" funkcióra hogy nézhetõ legyen..

Dietrich
mert egy amcsi volt versenyzõ ûlt ott <#hehe>

megmondom õszintén NEM. Mivel nem vagyok távközlésben szakértõ, csak jólesett hangoztatni, hogy FULL HD. 16:9-rõl annyit én is megtudok állapítani, hogy a képernyõ alsó és felsõ része fekete szélesvászon v mit tom én. Köszönöm, hogy GYP-snek nézel és olyat linkelsz be, amit lazán meg tudnék találni...Gyula akkor is Full HD-ban virított😉😄

pedobear
Tisztában vagy mi az a Full HD?
Attól, hogy 16:9 a képarány még nem lesz az.

Itt olvasgass!

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

nagyon jó csata volt amúgy, és örülök, hogy az FIA végre nem rondított ebbe bele<#taps>

HTS s3rg1nh00
szerintem vezessük be azt,hogy aki mögé fél másodpercen belül ér a mögötte jövõ versenyzõ,annak el kell engedni,nem?röhej ez a büntetünk mindenkit játék,Hamilton pont egy olyan helyen próbált bemenni ahol egyébként sem lett volna neki hely,amúgy meg a végén elment,problem?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dietrich
viszont korrektebb versenyzõ mint sumák..

Rosberget sajnálom, mert az effée balesetekben szinte mindig õ a szenvedõ alany. Na meg Petrov is...

Ulvar
Honnan tudod hogy Red Bullnál lesz és nem Ferrarinál? xDDDD

Emlékezz az elsõ 2 VBt hol szerezted Schumi? 😊)))

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Senna épphogy el tudta kerülni a balesetet az elején...Perez is jól ment, amíg a kocsi meg nem adta magát. Hamilton nem ment ma olyan jól, mert azért mégiscsak beragadt Schumi mögé 27 körig, Button azonnal otthagyta érdekes módon. Ne aggódj fel van mentve, mert nem volt elég végsebessége a Mercihez képest, de azért nem autózott ma olyan szenzációsan...

Totti5
Majd 10 év múlva a 8. VB címe után kíváncsi leszek hány Ferraris és hány RedBullos zászló lesz kint a lelátókon😄

Peppus
Viszont Schuminak volt rajongótábora, Vettelnek meg ki a fene szurkol? 😄

Totti5
Az senkinek nem fájt... amúgy az sem hogy Sumi még a 7. VB címe megszerzésekor is ugyan úgy örült a gyõzelemnek mint ha az elsõ lenne ( bár én olyat még nem láttam aki nem, pl Rossi, vagy Loeb vagy a többi hasonló kaliberû pilóta ).

Vettel elõzött amikor kellett neki és ott meg is volt az 1. hely. Jó csaták voltak. Hamilton nagyot mentett amikor Sumi letolta, az nem volt korrekt. Senna 9. helye okés, de azért elõtte olyan autók végeztek amik gyengébbek...

Button sorozatban 3x 2.😮😄