FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rohadt nagyot csalodtam ebben a harom sracban. Szep lett volna, ha nem locsoljak szet a pezsgot, hanem csendben levonulnak...

http://gaborszantai.co.uk/

RatBaG
bezzeg az usában még kakaskodni is jobban tudnak 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

En csak most kezdtem nezni, de ez messze a legrosszabb futam iden.
Semmi nem tortenik, megint csak Button mutatott valami autoversenyzest az elejen, a tobbiek semmit.

Massa meg lassan mehetne egy mental higenias korhazba, mert nem csak versenyzonek, lassan mar embernek is keves.

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
True.
áá olyat csatáztak Montoya, Ralf, Rubens, David és Michael, hogy azt öröm volt nézni. És akkoriban debütált pl Raikkonen és Alonso is, Trulli és Button páros a Renaultnál sztem qva jó évek voltak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
Nem édesapám, az a csúcs volt! 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich
a mélypont 2001/2002 volt..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
off
fater telefonban elõbb azt mondja,láttam-e az F1-et,mondtam neki jah,de sajna Lewisnak megint nem volt szerencséje,erre benyögi a telefonba,JAH,A KISKÖCSÖG BRAZIL MEGINT LEÁPOLTA 😄DDD hiába na,faterral F1 terén 1 rugóra jár az agyunk 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a kocsis😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman

Ulvar

Amatorversenyzo
ma voltam a ferarinál üléspróbán sajnos a bicepsz tricepszem miatt nem fértem bele az autóba teljesen itt a kép.

mercedes E320 CDI owner

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ja úgy 2004 és 2009 voltak a legszarabb évek úgy összességében...szerintem a többi tûrhetõ volt, még 2002 is, mert azért sokat akcióztak a pályán még akkor is, amikor MSC és a Ferrari szarrá nyerte magát

Peter1
Ulvar
Hát én még mindig nem értem mi nálad az évekkel ezelõtti....mert ebben szememben mindig is tévedni fogsz...talán a 2004-2005ös év...de sose volt konstans unalmas év...vagy már én öregedtem és szerettem ki az F1bõl... már nem tudom.

Totti5
Amúgy a futam hozzta az átlagot amit eddig is. Az évekkel ezelõtti futamoknál még mindig sokkal eseménydúsabb volt, volt azért szép számmal elõzés, persze aki nem a tévét nézte, az ezekrõl lemaradhatott😊 DRS zóna jól mûködött és most nem kikerülgetés volt, hanem kifékezés, mert nem volt akkora tempó különbség, és nem mindig jött össze elsõre a dolog, így pont annyit tett hozzá amennyit kellett.

Élen nem volt túl nagy csata szokás szerint. Vettel atombiztos, pokoli gyors... ez nem fog változni, így meg kell verni majd erõbõl, mert most is spórolt és Button egy másodpercig nem volt veszélyes rá, aki viszont szépen ment végig és annyira nem volt ciki az az 5-10 mp hátrány.

Lotus még kiemelendõ, bár már a tökük tele lehet hogy éppen csak pár tizeddel maradnak el a mezõnytõl, de már oda oda keverdnek erõbõl, persze egy egész versenyen át lehetetlen tartani így visszaestek, de jövõre ott lehetnek!

Pálya izgalmas, lehet rajta elõzni több ponton is, a technikás részek belsõ kamerából igen hangulatosak voltak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Domenicali és bandája által nyilván nem fejlõdik a Ferrari arra gondolt😄 lassan majd a Merci, Lotus és a Force India is behozza õket és a Toro szintjén lesznek talán erre gondolhatott😊

Ulvar
Ezt nem értem mibõl szûrted le de oké 😄.

benőmenő
Ha Rowan Atkonson-t leszámítjuk, ez kb. egy második Valencia volt, csak év vége felé már jönnek a rég nem látott technikai hibák is.
ja tényleg a végén ki kellett jönnie, akkor tartotta fel Karthikeyan

bakkerman
mennének egy versenyt a WSR-esek,vagy a formula 3-asok,és mindjárt kiderülne,hogy nem a pálya az unalmas

Master91
Az csak Brazíliában lesz.
Ja, okés, bocs.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

majd a zárófutamon

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Button a Kalocsai mintás overálban volt? Nem láttam.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

FeikG
Nem tudott meg spórolni,mert a Q1 ben is elment 1 szett,a Q2-ben pedig kettõ

pzoli00
nem a pálya az unalmas <#nevetes1>, egyébként meg a Ferrari pár éven belül max. a Toro Rosso szintjén lesz, Alonso nagyon elb@szta, hogy hosszabbított, az ilyen Massákat pedig már más csapatoknál rég elzavarták volna <#levele>

eskü idõmérõn jobban is jár, hogy 11., 12. helyekrõl indul, mert szerintem eggyel több lágy szettet megspórolhatott. 1. kerékcsere után jóval le volt maradva Rosbi mögött (mivel az Alonso féle csatában) értékes másodperceket veszített, de aztán felzárkózott rá szépen, ezt max annyi lehet magyarázni, hogy a gumijai frissebbek voltak, kint is maradt még 2-3 körig és lazán visszajött elé

Ennyire unalmas pályát hogy lehet megtervezni..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

FeikG
Amúgy is gyorsabb volt,megint jól rajtolt és igen is szép eredmény egy Torro Rosso szintû autóval<#eljen>
Vettel! elképesztõ,akár mit is írnék,csak flém lenne belõle..

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Nézd, ennek így kellett lennie ...

A medve nem játék.

én úgy értettem, h Schumi - Rosberggel szemben taktikázott jól...bár az látható volt, hogy Rosbi kerékcseréje talán 1-2 seccel tovább tartott, de ez semmit nem nyomott a latba

nem baj az😊 nem oszt nem szoroz így is szép eredmény...és azért Hami utána még le is szakadt a 2 Mercitõl, dehát az autója tuti nem volt 100%-os az ütközés után...ez már komolyan mondom vicc😄 4-5.? ütközése volt?

Mr Bean pedig jól tolta😄

bakkerman
parádés taktika= Lewis,massa kiesett elõlük

desigo
desigo
az 5., 6. hely csak azért lett meg mert Hami,Massa ütközött...
ja igen és Massa hibázott ezúttal, meg is szívta rendesen utána😄 ezen márcsak szánakozni lehet...dehogy megint Hamiltonnal akadt össze, röhejes volt😄

elég fos futam volt, India nekem nem jön be hiába "izgalmasabb", mint a többi Tilke pálya, inkább hagynám a Török pályát, ezt meg vissza nem hoznám soha...

Vettel szokásos😊

a 2 Mercitõl ez egy szép eredmény, mármint az 5., 6. hely és Schumiék parádés taktikát alkalmaztak...na mind1, jöjjön Abu Dhabi

bakkerman
jövõre még nem,majd 2013-tól megy hozzájuk Perez

Totti5
Massa nem csak lassú, de dekoncentrált és hülye is. Azok után hogy telesírta a médiát, lehurrogta Hamiltont simán elrontja a védekezést és még ki is üti Hamiltont, ráadásul 2szer ugyan azt a hibát elköveti a hétvégén amivel összetöri az autót... mi kell még hogy a Ferrari keressen egy fiatal tehetséget a helyére jövõre?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Carlos
azigen

Þór vígi þessi rúnar

szabii98
a tegnapi hibát követte el, leesett az elsõ kerék 😄

I met God. She's black

Carlos
Mi lett massa-val? Errõl lemaradtam... a balesetüket még láttam.

Þór vígi þessi rúnar

bakkerman
Massa bazmeg.... Lewisnak<#falbav> még egy futam OFF,köszönjük.

Ulvar
Én azt nem hiszem el hogy õ még a Ferrarinál van... Montezemolonak üzenem: Il figlio di una cagna.

Norbi1990
Massa még mindig nem tanulta meg, hogy az a pici rázókõ nem a pálya része? 😄
Nem hiába van ott a nagyobb rázó.