182115
  • kifli
    most felfelé szállóban van épp a teljesítménye, csak megtudja-e tartani folyamatosan ezt a formát?

Szerintem ha év végéig így megy, akkor marad.
  • G_ArchAngel #130320
  • desigo
    Én is mosolyognék ha a gyenge teljesítményem ellenére megtartana a csapat egy raklap pénzért.
  • kifli
    nem csak vezetésén látszik, hanem mintha több kép lenne, ahol mosolyog, és nem magába van fordulva
  • IXEMGabeo
    vicces, de gyorsabb volt ezen a futamon, mint a spanyol...2010 Hockenheim óta durván...
  • V43 1105
    Szerintem kicsit a pórázon engedtek .. főleg hogy Alfonzó durcizik sokszor
  • kifli
    mostanában minha massa kicsit felszabadultabb lenne egyébként. Már úgy értem, hogy többet látni mosolyogni, és hasonlók. Lehet tud valamit amit mi nem?
  • Master91
    Már vagy 2 hetes hír. Ha nem 3
  • pedobear
    Hamilton ismét nem bírt magával a Twitteren
  • RatBaG #130312
    a vasárnap még érdekesebb volt:
    http://www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=tovabbi&cikk=20121014

a renault-s résznél kissé felszaladt az agyvizem. megdöbbentő, hogy más bajnokságokban miket meg mernek tenni...
  • Szabi #130311
  • pedobear
    OFF.

Futamgyőzelem Le Mans-ban is!
  • szabii98
    fél éve is ez volt. Szerintem nem megy oda.
  • pedobear
    http://fuckyeahfelipemassa.tumblr.com/
  • Ulvar
    Alonso akkor elfog tűnni onnan...a Ferrarin belül ha normális másodpilóta lesz Vettel mellett akkor annak fogok max szurkolni, de amúgy kilőve már a Ferrari is, ha mindez beigazolódik.
  • G_ArchAngel #130306
    Vagy nem?
  • bakkerman
    Vettelnek szerintem előre megvan írva a sorsa mostmár...3-4x(?) VB-ként igazolhat majd a Ferrarihoz,Schumacher után ismét lesz német pilótája a Ferrarinak,minden szempontból hatalmas húzás lesz ez a Ferraritól,főleg marketing szempontból.
  • bakkerman
    ha marad a brazil,akkor elgondolkodtató ez a kis hírmorzsa
    "A BBC úgy értesült, hogy Sebastian Vettel előszerződést kötött a Ferrarival arról, hogy az olasz Formula–1-es istálló 2013-as szereplésétől függően 2014-re Maranellóba szerződik. A brit közszolgálati médiacsoport a Ferraritól származó belső információkra hivatkozik."
  • desigo
    "Megnyugodhat Romain Grosjean, a Forma-1-es Lotus istálló rettegett törő-zúzó tehetsége: Eric Boullier, az együttes első embere megerősítette, hogy megtartják a francia pilótát 2013-ra. Biztosra vehető immáron, hogy marad Kimi Räikkönen is."

Massa is egyre valószínűbb,hogy marad a Ferrarinál.
  • IXEMGabeo
  • RatBaG #130301
  • zzeN
  • a.carkey
    Lotus és Korea
  • nearo
    ezt vártam baszki... aki BME-s talán érti
  • zzeN
    Button FB-ről:

"I got a really good start and was able to get past both Mercedes. Into the first corner, there was a slight incident in front of me when Sergio Perez braked late and tapped the car in front, so I was forced to run wide and push Nico off the circuit.
    Nico and I then had a good drag-race down the back straight on lap one. I braked really late for Turn Three, then suddenly Kamui’s car was climbing all over my car’s right-hand side.

It’s extremely disappointing. This is a long race, with so much opportunity for everyone. It’s a great circuit for overtaking, so it’s surprising to see people behaving like that on the first lap.

I no longer have a realistic chance to win the world championship, so I’ll be enjoying myself over the final four races. Scoring points for the team in the constructors’ world championship will be the most important priority, so I’ll be focusing on picking up as many as I possibly can."
  • Ulvar
    kösz hogy szét offolod a topicot...volt értelme.
  • pedobear

Itt is a RebBull nyert ma.
  • pedobear
  • Szabi #130293
    egész jó minőségű a CGI.. :D
  • desigo
    Kinyitotta az ajtót és rágyújt egy dekkre xD
  • Szabi #130291
    és tényleg süllyed :DDD

szerk: a kabin ajtaja nyitva... :)
  • desigo
    Vagy csak parázik és lejön a ballonnal :)
  • mcmoha
    Nezem.:)
  • Szabi #130288
    most készül rá, csökkenti a nyomást és a hőmérsékletet a kabinban
  • Chris Lowe
    Baromira nem ugyanaz a kettő. Versenyeken az ilyen benne van a pakliban, ezt button is tudja, ő is volt már ludas (pl. Kanada Hamiltont ütközött)) csak ezeket ilyenkor hajlamosak elfelejteni. Plusz kobayashi abszolút nem (Perez sem) az a direkt ütközni akaró fajta, szerintem elég profi is már ahhoz, hogy ne vérmérséklet szerint nyilatkozzon. Baszki ilyen előfordul, versenyeztek vagy mi a szösz nem sétaautózás megy, ha meg maldonado vagy grojean lett volna akkor érthető, nekik már sok van a rovásukon. Szóljon rá, hogy óvatosabban kéne de idiótázni primitív dolog élsportban.
  • pedobear
    Túl a rekordon (19:19) Most lépte át az abszolút világrekord ugrási magasságot a ballon. Ennél magasabbról még senki nem próbálkozott!
  • IXEMGabeo
  • Master91
    szóljatok ha 10 perc kell az ugráshoz :D
  • mcmoha
    Mar figyelem kb 2 oraja, nagyon lassan er fel. Ugorhatna mar.:)
  • pedobear
    OFF

Ugrás 36 kilométerről (élő)