182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#129023 cipész nooormááális?! :D
Vagy csak öreg ehhez? -
#129022 Valahogy éreztem hogy Suminak megint nem lesz tiszta versenye, éppúgy mint tavaly. -
#129021 Mezei b+!
magyar zászló=indiai zászló
Hulkenberg nem Perez csapattársa
a két Force India nem tette még fel a szuperlágyat ... -
#129020 -
#129019 ki fizette le Kartit az SC-ért? :D Flavio nincs itt valahol ? -
#129018 kislány alatt alfonzót érted? értem. :DDD
mellesleg most szépen tolta, kellet már valami eksön a futamra -
#129017 Vagy bárkinek csak nem a kislánynak -
#129016 áhá, így már értem! :D -
#129015 Alonso nyeri. -
#129014 Igen,ha nem Alonso akkor Hamiltonnak kéne nyernie a VB-t -
#129013 és az akkora baj?:D -
#129012 Hah. -
#129011 Szegény Lewis:(
Ez a kis gyökér fog nyerni így,úgy ahogy a VB-t is:/ -
#129010 Eddig unalmas a körözgetés... -
#129009 cigóok :( -
#129008 Tiszta mocsok a pálya. -
#129007 Indiai magyarok. :D -
#129006 Jól eltalálta az Indiai zászlót a legjobb kommentátorunk:) -
#129005 Alonso elaludt. -
#129004 Ezek mi a faszt néznek? :D Vagy be mondanak össze-vissza minden nevet, ami eszükbe jut? :D -
#129003 :) -
#129002 Remélem epic rajt lesz... -
#129001 Itt mióta van 1080i az m1-nél az Antenna Hungária-nál?
"The field-to-instant relation is somewhat more complex for the case of 1080p at 24 frames/second converted to 1080i at 60 fields/second" -
#129000 JA! És az m3D,az meg valami elképesztő minőség!
"ON" -
#128999 Akkor tegyük a fejükre, vagy lógjon a nyakukba vagy akármi, de kicsit pofátlanság azért. Legalább is én annak érzem. -
#128998 Nem akarok én reklámot csinálni a mindig tvnek,de a számokat félretéve a kép minősége ver nem egy BD50-et igaz a hang valóban nem csúcs minőség,de legalább digitális..
Aki meg fel is akar venni,annakeztjavaslom,hibátlan és bármivel lejácható... -
#128997 mert szerinted a mostani váltott soros az milyen? -
Chris Lowe #128996 Szponzor. Ugyanúgy ahogy a régi fajta stúdiós interjúk esetén a folytonos viszketés, birizgálás az arcon, mivel így látható a karóra...Ez van. -
Chris Lowe #128995 Akkor viszont vettelnek nincs fix sisakfestése, vagy ha van akkor az az egyedi... érthető voltam?
Mikor is volt utoljára rajta a fix bukója? -
#128994 Baromság ami mondasz, az a régi Interlaced váltott soros megjelenítés. -
#128993 + amikor időmérőről kijönnek fotózásra az első 3 akkor a barom napszemüveget vegyék le!!!!
Monzába ha jól emlékszem mind a 3 emberen nap szemüveg volt...röhej. -
#128992 Tavaly is ezt viselte.
Egy szép sisakfestés tegnap, ma és holnap is egyedi és értékes lesz. Vagy szabják meg hogy 1 évben 1szer lehet változtatni rajta? -
Chris Lowe #128991 Néztem tegnap vettel sisakját (természetesen mezei nem vette észre), hogy csillog villog, telerakták leddel, szóval világít mint az ndk-s csajok melle a sötétben.
Ötletes de ennek a sisakfestés dolognak mára ugrott az értéke, minden futamon minimum 3 sofőr egyedi bukóban pörög. -
#128990 Az valójában 50 fps lesz. Az i betű azt jelenti, hogy a 25 képkocka mindegyikében 2 időpillanat van eltárolva, tehát két fél képkocka van, egyik a páros sorokban, másik a páratlanokban. Ezt úgy jelenítjük meg, hogy a két félképet szétszedjük és a hiányzó sorokat előállítjuk a környező képkockákból. -
#128989 Ez az év most pont rossz példa mert itt minden a fos gumikról szól sajna. Ferrari most pont, hogy nem tud fejlődni amit hoznak az nem a kocsi érdeme hanem Alonsoé elég csak megnézni hol van Massa ha olyan jól sikerültek volna a fejlesztések Massa is előrébb lenne. -
#128988 szerintem meg a szünetig jól fejlesztett a ferrari,azóta már nem olyan jó az autó,a szünet előtt pedig megjött a mclaren,mint az úthenger... -
#128987 "A Mclaren az utóbbi években bebizonyította, hogy év közben nagyon jól tud fejleszteni ha egyszer év elejére is jó kocsit csinálnak akkor pedig megint egy unalmas akár 2011hez hasonló év lesz."
ŐŐŐ, nem tudom láttad e az első futamokat az évből, ha nem akkor segítenék.
Ausztrália kvalifikáció
Ausztrália verseny
Malajzia kvalifikáció
Versenyt felesleges mert szakadt az eső, így borult minden, de Hamilton így is 3. lett.
kínai kvali
kínai verseny.
És még sorolhatnám mert Bahreinben is 2. és 4. lett kvalin a Mclaren, na de a verseny ... ott már nem tudom mi történt. Utána Spanyolban még Hamilton polet szerzett de megbüntették, viszont akkor már Button gyengélkedett. És utána már ment lefele a Mclaren a listán.
Sztem kibaszott jó autót raktak ott össze az év elejére, konkrétan a legjobb autó volt, pont hogy év közben baszták el a fejlesztéseket, és ezt leginkább Button érezte meg, ezt a statisztika és eredmények jól mutatják.
Ellenben a Ferrari az aki valóban durván jól fejlesztett év közben. Mert év elején, de még a év eleji teszteken is szarok voltak. Úgy küzdött Alonso Maldonadoval pozícióért, mintha vérre ment volna Ausztráliában. -
#128986 Brawn Gp teljesítménye csöppet sem volt meggyőző Buttonnal 4 pole 6 győzelem és különösen az év második felében elég gyenge rajtpozíciók nem voltak kimagaslóan jók csak az év első 6 versenyén onnantól meg szenvedtek.
Alonso szerintem csöppet sincs kényelmes helyzetben sok van még hátra és a Ferrari év végére már nem nagyon szokott fejlődni. Ha nem tud nyerni akkor ez az előny édes kevés lesz szerintem Hamiltonnak van most a legtöbb esélye.
A Mclaren az utóbbi években bebizonyította, hogy év közben nagyon jól tud fejleszteni ha egyszer év elejére is jó kocsit csinálnak akkor pedig megint egy unalmas akár 2011hez hasonló év lesz. -
#128985 Ezzel azért komolyan vitatkoznék! -
#128984 Olvasd végig az utolsó sort!
Mondjuk ezzel inkább Kimit lehetne büntetni.