182115
  • bakkerman
    Baumgartner
  • V43 1105
    Volt hír, hogy Sauber simán leszerződtetné Schumit.. ha marad jövőre is akkor Sauber, egyértelmű ..
  • COOLancs
    Meglepne :D Sztem végleg veszi a kalapját...
  • nyuny01 #129274
    Schumacher? :)
  • COOLancs
    Furcsa hogy ennyivel a szezon vége előtt levajaztak mindent. Sztem Hamilton szépen visszaszürkül a középmezőnybe az új tragacsával. Perez baromi jó, de kell még neki 1-2 szezon mire VB esélyes lehet. Ki megy most a Sauberhez?
  • IXEMGabeo
    ez egy szar kiforgatott cikk...

Van itt valami gebasz a háttérben, amiről nem tudunk...
  • IXEMGabeo
    Hamilton is kb 22 volt, amikor a Mclarenben debütált most Perez szintúgy 22-23 év környékén lesz amikor a 2013-as szezont elkezdi. Nem gyenge 3. idényében a Mclarennél
  • nyuny01 #129270
    Schumacher bizonytalansága vezetett Hamilton leigazolásához?

Most már jön a magyarázkodás.... már ez is Schumi hibája!
  • IXEMGabeo
    Alonso varázspálcája:D:D:D

Pastor fölött a KO kártya meg a Massa féle manőver hahahaha:D
  • desigo
    Montezemolo a fejét fogja a falba verni jövőre amikor Perezzel kell majd csatázni a világbajnoki címért a Ferrarisoknak...
  • Carlos
    http://sportgeza.hu/forma1/2012/09/28/nem_hosszabbit_szerzodest_schumacherrel_a_mercedes/
  • desigo
  • bakkerman
    azért a Ferrari más tészta,nem kell annyi területre koncentrálniuk mint a Toyota-Honda-BMW hármasnak,ráadásul utóbbi kettő motorokat is gyárt.
  • IXEMGabeo
    az a csoda, hogy a Ferrari majd 60 éven keresztül még mindig ott vannak elől és még mindig élcsapat. Nyilván egy óriási vállalkozás, aminek az alapjait Enzo Ferrari fektette le. Ő neki köszönhető még mindig h a Ferrari ott van ahol. Az eladások a reklámértékük még mindig a magasba emelik őket és amig van náluk pénz addig ott lesznek az F1-ben is.
  • Chris Lowe
    Szerintem sem fog, ha megnézzük az elmúlt jópár évet akkor gyári csapat semmi cifrát nem tudott csinálni az f1 - ben. Honda, Toyota, BMW, Merci is tolta a pénzt a csapatba, de nagy durranás egyik sem volt, valahogy nem fekszik nekik a forma 1 évről évre változó szabályai. A régiek mint a meki, ferrari vagy az új de nem gyári csapatok valahogy jobban tudnak alkalmazkodni.
  • Chris Lowe
    A brazil én úgy tudom azért volt a ferkánál (barichello szintén) mert Brazíliában jók a Ferrari eladások. Nem hinném, hogy a santandernek annyira biznisz a 2 spanyol, szvsz a legjobb spanyol pilóta megvan ha ő nem elég reklámérték akkor egy farvizen jövő sem segít.
  • IXEMGabeo
    röhögnék egyet kínomban, ha hirtelen a Merci vb csapat lesz jövőre. És akkor Hamilton továbbra is elmondhatja magáról h csak versenyképes autóban ült pályafutása alatt.

Bár a Merci tényleg PR csapat, fura lenne, ha sikerülne úgy fejlődniük 1 év alatt h lehagyják esetleg a Red Bullt, Mclarent és a Ferrarit is...sút a Lotus és a Sauber is potenciális veszély a csapatra.
  • Tyler1
    Én nem látok logikát abban, hogy ennek most kellett kiderülnie. A McLaren és Hamilton is vb esélyesek voltak még. Innentől viszont mindkét fél leszarhatja egymást a szezon hátralevő részében, de az meg nem lehet érdeke egyiknek sem.
  • bakkerman
    Hamilton távozása miatt egyik szemem sír,a másik örül,Hakkinen óta kedvenc csapatom a McLaren,Lewist pedig már 2006 óta kedvelem,mondhatni kedvenc pilótám,ezért szomorú vagyok hogy különválnak,de Perez egy roppant tehetséges pilóta,akiben VB cím/címek vannak véleményem szerint,és jó helyre került,egy jó csapattárshoz! Amit még kiváncsian várok,hogy mi lesz a Ferrarinal,lentebb írta valaki Alguersuari nevét a Santander miatt,érdekes elképzelés,annyit biztosan tudna hozni mint idén Massa,de nem Ferrari szint,véleményem szerint.
  • IXEMGabeo
    Archangel a múltkor belinkelte a cuccost.

Montezemolo volt az, aki tudatosan kipaterolta Schumit
  • Chris Lowe
    Perez valszeg ilyen megfontolásból kerül a mekiben, hami button totál ellentétes módon vezet. Koba mehetne a ferkába, egyrészt fel kell futtatni a japán Ferrari eladásokat, másrészt Japánban csökkent keményen az f1 nézettség, fel kell futtatni. Raikonnen visszamehet a sauberbe, a svájci csapat visszafogott stílusa abszolút illik hozzá, ott nem kell napi rendszerességgel interjút adni. Akár be is szállhat tulajként. A lotusba kéne maldonado grojean mellé (vicces csapat lenne, építhetne a lotus egy tankot) :)))
  • LeventeV
    3, McLaren iszonyat jól gondolkodik, 2 gumikímélő egy csapatban? 1 felé kell fejleszteni!

Ebben nagy igazság van. Remek példa erre az idei McLaren fejlesztések. Hol Buttonnak, hol Hamiltonnak kedvezett az autó.

Schumi nem fog maradni a Mercinél? Nem mint versenyző, hanem mint tanácsadó. Ha jól emlékszem még arról is szó volt, hogy segítené az utcai Mercik fejlesztését.
  • IXEMGabeo
    ja és a helyzet az, hogy eddig fizetős versenyző volt, mostmár egyre több lóvét fog kapni:)
  • gercse
    bye bye Schumacher, kedvencem volt mindig, ezután is az lesz, de nagy hülyeség volt a forma 1-be visszajönni. DTM, WTCC vagy bármi más jobban feküdne neki szerintem.
  • IXEMGabeo
    ennyi

Saubernél tudatos csapatépítés van. Korrekt csapat és nagyon jó versenyzők fordultak meg náluk mindig is:)

Algersuari nem kell oda ő még mindig lassú lenne Schuhoz képest...
  • IXEMGabeo
    azta kurva eget néztem is hogy lehet 39 hsz a topikban.

Miért pont ehhez a vesztes csapathoz?:(, Ferrarinak jobban örültem volna. Szorongatta volna kissé Alonsocskát. Nem baj így is figyelemmel kísérjük a pályafutását. Bírom nagyon a mexikóit, Buttonnal nagyon hasonló a stílusuk érdekes lesz.

Schumi remélem nem így vonul vissza:(
  • Ulvar
    Na egy kicsit találgattunk haverral ezek után.

1, Alguersuari tuti jön vissza F1be, kérdés melyik csapatba (valszeg Sauber), de lehet hogy Ferrari. Santandernek nem rossz reklám 2 spanyol egy csapatban.
    2, MSC elmegy, Ferrariba az olaszok véleménynyilvánítása miatt reális hogy nem megy, viszont Massa ki lesz dobva, ez szinte 100, így még mindig reálisabb hogy Kovalainen megy a Ferrariba. Massa pedig nem elképzelhetetlen hogy megy az IndyCarba, követi Barichellot.
    3, McLaren iszonyat jól gondolkodik, 2 gumikímélő egy csapatban? 1 felé kell fejleszteni!
    4, MSC vagy kikerül végleg az F1ből, vagy keres valahol még egy helyet magának, amit elképzelhetetlennek tartok. Ő kisebb csapathoz nem fog menni. Majd kiderül az ő sorsa.
  • G_ArchAngel #129249
  • Master91
    Igazából kisebb voltam mikor Sumi ott hagyta a Ferrarit, meg akkor ugye abba az időbe még a Hiradóba is csak annyit mondtak hogy ki nyert a hétvégén 2 mondatba azt cső.

Amiket meg utánna olvasgattam, úgy tűnt hogy inkább a Ferka vezetőségéből 3-4 digó volt a fekete bárány az ügyben.

Vagy mire gondolsz ?
  • Zomil
    Én nem örülök neki, h igy megbontották a Sauber csapatot, valahogy nem tudom elképzelni Perez-t a mclare-nél :S
  • Master91
    http://www.motorsportal.hu/forma1/schumacher-kiszorul-a-mercedes-ulesebol-jovoje-meg-bizonytalan-c46357.html
    Utcsó mondat kicsit ki akasztó, de hát hülye digóktól mit vár az ember..
  • Pluskast
    Hmmm naaa! Jóféle szavazunk rá!
  • precise
    Bocs az off-ért:

A Steam Greenlight-ba bekerült az
    Automation, kérlek titeket szavazzatok rá, mert nagyon nagyon jó, ígéretes játék.
  • Pluskast
    Schumi a ferrarinál ismét?:) Nagy durranás lenne az tuti.
  • Master91

• LeventeV
    Anyagilag nem hiszem, hogy rosszul jár a McLaren. Perez jó pilóta, bizonyított idén is. A fizetése biztos nem lesz akkora mint a Hamiltoné és elvileg viszi a nagy mexikói szponzorát.
  • HTS s3rg1nh00
    én már csak azt remélem,hogy MSC nem vonul vissza,és akár egy Sauberben nyer 1-2 futamot aztán megmutatja a Mercinek,hogy egy kalap szart sem ért az elmúlt 3 évben az autója...
  • b-type
    Nagy kérdés mennyire rendíti meg a McLaren-t az hogy Hamilton elmegy..top csapat még, és Perez is jó választás Button mellé, de a McLaren privát csapat, és top csapat volt a Williams is.
    Nagy a kiadási oldal a McLaren-nél, és ehhez jön még egy kiadás, a motorvásárlásé.
    Szvsz sokan elfilóznak most hogy Hamilton elmegy, szakemberi szinten is, és támogatói szinten is.
  • mcmoha
    Az is erdekes lenne.:D
  • Ulvar
    Akkor Massa helyére menjen Schumi! :D