182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#130281 A Mercedes Ecclestone eltávolítására készül??? -
#130280 Ezt tudja valaki hogy hol és milyen alkalomból készült és van e belőle videó?
-
IXEMGabeo #130279 szerintem jövőre év elején is esélyesek lehetnek, de a fejlesztési tempót nem nagyon tudják tartani. Ahhoz több munkaerő kéne Enstone-ban -
#130278 Jó az elég tiszta, hogy a Lotus a szünet óta csak középmezőnybeli csapat aminek pontszerzésre van csak esélye. Attól tartok innen folytatják jövőre is. -
#130277 Vicces-e?
-
#130276 én inkább azon mosolyogtam,hogy 2 ember futamát tette tönkre,és ment tovább...én mondjuk már a boxban azt mondtam volna h.srác te már vissza sem mész a pályára... -
IXEMGabeo #130275 Ez van. Aki élversenyző az ilyen...régebben is panaszkodott Button a kicsikre, ha úgy adódott, de ezzel nincsen gond. Múltkor Webber idiótázta le Grosjeant, korábban Vettel, Karthikeyant, előtte tavaly Hamilton Massát (bár ő még lazábban vette fura mód), Alonso meg bárkit szóval nemcsak ő csinálja ezt... -
G_ArchAngel #130274 Ezerszer ki lett vesézve, de gondolom te ilyenkor pont elkerülted a topikot: az adrealin elég magas fokozaton zakatol ilyenkor bennük, ráadásul bizonyítani akart ő is, mert az idei eredményei szánalmasak.
Szerintem MS-t is elküldte volna, minthogy én is. Ez nem Shaolin szerzetesek délutáni teázgatása. Te mit csinálnál, ha valaki belédmenne a közúton? Mosolyogva továbbintenéd vagy anyáznál? -
Chris Lowe #130273 Tökmindegy kinek volt a hibája, button beszólása azért erős, mert a sauberre mindent lehet mondani de, hogy 2 idióta vezeti azt nem. Mi a fenét képzel, hogy ilyet mond. Sorozatban lökték ki? Kíváncsi lennék ezt a hangnemet eljátszotta volna schumival is... Valszeg nem. Azért mert valaki topcsapatban van már mindent lehet a kicsikkel? Egyébként kivétel nélkül minden top istálló versenyzője azt hiszi, hogy ő az atyaúristen. Vettel, alonso, Hamilton, webber. Eddig gomb jenő tünt normálisnak de úgy látszik eddig. Bárkire rámondják, hogy idióta egyedül schumit kímélik. -
IXEMGabeo #130272 Lehet nem is Koba hibája volt -
#130271 de tényleg jó a Sauber, taccsra vág vele két autót és még utána megy pár kört -
IXEMGabeo #130270 ezt a Koreát nem bánnám, ha kivennék, mert itt még a 2010-es özönvíz óta nem volt és nem is lesz nagyon jó futam hiába Hami és a Toro Rosso akciói...ráadásul Massa sem előzhetett pedig még Webbert is bőven beérte volna. Hülkenberg egyre jobb, a Merci említésre nem méltó, a Sauberek itt nem voltak jók a Williams pocsék volt talán idén a legrosszabb hétvégéjük.
Az tisztán látszik h a szezon végi fejlesztéseket a RB, Ferrari, Mclaren hármas bírja a legjobban. Nyilván anyagilag ők vannak a csúcson, amit még a Lotus sem tud tartani Coanda ide vagy oda... -
IXEMGabeo #130269 :DDD forma a Button -
#130268 UH, a koreai nagydíjon is nyírhatott volna -
#130267 Tom Coronel mindenért rajong, aminek kereke van, és mozog. Ma reggel például a Forma-1 közvetítése alatt ásítozott, és arról álmodott, hogy nemsokára saját autójába ülhet.
“Éppen F1-et nézek. Milyen unalmas ahhoz képest, hogy mindjárt felülhetek a 4 lóerős fűnyírómra” - írta a holland.
Hamarosan érkezett is egy válasz Lew Dickersontól, aki Rebellion endurance csapat egyik szerelője, hogy jobb lenne, ha Coronel inkább a Fuji 6 órás WEC versenyen indulna, és nem fűnyírókkal kellene szórakoznia.
“Egy igaz, de sajnos szabadságra ment a kertészem” - válaszolt a holland, majd kicsivel később már taposta is az aszfalttépő jármű pedálját.
“Esőgumik fenn, és megvan a kerti egyéni csúcs” - foglalta össze végül az eredményeket Coronel.
-
IXEMGabeo #130266 a generátor és a monzai hibák ellenére a Red Bull csapat párosa a legkiegyensúlyozottabb idén -
McCartman #130265 Button:
„A jelek szerint mindkét Sauber-pilóta úgy véli, az első kör az egyetlen a versenyben – dühöngött Button. – Fantasztikus autójuk van, de képtelenek pontokra váltani, mert nem elég összeszedettek. Fogalmam sincs, mit gondoltak. A rajt után megelőztem Schumachert, és Rosberg mellett is elmentem volna, ha Pérez nem jön nekem.
A második egyenesben is Nicóval küzdöttünk, a két Sauber mögöttünk volt, de aztán Kobajasi a fékezési zónában belénk szállt. Nem tudom, hogy oldotta meg, hogy mindkettőnket telibe kapjon, de nagyon különleges manőver volt.” -
#130264 Akkor Kobayashi vagy megy a 3 kiscsapathoz, esetlen Williams vagy nem lesz Japán pilóta egy ideig? -
#130263 Perez mit csinált??? -
G_ArchAngel #130262 Bizonyara miatta ment Kobayashi batran es egyenesen...
Hulkenberg 99%, hogy Sauber-nel folytatja. -
#130261 Mert aztán sokat tehettek arról hogy Koba meg Perez felöklelt 2 embert az első 2 kanyarban -.-""""""""""""""""""""""...istenem most már kurvára kezd elegem lenni az ilyen beszólásaidból. -
#130260 Egy újabb katasztrofális futam a Mercedesnél
A következő versenyen Norbert megint el tudja majd mondani, hogy javulás lesz tapasztalható. Unalmas már... -
Meg is lett az eredménye Sauber úr ennek a döntésének ezen a hétvégén: 0 pont -
#130258 Itt a HunRing-n majdnem összejött a győzelem, sztem ott volt rá erőből a legnagyobb sansz.
Utána már az autó versenyképessége lecsökkent, a Spa-i dobogó már inkább Alonso és Hamilton kiesésével jött össze. A 'nagy' csapatok nagyjából helyrerázódtak, jelenleg már sztem nem reális a Williams-Sauber...és talán a Lotus győzelem, de ez utóbbi még azért franc tudja, még is csak ott van Kimi aki kétségtelenül a legerősebb versenyző ezen csapatok közül.
-
#130257 Igen ez Bahreiben és Hungaroringen is így volt, főleg a csapattársához képest volt lassú. :( -
Sztem meg Kimi nagyon nagy stabilitást mutat, de nem különösebben gyors.
..és benne van/volt a tempó az autóban, 8 alkalommal rajtolhattak a második sorból, és egyszer az első sorból,..valamint a Sauber-hez hasonlóan nagyon jó volt a versenytempó.
-
G_ArchAngel #130255 Kocsog Vettel nem allt felre:(((
Jah, ez verseny! -
#130254 Igen :D -
#130253 Amikor győzelmi esélyes autó volt Kimi és Grozsan alatt, akkor sem tudtad mit kezdeni vele.. -
#130252 szerintem sem fog Hamilton világokat váltani, de alapból gyorsabb.
...ha nem történik semmi extra, akkor most is előtte végez, ráadásul még ott van Button is.
-
#130251 Ezzel nem mondtál újat, egy 4-5. erő autóval csoda, ha 5. helyet megszerzi évvégén. Nagyon lassú és reménytelen a Lotus. -
#130250 Azt csodát!
Csoda lesz,ha pontot szerez,vagy egyáltalán végig megy a versenyen -
#130249 Szerintem Hamilton az iden mar nem nagyon fog daralni. Webber a megerosodott RB-vel viszont megelozheti. -
-
#130247 Azt ne mond nekem, hogy Kimi aki nem értékeli a 2. helyeket (világbajnokként egyébként szvsz helyesen), majd pont a tabella 3. helyéért fog harcolni...
ráadásul eddig is inkább az volt a mázli, hogy míg a többiek ki-ki potyogtak addig Kimi bejött a célba. -
#130246 azokat nem akkor mondják be neki.lehet 5 rádiózást benyomtak,ami valójában 10 kör alatt zajlott le.
#130245:vak tyúk is talál szemet. -
Chris Lowe #130245 Sosem? Kínát ki nyerte full magabiztosan? -
Chris Lowe #130244 Nade kis túlzással körönként mondták vettel fülére. Nem azon vagyok kiakadva, hogy szólnak neki hanem azon, hogy hányszor. -
#130243 egy hosszú műfű ráakadt a kocsijára :D -
#130242 Jövőre max. stabilabban fofnak 6.7. helyen vègezni. Hamiltonnak mi ez a füves cucc? Sztem pont akkor aludtam be :D