FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Murva.
passatgt
drs zóna, másik shell labor

nearo
alagút

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

FeikG
Az a két blankolt rész az mi,vizesárok?

bakkerman
tilke elbújhat melletted!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich
😊) mondtam hogy akár évente máshol lesz F1 futam amerikában akár...ott nem úgy fogják agyatlanul önteni a dollár milliókat Ecclestone zsebébe jogdíj címen mint más országokban...

Bizonytalanná vált Amerika jövõ évi visszatérése is, és ennek szinte az aláírás óta folyamatosan voltak figyelmeztetõ jelei. A dolog mögött szintén a pénz, illetve annak hiánya bújik meg, de Austinban nem csupán a rendezés díja jelent problémát, hanem már a pálya építése sem mentes a finanszírozási gondoktól. A legnagyobb probléma, hogy Texas Állam és Austin politikusainak egy része nem támogatja, hogy az adózók pénzébõl finanszírozzák az építkezés egy jelentõs részét, és a futam rendezés költségeit.

Az austini beruházásról mostanában nem érkeznek hírek, és érdekes az a tény is, hogy az austini fõszervezõ, Tavo Hellmund elsõként gratulált a New Jersey-vel megkötött megállapodáshoz, és nem hagyható figyelmen kívül az, hogy a bejelentés idõpontjában Tavo Londonban tartózkodott. Ráadásul a nagy csöndet mindössze olyan kijelentések törik meg, melyben a szervezõk folyamatosan hangoztatják, hogy a New Jersey-i szerzõdés (mely tíz évre szól) semmiben sem befolyásolja az austini versenyek sikerét.

Három futam is bizonytalan az F1 jövõ évi programjában

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Master91
Akkor legyen az 😄
Ulvar
Túra autónak jobban feküdne

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Master91
Unatkoztam, hajtogattam egy F1-es pályát drótból<#idiota>
bakkerman
ezt a fasszopó öregembert nem csak az F1-tõl kéne eltiltani,hanem nyilatkozni se szabadna hagyni az F1-rõl

Most legalább Briós is befoghatja, csoda h elismeri h tévedett

jobb is lenne, ha ezek után kussolna, mert szarrá alázta Buttont a nyilatkozataival míg Alonsot örökké csak nyalta

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lehet az lesz es Rubens rohog 😄

http://gaborszantai.co.uk/

bakkerman
Sorry Kimi...

ScarY MAN
most lehet azt hiszi hogy neki segítettél! 😄DDDD

...

ilyen sokan nem szeretnek téged?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

kifli
akkor azt sem fogod látni, ha valaki válaszol neked 😄
Pluskast
Miért nem látom senki írását csak az avatarját? 😞(((

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

I dont give a fuck😄😄 ez egy 2Pac szám xD

"Amikor a verseny utáni mérlegelésnél a csapattársával történtekrõl érdeklõdött Fernando Alonsónál, és megtudta tõle, hogy Lewis a változatosság kedvéért ismét Felipével ütközött, a megrökönyödéstõl Jenson Button is csak annyit tudott kinyögni: "Jesszusom..." "

Gorbe Tukorbol😊

Ulvar
sztem csak bulvár...és kamu. Ha nem, akkor pedig megtudom érteni.

benőmenő
Meg tudom érteni.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

<#lookaround>

FeikG

Carlos
link?

Þór vígi þessi rúnar

Van uj Gorbe Tukor, nagyreszt Massa<->Hamilton:/

benőmenő
Ez kurva jó lett ! 😄

desigo
b-type
<#eljen>
😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
Abszolút WIN! 😊.

bakkerman
ez kifejezetten jó lett,mint ahogy #117221 is SAD:ASSAGA:ASSAFFSA azért sajnálom csórikámat

<#idiota><#banplz>

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

😊

bakkerman
vagy lehet Peter a family guyból nem is férfi,hanem nõbõl lett átoperáltatva

tmp
lehet nem is massa ült a kocsiban hanem egy másik pilóta csak álarc volt rajta...

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

tmp
szeretem amikor innen megállapítja valaki hogy mi miért történt 😊 biztos igazad van, sõt ..

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

a.carkey

A medve nem játék.

F1-Live:

"A spanyol AS lap hasábjain az olvasható, hogy a Ferrari idén több új anyagot is kipróbált az autóján, melyek nagyobb aerodinamikai tapadást biztosítanak. Mindez fõként a futómûre lenne hatással, mely jövõre még könnyebb lenne. A kísérletezések mögött pedig Byrne áll, akinek a hatására sok minden megváltozott a Ferrarinál."

Ahogy mar mas oldalon fejtegettek, nem fogadnam le, hogy Massa futomuve nem valami kiserleti darab volt, mint a szarny.. Es azert tort ilyen konnyen..

repvez
erre csak azt tudom mondani aki mindig hátulrol indul csak az tud elözni az élröl nehéz lenne 😊

a.carkey
Ok, de akkor miért Massa maradt Kimivel szemben? Mit vártak Massától? Egy kanyarig megint világbajnokesélyes lesz? Mindezt Alonso mellett? Hmmm.

A medve nem játék.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."