182115
  • desigo
    Hehe
    majd szedegeti hétfőn a szemetet a nézők után xDDDDDDDDDD
  • Totti5
    "Egyedi büntetéssel sújtották a sportfelügyelők a Marussiánál pilótáját, Charles Pic-ket, aki a Szingapúri Nagydíj utolsó szabadedzésen a Vitaly Petrov balesete után kihirdetett piros zászlós időszak alatt előzött. A sportfelügyelői bizottság döntése értelmében, Pic idejéhez 20 másodpercet hozzáadnak a vasárnapi versenyt követően. Ez már önmagában sem megszokott, de ezt a dolgot még megtetézi az a tény, hogy az ítéletben az is szerepel, hogy a pilótát egynapos közmunkával büntetik, amelyet az FIA közlekedésbiztonsági kampányának részeként kell majd letöltenie.

Pic a kvalifikáción a 22. pozíciót szerezte meg."

• Totti5
    Az hogy próbálja nagyon rosszul hangzik... :D
  • Botond #128980
    Reméljük, hogy megpróbálja. :D
  • Norbi1990
    Ha Maldonado berajtol Hami elé jó esélye lesz a nyerésre. Williams versenytempója nagyon jó.
  • Chris Lowe
    Lol! Igazi autó verseny rajongók gyűlnek itt az sg-n!
    Komolyra fordítva se Gro se mal nem fog holnap alkotni, sőt ha véletlenül nem lesz sc holnap akkor hami győzelme 99% mert ezt a tempót a Williams nem bírja a mögötte lévők meg beragadnak. Drs előzés fene tudja megy-e... Alonso kényelmes helyzetben van.
    Azt viszont leszögezhetjük, hogy a ferka vagy rohadt szerencsés kábé 5 évente vagy a szarbol is hasznot húznak. Rai vb cime előtte schumi 1-2 vb cime ilyen volt. Egyértelmű, hogy nem az övéké a top gép és mégis megnyerik a vb-t. Más csapatról ez nem mondható el az elmúlt 20 évben. Meki, Williams, Red bull vagy a brawn gp is úgy nyert, hogy stabilan a legjobbak voltak. (kis zárójelben vagy az fia is segít icipicit) (ezt csak a trollkodás kedvéért :)))
  • desigo
    Vagy inkább oda se xD
  • Totti5
    Linkbe tedd légyszíves.
  • passatgt
    erre inkább nem írok semmit
  • pedobear
    Remélem Maldi összehoz holnap valamit és az első 5 kiesik a francba
  • Botond #128972
    Falhoz vágja és mögötte levők nekimehetnek attól még.
  • desigo
    Grosjean senkit sem lökhet ki mert fokozottan figyelnek rá és még durvább büntetést fog kapni ha nem vezet korrekt módon.
  • G_ArchAngel #128970
    Kár, hogy csak felvételről fogom látni:(
  • Chris Lowe
    Na akkor Gro helyett mal fog rendet rakni az első 5-ben Gro meg alot löki ki. :)
    Egyébként Gro, senna, koba és massa holnap falhoz vágja. Szerintem. :)
  • Totti5
    Grozsan sincs messze, hátulról küldheti a többeket:D
  • Totti5
    Hamilton csúnya kört ment és ha nem falaz le, akkor jobb is lehetett volna.
  • Botond #128966
    Első kanyarban vettel-hami-maldi márkatalálkozó. :)
  • IXEMGabeo
    Gábor mondat kezdete: "Ha elég agresszív" akkor a rajtnál csinálhatna egy tömegkarambolt amiben az Alonso, Hamilton páros benne lenne és Senna nyerné a futamot
  • Botond #128964
    És ha kijönnek? Égni, vagy minek?
  • desigo
    Vettelnek lesz baja a rajtnál.
    Előtte és mögötte is olyan pilóták vannak akik nagyon nem lesznek tekintettel rá.
  • IXEMGabeo
    Mercik gumit spóroltak, ami szart sem fog érni...
  • Totti5
    Maldonado megint villant...
  • G_ArchAngel #128960
    Kevesebbet nem. De van ugy, hogy jobb ceg vagy munka - ami eros pont a portfolioban - kevesebbet kinal es hosszutavon erdemes elfogadni.
  • Botond #128959
    Meg maldit is. Egy zseni. :)
  • IXEMGabeo
    Maldonado mit ment:O
  • Botond #128957
    Alonso maga engedi grosit, nagyon taktikus. :)
  • IXEMGabeo
    Grosjean rallizik:)
  • Botond #128955
    Simán ember. Te akarnál évről évre kevesebbet keresni? Vagy te is évről évre többet szeretnél? Mert az évek mennek így is úgy is.
  • desigo
    Grosjean nagyon akar villantani.
  • G_ArchAngel #128953
    Szerintem az uj celeb-management szivja a veret ennyire. Nicole-nak megvan a sajat bevetele, az sem lehet keves.
  • Botond #128952
    Maldi garantálja az elsőt, aztán Senna falhoz csapja a gépet, akkor jön a második. :)
  • IXEMGabeo
    meg Szingapúr különösen fekszik neki

Monzán lepődtem meg, h behúzta...idén minden olyan pályát megnyert, ami neki feküdt...
  • desigo
    Ennyire sokba van a csaja vagy mire kell az a sok pénz?
  • Chris Lowe
    Gro ha bekerül az ötbe akkor majd rendet tesz! Sajnos sauber is szenved, és itt a taktika sem segít max. a szerencse, mert egy sc holnap tuti lesz!
  • G_ArchAngel #128948
    Hamilton szerintem. Es meg is nyeri a futamot. Tobb penzt ajanlott neki a McLaren, az adhatott egy kis lokest:)
  • Botond #128947
    Ezt kérdeztem 3 órája :D
  • IXEMGabeo
    jaj, de tudtam, hogy ki fogsz akadni:) nem gyűlölöm, de sosem szerettem. Akiket nagyon nem bírok, azt tudjátok kik...,de Raikkocal olyan különösen bajom nem volt.
  • desigo
    nah Vettel vagy Hamilton pole lesz?
  • IXEMGabeo
    Álánzóó:D::D
  • Botond #128943
    :)