FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedobear
Régi szép idõk

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RatBaG
lassan eljutunk oda, hogy ismét láthatunk majd ilyesmit 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Már bocsi ezt saját magára mondja!! a Brabham-nél....

biztosan képletesen érti😊 mégsem várhatod el, hogy bevallja, hogy csalt, de mondjuk volt anno a 80-as években botrány az idõsebbik Piquevel kapcsolatban is...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pedobear
Ecclestone: Egyszerû a Red Bull sikerének a receptje

"jelentõs elõnyöm, mert mi a csalás mesterei voltunk és sohasem kaptak el"

pedobear

mcmoha
Jo szarul nezhet ki ha a Renault inkabb a falabu zsibbadt kezu Kubicat varja.<#idiota><#bohoc>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Szerintem egyszeruen nincs akkora fizikai kovetelmeny, es eltunyulnak...

már -60😄

mi ez az új SG cucc?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zzeN
F@szért szúrtam be😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
Adjunk neki, elvileg eltünik a hsz ha kap egy mennyiséget😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Montoya is elhízott rendesen amióta ott van. Biztos ennek az USA-nak van valami varázsa vagy csak gyorskaját van idejük enni, de nem hinném...

-10 ennek a fosadék képregénynek

Totti5
Milyen lelki világa vannak ennek a gyereknek? ez olyan 13 éves szint kb a szöveg alapján.

Ulvar
Na tesztelem az új SGs cuccokat.

DISLIKE!! <#zavart1>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Az a sok amcsi hamburger😊)))

zzeN
Istenem...<#zavart2>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ez beteg Felipe is faster than you😄😄😄

meg ez a virágos Red Bull Algernek nagyon odabaszott😄

desigo
fun <#nevetes1>
Ulvar
Zene változott akinek ez volt eddig a baja pl: Most tele volt jó ötletekkel nem a szokásossal, az is volt de valami új is lett benne szal ja, ez most tényleg jó lett!

Totti5
Ez hatalmas lett😊))))))

Master91
Na ezen jót röhögtem 😄 sumi milyet repült 😄
Ulvar

az is igaz, tavaly jó volt látni Webbo néhányszor, hogy elkapta a kis srácot...

Totti5
Ne felejtsük el hogy Webbernek volt köszönhetõ aki jóval-jóval összeszedetebb volt mint idén, ráadásul Vettel még talán gyorsult, nagyobb önbizalma lett, nyugodatabb is a VB címnek hála Webber pedig teljesen szétesett.

ha Hamilton szarrá nyerné magát akkor neked is mind1 lenne mi van😄😄

annak ellenére nem rossz szezon, hogy Vettel nyer, ez most így jött ki idén, viszont jók a versenyek. Tavaly nagyon kiélezett volt a küzdelem, a RB, Vettel bakijai és motorhibái miatt...

Totti5
Abban a pillanatban igen.

Totti5
Mint kideült mindenki arra építette és nem pont az RB használta ki a legjobban.

Kit--Kat
Hát nem is azon múlt...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nightt
Ha jol tudom jovore tiltva lesz a befujt diffuzor. A RedBull e kore epitette az autot, uh nekik sokkal jobban at kell tervezni mint a csapatok nagyreszenek...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Azt ne felejtsetek el, hogy a jovo evi kocsik alig fognak kulonbozni az ideiektol, mivel nem igazan lesz szabalyvaltozas.. Azaz aki nem tervezi teljesen ujra a kocsijat, mar az idein fel tud hasznalni dolgokat, illetve ki tud probalni.. Szoval konnyebb az idei kocsira is fejleszteseket pakolni, annyira nem valik szet a ket ag...

Nightt
Azt nem mondta, h az eroforrasaik hany %aval fejlesztik a 2011-es autot, lehet, h a mernokok 10%a dolgozik az idei auto, a tobbi a 2012-esen es maris nem hazudott!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Totti5
Ebbe nincs semmi kamu. Az ütemezett fejlesztéseket elvégzik, amit nem most szart egyik mérnök sem hanem pl nyáron, és mostanra gyártották le az alkatrészeket ( amit nem 1 hét alatt csinálnak ám meg ).

Sokkal sokkal több forog kockánt és annyi pénz múlik minden mozzanaton hogy nem engedheti meg magának egy ilyen profi csapat hogy egy pillanatra is kiengedjen. Lehet viccelni hogy ne is induljanak a futamon, mert besétálni is elég, de akkor ott lenne vége az egésznek, teljes összeomlás és kudarc.

Minden futamra úgy készül a brigád és a pilóta is mint az elsõre... ez másként nem is ûzhetõ, mert akkor ott már gondok lennének és sose felejtsük el BÁRMI megtörténhet, még akkor is ha hihetetlen szint... Ki gondolta elõre hogy a 2008as cím 1 kanyaron, az évad legutolsó kanyarján fog múlni???? senki.

bakkerman
de neki nem 1 pont kellett 5 FUTAM ALATT

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
emlékszel amikor hamilton bukta a vb-t?😄

bakkerman
mekkora kamus ez a csávó,szerintem már július óta CSAK a 2012-es gépen dolgoznak õk,míg szerencsétlen Ferrari meg Meki próbálja a 120%-ot kihozni a kocsiból,hogy valahogy elkapják ezt a szarfejût,de nem sikerül...1 pont kell 5 futam alatt....jó az f1,király.

pedobear

pedobear
Newey: A bajnoki cím megnyeréséig fejlesztjük az RB7-et

A Red Bull technikai igazgatója, Adrian Newey elmondta, a csapat folytatja jelenlegi autójának fejlesztését addig, míg a 2011-es bajnoki címet meg nem szerzik.

megalol - már 99% hogy megnyerték
button 5x egymás után sose nyer a csapat vb-t se lehet beérni már

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

b-type
Az eleje az a tipikus vállonveregetõs poén, a leköpésben, meg a kézfogásos hülyülésben nekem ez jön le, Monaco necces volt (nem kicsit ha az ember ott akar elõzni), de Monaco-ban vagy vonatozol egy futamot, vagy beereszted az autót a neccbe...elcseszte.
Silverstone sima ügy, furcsa is lett volna ha feladja a 4. helyet a hazai futamán.
A mostani idõmérõn nem történ semmi hûha...Massa be lett probálva és aztán el is ment Hamilton.
A futamon elcseszte az ziher, ezért azért mindegy, elcseszte.
Az ziher hogy most már nincs vállonveregetõs poén... 😊, Massa-nak viszont van min aggódnia, mert már nem igazán alátámasztott a pozíciója a csapatnál, és fel felé sem hiszem hogy bukhatna...azaz más élcspathoz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

érdekes ezt látni... inkább nem mondok rá semmi😊

cartarsak

www.car-tarsak.blogspot.com

bakkerman
de nem jöttek ráájkönnyen mert elõtte bevágtak egy kubica vodkát és amúgyis kulthárd feladat volt XDDDDD

és egy kis F1 nevek😊

nincs mirõl beszélni😄

kifli
nekem erröl ez a kép jutott eszembe:

MEg van valahol robert tubica képem is 😄D
Ulvar
játszottunk 😊. Nekem is tetszett 😄.