182115
  • Firerock
    :D
  • Dietrich
    de ma eltűnt az ismeretlen starter is a kockással :)
    már a 4. jött mire észbe kaptak...
  • Firerock
    Tényleg,hh eltűnt ez a szokás hogy hírességek lengetik a kockás zászlót?
  • pedobear
  • Dietrich
    Grat Norbi.
    Ilyen volt a vége:
  • Firerock
    Megéri megnézni;)
  • pedobear
    WTCC Amerika futam nemsokára az m2-ön. 23.35- után
  • McCartman
    csak
  • McCartman
    Bukdácsolva indult a visszatérés Schuminak ami érthető is ennyi év kihagyás után DE idén már simán Rosberg előtt állhatna a ponttáblázaton a példátlan pechsorozat nélkül.
    Sajnálnám ha végleg visszavonulna mikor úgy néz ki pont elkapta a fonalat.
    Azt még inkább sajnálom , hogy érdemi versenyre alkalmatlan gépet tudnak alátenni.
  • IXEMGabeo
    Engem az bosszant a leginkább, hogy amikor csinál valami hülyeséget, akkor az összes fórum és portál tele van a sok takony baromságaival (Chris Lowe nem rád értettem a megnevezést) [ennek ellenére nem értettem egyet azzal, amit mondtál], vagyis ugyanazt a hülyeséget kezdik el fújni, mint Jordan, Moss, Irvine, Hill, hogy öreg, nem neki való, vonuljon vissza. Elfelejti ilyenkor mindenki, hogy a 2011-es kanadai nagydíj óta a versenyekre teljes mértékben belelendült, 1-2 hiba azért van benne, mert alapvetően agresszív a stílusa. Ezzel megint nincs gond, mert ugyanilyen és ehhez hasonló Hamilton, Webber, Maldonado egykoron Montoya stílusa is.

Ráadásul, ha hibázott, ha nem elkezdi nyomatni hirtelen olyan troll is a dumát, hogy Rosberg rendre elveri:D ilyet is olvastam ma. Na itt állt végérvényesen ketté a fülem. Amikor célba ért az idősebb német, akkor rendszerint Rosberg előtt ért célba idén, Bahreinben a csapat miatt esett ki a Q1-ben, ha jól rémlik még, Monacoban (itt mondjuk poleból indult volna) Montrealban és a Ringen is Rosberg mögött volt bőven onnan esett ki a többi versenyen nagyrészt a fiatalabbik német előtt volt, vagy esett ki előle a futamon már az időmérős teljesítményük sem olyan, mint az 1-2. évben. Szóval már itt mindenféle troll benyögés értelmét veszti. Ezeken vagyok főleg kiakadva és persze azon is, hogy Rosberget, mint versenyzőt hajlamosak rendkívüli módon alul értékelni. Csak egyszer kapjon a jövőben igazán versenyképes technikát. Neki egyelőre igazolni kellene tudni, hasonló a karrierje Jenson Buttonéhoz...
  • desigo
    Az anyagi kár egy dolog de az milyen,hogy békésen autózol majd nagy ütés hátulról és még rádión kérsz infót,hogy mi történt.
    Egyik pillanatban agyalsz,hogy a kanyart milyen íven vedd másikban meg wtf?
  • Totti5
    Abba is gondoljunk bele hogy egy ilyen ütközésnél milyen anyagi kárt okoz a vétkes versenyző, a vétlen csapatnak, meg persze a sajátjának. Itt rendesen kapott mind a két autó.
  • Kit--Kat
    Ez egy igen kedvelt mantrája a Schumisoknak, mert ezzel jó színben tudják feltüntetni az öreget. De erre mi a bizonyíték?
  • RelakS
    Ha ezt kimásolod, ugyanazt csinálod, mint amit én mondtam ;)

Nekem működik így.

Amúgy mit is kéne látni a két egymás mellett haladó autón?
  • HTS s3rg1nh00
    igen pont ezután hagyta el a pályát Webber ha jól emlékszem
  • desigo
    látványos crash volt
    10 helyes rajtbüntetés lett az eredménye a következő futamra

• IXEMGabeo
    http://img812.imageshack.us/img812/4160/racempgsnapshot04484620.jpg

Ha ez sem jó így, akkor nem foglalkozom vele többet...külön ablakban megjeleníti.
  • RelakS
    tudom, ezért mondom a kimásolós trükköt

Az imageshack már rég tiltólistára rakta az sg-t
  • IXEMGabeo
    Azt csináltam, egy ideig a kép látható volt, de aztán 404-es hibát ír ki.

Mondom nem én csináltam szarul, a tied sem jó amúgy katt rá.
  • RelakS
    ezt próbáld meg:
    Jobb gomb a linken, hivatkozás címének másolása, és egy új fülön beilleszted :}

Nekem úgy megy
  • Chris Lowe
    Mi a vicc? 4 kerékkel elhagyta a pályát amivel előnyhöz jutott, utána már jóval egyszerűbb volt elmenni mellette ráadásul az utána történt baleset is közvetve emiatt történt. Oké, hogy nehéz előzni de nehogymár ez legyen a kifogás!
    Rossz napod lehet ma, nem szoktál ennyire benézni szituációkat...
  • IXEMGabeo
    ez jó:D:D nem én vagyok nyomorék köszi
  • RelakS
    Vagy csak nem sikerült linkelni? :)

Hátha ez sem megy
  • Master91
    Gané békától soha se linkelj :D
  • IXEMGabeo
    el is tüntették a képet...pedig jó volt a link.
  • IXEMGabeo
    Nem az én napom

...
  • Master91
    azt mondja a köcsög béka hogy 404 :D
  • IXEMGabeo

ezen is lehet rágódni...
  • IXEMGabeo
    ez is vicc. Alig lehet ezen a pályán előzni és akkor egy észrevétlen eset miatt ő is kap...na mind1 vissza fogom nézni ezt a futamot, amúgy is csak a 2. felét láttam...
  • IXEMGabeo
    Rosberg pedig extraklasszis és bár más a stílusa simán egy Hamilton szintjén van, aki eddig minden évben versenyképes technikával versenyzett (kivéve 2009 elejét)...

És igen sokszor elmondtuk nem olyan, mint fénykorában, de ez természetes viszont még mindig ott van a toppok között és a hibák ellenére abban a szarkupacban az agyonsztárolt Di Resta se lenne jobb, aki még Sutiltól is kikapott 1. évében...sőt Hülkkel szenved az a nagy büdös helyzet...
  • Master91
    http://www.motorsportal.hu/forma1/webbert-megbuntettek--perez-1-pontot-orokolt-c46305.html
  • HTS s3rg1nh00
    azért a Ferraris időszak is már 16 éve volt,ezt ne felejtsük el,továbbá 3 év alatt baromi sokat változott a sport-hiába ült a pitwallon,85 csillió új tekernivaló és egyéb került a kormányra,az autók is teljesen más irányba indultak el...valljuk be,MSC egy egész más korszakban nőtt fel,ha nehezen is,de felvette a ritmust-idén rendszeresen volt Rosberg előtt amikor kiesett/stb.,és ha nincs a +5 rajthelye (meg utána az üzemanyagpumpa) akkor Monacot simán behúzza.
  • Chris Lowe
    Nem kell kiakadni, mert másképp látjuk gabeo! Tottival kábé egyetértek, de amióta visszajött jóval többet szerencsétlenkedik. Se a benetton se a Ferrari szerződés első éveiben nem volt igazán erős autója mégis mindig esélyes volt a győzelemre. Ez a merci gyenge, de schumi is. Bárki volt a csapattársa bucira verte, most meg küzd, hogy felvegye rosberg ritmusát, aki sokkal stabilabb, nem hibázik viszont nem is igazán tudnám extraklasszisnak nevezni. Ha ezt nem látod és nem fogadod el akkor más szemmel nézzük a futamokat.
  • IXEMGabeo
    Neked is csak ugathat az ember:) Kimi és Michael esetét fölösleges vizsgálni, teljesen más szituációba/csapatba tértek vissza. Év elején fel soroltam azokat az előnyöket, ami Kiminek volt rögtön visszatérésekor Michaeléhez képest...
  • szabii98
    MSCnek nem érte meg visszajönni, nem is találja magát ... ez már túl modern neki. rai meg kicsit később ment el mint msc, ha jól emlékszem 2010ben, akkor már új fajta kocsik voltak
  • IXEMGabeo
    és mindenki elfelejti, hogy kb 6-7 futamon 1 időmérőn hátráltatták technikai hibák és csapat bakik is...

Az rendben van, hogy Rosberg csak Bahreinben mutatott érdekes manővereket, meg neki összvissz volt 2 szombaton 2 váltóhibája, de, ha MSC hibázik rögtön akkor jön a szokásos szöveg h kár volt visszatérnie...

kikészít az egész motorsportalos és SG-s bagázs is a sok baromságával...
  • Totti5
    Idézem magamat

"Megy neki, csak sem a csapat, sem az autó és sem ő nincs a toppon. Idei év (is) kuka. Sok a hiba mindenki részéről. Sumi nem öreg, nem lett vak és nem lett béna. ( ott van Tarquini a WTCCben 50 és fél éves... és tegnap is majdnem meglett a Poleja egy új rettentő nehéz pályán egy olyan autóval ami gyengébb mint a Sevik, ráadásul jövőre már leszerződtet a Honda gyári pilótának és ott lesz még pár évet és semmivel sem lassabb mint 10 éve..., de a DTMbe is sok öreg róka megy akik oktatják a 20 éveseket )

Egyszerűen nincs meg a harmónia ami sok hibához vezet és ő nyilván erőlteti mert frusztrált, hiszen most akar nyerni és most akar jó autót és most akar jó versenyeket, mert 3-4 év múlva már nem lesz itt. Jövőre remélem marad és kap egy jó autót, amivel tud harcolni és nem cseszik el az év elejét és futhat egy jó idényt, akár VBért is küzdve ( meg Rosberg is persze ), de ha jövőre is ilyen pocsék lesz ez a csapat, akkor biztos visszavonul végleg, mert ennek nincs értelme és Rosberg is jobban tenné ha menekülne onnan egy top csapathoz, mert múlnak az évek nála is és már megint itt van egy új generáció akik csak arra várnak hogy top csapatba kerüljenek. ( Maldonando, Perez, Grosjean, di Resta )"
  • IXEMGabeo
    te meg mi a lófenéről beszélsz? idén egy hibája volt amikor Sennába rohant bele...

Tavaly is volt 1-2 hibája, de ettől még versenyszituban felvette a ritmust Rosberggel. El is hallgatott itt 1-2 nagy okos, akik 2010-ben végig szidták mennyire gyenge...
  • Chris Lowe
    Egyszerűen nem értem... Elfelejtett versenyezni? Rai visszajött és ott folytatja ahol abbahagyta, msc meg olyan szinten esett vissza, hogy az elképesztő! Ilyen hibái előtte max 2 évente 1 volt, most meg minden harmadik futamon szerencsétlenkedik. Kurva nagyott bukott ezzel a visszajövetellel (presztízs).
    Alonsonak meg idén minden összejön... Kiesik a legnagyobb kihívója plusz kiesik előle maldonado... Rai mögötte kinlódik.
  • HTS s3rg1nh00
    én azért sajnálom,7 VB cím után nem mondhatja azt,hogy köszönöm nekem most ebből elég.volt eddig vagy 2 tiszta versenye ebben az évben büntetés meg technikai hiba nélkül...