FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

szabii98
f1 live fbjérõl.

'A 2012-es Brazil Nagydíj tervezete - érdekes, még megerõsítésre váró névsor!'

Ez meg így poén kép:

I met God. She's black

mcmoha
Szidtad a Czolnert, es az tilos ebben a topikban.<#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

szakadok milyen cinizmussal írod ezeket😄😄

amúgy én mindig azt mondom, hogy sok kicsi sokra megy. Ha egyszerûen nincs más ennek is örülni kell

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

fifi
mi csúnyát írtam barátom?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

LeventeV
az év eleji botrányok miatt nem szeretik egymást. de szerintem is jobban járna a renault kimivel.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Totti5
Neked mitõl lesz jobb hogy hétvégente 2 órán át bámulod a sok milliót, mlliárdot keresõ sztárokat a tévében, amiért még fizetsz is, ahelyett hogy dolgoznál és pénzt keresnél? hm? nem kell válaszolni!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Lehet mi bizonyítjuk, hogy milyenek a magyarok.
Te pedig azt, hogy miért tartunk itt.
Ahelyett, hogy az igazán fontos dolgokkal foglalkoznánk, az ilyen apró hülyeségekbõl csinálunk szenzációt.

Már azt sem értettem pár éve, hogy amikor Tim Howard volt a Manchester United kapusa miért emelték ki, hogy magyarok a felmenõi.
Fõoldalas hír volt egy csomó magyar hírportálon.

Erre lehet írni azt, hogy büszkék lehetünk arra a magyar nõre/férfira aki jókor tette szét a lábát/rakta be a lompost, de úgy konkrétan?! Mitõl lesz ezért nekem átlag polgárnak jobb?

Jönnek majd az amcsi nõk, hogy igen gyere magyar sárc. Csináljunk egy második Tim Howardot.

Illetve az overálnál maradva. Ezért fognak jönni a külföldiek Magyarországra. Látták, hogy a Button bácsin milyen ruha van.

"Hí asszony, menjünk má' el a magyarokhoz aztán csináltassunk ilyen ruhát. Hátha utána jobban megy majd a gokart nekem is."

Totti5
Webber is dúrva kört ment, kb így kellett volna Vettel mögött loholnia egész évben...

Senna eredménye sokkal jobb mint az elõzõ x futamon, de ettõl még nem váltja meg a világot... amúgy a Rönó miért nem csap le Kimire? vele lehet tudnák azt hozni amit Kubicával. Petrovval semmire nem mennek, egy újoncal meg szintén zsákutca lesz.

Totti5
Abszolút<#wave>

Ulvar
Arra gondoltam hogy lehet azt nézni, az független a magyar kommentártól. Teccik érteni? 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Egyrészt válogasd meg a szavaidat, másrészt ha téged nem érdekel, akkor elngedd el a füled mellett, vagy nézz más csatornát... ismét bizonyítjátok hogy milyenek a magyarok! Grat.

Totti5
BBCnek semm köze nincs ehhez, mint ahogy a német verzió sem érdekel minket, ahogy a németek sem a magyarral vannak elfoglalva, hanem a sajátjukkal.

Ulvar
BBC adás...ott csak megemlítették hogy ilyenben van most Button, Hamilton meg a német mintában. Ennyi.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

fifi
büszkék... azok lehetünk, de ettõl nekünk nem lesz sem több, sem kevesebb...

el lett mondva egyszer, kétszer, sokszor,hogy vaN ilyen... tényleg remek, ennek ellenére most is majdnem elélvezett ez a kretén amikor meglátta Buttonon...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Remek. Habár számomra továbbra is gáz, hogy ez nálunk már világszenzációnak számít.

Igen értem, velem van a gond. Lehet boldogabb életem lenne, ha minden ilyen apróságért ennyire tudnék lelkesedni, mint ti.

Totti5
Büszkék lehetünk egy magyar fiatalra akinek a mûvét világszerte sok mllióan látják a tévében? persze tisztában vagyok azzal hogy ez a magyar mentalitással nem összeegyeztethetõ.

Magyarázd el.

Totti5
Ott a gond, hogy nem érted.

Beszarok ezen a kommentátoron.
Mindjárt elélvez a kalocsai mintás overáltól:
1. sztem szarul néz ki
2. egyáltalán nem érzem ezt nagy dolognak
3. nem értem hogy mi lesz ettõl jobb nekünk magyaroknak

nearo
Q2-es idejével még Alo elé is befért volna.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

zzeN
1:11:918, laza 3 tizedet hozott az utolsó körben... meglepõ...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
Rosberg meg verte Massát 😄 Sumi nem mert mért idõt, tehát 10. DE kemény keverékûvel rajtól? ( sztem 1 szett gumija maradt a lágyabbikból)
Master91
Atya úristen, Vettel milyen idõt ment...
desigo
Senna top10ben
nem rossz
Totti5
Rosberg mit hekkelet össze? egészen döbbenetes az ideje.

passatgt
jappán

desigo
nah jó kis esõ közeleg...
Totti5
Hamilton Gábor 😄DD

Master91
Olvastam én is. F1 live-val úgy vagyok, hogy 20% ami igaz szerintem. Origo f1 hírek szoktak jók lenni, csak kevés, és viszonylag lassan dolgoznak. De ha már oda is kikerül ugyan az a hír ami az F1livenak, akkor már ellehet hinni.
szabii98
Nemtom mennyire lehet hinni az F1-livenak, állításuk szerint a Williams nem fogadta el Raikonnen 12-15 milliós fizetés kérését.

I met God. She's black

Master91
FeikG
OFF!
Én nem..A lányom 30 éves a két fiam 24-22 az unokám pedig 5.
Kicsit nehezen tolerálom az ilyesmit😞
ON!

Master91
Biztos jót fog menni ( csak ki ne üssék...) hiszen azért több kört ment ezen a pályán mint 1 Abu-Dabin 😊
Master91
Adna neki 1 löketet az biztos!
ezzel az idei fossal nehezen...maximum esõben odaléphet neki... itt már nem lesznek csodák, Mclaren vagy Vettel behúzza ezt is.

Mondjuk nekem titkos vágyam, hogy Webbo legalább ezt húzná be, mert itt mindig is jól ment

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

passatgt

vasárnap egy ilyet szeretnék látni😊

Ulvar jóval fiatalabb nálad, õ mégcsak egy egyetemista😄😄😄 de ez mind1, élveztem ezt a vitát kettõtök közt <#hehe><#nezze><#gonosz2>

FeikG
5 tizeden belül az elsõ 8.. nem rossz,nem rossz..

FeikG
Teljesen mind1,én 82-ben érettségiztem és még ha rosszul is élt az emlékeimben,akkor sem ilyen lekezelõen kell azt tudatni.
Csak azon rágtam be,hogy direkt keresi mikor köthet belém...részemrõl meg ennyi.

Master91
Massának a verdát jól szét kapták!
benőmenő
Attól, hogy nem írok tele oldalakat nem azt jelenti, hogy ne követném folyamatosan a topicot. Ok, hogy nem a tanárod, de így teljesen mást jelentett, amit leírtál, mint amit eredetileg közölni szerettél volna. Részemrõl ennyi.
Am jó látni legalább néha még elöl az öreget. Remélem a futam legalább olyan izgi lesz, mint a 2008-as.
FeikG
Azért amit itt ment 2006-ban,annak nyoma van,talán ad egy kis erõt és önbizalmat neki...
Na közben Vettel,Webber is bejött elé,de csak 1-2 tized

Master91
Így van 😊
FeikG
Nem baj..nekem akkor is jó látni,még ha pünkösdi királyság is

Master91
és hamilton át vette a vezetést, 0.07-et adott suminak :/
Master91
de van még 33 perc.... :/ és gondolom a többiek nem mennek még lágyon...de remélem top 6ot meg tartja ^^
FeikG
Massa most kapott 5 tizedet,õ is lágyon..

Master91
zsííír!
FeikG
ill. Sumi,mielõtt megszólnak..