FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tmp
lehet nem is massa ült a kocsiban hanem egy másik pilóta csak álarc volt rajta...

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

tmp
szeretem amikor innen megállapítja valaki hogy mi miért történt 😊 biztos igazad van, sõt ..

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

a.carkey

A medve nem játék.

F1-Live:

"A spanyol AS lap hasábjain az olvasható, hogy a Ferrari idén több új anyagot is kipróbált az autóján, melyek nagyobb aerodinamikai tapadást biztosítanak. Mindez fõként a futómûre lenne hatással, mely jövõre még könnyebb lenne. A kísérletezések mögött pedig Byrne áll, akinek a hatására sok minden megváltozott a Ferrarinál."

Ahogy mar mas oldalon fejtegettek, nem fogadnam le, hogy Massa futomuve nem valami kiserleti darab volt, mint a szarny.. Es azert tort ilyen konnyen..

repvez
erre csak azt tudom mondani aki mindig hátulrol indul csak az tud elözni az élröl nehéz lenne 😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Ok, de akkor miért Massa maradt Kimivel szemben? Mit vártak Massától? Egy kanyarig megint világbajnokesélyes lesz? Mindezt Alonso mellett? Hmmm.

A medve nem játék.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
így van,Alonso idén jópárszor önerõbõl tudott dobogóra állni,vagy dobogó közelben célba érni,a mercinek meg az kell,hogy kiessenek elõlük! MSC-nek idén jópárszor meggyûlt a baja a Q2-vel is...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5
Legalább a Ferrari jó a dobogóra néha, a Merci még mákkal sem...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

En inkabb a folytonossagot preferalnam, minek atmenni egyik kozepcsapatbol a masikba?

http://gaborszantai.co.uk/

bakkerman
Massa-nak ha nagyon nagy szerencséje van,akkor jövõre még maradhat a Ferrariban,és 2013-ban pedig mehetne az addigra erõs középcsapattá(???) váló Lotusba Trulli helyére.

bakkerman
én szurkolok neki,hátha megkapná Massa ülését,végre igazán jó autóban csatázhatna hétrõl hétre a dobogóért! Massa pedig mehetne Sutil helyére jövõre a Force India-ba

Rosberg hallgat. Még...

Alonsos pletyka is így indult 2008 végén, ha jól emlékszem...

Totti5
Hátsó szárny is elhajlik annyit mint az elsõ, ahogy minden más kaszni elem is, persze ha úgy lövik be mint a flexi szárnyakál hogy direkt az már más.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Master91
Persze, kicsit az összes hajlik, minden autóé.
bakkerman
konkrétan mind a három hajlik...

-.-

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

akkor az árnyékok játéka látszik úgy a mekin, mintha hajolna, de az rb n egyértelmû..

Norbi1990
Ezek a képek ha jól látom az Ausztrál pályán készültek.
Szóval akkor nem valószínû, hogy már másolták a Red Bull szárnyát.
a meki csak lemásolta azt a hajlékony szart, a mercin szerintem nem hajlik az orrkúp, de a redbullon a kamerát ha nézem...

mcmoha
"egy ismeretlen forrás kijelentése szerint"
"bulvárlap információi szerint"
"egy ismeretlen forrástól idézve"

<#wink>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

passatgt

Master91
http://www.f1hirek.hu/f1/20111031-eltunt-red-bullszarnyat-masolhatott-le-a-ferrari.html
Mondjuk érdekesnek találom, hogy sehol se olvastam, hogy be rendelték volna azt a szárnyat, mert meg kell vizsgálnia az FIA-nak, vagy ilyesmi.
b-type
Sztem túlzás lett volna, Jenson fekete szalagos karja és festések oké.
Jenson volt az aki ténylegesen gyászolhatta, de a többiek ugyan miért?
De most tényleg...Kubica, Massa oké, egy sorozatban kûzdenek, egy a cél gyerekkoruk óta.
Sztem rendben volt így, Jenson tiszteletadását személyessé tette a karszallag, és az a pár közvetlen szó, Vettel egyszerûen fogalmazott, nem volt benne hab duma, Alonso meg kicsit túl vallásosan mint a Spanyolok/Olaszok..
Sztem nagyon rendben volt így, minden más színészkedés lett volna nálam, 3 világbajnok állt a dobogón, tudják mi jár a versenyzéssel.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dietrich
igazad van nem pezsgõztek..csak örömködött sumák..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

a.carkey

A medve nem játék.

bakkerman
nem kellett volna olyan nagy mértékû "PR" megemlékezés,de annyit tényleg megtehettek volna,hogy nem pezsgõznek,és 1 percig némán állnak a helyükön.

Dietrich
csak itt volt egy nagy adag pr. maszlag futam elött futam után..sokal hihetõbb lett volna ha nincs pezsgõzés tiszteletbõl...azért eltelt az esetk óta 1 ill. 2 hét mindenki tudta mi történt nem kellett találgatni.

1994-ben ünnepeltek pedig Ratzenberger jalálát mindenki tudta ha még arra is fogják Sennáét nem..

Dietrich
a tegnapi futam 2002-ben a "legjobb" mínõsítést kapta volna..

Christian88
és schumi volt, aki a megemlékezés alatt nem vette le a sapiját vagy ki?

http://www.twitch.tv/hegii

tényleg milyen igazad van, csoportos megemlékezés volt a futam elõtt, ilyen még sosem láttam...

Amiga
Miért is? A gyász percei a futam elõtt peregtek.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ja igen kihagytam a 2001-es monzai GP-t is, mindegyiken ugyebár haláleset történt és ehhez mérten viselkedtek az akkori dobogósok is...

emlékszem amikor Schumi megnyerte a 2000-es Olasz, 2001-es Ausztrál, és a 2003-as San Marinoi GP-t egyiken se ünnepelt, sõt a 2000-es Olasz gyõzelménél állította be Senna rekordját és akkor még el is sírta magát a konferencián...õ ebbõl a szempontból akkoriban nagyon emberi volt a dobogón én nekem ezért is az egyik példaképem mivel MSC mindig õszinte volt és sosem panaszkodott akárki, akármi ellene irányult...

kifli
Én ferrariba Kubicát tudnám elképzelni, amennyiben felépül teljesen 😊
allock
majd ha jön Briós, berakja Fiscot Alo mellé 😄
úgyis már összeszoktak

#hhwnd

Master91
Alonso mellé? Káosz lenne csapaton belül.
O nem volt bajnok, legtobben az apja miatt ismertek. Persze, ugyanugy ember es szomoru az elvesztese, de most azert ez kicsit sulyosabb szituacio volt es sokkal tobb embert erintett.

Ferrariba? Massa utódjaként én Rosberget, Perezt v Kobayashit tudnám elképzelni

amikor Henry Surtees meghalt akkor is locsolták a pezsgõt és boldogok voltak a pódiumon...Az F1-ben történtekben nyilván õk sem ünnepelték volna magukat halálra

Ulvar
<#eljen> Elfogadva! Jöhetne!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

V43 1105
Ricciardo ? :$

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ulvar
nyeee...Liuzzi nagyon beszürkült. 5 évvel ezelõtt azt mondom simán!

Minstrel
Alga helyett legyen Liuzzi

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ulvar
Mit vársz? F1...ha F1ben történne hasonló (lásd Massa 2009) évekig beszélnek róla meg sírás rívás jaj ..... Wheldon H nélkül Ferkánál...így tisztelegjetek...Ferrari szurkolókén igazán tökön rúgnék most már jó pár embert a brigádnál...de úgy acélosan bakanccsal. Montezemolo, Domenicali, Massa sorrendben... Perezt behoznám Alonsot meg másodrangúnak alkalmaznám. Aztán magától elmenne 😊. Perez mellé beültetném Algaszöszt és voálá 😄. (Szép álom tudom, meg esélytelen lenne bajnoki címre, de ki tudja).

Igazából nem is tehetséges pilóták kellenek (elég egy közepesen jó is). MÉRNÖK, abból kell kiváló...ennyi...