182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#130728 Megint csalnak. -
#130727 Mibe hogy nem fogják megbüntetni? -
#130726 Sajnos tök mind1! Úgyis ez a mocskos féreg lesz a VB... Hallgathatjuk a visítást -
#130725 Maldonado wtf?
Honnan szedte azt az időt? :D -
#130724 milyen sokan megutálták Vettelt :DDD... remélem nyerni fog és szétbasz az ideg mindenkit! :DDD -
Stockbauer33 #130723 +1 -
#130722 adná az ég hogy maldonado az elejéből induljon,és telibebassza az első kanyarban fettelt,istenem de örülnék neki -
#130721 Lewis mekkora időt ment,oktat -
Chris Lowe #130720 Schumacher.... -
Chris Lowe #130719 Miért mondod...a q1-ben is kijött a 2 red bull az utolsó 3 percben amikor már felgumizták nekik a pályát a "betétfutamosok ". :-D -
Bullitt #130718 Ezért is röhej szerintem, hogy megint Neweynak hála lesz VB. Megint szart se csinál őszintén. Szubjektív vélemény, én így látom... -
#130717 Alonso mutogat mutogat... -
Chris Lowe #130716 A leendő világbajnok össze - vissza hibázgat. -
Chris Lowe #130715 Aha... Ja a többi a béna. Vágom én csak nem értem. :-)
Egyébként Európa óta ez már nem az a gumi ami addig volt. Előző futamon szinte mindenki 1 kerékcsere csak pont a gumispóroló Perez repetázott. -
#130714 Ez volt az előre megírt forgatókönyvben! :D -
#130713 Skill. -
Chris Lowe #130712 Hamilton szarrá koptatta a gumit, úgy elfékezte a kanyart majd a következő körben rávert fél mp-et az addigi legjobbra.
Valaki elmagyarázná hogy lehet?
Vettel neki a falnak a gumit és ötödik...
Hogy lehet? -
#130711 1 milliárd eurós pálya...basszameg -
Chris Lowe #130710 Schumit megbüntették az indiai kék zászló miatt? -
#130709 Gábor Wéber
Egyelőre McLaren fölény érik, Vettel autóján szinte egész FP3 alatt a fékeket szerelték. A Ferrari viszont nem ment jól, a Lotus, a Williams és a Force India is beleköphet a levesükbe, ha nincs több tempó tartalékuk. -
#130708 Mindig szokták ez része minden csapat "programjának". -
#130707 Az komoly. :) Eddig RB volt nálam a csúcs a 4 fedeles első szárnnyal, de ez a hatos mindent visz. :D -
#130706 "Csak hogy mindenki velük van elfoglalva.
Ferka hogy kezdte az évet?? És aztán voalá, 40 pontos előnye volt Alonsonak.
Érdekes, őket nem fikázta soha senki. "
Szerinted Alonsonak azért lett 40 pontos előnye mert a Ferrarinak annyira bejöttek a fejlesztések, hogy hirtelen mindenkit "átléptek"?
-Annak akkor semmi köze nem volt ehhez, hogy a pirelli-féle gumikkal a mezőny nagy része szenvedett és mikor kinek jött ki a lépés?
-Ahhoz sem volt köze, hogy Vettel/Hamilton 3x/4x pontszerző helyen sem jött be? Sőt ahhoz se, hogy az évad első negyedében a gumik miatt 2x egy pilóta sem nyert?
Az, hogy 40 pont előnye volt a Ferrarinak az köszönhető Alonsonak a pirellinek meg a szerencsének. Elég megnézni mennyi pole-ja volt a Ferrarinak. Ebben az évben 2x rajtolt Alonso a poleból. A britt és a német nagydíjon voltak erősek ennyi, az összes többit meg a korbábban felsoroltak hozták a Ferrarinak. Német nagydíj óta a legjobb rajtpozíció egy 4. hely volt. Átlagban egész évet nézve 6. helyről rajtol Alonso.
Hol erős a Ferrari? Ha az lenne akkor egy "picit" több pole nak kellett volna összejönnie.
Nem véletlen pattog Alonso, hogy a kocsi hátsó része már mióta "változatlan".
Aldo Costa sem tehetségtelen de vissza kéne hozni vezetői pozícióba Bryne-t mint régen és jönnének a sikerek ismét. -
#130705 Ezen a hétvégén miért próbálgatják ilyen szorgalmasan a rajtolást? Eddig nem szokták, vagy csak nem mutatták? -
ShaiHulud #130704 az a te bajod hogy egy tenymegallapitast fikazasnak hiszel. -
#130703 Kezdtem?
"Görcs kommentelők"-et ha felvállalta ő baja.
De amúgy is már elegem volt hogy minden 5. nap jön egy ilyen ember, és jól beírja a Vettel+Newy szöveget.
Csak hogy mindenki velük van elfoglalva.
Ferka hogy kezdte az évet?? És aztán voalá, 40 pontos előnye volt Alonsonak.
Érdekes, őket nem fikázta soha senki.
Meg mért kéne szidni őket, ha ilyen jó a fejlesztő? Ezt sem értem.
Ha egy foci csapatba olyan kapus van aki mindent kivéd, akkor már fikázni kell mert jobb mint a többi?
Newey mindig tud valamit amit a többi nem, mindig ki talál valami faszábbat mint a többi, és ezért kell őket fikázni?
És nem, nem értem meg, mert ez szimplán hülyeség.
Ennyi erővel az összes Vb-st lehetne fikázni, mert ők tudtak valamit amit a többi nem.
-
#130702 Neked nem tudom mi bajod van azzal amit írtam? Én leírtam, hogy Newey meg Bryne kiemelkedő alakjai az F1 ben lévő mérnököknek és náluk több vb nyertes kocsit senki sem hozott össze az elmúlt kb. 20 évben. Elárulnád hol szidtam én Newey-t meg Vettelt meg hol csítereztem őket?
Nem tudom miért van ennyi agresszió benned jó lenne már ha átváltanál normális hangnemre vagy inkább nem írnál ide ha már normálisan nem megy! -
Wlanseraf #130701 :)) egyszerű barátom.. olvasd el a írogatást még egyszer mert olyan mintha nem is arról beszélnél...
2: ez nagyon komoly.. tehát ha téged csökevénynek nevezlek azzal a RedBull-t szidom na ez már tényleg scifi....
na hagyjuk abba kezi csókolom... -
ShaiHulud #130700 erdekes vagy, te kezdted a szemelyeskedest forumtarsad iranyaba, hiaba mondasz mast, visszakovetheto.
es hiaba nem erted meg, neweyn mult nagy reszben hogy red bull ott van ahol. mi sem mutattja jobban mint az idei szezon ahol a nagy lemaradast behoztak a fejlesztesekkel. nem, nem vettel lett hirtelen sokkal jobb. ettol persze vettel jo pilota es red bull volt az ugyes hogy megszerezte neweyt. -
#130699 Igazán meg mutatkozik az Sg fórum képessége benned is.
Nem vagyok egyszerű mint egy 100-as szög
Persze, megint csak fikázol :)
1: Lett pénz az Rb-nek.De van a ferkának is. Mi itt a gond? Persze hogy kell az F1-be, de ez hogy jött ide? Ja, csak valamit írnod kell , persze.
2: Mikor? (Csökevén, +1 fikázás) #130684 És ki mondta hogy szíttad? Szimplán gyökér kommented volt, ennyi. Nem hiszem hogy írtam volna hogy szíttad őket..
Az, hogy a 99% egyet értene, nem azt jelenti, hogy Vettelkének 0 vb-je lenne, mint állításod szerint. ( szánalomhegyet is meg említeném a többi "alpári" beszólásod mellett )
3: felhoztam ellen érvet, és te? Ja bocs, még se ellen érveltem, leírtam mindent mint egy eke :D
Agyhalott? Csak tekintsd meg hogy ki hogy milyen módon beszél a másikhoz.
Nehéz nem írni úgy hogy így lesemmiz valami kis senkiházi. De meg próbálom..
-
#130698 Komplet lepcsohaz a Ferrari elso szarnyan.
-
Wlanseraf #130697 Te annyira egyszerű vagy egyébként mint egy 100-as szög..
1:Az már el sem jut a kis agyadig hogy pénz is kell hozzá, természetesen Newey egyedül nem elég pénz is kell.
2: mikor szidtam én a Redbullt vagy Vettelkét te csökevény?? ja kérem ha valaki össze vissza írkál hamar kiderül hogy csont hülye...
Nézzük mit is írtam "Newey nélkül nulla címe lenne a RB-nek meg Vettelkének is" ez szidalmazás? ezzel a forma1-hez értök 99%-a egyet értene:)
erre nézd meg hogy te miket irkáltál szánalomhegy!! még csak köze sincs hozzá...
3: még jó hogy nem vitatkozunk mivel te rengetek ellenérvet hoztál föl... inkább mint egy eke leírtál valamit.. így elég nehéz vitatkozni...
Na joccakát agyhalott barátunk
-
#130696 Igazán megszűnhetnél :D Nem fogok veled vitatkozni, vak embereknek se bizonygatja senki hogy süt a nap ha úgy se látja.
2004.
És utánna? Alonso?Button?Hamilton?
Vagy ő nekik nem volt zseniális tervező?
Vagy ha pilóta a sztár a csapatnál akkor arról nem beszélünk mert nem Newy vagy Vettel a neve?
Az a gond veletek ( egy csoportba tartoztok, "Vettelke + Newy csíter " táborba ) hogy nem bírjátok azt hogy valaki meg alkotott megint egy zseniális autót ( a zseniális csapattal ), és ott van egy pilóta aki tökéletesen eltudja vezetni.
Ennyi. Kész.
Amikor Hamilton volt VB akkor ott ők voltak a királyok.(Igen, tudom,utolsó kanyarokba kapta csak meg a vb-t)De a VB-t az kapja aki autó+pilóta szinten a toppon van, nem tudom a királyok ezt nem értelmezik? Vagy nem tudják... Idén megint RedBull, tessék lehet sírni! -
Wlanseraf #130695 Megint komoly tényeket közöltél.... de lehet hogy majd a seggnyaló tanítványod... megpróbálja... -
#130694 Bocs királyok! -
Wlanseraf #130693 Tök mindegy csont hülye... -
#130692 Te meg azzal bizonyítod, hogy mennyivel értelmesebb vagy, hogy még alpáribb stílusban válaszolgatsz... gratula
1992-től 2004-ig csakis kizárólag azok a kocsik nyertek vb-t amit vagy Newey vagy Rory Byrne tervezett. Tehát ha Bryne nem tervez MSC-nek olyan kocsit amivel vb-t nyerhet akkor ugyanaz történt volna mint az elmúlt években a mercinél mivel a kocsit, bármennyire is szeretnétek ezt hangoztatni nem MSC tervezi otthon a konyhaasztal mellet hanem a Newey/Bryne féle mérnökök akik ehhez értenek erre tették fel az életüket. Jelenleg Newey a legsikeresebb mérnök az F-1 ben. A tavalyi non stop győzelem meg tonna pole és a mostani feltámadás sem a pilóta érdeme ha nincs fejlesztés akkor az RB nem lenne vb.
Fel kellene fogni végre, hogy ez egy technikai sport és minimum 5-6 pilóta van aki képes vb-t nyerni egy alkalmas kocsival. Az, hogy éppen melyiknek jön ki a lépés már a mérnökökön múlik. -
Wlanseraf #130691 Tényleg hülye komment volt egyszerű barátom, arról én nem tehetek hogy te ennyire együgyű vagy.... ugyanis ez az igazság ennyi.... majd ha egyszer kinő a kis agyad rájössz retard... -
Stockbauer33 #130690 elszakadhatott Alonso cérnája -
#130689 US trófeái :