182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#129317 "Kovalainent megnézném a Sauberben."
Max Massa kategória. McLarenbe ott volt a lehetősége dobbantani, de nem tudott, ezért van most egy sereghajtónál. -
IXEMGabeo #129316 és, hogy örülsz neki -
#129315 Perezrol nekem mindig a Gombperec hidlako jut eszembe. -
#129314 Alap! -
G_ArchAngel #129313 Lol, Perez szerintem topic-kedvenc, Firerock megint belenyult a tutiba
(gondolom nem tetszett neki, hogy Alonsot ugy elozte korbe, mint nyugdijas a kutyaszart) -
IXEMGabeo #129312 Pic sztem tuti leigazol oda, az talán előrelépés lenne neki, bár a Marussia lassan utoléri a Caterhamet az a vicc.
Kovalainen maradni fog még. -
COOLancs #129311 Kovalainent megnézném a Sauberben.
Massa meg csoda hogy a nagy jövés-menésből eddig kimaradt, lehet hogy a picsájához ragasztózta a ferrari ülést? -
#129310 viagrát lehetne reklámozni rajta -
#129309 Old Boys Caterham F1 Racing Team ASD:ASSDG -
#129308 Trulli + Bari -
#129307 amúgy a Caterham is kérdőjeles jövőre,Petrov-tól elállnak az orosz szponzorok,az ügynöke(az az orosz ribanc) azt nyilatkozta nem fognak foggal-körömmel szponzor után nézni,Kovalainen meg szerintem elvágyódik,szóval ott is lesz 2 ülés -
#129306 Hogy nem Fernando Afonzo a neve :D
Perez baromi jó lehetőségben van. Én nagyon örülök neki és Buttonnak, szurkolni fogok a csapatnak. Ha Sumi ki vonul, akkor úgy 10-ből 8 Vettel, 7-7 Rai-Button-Perez , 6 Hamilton-Webber, -2 Alonso, így fogok szorítani nekik. -
IXEMGabeo #129305 ha legalább Montoya szintre higgadna le akkor máris sokkal többre vihetné.
Montoya legalább nem minden futamon törte össze magát, csak minden negyediken:D Az is haladás lenne.
Mondjuk most Szingapúrban jól ment, nem tehetett róla h kiesett. -
#129304 Maldonado erre képtelen :D:D:D
Akkor Montoya volt kolumbiai. végülis, szomszédok -
#129303 Mert ilyen ez a rendszer, mindig is ilyen volt.
Hamar le kell csapni a kínálkozó lehetőségre, különben később meggondolhatja magát az illető...ez van. -
IXEMGabeo #129302 Venezuela:D:D
Egyébként Maldonado lényegesen gyorsabb és még mindig Senna előtt van a pontversenyben. Senna jó lenne, ha nem 6-7 tizedre lenne elmaradva tőle, hanem ott lenne a Q3-ban vele együtt és nem pedig a mezőny végéről tudna összekaparni nagy nehezen 1 pontot. Év elején én is ezt gondoltam h Senna higgadtsága kifizetődő, csak az a probléma, hogy mostmár jó ideje látszik h a kis brazíl lassú és kész. Maldonado, ha legalább lehiggadna picit és fejben megerősödne akkor sokra viheti még. -
#129301 És mivel nyerte el azt, hogy ellenszenves számodra? -
#129300 Perez ellenszenves??? Hm... -
IXEMGabeo #129299 Mellesleg Nicki (Lizardmen) Lauda is az AMG kötelékébe került.:)
Emlékeztek még a Jaguárra micsoda sikeres projekt volt, amikor ő csapatfőnök volt náluk?
Most h odament ő is kívánom h ne legyen a Merci soha a büdös életbe VB csapat.:) Nem csak ezek miatt a dolgok miatt, régóta csalódás a csapat és most lehet engem ezért napraforgónak tartani meg divatdrukkernek, de a csapat rengetegszer ígérgetett amiből semmi sem lett, mindig hitegették a szurkolókat betelt a pohár nem is véletlen h a Merci logót a múltkor levettem. Nyerjen a Sauber, a Red Bull, akik önerőből képesek felállítani egy privát csapatot. Sauber mindig is középcsapat volt, de örülnék, ha egyszer élcsapat válna belőlük, mint a Red Bullból 2009-től kezdve. -
#129298 Ezeket az átigazolásokat nem értem miért most kell megcsinálni, miért nem lehet a téli szünetben leboltolni?
Igy 6 versennyel a vége elött aki átmegy más csapathoz egy kicsit kivülállóvá válik sztem, nem mondanak el neki minden fejlesztést esetleg olyan dolgot amivel a végéig még jóbb eredményt érhetne el.De ezzel már a másik csapatot tudná elönybe helyezni a következö szezontól. -
#129297 Senna jobb mint Maldonado, viszont kolumbiából(asszem onnan származik az a ...) több pénz folyik be. Én remélem hogy Bottas kap egy lehetőséget. De igazán Ricciardoban bízom, ha idén marad a Torro Rossonál, jövőre jó lehet Webber helyére. Azaz, 2 év múlva. Vagy esetleg Massa helyére, ott is megnézném mit művelne. Izgi lesz a dolog, a Hami, Perez tranzakcióval nagyon érdekessé vált ez a szezon vége -
IXEMGabeo #129296 Bottasnak a Williamsben lehetnek jó esélyei, ha Sennát v Maldonadot kidobnák. Attól függ sztem Senna meddig pénzel a szponzorok segítségével a csapatnak.
Petrov is lehet repül a Caterhamből, mert az orosz támagatók nem nagyon jelentkeznek így Pic lehet a befutó ott. -
#129295 Remélem valami másik jóarc srác ül a megüresedő Sauber helyre, tippem: Sutil, Ricciardo vagy Alguersuari és Koba. De Ricciardo-t nagyon megnézném egy Sauberben. A Force India pedig leigazolhatná Bottast vagy Biachi-t, az is komoly lenne -
#129294 Mindig is ellenszenves volt ez a Perez gyerek,és most hogy jópár futamot nyerni fog... Remélem nem ő lesz a következő Fettel...:/ -
#129293 szegény Schumi...:( Hamiltonnak tudnia kell valamit...nézzünk csak kicsit a dologkba.
2008 JB Honda, nagyon szar verda.
2009 JB Brawn JP, kurvajó kocsi, vb cím..
lehet hami így gondolkodik?
2010-11-12 Mercedes AMG, gyenge autó eléggé, középmezőny inkább
2013 AMG GP vagy micsoda, a merci kivonul -> VB kocsi?:D
Perez viszont.....mától McLaren szurkoló vagyok ős ferraris a családom, a schumaher időkből, de azóta hanyatlik a csapat. Persze, valahol megmarad bennem a Ferrari imádat, de a két kedvenc pilótám Kimi és Schumi után, 1 helyen egy időben?? -
#129292 Massa esélyes,hogy a Ferrarinál marad. -
#129291 szerintem 45-ig akar maradni -
#129290 Birkáról meg azt beszélik vagy brazil stockcar vagy nascar jövőre :p
akkor Massa hova is megy? :)
Sumák meg szerintem nyugdíjba megy a F1-ból..DTM-ben lesz.. -
#129289 Ezt ő érzi pontosan hogy mikor van az a pont hogy állj! Remélem nem most lesz az! Nehéz volt nekem a 2006-os idény év vége is, nem szeretném azt megint! -
COOLancs #129288 Elhiszem hogy MSC jó kondiba van, de nem hiszem hogy 50 éves koráig versenyezni akar, mert ennyi erővel Niki Laudával is komolyan számolni lehetne. -
IXEMGabeo #129287 igen, viszont busás fizetést ajánlottak neki miután abban az évben Barrichelloval együtt azt mondták, hogy nem bánják, ha ideiglenesen csökkentik a fizetésüket. nem is tudom az "alig" 4-5 milliós fizetésről is lemondtak annyira elfogyott a pénz csapaton belül. Ilyen is volt. Jött a Mercedes 75%-os tulajdonrész->pénzügyi stabilitás pipa máris 28 milliót ajánlottak neki kb. Abban igazad van, hogy ő már tudhatta azt, hogy a csapattal nem lesz vb így elment a Mclarenhez, ahol szintén megkapja a fele pénzt és a karrierje se ment fuccsba. Igen valahogy így kellett volna régen is igazolnia neki. -
#129286 Button elment a brawntól, mert tudta, hogy csóró a csapat, az én második felében alig fejlesztettek, és látta, hogy jövőre versenyképtelenek lesznek. -
#129285 -
#129284 +1 -
#129283 azért azt se felejtsük el,hogy MSC milyen támogatókat tudna hozni... -
IXEMGabeo #129282 Hamár pénz kérdés, Schumi a világ egyik leggazdagabb sportolója, majd pont a pénz fogja érdekelni. Az igaz h a Merci sokat fizetett neki, de biztos fontosabb neki az, hogy helye legyen, mint az h éppen most 10 milkával többet keres.
Button is elment inkább kihívást keresni a Mclarenhez a Brawntól mintsem ott maradt volna dupla annyi fizetéssel. -
#129281 Volt, és nem is alaptalan!
[img=http://www.kephost.com/thumb/2012/9/28/a1_2012_9_28_1i0owgxscw_tn.jpg] -
COOLancs #129280 Akkor sem hiszem hogy tudna annyit fizetni Schuminak mint a Merga. Sztem vagy fizetős embert keresnek, vagy a mezőny végéből hoznak valakit. -
IXEMGabeo #129279 az nagyon fasza lenne, mert 2010-es visszatérésük óta a Sauber fejlődött a legtöbbet. A csapat financiálisan sem áll rosszul és ahogy a Williamsnél is, a Sauber is leváltatta a csapatfőnököt és a vezetőséget. Persze ettől még Sauber úr a háttérben tevékenykedhet minden esetre Monisháék jövőre is jók lehetnek. Koba-Schumi páros pedig pikáns lenne:) -
COOLancs #129278 Ő majd 40 évesen tér vissza.