FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valószínûsítettem h megvolt az oka...ja neki volt egy defektje is a Q2-ben...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nearo
na wtf? ennyire uncsi volt az idõmérõ?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hamilton igy is minuszban van, ment volna, de verenyre nem maradt volna lagy gumi.

http://gaborszantai.co.uk/

sima Vettel gyõzelem, ahogy látom nem sokan izgulták szét az agyukat:D Schumi, Hamilton és a 2 Force India ki se mentek, így spóroltak a gumikkal és meghatározhatják a stratégiát...Kobayashi pedig odacsapta sajnos:(

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Palinko
nah nem tudom ecleston mit fog szólni most a jegyeladásokkal kapcsolatban? 2 éve baja volt hogy az uccsú futamra nem mentek mert már biztos volt a végeredmény :D most még indiában biztos sokan lesznek, mivel új pálya, de hát a többi? :D
Dietrich
Kai Ebel nagyon szerénybe nyomja már..divat ügyileg :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

A harmadik edzés végeredménye :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

desigo
Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Falcon83
Lehet szánalmas, de megélnek belõle. Nekem lenne egy ilyen ótvar f1 oldalam lehet én is ezt csinálnám.

Norbi1990
Na az F1-Livenak csökkent a nézettsége ezért be kellett dobni egy Raikkonen megy a Williamshez cikket.
Szánalmas ez a banda még mindig :D
pedobear
kynaiaktól ez elvárható

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RatBaG
dicsak a kis karatéjozós ázsiai!

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
http://www.youtube.com/v/qRat5mfW0g0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Carlos
Egyiptom ilyen téren vicces. Ott az európaiak "meghalnak" a kajától...

Þór vígi þessi rúnar

Fuszertol nem szokas fosni.
A sok betegsegtol, virustol, mocsoktol, amire az indiaiak immunisak, de a kulfoldieket kikeszitik, attol lehet fosni es hanyni. Es lazasnak lenni, akar hetekig is.

Persze a pilotak es a csapatok pont ezert esznek mindig a sajat szakacsuk altal krealt eteleket.

Master91
Elõször nekem is az ugrott be.
Palinko
gondolom az indiai kajára gondolt, az elég fûszeres.
Master91
Rossz ám :D miért fosna mindenki? :D
Palinko
rossz annak aki nem érti a viccet
Master91
Micsoda? Miért maradna el?
RatBaG
az indiai futam valószínûleg elmarad. mindenki fosni fog, mint a pelikán... <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

ennek ellenére sima Vettel gyõzelem lesz...

És milyen igaz! Ezt tényleg nem tudhassuk ! :-)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ulvar
Azt nem tudhatod hogy teli tank vagy üres.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

passatgt
azért az durva hogy az ötödik már 2 másodpercre van...

Palinko
buttont elõrébb, de kb ilyesmit várok holnap is
A második edzés végeredménye :

Palinko
valóban szomorú a helyzet
szabii98
<#hehe><#idiota>

I met God. She's black

MR ME
már majdnem nevettem, de aztán mégse

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Palinko
áh világbajnok avatás? ha vettel most meg is nyeri és alonso 2. lesz akkor, ha a következõ versenyekre bernie c4 et szerel vettelre és alonso mindet megnyeri még simán lehet világbajnok <#nyes><#banplz>
bakkerman
vettel világbajnokká avatásáról lemaradni nem a világ vége,majd megnézed 2012 õszén megint..

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Iden ez lesz a negyedik futam, amit nem latok:/
Felvetelrol olyan, mint rendelni pizzat es masnap megenni hidegen...:(

Carlos
hopp egy kerék lefittyedt... :)

Þór vígi þessi rúnar

Palinko
nem tudom nem rossz, de nem is a legjobb, várom az indiait sztem annak fantasztikus a vonalvezetése.
Totti5
???

Miért nem rohant oda két bíró és tolta meg 2 métert, hogy eltudjon fordulni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

milyen kis pöcs ez az Esteban Gutierrez:D:D és jó nagy fiatal zseni lehet
ide szerettem volna:D:D

jaja Kobayashi majdnem a falat vette

Carlos
Hullanak az alkatrészek!

Þór vígi þessi rúnar

érdekesek a rázókövek...

jaj, de bírom ezt a pályát:), ha más nem a látvány miatt is. Ne mondja nekem senki, hogy a 2008-as és a tavalyi futam nem volt jó. Szerintem igen

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Hamilton pedig visszafogta magát állítása szerint a múltkori nyilatkozatával "ilyen a versenyzés" õt is faggatják folyamatosan és elõhúzzák, ami már régen elmúlt...a monzai baromságot...

olvastam h Petrov is káromkodott, mert az újságíró faggatta a 2012-es szerzõdésével kapcsolatban. ott is volt kiakadás, elég érdekes, hogy mennyire elszálltak az újságírók. Embertelenül erõszakosak és csak az eladott példányszám érdekli õket...

fifi
mindig is egy tróger volt ez a fasz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Totti5
Megesik az ilyen, feltételezem mindenfélre rosszindulat nélkül hogy a firkász olyan stílusban kérdezte amire csak ez lehetett a válasz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Carlos
köszi

Þór vígi þessi rúnar

mcmoha
Rázokövek egy részét el kellett távolitani mert a betétvesenyen megsérültek.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"