182115
  • Magnum PI
    Ráadásul én ezért fizetek több ezer forintot, ő meg kap egy pár milliárdot :D
  • Ulvar
    Vagy én Debrecenbe a 4esen.
  • Magnum PI
    Ó bameg, nagyobb eséllyel halsz meg a 4-es főúton mint ezek itt egy verseny közben. Hagyjuk már... Akkor én is kockáztatom az életem minden nap mikor átmegyek Nyíregyházára. Egy hős vagyok.
  • a.carkey
    Egyébként ezen a jelenlegi helyzeten nem Szújó és Wéber kettőse, hanem Wéber kirúgása, és a Mezei-Palik kettős élőben való alkalmazása segítene.
  • Ulvar
    Jogos.
  • a.carkey
    Az utolsó egy perc - Palik és Czollner dicsérése - értelmetlenné tette az egész korábbi három percnyi szövegelést. Ha hozzávesszük, hogy az RTL Klub embereiről van szó, így szánalmas az egész, mégha akkor is ha Mezei egy ökör ...
  • nearo
    Utolsó bekezdés érdekes, ez fel sem tűnt futam közben... bár az azért rémlik, hogy az egyik Caterham szárnyát vesztette a rajtnál.
  • bardocz
  • passatgt
    metapsolják a végén:D
  • desigo
    A Merci és Schumi is nagyon gyengén teljesít de lehet menni promózni az utcai autókat,hogy F1-ben versenyeznek a valaha volt egyik legjobb pilótával.
    Nagyon jó reklám ez ami az egyre növekvő eladási darabszámokon látszik.
    Az,hogy még 1-1 dobogó se jön össze néha az szégyenletes.
    Viszont dől a pénz a mercihez és a tulajdonosokat csak ez érdekli
  • Dietrich
    bele élte magát, kapta is a tapsot érte :)
    a V8 superstar versenyeit is nagyon jól nyomta! Kár hogy a box riporterkedést bízzák csak rá..de lehet ő azt vállalja inkább.
  • G_ArchAngel #129143
    Argentin labdarugast szoktak ilyen hangszinkulonbseggel kozvetiteni:D
  • Dietrich
    Szujó így közvetítette Hamilton kiesését.
  • ScarY MAN
    azt még megértem ha firerock elszabadul, ha valaki leköp egy alfonzó képet otthon a sötét szobájában és rituálisan elégeti, de egy vicces kép miatt ne legyen már hiszti :D
  • Master91
    http://www.f1hirek.hu/f1/20120924-f1-elbambultak-a-felugyelok-rajtelemzes-szingapuri-nagydij.html
  • Carlos
  • FeikG
    Lehet te majd 43 évesen,már a slozira sem tudsz egyedül elmenni!
  • Palinko
    ez most miért?
  • ScarY MAN

• Master91
    http://www.facebook.com/photo.php?v=425099384218924

• McCartman
    Visszatérésének évében Liuzzi kishíján a fején parkolt le Abu Dhabiban , az talán nem lett volna olyan vicces.
  • Stockbauer33 #129133
  • McCartman
    Szerintem ez a baromság, látszik mennyire hajt, mennyire harapós még ha ezt nem veszed észre lelked rajta.
    Képesség és állóképesség nagyon nem ugyanaz, amúgy meg fogalmunk sincs, hogy milyen kondiban van, több munkával elérheti a megkívánt erőnléti szintet.
    Idén pedig veri Rosberget, ebből mindenki azt von le magának amit akar.
  • McCartman
    mi volt benne számodra olyan vicces?
  • Chris Lowe
    Ragozhatjuk a dolgot egy viszont tény msc csak halvány önmaga. Ezek az amatőr hibák egyszerűen nem férnek bele. Ilyeneket Takuma Sato vagy még régebben Nakadzsima csinált az f1 - ben. A visszatérésében biztos szerepet játszott, hogy a mercinek azért anno sokat köszönhet, de ismerjük be elbafta mindkét fél.
  • a.carkey
    Lauda azért egy jó autóban megoldotta. Schumachernek azonban nem jutott jó autó.
  • Roger6
    "amúgy 3 évet kihagyott a versenyzésből) ez ezen a szinten nagyon számít." - melyik szinten nem?
  • HTS s3rg1nh00
    azért nem valós amit mondasz,mert az első pályafutása végén teljesen ki volt égve.most sokkal erősebb és motiváltabb,mint 2005-2006 nagy részében (az utolsó brazil versenyt ne említsük :D),mert egyszerűen majd' 15 évig harcolt a VB címért,és ez az,amiért az akkori versenyzőtársak csodálják:senki nem tudott ilyen hosszú ideig a tűz közelében lenni,az utolsó 2 évre rendesen el is fogyott...most megpihent,és visszajött repetázni,de monacoban az időmérő után látszott mennyire boldog és éhes a sikerre.nagy kár,hogy Alonso mellé nem ültetik be a tűzpiros autóba a csapatfilozófia miatt,ott nagyon kíváncsi lennék a produkciójára.
  • Magnum PI
    "nem jött volna vissza hétről hétre kockára tenni az életét." Ezen azért elmosolyodtam :).
  • DasIsFuck
    amit a motivációról írsz az hülyeség.
    Igenis számít, hogy ő már mindent elért amit el lehetett lényegébe itt érni és a legsikeresebb.
    Egyszerűen nem tud úgy hozzáálni mint egy fiatal huszon akárhány éves feltörekvő versenyző aki épp a vb címért harcol.

Tudatalatt ez nagyon is képes befolyásolni még ha nem is ezt mondja.
    Persze visszatért mert hiányzott neki és akkor már alap, hogy nem úgy tért vissza h én msot a 6-7. helyet kibérelem magamnak..
    de úgy hozzálni ahogy állt annó vagy ahogy mostani csúcson lévő versenyzők állnak, már nem tud.

Nem csak a reakció idő számít, hanem az állóképesség is és midn2 romlott és még ha csak kicsit is(bár erre az h amúgy 3 évet kihagyott a versenyzésből) ez ezen a szinten nagyon számít.

Én nem hiszem h feltudná venni a versenyt a toppokkal, ezt igaz csak akkor tudnánk meg ha olyan autóba lenne.(azt h időnként képes megverni őklet egészen más
  • DasIsFuck
    csak azt a röpke 10 év korkülönbséget felejtted el ami köztük van.
    +Raikonennek azért jóval több motivációja van,Schuminak mi motivációja legyen a 16 év f1 szezon,7 vb cím után?
    a sportág legsikeresebb versenyzője.

aztán azt mondod h mekkora preszízs veszteséget szenvedett hogy visszatért..
    Miért is?
    Ezután nem fogják egy élő legendának tekinteni f1 berkekben?
    vagy nem lesz nagy marketing értéke?
    hagyjuk már, szerintem könnyen rájöhetsz, hogy nem miattunk tért vissza, hanem saját maga miatt.
    Éppen ezért nem túl hiteles itt mondogatni hogy így meg úgy csorbult a hírneve(ami hülyeség) és sztem ebben az esetbe nem is igen érdekli őt ez.
  • McCartman
    Ha nem lenne motivációja az év 365 napjában lógatná a lábát az óceánba egy karibi szigeten nem jött volna vissza hétről hétre kockára tenni az életét.
    A képességei nem romlottak , max a reakcióideje de hogy mennyire azt sem te, sem én nem tudjuk megítélni.
    Mindenesetre olyan "nagyon,nagyon,nagyon" nem romolhattak ha idén már az időmérőkön is kenterbe veri Rosberget , úgyhogy ez szvsz hülyeség.

Versenyképes autóval pedig a mezőny élében lenne , ahogy azt láttuk/láthattuk volna Monacoban és Kínában ha a csapat nem barmolja el a versenyét.
  • DasIsFuck
    lehet h tudna, nem tudni.
    43 éves és nincs meg az a motiváció ami annó volt mikor még fiatal volt.

Ezek jobban számítanak sztem mint az autó.

De azok a vélemények akik azt mondják h most visszajött lerombolni az eredményeit, meg ez csak ront a hírnevén meg nem érte meg neki... nagyon nagy baromságok.
    Az eredményei ott vannak feketén-fehéren azon nincs mit lerombolni
    A hírneve megvan és meg is lesz mert szerintem évtizedekig lehet h marad a sportág legeredméynesebbje és ha még nem is akkor is már egy legenda és törtlnnelmi tette van.
    Harmadrészt sztem egy külső szemlélőnek vagy akár egy fannak vagy nézőnek emg végképp nincs joga azt mondnai h megérte-e vagy sem, csak akkor ha mondjuk egy balesetbe belehal vagy belerokkan vagy maradandó sérüléseket szerez.
    Addig meg sztem eldönti ő, hogy ez megérte-e neki vagy sem.
  • DasIsFuck
    szerintem neki megérte és majd 1-2 év múlva ezt fogja vallani.
    Hiányzott neki a versenyzés, sztem a lelke mélyé azért tisztába volt azzal, hogy nagyon kevés az esélye annak, hogy ő itt ténylegesen küzdhet a vb címért.

• Master91
    Azért én jövőre meg nézném egy ütőképes autóval mit tudna kezdeni...
    Ilyen Eddie Jorden féle emberek csak lesnének.
  • DasIsFuck
    sajnálatos, emrt tényleg sok olyan futam volt h nem jött neki össze az autó miatt, de azért mégiscsak 43 éves és ilyenkor a pilóta képességei már igenis nagyon,nagyon romlanak.
    Ráadásul azért lehet mondnai a motiváltságot ebből-abból ő egy 7.szeres világbajnok aki sok év kihagyás után lényegébe újoncként tért vissza.

Szerintem reális az ahol most van.
    Nem tudom nem hiszem azt sem, hogy egy ferrárib,red bullba többet érne el ettől.
    Scumit már nem úgy kell nézni mint egy vb esélyest vagy egy 7 szeres világbajnokot, mert ahhoz már se a képesség, se a motiváció nincs meg(nem lehet meg egyszerűen).
  • Zomil
    jo volt, a safety caros részt meg át kell tekerni :D
  • Firerock
    A 2. felét mindenképp!
  • G_ArchAngel #129116
    Dolgoztam, tudom az eredmenyt, elolvastam a hireket es kommenteket.

Megeri megnezni a futamot?
  • IXEMGabeo
    erre emlékszem:) Pelé volt a zászlólengető azt mondta olyan gyorsak voltak, hogy azt se tudta ki az első:D:D