FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
'A 2012-es Brazil Nagydíj tervezete - érdekes, még megerõsítésre váró névsor!'
Ez meg így poén kép:

I met God. She's black
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
amúgy én mindig azt mondom, hogy sok kicsi sokra megy. Ha egyszerûen nincs más ennek is örülni kell
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Te pedig azt, hogy miért tartunk itt.
Ahelyett, hogy az igazán fontos dolgokkal foglalkoznánk, az ilyen apró hülyeségekbõl csinálunk szenzációt.
Már azt sem értettem pár éve, hogy amikor Tim Howard volt a Manchester United kapusa miért emelték ki, hogy magyarok a felmenõi.
Fõoldalas hír volt egy csomó magyar hírportálon.
Erre lehet írni azt, hogy büszkék lehetünk arra a magyar nõre/férfira aki jókor tette szét a lábát/rakta be a lompost, de úgy konkrétan?! Mitõl lesz ezért nekem átlag polgárnak jobb?
Jönnek majd az amcsi nõk, hogy igen gyere magyar sárc. Csináljunk egy második Tim Howardot.
Illetve az overálnál maradva. Ezért fognak jönni a külföldiek Magyarországra. Látták, hogy a Button bácsin milyen ruha van.
"Hí asszony, menjünk má' el a magyarokhoz aztán csináltassunk ilyen ruhát. Hátha utána jobban megy majd a gokart nekem is."
Senna eredménye sokkal jobb mint az elõzõ x futamon, de ettõl még nem váltja meg a világot... amúgy a Rönó miért nem csap le Kimire? vele lehet tudnák azt hozni amit Kubicával. Petrovval semmire nem mennek, egy újoncal meg szintén zsákutca lesz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
el lett mondva egyszer, kétszer, sokszor,hogy vaN ilyen... tényleg remek, ennek ellenére most is majdnem elélvezett ez a kretén amikor meglátta Buttonon...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Igen értem, velem van a gond. Lehet boldogabb életem lenne, ha minden ilyen apróságért ennyire tudnék lelkesedni, mint ti.
Mindjárt elélvez a kalocsai mintás overáltól:
1. sztem szarul néz ki
2. egyáltalán nem érzem ezt nagy dolognak
3. nem értem hogy mi lesz ettõl jobb nekünk magyaroknak
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
I met God. She's black
Én nem..A lányom 30 éves a két fiam 24-22 az unokám pedig 5.
Kicsit nehezen tolerálom az ilyesmit😞
ON!
Mondjuk nekem titkos vágyam, hogy Webbo legalább ezt húzná be, mert itt mindig is jól ment
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Csak azon rágtam be,hogy direkt keresi mikor köthet belém...részemrõl meg ennyi.
Am jó látni legalább néha még elöl az öreget. Remélem a futam legalább olyan izgi lesz, mint a 2008-as.
Na közben Vettel,Webber is bejött elé,de csak 1-2 tized