182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#128983 Hehe
majd szedegeti hétfőn a szemetet a nézők után xDDDDDDDDDD -
#128982 "Egyedi büntetéssel sújtották a sportfelügyelők a Marussiánál pilótáját, Charles Pic-ket, aki a Szingapúri Nagydíj utolsó szabadedzésen a Vitaly Petrov balesete után kihirdetett piros zászlós időszak alatt előzött. A sportfelügyelői bizottság döntése értelmében, Pic idejéhez 20 másodpercet hozzáadnak a vasárnapi versenyt követően. Ez már önmagában sem megszokott, de ezt a dolgot még megtetézi az a tény, hogy az ítéletben az is szerepel, hogy a pilótát egynapos közmunkával büntetik, amelyet az FIA közlekedésbiztonsági kampányának részeként kell majd letöltenie.
Pic a kvalifikáción a 22. pozíciót szerezte meg."
-
#128981 Az hogy próbálja nagyon rosszul hangzik... :D -
#128980 Reméljük, hogy megpróbálja. :D -
#128979 Ha Maldonado berajtol Hami elé jó esélye lesz a nyerésre. Williams versenytempója nagyon jó. -
Chris Lowe #128978 Lol! Igazi autó verseny rajongók gyűlnek itt az sg-n!
Komolyra fordítva se Gro se mal nem fog holnap alkotni, sőt ha véletlenül nem lesz sc holnap akkor hami győzelme 99% mert ezt a tempót a Williams nem bírja a mögötte lévők meg beragadnak. Drs előzés fene tudja megy-e... Alonso kényelmes helyzetben van.
Azt viszont leszögezhetjük, hogy a ferka vagy rohadt szerencsés kábé 5 évente vagy a szarbol is hasznot húznak. Rai vb cime előtte schumi 1-2 vb cime ilyen volt. Egyértelmű, hogy nem az övéké a top gép és mégis megnyerik a vb-t. Más csapatról ez nem mondható el az elmúlt 20 évben. Meki, Williams, Red bull vagy a brawn gp is úgy nyert, hogy stabilan a legjobbak voltak. (kis zárójelben vagy az fia is segít icipicit) (ezt csak a trollkodás kedvéért :))) -
#128977 Vagy inkább oda se xD -
#128976 Linkbe tedd légyszíves. -
#128975 erre inkább nem írok semmit -
#128973 Remélem Maldi összehoz holnap valamit és az első 5 kiesik a francba -
#128972 Falhoz vágja és mögötte levők nekimehetnek attól még. -
#128971 Grosjean senkit sem lökhet ki mert fokozottan figyelnek rá és még durvább büntetést fog kapni ha nem vezet korrekt módon. -
G_ArchAngel #128970 Kár, hogy csak felvételről fogom látni:( -
Chris Lowe #128969 Na akkor Gro helyett mal fog rendet rakni az első 5-ben Gro meg alot löki ki. :)
Egyébként Gro, senna, koba és massa holnap falhoz vágja. Szerintem. :) -
#128968 Grozsan sincs messze, hátulról küldheti a többeket:D -
#128967 Hamilton csúnya kört ment és ha nem falaz le, akkor jobb is lehetett volna. -
#128966 Első kanyarban vettel-hami-maldi márkatalálkozó. :) -
IXEMGabeo #128965 Gábor mondat kezdete: "Ha elég agresszív" akkor a rajtnál csinálhatna egy tömegkarambolt amiben az Alonso, Hamilton páros benne lenne és Senna nyerné a futamot -
#128964 És ha kijönnek? Égni, vagy minek? -
#128963 Vettelnek lesz baja a rajtnál.
Előtte és mögötte is olyan pilóták vannak akik nagyon nem lesznek tekintettel rá. -
IXEMGabeo #128962 Mercik gumit spóroltak, ami szart sem fog érni... -
#128961 Maldonado megint villant... -
G_ArchAngel #128960 Kevesebbet nem. De van ugy, hogy jobb ceg vagy munka - ami eros pont a portfolioban - kevesebbet kinal es hosszutavon erdemes elfogadni. -
#128959 Meg maldit is. Egy zseni. :) -
IXEMGabeo #128958 Maldonado mit ment:O -
#128957 Alonso maga engedi grosit, nagyon taktikus. :) -
IXEMGabeo #128956 Grosjean rallizik:) -
#128955 Simán ember. Te akarnál évről évre kevesebbet keresni? Vagy te is évről évre többet szeretnél? Mert az évek mennek így is úgy is. -
#128954 Grosjean nagyon akar villantani. -
G_ArchAngel #128953 Szerintem az uj celeb-management szivja a veret ennyire. Nicole-nak megvan a sajat bevetele, az sem lehet keves. -
#128952 Maldi garantálja az elsőt, aztán Senna falhoz csapja a gépet, akkor jön a második. :) -
IXEMGabeo #128951 meg Szingapúr különösen fekszik neki
Monzán lepődtem meg, h behúzta...idén minden olyan pályát megnyert, ami neki feküdt... -
#128950 Ennyire sokba van a csaja vagy mire kell az a sok pénz? -
Chris Lowe #128949 Gro ha bekerül az ötbe akkor majd rendet tesz! Sajnos sauber is szenved, és itt a taktika sem segít max. a szerencse, mert egy sc holnap tuti lesz! -
G_ArchAngel #128948 Hamilton szerintem. Es meg is nyeri a futamot. Tobb penzt ajanlott neki a McLaren, az adhatott egy kis lokest:) -
#128947 Ezt kérdeztem 3 órája :D -
IXEMGabeo #128946 jaj, de tudtam, hogy ki fogsz akadni:) nem gyűlölöm, de sosem szerettem. Akiket nagyon nem bírok, azt tudjátok kik...,de Raikkocal olyan különösen bajom nem volt. -
#128945 nah Vettel vagy Hamilton pole lesz? -
IXEMGabeo #128944 Álánzóó:D::D -
#128943 :)