FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ás nem csak a topikról, hanem a sok kis pöcsrõl, akik a motorsportalon így megy úgy szidták Vettelt, tudom láttam is. De megmutatta a múltkor h tud elõzni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
Most nem rólad van szó, hanem úgy az egész topicról. 😄

I met God. She's black

senki nem "ízélt" csak szeretném a Mercit feljebb tudni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nekem nem gond h a Red Bull elõl van, csak én azt szeretném, ha a Merci is elõl lenne ezért gázak a mostani szabályok. Nem tudnak feljebb jönni teszttilalom miatt úgy érzem... Ha valami az érdekeid szolgálná te is azt kívánnád h legyen valami változás haha😄 unalmas h a Merci mindig csak a 4. legjobb csapat holott 2009-es elõdnek a VB cím is összejött

Palinko
én ferrari szurkoló vagyok szal akkor nem izélnék ha alonso csinálná ugyanezt. kettõs mérce csak leszarom 😄
szabii98
Itt izéltok a Red Bull meg Vettel sikerei miatt. Emberek, 10 éve is ez volt Sumival, nem? Körülbelül a helyzet ugyanaz, csak akkor még nem volt ennyire elterjedt internet mint most.

I met God. She's black

Totti5
Azért még nem kell a kardba a dõlni, mert az RB megnyeri a 2. VB címét. Oké, az 2006 után mindig más nyert, ahhoz képest hatalmas visszaesés tapasztalható😊

""Sajnos"" amíg Vettel hozzáteszi azt a pluszt és hiba nélkül megy az autója, a taktikája, és õ maga is addig nem lesz nagy változás, õ minden versenyen esélyes lesz. A többieknek nagyobb beleszólásuk lehetne, csak hát Alonso és Hamilton, meg Button is estek keltek egész évben, így pedig nehéz bármit is elérni, mert pontokra megy a játék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ilyen állandó szabályok mellett látod h még a Mclaren se tud mit csinálni a Red Bullal...ugyanaz a helyzet, mint tavaly, talán csak a Ferrari gyengébb a tavalyi önmagához képest, de a Merci is gyengébb, mert még dobogójuk se volt idén

ez egyáltalán nem biztos a Saubernél is megvan az infrastruktúra a Mexikói háttér is, szóval szorosan odaérhetnének a 4 nagy mögé mivel Peter Sauber is a régi érában mindig ott tudta tartani a Saubert a pontszerzõ helyeken...

egyébként ebben mi lenne a rossz? 5-6 sec? régen is megvolt ez a különbség

Totti5
Építsenek olyan autót ami gyors...

bakkerman
a teszttilalom eltörlésével annyit érnének el,hogy a pénzes csapatok(RB,ferrari,meki,merci) közel azonos szinten lenne(ami jó),de a HRT,sauber,renault stb... kis csapatok meg azon spórolnának megint,így nõne a különbség az élmezõny és a "nép" között. a Lotus meg akár fel is jöhetne Sauber szintre,jövõre fel is fognak szerintem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ezt nem tudni, annyi fix h Schuminak nagyon feküdne hisz õ ebben a tesztelõs érában tudott a legjobban érvényesülni...beül és megteszi a maga kilométereit több ideje lenne visszajelzéseket adnia, Alonso is jó volt ebben a Renault korszakban, tehát nem tartanám kizártnak. Az is lehet, hogy Neweyék mégjobbak lennének akkor😊

Palinko
jah jó volna egy teszt tilalom eltörlés látnánk merci ferrari csatát elsõ helyekért, meg red bull mclarent a 4 tõl lefele.
jó lenne, hamár nem lenne Teszttilalom...jövõre remélem már hosszabb lesz a tesztszezon nem úgy volt h Jean Todt engedélyt adott ennek? mert így semmi változás nem lesz, a Merci max eléri a Ferrari szintjét ami nem jó:S gyõzelemért kellene harcolni...Mercihez kellett volna menjen Sam Michaelnek...

bakkerman
na akkor vettel világbajnok,várhatjuk a 2012-es szezont,ami természetesen megint csak nyár elejéig lesz szoros.

Totti5
Igazából szoros lett, persze Vettel megint odatette az õ kis 3 tizedét, de mögötte elég szoros. Hamilton, ha kijött volna minden bizonnyal Bejött volna 2.nak.

valószínûsítettem h megvolt az oka...ja neki volt egy defektje is a Q2-ben...

nearo
na wtf? ennyire uncsi volt az idõmérõ?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hamilton igy is minuszban van, ment volna, de verenyre nem maradt volna lagy gumi.

http://gaborszantai.co.uk/

sima Vettel gyõzelem, ahogy látom nem sokan izgulták szét az agyukat😄 Schumi, Hamilton és a 2 Force India ki se mentek, így spóroltak a gumikkal és meghatározhatják a stratégiát...Kobayashi pedig odacsapta sajnos😞

Palinko
nah nem tudom ecleston mit fog szólni most a jegyeladásokkal kapcsolatban? 2 éve baja volt hogy az uccsú futamra nem mentek mert már biztos volt a végeredmény 😄 most még indiában biztos sokan lesznek, mivel új pálya, de hát a többi? 😄
Dietrich
Kai Ebel nagyon szerénybe nyomja már..divat ügyileg :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

A harmadik edzés végeredménye :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

desigo
Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Falcon83
Lehet szánalmas, de megélnek belõle. Nekem lenne egy ilyen ótvar f1 oldalam lehet én is ezt csinálnám.

Norbi1990
Na az F1-Livenak csökkent a nézettsége ezért be kellett dobni egy Raikkonen megy a Williamshez cikket.
Szánalmas ez a banda még mindig 😄
pedobear
kynaiaktól ez elvárható

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RatBaG
dicsak a kis karatéjozós ázsiai!

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
Carlos
Egyiptom ilyen téren vicces. Ott az európaiak "meghalnak" a kajától...

Þór vígi þessi rúnar

Fuszertol nem szokas fosni.
A sok betegsegtol, virustol, mocsoktol, amire az indiaiak immunisak, de a kulfoldieket kikeszitik, attol lehet fosni es hanyni. Es lazasnak lenni, akar hetekig is.

Persze a pilotak es a csapatok pont ezert esznek mindig a sajat szakacsuk altal krealt eteleket.

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
Elõször nekem is az ugrott be.
Palinko
gondolom az indiai kajára gondolt, az elég fûszeres.
Master91
Rossz ám 😄 miért fosna mindenki? 😄
Palinko
rossz annak aki nem érti a viccet
Master91
Micsoda? Miért maradna el?
RatBaG
az indiai futam valószínûleg elmarad. mindenki fosni fog, mint a pelikán... <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

ennek ellenére sima Vettel gyõzelem lesz...

És milyen igaz! Ezt tényleg nem tudhassuk ! :-)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ulvar
Azt nem tudhatod hogy teli tank vagy üres.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

passatgt
azért az durva hogy az ötödik már 2 másodpercre van...

Palinko
buttont elõrébb, de kb ilyesmit várok holnap is
A második edzés végeredménye :

Palinko
valóban szomorú a helyzet
szabii98
<#hehe><#idiota>

I met God. She's black

MR ME
már majdnem nevettem, de aztán mégse

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Palinko
áh világbajnok avatás? ha vettel most meg is nyeri és alonso 2. lesz akkor, ha a következõ versenyekre bernie c4 et szerel vettelre és alonso mindet megnyeri még simán lehet világbajnok <#nyes><#banplz>
bakkerman
vettel világbajnokká avatásáról lemaradni nem a világ vége,majd megnézed 2012 õszén megint..