182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#130161 Amit a Merci, csak működőképesebben. :) -
#130160 Én úgy mondanám hogy Newey valamit megint előhúzott a kalapból...amit valaki más megcsinált szarul ők meg jól... -
#130159 Visszatért az a Vettel, akit év elején ütöttek és lehordak mindenfélének. Webber még mindig jó vízhordó ( nem úgy mint Massa ), meg lesz nekik a kontruktőri is... -
#130158 Érdemes megnézni ki hány kört teljesít a kvalin a saját eredménye elérésért....Vettel ha nem esik ki műszaki hiba vagy baleset miatt akkor zsinórban harmadjára bajnok...ez szinte borítékolható -
#130157 Kiteszi Kimit ... :) -
#130156 -
Chris Lowe #130155 No akkor mégis lesz hely Kobayashinak. :) -
#130154 Grosjean első körben balesetet okoz. Erre komolyan fogadnék. :) -
Chris Lowe #130153 Webbernek megvan a jövő évi ülése is a rb-nél. Viszont vettel hisztizett picit, mert már látta a hétfői újságokat miszerint webber elengedte és csak azért nyert. Hamilton szépet ment, egyértelmű, hogy button irányába ment el a meki, ezért szenved hami. Szerintem nincs itt semmi felfüggesztés meg hasonló probléma, elég egyszerű a történet. Megy a púder. Alonso - raikonnen páros necces, alonsonak kell a dobogó viszont poros ív, rai meg gumizott íven és neki meg kéne már egy győzelem. Szóval határeset. Massa nem szól bele, grojean meg fülét - farkát behuzza és hoz egy 6-7 helyet a lotusnak. Mercedes pocsék. -
#130152 Mármint, amikor félreállt. -
#130151 Nálam azonnal felmerült, hogy ő megy Massa helyére a Ferrarihoz. :D -
#130150 Első sorból rajtol majd szépen rajtnál helyet cserélnek és simán nyer. Aki be tud kavarni az Hamilton kérdés mennyire éhes már egy győzelemre. Alonso nem szokott jól rajtolni így esélyes egy red bull 1-2 Vettel, Webber sorrendbe a futamon. -
#130149 :D ha ùgy nèzzük akkor ott van :D bàr ha webber bekattan lehet nem engedi oda a győzelmet -
#130148 Ennyit akkor Vettel tuti első helyéről -
#130147 Mercinek egy büntetés veszélyes kiengedésért mehet is. -
#130146 Nah utolsó pár perc... -
#130145 4(!!) Pontal,előző versenyen 0zott,4 futam van hàtra,ès nem egy bèja pilòta egy bèna autoval kergeti...red bull szintet lèpett,jol tudja,ès szerinrem,legalább is amit eddig làttam,nem ùgy nèzki mint akit motivàl hogy vezet. De hàt lehet csak full higgadt,bànat se tudja. -
McCartman #130144 Alonso nem lenne motivált? Ja , végülis csak vezeti a VBt , minek erőlködjön. -
#130143 B+ Senna...jo lett volna nèzni a 0 motivalt alonso+hamiltont onnan a vègèről indulva làtni mit èpìtenènek. -
#130142 Mindenki gangam stylos koncerten van biztos.
Vettelnekvoda is lehetne adni a polet. -
#130141 Sokan vannak a lelàtókon... -
#130140 Reggelt!
Grosjean jobb ha nem végez az időmérőn a top 10 ben :) -
#130139 Akkor áldozatul estem a fordítóknak, bocsika. -
#130138 eredetiben csak annyi van, hogy egy pilóta vagyok
-
#130137 "Én egy Forma-1-es pilóta vagyok, és mindkét szememre szükségem van."
De az eredeti szöveget persze nem ismerem, szóval ki tudja hogyan fordították ezt is el. -
#130136 A média nevezi őt annak nem ő magát... -
#130135 Csak én érzem erősnek azt, hogy valaki F1-es pilótának nevezi magát pár "kör" után? -
#130134 Schumacher: Vettel a favorit
A halálból jött vissza a pilótanő -
Chris Lowe #130133 Mihez képest? Nem egy mezei autóshoz hasonlítottam hanem kobayashihoz aki egy elvileg szarabb géppel jobban fut mint az agyonvédett massa kölök. Senkinek nem hiányozna bátran merem állítani. Jó ha gonosz vagyok akkor alonsonak massa a legjobb, mert így lehet dicsérni, hogy a szar ferrariból mit kihozott idén. -
#130132 azért szerintem egy kicsit erős tehetségtelen idiótáknak nevezni őket... -
#130131 sajnos igazad van, de én reménykedek benne, h a mostani japán futam javitott a helyzetén :) -
Chris Lowe #130130 Azaz igazság, hogy vezethet ő kurva jól meg szélsebesen, ha nincs reklámértéke akkor lapát a srác és maradnak a tehetségtelen idióták mint massa meg petrov meg stb. Ezt tudja a mai f1.
Sajna messze van már a senna féle korszak. A ferrarinak sem alonso kellett hanem a santander, és van egy sanda gyanúm, hogy Perez sem - elsősorban - a tehetsége miatt kellett a mekinek. Menni fog a telmex is. -
#130129 Ha Scumacher 1996ban megy a Mercihez, akkor ő is adhatott volna, de mivel akkor ők még nem voltak külön csapat, és MS a Ferrarihoz ment, így ezt már sosem tudjuk meg. Hamilton sacc. kb. ott tart (-1 VB), mint MS akkoriban, még tehetségre is, szóval nem látom okát, hogy ne így legyen.
Motto:
Német pilóta, német autóban, ritkán csinál csodát. :) -
G_ArchAngel #130128 Eloszor is no offense, rengeteg fekete baratom van, sot a baratnom is majdnem egy felver lany lett, DE!
Ha a Nagy 7x VB Schumacher nem adott eleg motivaciot egy tiszta nemet csapatnak, akkor egy fekete angol celebfiucska miert adna? -
#130127 Nézzétek meg a tavalyi koreai gp összefoglalót ezen az oldalon!
Nagyon durva a két merci miatt Norbert Haug arca. :) Ha Hamilton nem csinál belőlük nyerő csapatot, más senki. (Talán még Alonso, de ő nem hülye odamenni. Kimi se ment pár éve ... :D)
Addig is:
-
G_ArchAngel #130126 aztaqrva elet!!!:D -
#130125 Ö,ö,ö ...
-
#130124 Räikkönen lesz a kísérleti nyúl -
#130123 Joó Gábor:
-
#130122 "'Jobban örülnék, ha nem végeznék a 2. vagy a 3. helyen, mert akkor nem kellene részt vennem a díjátadón' - tette hozzá némileg viccelődve."
Joó Gábor tolmácsolásában:
"Másodikról vagy harmadikról inkább kiesnék, akkor legalább az eredményhirdetésre nem kellene mennem."
Íme