FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
M.S debütált 1991 Jordan
1. teljes szezonja 1992 Benetton
1993 Benetton
1994-ben világbajnok, vagyis a 4. szezonjában Benetton
1995-ben világbajnok szintén Benetton
S.V debütált 2007 BMW
1. teljes szezonja 2008 Toro Rosso
2009 Red Bull
2010-ben világbajnok, vagyis a 4. szezonjában Red Bull
2011-ben világbajnok szintén Red Bull
jövõre lehet megszakad a sorozat?<#taps>#taps><#eplus2>#eplus2>
mondjuk az életkorukat tekintve térnek csak el picit, de akkor is kemény😊
2010-ben világbajnok
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
OFF
Totalcar-on volt cikk mult heten errol, ha jol emlekszem.
Szerk: link - nem felhotlen meg a technika, de pont a versenyszakagak szoktak a fejlodest felgyorsitani. Szamomra az iszonyatos gyorsulas miatt meg a 'fake', szoftveres motorhang is elfogadhato😊
http://gaborszantai.co.uk/
En szivem szerint mar szivesen latnek elektromos autoversenyeket, ahol a boxban lenne gyors akksicsere, igy full erovel lehetne teljesiteni a versenyeket es nem kellene nagyobb cellakat hordozni.
Hockenheim már érdekesebb lenne.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A DTMben sokkal nagyobb szerepet kap a leszorító erõ, tehát az aero, mint a motor erõ. A kanyar sebesség jóval gyorsabb DTMben emiatt, de a végsebesség nem éri el azt a szintet amit a V8 még ki tud húzatni.
A DTM autók milyen üzemanyagot használnak? A V8ban E85 Etanolt (magyarul bio). Csak azért mert ez is sok mindent befolyásol. Az én megállapításom szerint a DTM nem túra autózás. A Túra autózásban ha ütköznek egy picit még nem kéne a fél autónak lebomlania. Ehhez képest a rengeteg aero elem miatt egy pici koccnál is simán darabok esnek le az autóról. Inkább hasonlít egy prototípus autóhoz a DTM mint túra autózáshoz.
A pályák is abszolút más karakterisztikájúak Ausztráliában, mint Európában.
De hasonlítsd össze magad. Két hasonló pálya.
Sajnos DTMrõl nem találtam olyan videót ahol mutatná egy Tv style az autó sebességét mondjuk egy célegyenes végén.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Na de most gyorsabb vagy nem gyorsabb ez volt a kérdésem?😊
V8 1350kg 650hp
Kanyarban biztos, hogy gyorsabb egy DTM-es verda, fõleg, hogy ott van is aero.
IndyCar az egységes volt még idén. Ott volt ovál, road, street. Még ami ilyen az GP2, GP3, Formula Ford, IndyLights (indycar nevelõ széria), meg ... sok...rengeteg ilyen van.
Túra autózásban ez a V8 Supercars...nagyon minimális különbségek vannak autók között...összesen 2 gyár van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Egyébként F1 évek óta rossz irányba tart és én egyetértek a Ferrari álláspontjával.
Igenes csökkenteni kell az aerodinamika szerepét és nem nevetséges DRS el mesterséges elõzéseket csinálni növeljük a kerekek méretét legyen több mechanikai tapadás francba a szárnyakkal és igen legyen 3. autó most sincs esélye a pénztelen, szponzortalan embereknek bejutni és nem hiszem, hogy bármelyik nagy csapat odaadná a 3. kocsiját holmi jöttment milliárdosnak, mert a konstruktõri cím ezen az autón is fog múlni. A kis csapatoknál meg mindig is voltak és lesznek fizetõs pilóták.
Lehet arogáns barmok a ferrarisok és csak azért sírnak mert nem nyertek egy ideje vb-t de nagyon jól rámutatott a sport fogyatékosságaira.
Monti! He?
Egyesült Arab Emírségek
Fõvárosa: Abu-Dzabi
"Éppen ezért lenne jó, ha a jövõben egy napon egy cseh, egy osztrák vagy éppen egy Budapest színeiben induló autót láthatnánk a pályán."
A medve nem játék.
Nekem szimpatikus volt ami volt így is...talán ha Button nyer akkor odaajánlja a gyõzelmét,..vagy Alonso is, de Vettel-tõl pl. nem is vártam, és így nem is zavart.
Ami a MotoGp-ben volt az szép volt, és sajnos még nincs is vége, mert sztem ez lelkileg nyomott hagyott, Rossi-ban, Edu'-ban, Gresini-ben és még ki tudja..
😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nincs érdemleges fejlesztés évközbe ezért vált az aerodimanika vezetö szereplövé , mert a kasznit konnyebb gyártani .
Ha ez a királykategoria akkor legyen minden téren az , fejlesztés, biztonság ,sebesség stb...
valaki számolja ez hanyadik kilépési fenyegetõzésük? :p
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...