FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
hamilton bazmeg...hihetetlen idén mennyire nincs szerencséje

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Palinko
egy áthajtásost kéne kapjon, meg 1 szárnycsere, akkor úgy ok kb
McLaren lassan felfoghatna, hogy nem a hazikedvenc a jobb pilotajuk...

http://gaborszantai.co.uk/

Hamilton fasz😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Massa lágyat kapott...nagy mákja volt Alonsonak am

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Webber mekkorát elõzött

passatgt
Vettel össze fogja törni

Megint Webber KERS-se nem mukodik. Talan csodalkozni sem kellene ezen.

úristen Vettel 1,5 seccel gyorsabb😮 mi a fasz😊

Remelem Liuzzi nem gurit megint ki 3-4 babut...😊

desigo
pedig sokáig õ lesz...
Ez a Gyulai mit keres itt... Hihetetlen mennyire gyatra...

esõ miatt

Szingapúrban nem is bánom, mert itt kényes téma lett volna az esõ. Állítólag, ha itt egyszer leszakad az ég akkor Monszun van, oszt még SC mögött zajlana le a futam:S:S

A másik dolog volt egy 125 CC motorverseny, asszem dohai éjszakai verseny volt, kis esõ leesett és megállították az egész futamot már nem tudom az okát, de, ha jól tudom gond volt a lámpákkal...

RatBaG
nini, új design!

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
úgy tûnik száraz verseny lesz..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Palinko
azért aranyos, hogy próbálkozik azzal a kis farolással <#nevetes1>
de kevésbé látványos lett volna ha úgy veri oda mint koba az idõmérõn.
Kit--Kat
Még ha semmi, ami enyhén nevetséges feltételezés (Alonso hátterét tekintve <#nevetes1>), egy egyenes sportember azonnal visszaadta volna.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nem sokan maradtak ezen a bolygon, akik meg elhiszik, hogy nem tudott rola.

Palinko
hát azért még nem kell golyóállónak lenni az abroncsnak. a laza pályabírók az oka 😄
Totti5
"A Pirelli azzal indokolta az FIA döntését, hogy nem az abroncs hibájából történt a defekt"

LOL

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
"Az FIA versenyigazgatósága nem engedélyezett új szett gumit Hamiltonnak a defektes abroncs helyett. A Pirelli azzal indokolta az FIA döntését, hogy nem az abroncs hibájából történt a defekt."

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Alonsonak mi köze ahhoz amit Piké üzletelt le?

ja és õõõ semmirõl se tudott mi?😊

ne légy bolond a Q2-ben kapott defektet, a Q3-ban volt már mért köre az új szett lággyal...ez egy facebookos hülyeség amirõl beszélsz..

Kit--Kat
És ez a serleg a mai napig Alonsonal van, akinek esze ágában sincs visszaadni.

Gyönyörû jellem a mentorával együtt...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Palinko
már azt hittem defekt gumival kell rajtolnia 😄
Dietrich
igen most sokkal "jobb" és csilivilisebb lett az egész..legfõképpen sportszerûbb lett..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Csak teknóban ( DRS és Kers nélkül ) az akkori és a mai autók közt ég és föld a különbség, így a viselkedésük is teljesen más.

A dolgok valtoznak, biztos, hogy ferfiasabb, hosiesebb es latvanyosabb lenne a haborukat is megvivni talpig pancelban, lohaton, karddal, pajzzsal, de azok az idok is elmultak, ezek is...

Dietrich
ugyehogyugye...mindenféle kers,drs és hasonló baromságok nélkül..

gercse
Látszik, hogy Irvine kedvenc pályája, Suzukában mindig jól tolta

2013-ra igerte a nyertes autot, 2012-ben csak a dobogo a cel.

Ulvar
Ugyan már....ezek kezdõk! NA DE VETTEL! xDDDD Ezek nem versenyautók, ezek gokartok... 😄DDD.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

szabii98
Hát ez a Ferrarit tekintve lazán megoldható, és mivel csak a második helyet kell elfoglalni Vettel mögött, ezért valszeg meg is lesz neki.

Bahrein tippek? Mintha Brawn aztmondta volna, a '12es autó ütõképes lesz. Mondjuk az ideire is ezt mondta. <#hehe>

I met God. She's black

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
omg, milyen elõzések <#wow2>

Per Aspera Ad Inferi.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Totti5
😊))))))

desigo
Dietrich
mennyi is ennek a csapatnak a költségvetése? :ppp

Palinko
mindent lehet csak .... sokáig tart 😄 vagy egy jó kis nascar kanna 😄
Totti5
Szmájli a végén!

Tudod ott van a csúcshiperszuper több milliós berendezés amikor ez a mûvelet egyszerû mint az 1x1.

tmp
kannával azokat nem lehet megtölteni.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

<#nyes><#wow1><#wow1> jézusmária erre aztán álmomba nem gondoltam volna

Totti5
"Bejöttünk, megpróbáltuk feltölteni az autót, de gond volt a rendszerrel, így nem sikerült," mondta Hamilton. "Egyre csak fogyott és fogyott az idõ, de a srácok nem tudtak elegendõ üzemanyagot juttatni az autóba, és a végén sajnos már nem tudtunk kimenni mégegyszer."

Ilyenkor hol van egy jó öreg kanna?😄

mikor volt példa utoljára ilyenre? idõmérõ edzésen? nincs errõl adat?😊

Az megvan, hogy sorokat foglalnak el az elso tizben vegzett csapatok?
1. Red Bull
2. McLaren
3. Ferrari
4. Mercedes
5. Force India

Dietrich
akkor még rosszabb volt..pl. a 1,5 évig vagy tovább is sumáknak még csak mûszaki hibája sem volt birkának meg minden 3. futamon..
Gyulám mit összevinnyogott ma is, hogy 5 futammal a vége elött..Sumák már a Francia nagydíjon bajnok lett..évekig volt az ami idén van csak..