182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#129194 az a baj Eccleston koppintja az amcsi ow-t..ők kényszerből viszik a versenyeket utcai pályákra mert gazdaságilag az éri meg, oválokon üresek a lelátók, road pályákra meg lusták kimeni ha 20 mérföldnél messzebb van.
Viszont az F1 nincs erre rákényszerítve ha az anyagi részét vesszük..bekerül egy utcai pálya egy road repül a naptárból..az esti verseny meg már azért kell, hogy európában a megszokott időben legyen a rajt..14:00-kor -
#129193 Hát azért idén már annyira nem vonatoznak...annyira! :D
Amúgy azért zavar, mert ha 1 bekerül, akkor 1 kikerül, nem lesz 30 futamos versenynaptár... -
#129192 és ez miért zavar? nem tökmindegy hol vonatoznak?:D -
#129191 Dafuq?? Vonal vezetésről képet lökhetnének!! :D -
#129190 Ezek után jön a Hong Kong-i nagydíj, a Fülöp szigeteki nagydíj, Okinawa nagydíj..........Vietnám nagydíj stb... -
#129189 2014-ben jöhet a Thai Nagydíj
Villanyfényes Formula-1-es versenyt rendezhetnek már 2014-ben Bangkokban – a Thaiföldi Sporthatóság kormányzója, Kanokphand Chulakasem elárulta, az előzetes tervekről már meg is állapodtak Bernie Ecclestone-nal. -
#129188 First Safety Car - Canada 1973
-
#129187 Utóbbi években, amikor még volt motorfejlesztés, akkor is csak annyi volt, hogy télen nyomhatták, de amivel megkezdték a szezont azzal kellett befejezni, nem? Ez pont semmi izgalmat nem hozna. -
#129186 pluszt adna hozzá, hogy melyik hétvégére, ki mit tud előhúzni a kalapból. Mostis van ilyen, de csak aeroval. Ha motorral is tudnák csinálni, akkor hétvégéről, hétvégére nagyobb változások lehetnének erőviszonyban. -
#129185 Nem értem téged mint nézőt az miért zavar hogy nem fejlesztik a motorokat. -
#129184 Valójában meg nem. Az autó az utolsó csavarjáig a mérnöki munka. Aero egy dolog, mellette van ezer egy más is, a burkolat alatt, ami ha nem jó akkor nem lesz jó az autó. -
#129183 hát mee drága. Ez a sport meg a spórolásról szól!!!
Habár már kb értelmetlen, mert nincs minden csapatnak saját fejlesztésű erőforrása, így a fejlesztésre ígyis a gazdag csapatoknak kellene csak költenie. Jó, nyílván drágább lenne 1-1 motor, de nemhiszem, hogy olyan hatalmas mértékben... -
#129182 A motorfejlesztést is mi a francnak kellett betiltani, -
#129181 Indiát szeretem pcn, Austinban pedig van Hungaroringre jellemző "2 ütemes" kanyar. -
IXEMGabeo #129180
Életképek Austinból. Várom már ezt a pályát. Nagyságrendekkel jobbnak tűnik Indiánál. -
#129179 ami volt kép pár napja épp megfelelne -
#129178 azért van 3 jól elkülöníthető boly még így is -
IXEMGabeo #129177 Szerintem néhány Tilke pálya egészen jó pl a Maláj, a Török, a Kínai, Abu Dhabi se rossz csak oda kavicságy kellene vagy homok, mint Bahreinben nem vagyok az aszfaltozott bukóterek híve a levágások miatt...
Párszor megbeszéltük egyébként, hogy az autók építésétől (diffúzortól függ), meg a légáramlatoktól mennyire lehet-e előzni vagy sem...És persze a teszttilalom is gátat szabott ennek, vagyis a szabad fejlesztésekkel és ötletekkel a mérnököknek kiskaput keresve tudják megvalósítani. -
#129176 mégegyszer...ő 2009-ben azt nyilatkozta egy baszott unalmas, vonatozás után amikor semmi sem történt az aszfalton (Wéberék azon izgulktak jól számolta ki vagy sem a benzin mennyiséget)hogy szerinte dög unalmas körönként 5-öt előzni az a jó ami aznal történt.
Ez egy idióta nyilatkozat volt részéről, mert az autóversenyzés az előzésekről szól. amit meg ő kedvel az a szép csilivili autó karcolások nélküli körbevitele az esti fényben pl. Abu Dhabiban, miközben a Dubaizó lánmyok alul nedvesednek ahogy kacsingat a sisakja mögül.
Kb. neki ezt jelenti az "autóversenyzés"...
Én is azt mondom meglehet mindent oldani, hogy legyen előzés kers meg drs nélkül csak a pályáknak is olyanoknak kellene lenni nem Tilke féle agyszüleményeknek meg tepsi AD pályáknak...
Számomra érthetetlen miért böffent néha baromságokat miközben egy kör alatt előz akár 5x is... -
#129175 Tök igaza van. Az egységesítés "áldásos" tevékenységének köszönhető ez a vonatozás. Gyakorlatilag ma az egyetlen mozgástere a mérnököknek az aerodinamikai megoldásoknál van, azt csókolom. -
#129174 off
10 egykori F1-es pilóta vesz részt a GC600-on.
ARMOR ALL Gold Coast 600 Field Set -
#129173 így van..egy masiniszta.. -
IXEMGabeo #129172 teljesen korrekt amúgy
bár nekem úgy rémlik, hogy pont Webber volt az, aki a vonatozás híve volt, mintsem az előzést segítő módszereké -
#129171 New Jersey szerződése érvénytelenné vált -
#129170 Whiting mindennel elégedett volt Amerikában -
#129169 Szerintem meg teljesen korrekt válaszokat adott őszinte volt legalábbis nekem ez jött le. Persze aki akar az mindenbe bele tud kötni ha van rajta sapka azért ha nincs akkor meg azért...
Faszozás meg végképp nem ide való, megy az a nélkül is hidd el csak meg kell próbálni kulturáltan írni! -
#129168 Ennek a fasznak semmi sem jó..se a sok előzés se a F1 :p
Webber: A mai F1 már nem olyan izgalmas -
#129167 De nekik azt senki nem kiabálja ilyenkor hogy vonuljon vissza! Főleg nem Minardi félék...
-
#129166 Volt itt már szidva Vettel,Alonso,Hamilton (folyamatosan)
Időnként egy-egy villanásukkor pedig Grosjean,Massa,Maldonado,Senna,Petrov is durván kapni szokott.
Aki egy kicsit is tiszteli az ok nélkül nem fogja szidni Schumit.
szvsz -
#129165 Igazából nem erre az egy esetre gondoltam, legyen csak egy kis hiba, egyből
ő a fekete bárány! Ezt azért tapasztalhattad többször is már! -
#129164 Kis hibát vétett?
Ma újranéztem a vasárnapi futamot,lehet másodszorra is rosszul láttam. -
#129163 Olvasd tovább nyugodtan, van nem ír hülyeséget!
Amúgy sajnos igaz, ha valami kis hibát vét, már megy is a gúnyolódás és a szurkálás Schumi irányába! Nem rosszindulatból írta, csak ő is látja milyen
nevetséges hadjárat indult az öreg ellen! :)
Ne húzd fel magad... még mindig túl robbanékony vagy! -
#129162 "Röhög az internet Michael Schumacheren legutóbbi, szingapúri kiesése miatt"
Ezután nem is olvastam tovább. A k***a anyját annak aki ilyet ír... -
#129161 Talán nem lát jól, de nehogy abbahagyja -
McCartman #129160 Igazad van , te csak bazdmegolsz. Amilyen az adjonisten olyan a fogadisten ezen ne csodálkozz.
Senki nem mondta , hogy bármiféle hős lenne de azon lamentálni , hogy a versenyzés pusztán annyira lenne veszélyes mint egy kerti traktorral lenyírni a füvet a hétvégi telken finoman szólva is szűklátókörűségre vall főleg annak fényében ami pont vele történt nem is oly rég. -
#129159 Köszönöm!
Világ életemben Sumi drukker voltam-vagyok csak nem vagyok olyan elvakult, hogy úgy beszéljek róla mintha valami hős lenne mert visszajött egy olyan dolgot csinálni amiről mások csak álmodnak és mindezért még olyan pénzt is kap amit mi az életben nem fogunk keresni. És igen, erre irígy vagyok, de nem rosszindulatúan hanem álmodozóan. Mindenki aki normális és szereti a forma 1-et az ilyen szinten irígy szerintem. Mindenesetre én nem sértegettelek téged ezért megkérnélek, hogy te se tedd. -
#129158 -
IXEMGabeo #129157 szomorú lett volna ilyen buta hiba után...
nem így lett, ahogy Alonsot se találta el Grosjean szerencsére.
Ők vállalták ez az életük a versenyzés...Mondtam már a Kubica esetnél is, hogy nem hibáztatom ez egy életvitel, aminek én szívesen részese lennék szintúgy, mer leszarom a halált. Holnap reggel sétálsz az úton és lehet a fejedre esik a tégla, vagy csak ülsz a biciklin és paccs szívroham... -
McCartman #129156 -
McCartman #129155 Irigy vagy , rosszindulatú vagy csak szimplán buta nem tudom eldönteni , talán egy kicsit mind.
Ne hasonlítsd már magad egy autóversenyzőhöz , kocsiba se mernél ülni egy-egy ilyen helyzetet követően , nemhogy 1 hét múlva ismét 300zal kelljen száguldanod a fal felé.