FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iden ez lesz a negyedik futam, amit nem latok:/
Felvetelrol olyan, mint rendelni pizzat es masnap megenni hidegen...😞

http://gaborszantai.co.uk/

Carlos
hopp egy kerék lefittyedt... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Palinko
nem tudom nem rossz, de nem is a legjobb, várom az indiait sztem annak fantasztikus a vonalvezetése.
Totti5
???

Miért nem rohant oda két bíró és tolta meg 2 métert, hogy eltudjon fordulni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

milyen kis pöcs ez az Esteban Gutierrez😄😄 és jó nagy fiatal zseni lehet
ide szerettem volna😄😄

jaja Kobayashi majdnem a falat vette

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Carlos
Hullanak az alkatrészek!

Þór vígi þessi rúnar

érdekesek a rázókövek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jaj, de bírom ezt a pályát😊, ha más nem a látvány miatt is. Ne mondja nekem senki, hogy a 2008-as és a tavalyi futam nem volt jó. Szerintem igen

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Hamilton pedig visszafogta magát állítása szerint a múltkori nyilatkozatával "ilyen a versenyzés" õt is faggatják folyamatosan és elõhúzzák, ami már régen elmúlt...a monzai baromságot...

olvastam h Petrov is káromkodott, mert az újságíró faggatta a 2012-es szerzõdésével kapcsolatban. ott is volt kiakadás, elég érdekes, hogy mennyire elszálltak az újságírók. Embertelenül erõszakosak és csak az eladott példányszám érdekli õket...

fifi
mindig is egy tróger volt ez a fasz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Totti5
Megesik az ilyen, feltételezem mindenfélre rosszindulat nélkül hogy a firkász olyan stílusban kérdezte amire csak ez lehetett a válasz.

Carlos
köszi

Þór vígi þessi rúnar

mcmoha
Rázokövek egy részét el kellett távolitani mert a betétvesenyen megsérültek.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Carlos
Még csak most jönnek ki. Mi történt?
(ebédeltem épp)

Þór vígi þessi rúnar

mcmoha
Éppen most szerelik szét a pályát.<#zavart1>

mcmoha

RatBaG
Palinko
meglepõdnék én is. de hát malajzia.
passatgt
nekem tetszene ha fal lenne itt-ott

pedobear
110%-os ez a pálya már. 1950 elõtt is ilyen volt már.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

kifli
biztos fordul még pár 😊

Gondolom a vízelvezetést oldják most meg, meg jó kis alapot is kap az aszfaltcsík. De lehet hülyeséget mondok 😊

Monern pályát mindenesetre nem építenek biztosnági okokból így körülzárva szerintem...
Palinko
remélem lemérték a köridõt lesz majd mit összehasonlítani 😄 emígy szép földet kidobtak, most vagy fallal lesz körülvéve, vagy még pár teherautó megfordul.
Totti5
Szar lehetett utána kitakarítani 😄D amúgy zseniális reklám.

kifli
érdekes amúgy, hogyha valami frissen aszfaltozott félkész pályán mennek felteszik az esõ gumikat, mert az jobban tapad (vagy lehet csak valami mintás gumi)

Ittmeg slick 😄
V43 1105
Igen.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Master91
Coulthard vezet ugye ?
Minstrel
na ez ám a pálya, Vettel menne elõl, a többieknek meg bírna 3 kört az autójuk, aztán megfulladnának a portól <#bohoc>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ez a palya kesz is van, imadom igy, ahogy van😊

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
<#awink><#lookaround>

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
FIA emberei már tanulmányozták biztonság szempontjából :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ne terelj!
konkrétan azt mondták a 2010 megjelenése elött a legélethûbb F1-es játék lesz ami valaha készült PC-re!
ebbe beletartozik a fizika része na az meg valahol a béka segge alatt van.
csak a grafikára lehet ráfogni azt amit hirdettek.
GP3 messze jobb volt tõle ha csak a felszáradó ideális ívre gondolok..és az a játék '98 vagy 99-ben jelent meg.

Nightt
Megjelenes elott nem ezt mondtak 😊 kulon kihangsulyoztak a valosaghu fizikat 😊

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Totti5
Nem mondta senki hogy olyan szimulátor lesz. Abban az értelmben szimulátor hogy aprólékosan szimulálja egy F1es futam/évad/hangulat minden mozzanatát. Errõl volt szó mindig is.

Master91
Jaaa, akkor innen fúj a szél 😄
Nightt
Nem azert fikaztak, mert arcade, hanem, mert szimulatornak harangoztak be es kozben arcade... Ha arcade jatekkent kezeli valaki, akkor tok jo, csak ne mondanak ra, h szimulator...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Master91
én toltam a 2010-essel is. sokan fikázták, hogy arcade, meg mittom én, de nekem bõven elég volt ez is. remélem ennél már csak jobb lesz a 2011. már várom 😄
Carlos
ocsmány.
Kurvul az autósport. KURVUL!

Þór vígi þessi rúnar

kifli
btw pc-re beszerezhetõ az f1 2011 játék, kíváncsi leszek, a nyitható szárnyra, meg a kis elektromos motorra 😄
kifli
remélem nem 😄
Dietrich
off

az új dallara "ráfutást gátló védelme"

kiváncsi vagyok ez a rusnyaság más formában mikor jelentkezik a F1-ben is 😉

Master91
ááááháá xD
"A Forma1-es Ferrari csapat fõnöke elzavarta a szerelõit, és magyar cigányokat fogadott fel helyettük, mert azok háromszor gyorsabban szerelik le a kerekeket. Késõbb megbánta döntését…
Igaz, hogy a szokásos 10 másodperc helyett három másodperc alatt cserélték a kerekeket, viszont a maradék hét másodperc alatt átfestették a karosszériát, átütötték a gyári számot, és eladták a kocsit a Hondának. "

Dietrich
de ott tavaly mintha nem 3 csepp esett volna 😊 vagy rosszul emlékszem?

Christian88
Egy jó kis SC-s rajt <#idiota>

http://www.twitch.tv/hegii