182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#129074 én többet adtam volna neki.. -
#129073 Teljesen jogos. Remélem MS és a Merci nem kezd el ferdíteni és nem azt hozzák ki, hogy szar volt a gumi, meg nem működött valami... MSC benézte, bocsánat, büntetés elfogadva. -
#129072 MSC +10 hely...én mondtam... -
#129071 Ja azt én is néztem hogy wtf (webbo-koba)... ott inkább a perez-hülkenberg meg koba-hülkenberg esetet kellett volna vizsgálni. Webber pont elment tisztán. -
IXEMGabeo #129070 amúgy a Massa-Senna előzés hatalmas volt:D:D ahogy a brazil megfogta ott kajak azt hittem ki fog pördülni, de szépen korrigált. Webber-Koba előzés se volt csúnya, nem is értem minek vizsgálták azt -
IXEMGabeo #129069 1-2 hírportál olyan híreket közöl, hogy Vetteltől elvehetik az 1. helyet:D:D Nehogy már az újraindítás utáni eset miatt amikor belassított Button előtt. Ilyenért sem adtak soha büntetést... -
#129068 bocs,azért csak megrovást kapott. -
IXEMGabeo #129067 Perez esetért tuti nem kapott... -
#129066 felesleges pörögni rajta,a Senna-esetért is kapott év elején,pedig az jól láthatóan nem az ő hibája volt,meg tavaly ugyanitt (tán még ugyanebben a kanyarban is) trafált el tán egy Saubert ami majdnem rákente a falra,azért is kapott...ez biza +5 (10?) hely lesz -
IXEMGabeo #129065 Mivel nem volt szándékos belerohanás büntetésről szó nem lehet...
Tavalyi Perez esetért sem kapott semmit ugyanilyen ráfutásos baleset volt
Maldonadot pedig ma sajnáltam, mert ma tényleg jól ment, amig ki nem esett. Webbernek pedig elbaszták a taktikát megint, értelmetlen volt mégegyszer kihozni... -
#129064 Csak Senna-Massa esetbe nem esett ki senki. Lehet megint kap 5 helyes büntit.... -
IXEMGabeo #129063 ha ezért megbüntetik egy baleset miatt, amit elnézett akkor az FIA lehúzhatja magát. Senna meg ráhúzott Massára akkor bezzeg semmi sem volt... -
#129062 Michael Schumacher:
„Ez egy nagyon nehéz versenyhétvége volt számunkra. A verseny különösen az volt, és természetesen sajnálom a történteket, de egyelőre nem tudom, hogy pontosan mi történt.”
„A biztonsági autós fázis után egy kicsivel korábban fékeztem, mint azelőtt, majd az autó nem gyorsított ki és az egyenesben, amikor ráléptem a fékre, azok hirtelen befogtak.”
„Elkerülhetetlen volt a baleset, és természetesen nagyon sajnálom Jean-Eric Vergne versenyét és csapatát. Most az a legfontosabb, hogy megnézzük, pontosan mi is történt, mivel az okok egyelőre nem egyértelműek.” -
#129061 Megszokott dolog, ő diktál, aki mögötte van annak egy dolga van, figyelni. Aki így képes megszívatni egy rutinos versenyzőtársát az skilled. Ha Button eltrafálta volna akkor az csak is az ő hibája. -
#129060 Kanyar előtt jó hogy nem ad még rá gázt, és oké hogy fékez, na de ekkorát? Itt egyértelmű volt a szitu mert utána még gumit is melegített. Véleményem szerint. Bár a bírók ezt leszarták...Wéber Gabi azt mondta ez belefér...hát lelkük rajta, mindenesetre ezt utáltam, bárki is csinálta, ezt utáltam. -
#129059 Inkább nem adott gázt minthogy befékezett talán.
Majd videókból kiderül. -
#129058 Vettelnél ez bunkó dolog volt, hogy így befékezett újra rajt előtt. Elindul láthatóan elindul tempóval, majd hirtelen befékez. Button jogosan gondolta hogy elindul a srác, erre "megszívatom" címszóval kuncogva mosolyog a bukó alatt, hogy bocs haver mégsem. Ha nem is büntetendő, de bunkó dolog, bárkitől ez. Ezen mondjuk kicsit kiakadtam. -
#129057 jól hallottam, hogy a do you have fun-t úgy fordította a szinkrontolmács, hogy "ez vicces volt?" -
#129054 Ott a pont. -
#129053 És még ha nem is lenne F1 pilóta akkor is többet érne nálad a 2x-es pityergés verseny vb-jével :) -
#129052 Nem csípem Vettelt de semmi kivetnivaló nem volt abban ahogy örült.
Ez a lányozás meg mocskozás és hasonlók elég primitív tőletek... -
#129050 Ha ez női tenisz, felőlem ... :D -
#129049 örülök ha így látod:) -
#129048 Akkor is ez itt a trendi... -
#129046 OMG, Grosjean kihagyott egy futamot, és köze nincs a VBhez, míg Kiminek van. Ráadásul majdnem össze is törték egymást.
Patásfóbia 2? -
#129044 Ezt szokás itt mondani amikor szólnak vkinek, hogy engedje el a csapattársát... -
#129040 Sikoltozott ... -
#129037 vagy nem volt rá érvényes a sárga zászló, mivel mögötte történt a dolog? -
#129035 Vettel sárga zászló alatt ment egy leggyorsabb kört.
Tehát nem vette el a gázt sehol. -
#129034 Lotus gigaszánalom. -
#129033 MSC következő versenyre kapni fog rajtbüntetést szerintem.
Csúnya hiba volt. -
#129032 Sejtettem hogy nem lesz jó jel ez a póló :D
-
#129031 Alonso szenved, messze még a vége. -
#129030 nekem kicsit olyan furcsán állt az az autó a fékezés előtt, nem vagyok benne biztos 100%-ig hogy sumi hibája volt -
#129029 Igazi vérbeli gyökér ez a Mezei. -
#129028 "ebből a szemszögből még nem láttuk Schumaher és Verne ütközését"
Pont ebből mutatták, mikor összementek :D -
#129027 Na hátha a jányt megbüntetik még:) -
#129026 Ez kínos... benézte, de nagyon. -
#129025 Ha nincs két óra, akkor viszont nem kell SL kötelezően, nem? -
#129024 Vernenek is jönnie kellett volna még 1x ...