FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
??? ott végkép nem történt semmi...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

eszembejutott a 2006-os Brazíl nagydíj ott Fisichella ugyanígy kiszúrta Schumi bal hátsóját és nem kapott semmi büntetést

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

csak neked csak most😄😄

idén már 3x akadtak össze és persze Silverstoneban sem Hamilton volt a bûnös ugye?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
<#szomoru2>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ezen nem nagyon értem mit rágódtok mert teljesen mindegy ki indította el a lavinát a végén magát a hibát Sumi vétette .. kb akkora hiba(vagy hívjuk pillanatnyi kihagyásnak?) mint anno Webberé vagy most Lajosé .. egy sima versenybaleset nem is értem miért adtak Lajosnak ezért büntetést?!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nearo
Futam közben is néztem, de itt is látszik, hogy már az ütközés elõtt érezte, hogy túl közel van, el is füstölte kicsit a bal elsõt. Esetleg egy picit próbálhatott volna nagyobb íven fordulni, bõven messze volt még a fal.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Totti5
Akárhányszor nézem meg ez nem volt kamikaze sem semmi más, simán alõ akarta készíteni kigyorsításra az autót szélesebb ívrõl rátapadva Massa seggére. 30ból 29szer pár centire elfordulnak, most egy picit figyelmetlen volt, vagy ki tudja és ennyi elég is volt ahhoz hogy összeérjenek. Massa túlreagálja, bár nem csoda amikor csiga tempóban közlekedett ma a pályán Alonsohoz és az élmezõnyhöz képest.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
most jöttem "bicajozásból",kicsit leszívta a "szél" az agyam 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5
Fuss egy kört a ház körül.

bakkerman
5 futam,124 pont elõny,ÚRISTEN CSABA MEKKORA IZGALMAK VÁRHATÓAK,MIT SZÓLSZ? IGEN GYULA,ÉN IS MAJD BESZAROK ANNYIRA VÁROM A KÖVETKEZÕ FUTAMOKAT,NYÍLT A BAJNOKSÁG,BÁRMI LEHET!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

na jó, de a SC-nál Button beragadt 3 lekörözött autó mögé. Esélye nem így kb h utolérje Vettelt... futam elején pedig alapvetõen az egész mezõnynek 1,5 secet adott az a nem semmi...már a 4. 5. kör volt és Vettel 10 seccel vezetett csak néztem mondom mi van😮

érdekesek a kommentek, bár nagyrészük Schumi drukker

Azért az sem mind1 megint h Frentzen volt a segéd...biztos volt valami jelentõsége

b-type
Nem tudom most elkaphatta volna-e...franc tudja, de Button biztos hogy nem, hiszen ott volt a lehetõség, aztán Vettel mindig verte, SC elõtt és után is nyers tempóban (meg végül is mindenhogyan).
Hamilton a végén ugye lágyon ment mert nem maradt neki szuperlágy...ezért aztán valszeg nem...de õ még inkább azért

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Nagyon bírtam Montoya-t... 😊)
Amíg itt volt nálam õ volt a kedvenc 😊 ...és tényleg.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

visszatérve, nem hiszem, hogy Hamilton Vettelt elkaphatta volna azért nehogy már. Úgy gondolom, ha nem hibázik akkor is max Webber mögött, jobb esetben Button mögött lehetett volna 3. elég nagy volt a távolság.

hiába gyors valaki, ha nem tudod gondolkodni.

Idén egyelõre pont ezért áll a zászló Buttonnak és Rosbergnek. Hamilton és Schumi, mint láthatod hiába futnak olykor nagy versenyeket, hiába van h gyorsabbak a csapattársuknál a pontok nem ezt tükrözik. Párhuzamot vonok a 2 agresszív pilóta teljesítménye között...futamok óta Schumi jobb Rosbergnél ez mondjuk látszik, viszont Button is a Magyar nagydíj óta látványosan jobb Hamiltonnál, bár tény h kicsit elkapta a balszerencse széria az agresszívabb angolt... Valljuk be rengeteg futam ment el a saját hibája miatt, de idén kicsit rájött a Montoya effektus, mert õ is ugyanilyen crashkid volt...

semmi baja nem lett Pereznek...

b-type
mert szr futamai vannak..nyilván ennek is megvannak az okai, de ezzel még lehet valamit kezdeni, az már jó ha valaki gyors.
Most is hogy ráfordult Massa kerekére....szét van kicsit hullva az ziher.

bardocz
Ha ezt most magyaráznom kell, hogy miért zavar az, ha valaki belemegy balfasz módon az egyik kedvenc csapatom autójába, és miét nem pattogok, ha egy kedvenc pilótám hibázik... Elküldöm a faszba elégszer a tv elõtt.
én ezt tudom, Gyula aggódott picit😄 ott voltak a lekörözött autók is, SC, ha nincs akkor még nagyobb fölénnyel nyeri Vettel az egészet...

õ már világbajnok gyakorlatilag szóval semmi rosszat nem lehet rá mondani...

gyorsabb, de max 2-3 tizeddel a legtöbb idõmérõn. Versenyen futamok óta nem ez a helyzet...

b-type
Ne hogy félre érts, Button gyors ez igazából ritkán volt kétséges, és szépen is vezet, jó fej is meg minden....nem is lehet rajta fogást találni.
Szal részemrõl nincs bántás az irányába...de Hamilton gyorsabb.
..és szvsz az autó fejlesztésében is jó.

állj be a sorba hátha leszophatod te is a többi divatszurkolóval együtt 😄

csak ennek nem adtál hangot😄 kussban voltál, ha Schumi hibázik rögtön jössz dobálózni hiába terelsz. Múltkor is ezért vesztünk össze, vissza lehet keresni a 3-4 hónappal ezelõtti eseményeket. Te és én voltunk a fõszereplõk

Totti5
Csak Vettel elõtte a verseny 80%ban sokkal gyorsabb volt mindenkinél. A verseny végén Button ezen a szetten könnyû autóval hozta azt a tempót, amit Vettel a verseny elején nyakig benzinnel ( most nem a köridõrõl beszélek, csak arányaiban ). Ez a nem mindegy.

hibázott Schumi is, de a Rosberg belassulásából indult az egész. Semmi probléma nem lett volna...elismerem h hibázott tessék, de ebben Rosberg is benne volt, aki még büntetést sem kapott a Perez kitolásáért...

bardocz
Hamiltont max a stílusa miatt szeretem, õ az egyetlen az élmezõnyben, aki látványosan autózik, de nem neki szurkolok. Az a Force Indiának és a Sauber. Csak hogyha õk hibáznak, én azt elismerem, mint ahogy elismerem Hamilton mai hibáját is, meg a Spái balfaszságát. Nem úgy, mint te, aki Sumi hibáját rögtön másra keni, most pl Rosbergre és Perezre.
Totti5
"megérte", igazából nem volt semmiféle fejlõdési görbe aminek a végén kikövetkeztethetõ lett volna hogy azzal a csapattal bárki is VB lesz 1-2 éven belül... A Honda ritka pocsék volt, egy nagy 0. Az új szabályoknak volt köszönhetõ az hogy olyan autót építettek ami ennyire jó lett. Button is jó volt és nagy évet produkált.

ja és Button futotta meg a verseny leggyorsabb körét, ma még az átlag köridõket tekintve is gyorsabb volt Hamiltonnál hiába volt olyan h légüres térben autózott...persze kisrészt lehet fogni arra, hogy mindig forgalomban volt szinte Hamilton... most akkor mi is van cirka 3-4 futam óta? miért is van Button, Hamilton elõtt a táblázaton 17 ponttal? amikor tavaly ennyi volt a különbség mindenki nagyívben leírta Buttont h áá gyengébb, most is ez a helyzet csak fordítva😄

b-type
Háát nem akarom Rubinho-t leszólni, de ahhoz a VB címhez Jenson-nak Barichello-t kellett legyõznie a pályán.
De a 'fejlesztéseknek' köszönhetõen (bár nem kizárt hogy Ross már akkor tárgyalt a Mercedes-szel), az év második felére már elgyengült a Brawn is...ott már néha kemény is lett a futam. 😊

jól van ez itt értelmét veszti ez a komment mivel csak világbajnok lett Button 2009-ben...megérte 6 évig szenvedni

Totti5
Pontosan.

azért néztem nagyot, amikor a 8-as rajtszámú autó helyett 18-ast mondott, meg amikor azt mondta h Schumi beleállt a falba a Ferrarival😄 és még a logika sincs nála, mert gondolhatott volna rá h Di Restánek esélytelen volt az 5. hely onnantól h Hami megelõzte a szuperlágyon... végén meg, hogy felizgult h Button utoléri-e Vettelt arra nem is gondolt h Vettel spórol😄😄😄

b-type
Pedig de, Button nem tudja megverni Vettel-t...amikor errõl beszélnek hogy a McLaren ilyen erõs meg olyan erõs, el van felejtve hogy Button ott ment szabadon Vettel mögött, a végére meg ez a hajcihõ...
Valójában az történt hogy semmi sem történt, a végén lett egy sansz, mert Vettel korán kezdte el letekerni, és bezavartak a lekörözöttek.
De extrák nélkül nincs semmi történés, Button szép finoman vezet, ezért marad némi plusz tapadása ami sokszor jó.
de arc az arcba meg van verve.
Most is azt taglalta a két 'szak'komentátorunk, hogy mi lett volna ha a McLaren-nél össze jön a futam...pedig összejött, Button ott volt a pályán és mehetett volna. ...csak ilyenkor valszeg Hamilton-ra gondolnak, mert benne viszont meg van hogy megverje õket.
..bár én Hamilton helyében bekopogtatnék a Red Bull-hoz, aztán lehetne Jenson-ra fejleszteni az autót mint a BAR-nál...hátha eredményesebb lesz, vagy a Brawn fejlesztése, ami aztán a Mercedes autója lett.

Dietrich
én sok mindent nem értek..a sok sületlenség meg siránkozás Gyulámból azért jön elõ mert gyárilag ilyen?
de legfõképpen azt nem értem szakkommentátor, egy autóversenyzõ nem érti/nem tudja kinek jó vagy rossz egy SC autó bejövetele..innentõl kezdve hátra dõltem és nyugodtan néztem a képernyõt 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

igen, csak ez pont Szingapúrban nem elõnyös, látod milyen nehezen tudtak félrehúzódni:S és így ismét szétszakadt a mezõny és Buttonnak esélye se volt így Vettelt megfogni...

Webbernek pl jól jött.

Totti5
DTMben ha jól tudom a lekörözötteknek joguk van nem félre állni. A lekörözõ elõzze meg õt ha tudja, ha meg nem megy akkor nem megy. ( ritkán nézem csak, és múltkor pont volt egy ilyen )

most mondtam az elõbb h igen lef*szoztam õt.

#116007.

De a Monzai futam után nem...

Christian88
14:26-kor mondtad rá. #115959 , de nem lényeg 😉

Egy kicsit törekedhetnél, hogy egy kommentbe összeszedd a gondolataidat, mert te vagy az 50 hozzászólás fele.

http://www.twitch.tv/hegii

Ulvar mindjárt elõkeresi a SC szabályzatát😄 elég nagy baromság ez, hogy a lekörözötteket nem engedik el...

nearo
Mi lett volna, ha SC után Buttonnak nem kell a lekörözötteket kerülgetnie, hanem mehet egybõl Vettel után? Ha jól emlékszem mire Button elment mindenki mellett volt vagy 5-6 sec hátránya... ha az nincs kicsit szorosabb is lehetett volna a vége...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

most igen, mert belement Massába, igen, azért írtam h "kölcsönös" amit elõadtunk

már a múltkor bevallottad h Hami szurkoló vagy. tudom, hogy nincs sok köze hozzá, csak emlékszem h Schumit agyon szidtad Hamiltont agyon dícsérted. Én legalább Monzában elismertem milyen jókat csatáztak és nem faszoztam le Hamilton azért, amiért türelmetlen volt

Totti5
Nyugi van...

bardocz
Ehhez kurva sok köze van annak, hogy kinek szurkolok te nagyonokos. Mégis miért érdekelne, hogy hol végez, ha nem neki szurkolok?
francokat nem...amikor Schumi múltkor 2x is 5. lett meg se szólaltál most meg lefaszozod menj a picsába

viszont a Force Indiának grat, mert nagyon jól mentek

bardocz
Én még mindig nem vagy Hamilton szurkoló, és elismerem ha hibázik. Ellenben a fanboyokkal, akiknek tökmindegy mi történik a pályán.