FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Gondolom a vízelvezetést oldják most meg, meg jó kis alapot is kap az aszfaltcsík. De lehet hülyeséget mondok :)
Monern pályát mindenesetre nem építenek biztosnági okokból így körülzárva szerintem...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ittmeg slick :D
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
http://topgearhungary.blogspot.com/
http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
konkrétan azt mondták a 2010 megjelenése elött a legélethûbb F1-es játék lesz ami valaha készült PC-re!
ebbe beletartozik a fizika része na az meg valahol a béka segge alatt van.
csak a grafikára lehet ráfogni azt amit hirdettek.
GP3 messze jobb volt tõle ha csak a felszáradó ideális ívre gondolok..és az a játék '98 vagy 99-ben jelent meg.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
az új dallara "ráfutást gátló védelme"
kiváncsi vagyok ez a rusnyaság más formában mikor jelentkezik a F1-ben is ;)
Igaz, hogy a szokásos 10 másodperc helyett három másodperc alatt cserélték a kerekeket, viszont a maradék hét másodperc alatt átfestették a karosszériát, átütötték a gyári számot, és eladták a kocsit a Hondának. "
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
futam közben váratlanul jövõ a fav...
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Õ az igazi kedvenc:)
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Per Aspera Ad Inferi.