FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
szerintem Hamilton és félig meddig átállt esõre...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Attól függetlenül, hogy Schumacher esõ setupon, vagy sem (egyébként nem, legfeljebb minimális kompromusszimot köttek), az alapvetõ különbségek a száraz beállításokhoz képest:
- a lehetõ legtöbb leszorítóerõ (alacsonyabb végsebesség)
- kisebb kerékdõlések (némileg csökkent kanyarsebesség)
- nagyobb hasmagasság (ezt ma már az esõgumik nagyobb átmérõjével automatikusan elérik, így nem kell a Parc Fermé szabályt feltörve állítani az autókon),
- keskenyebb stabilizátorok (lágyabb autó, több oldaldõlés, de jobb mechanikus tapadás)
- lágyabb rugók, ehhez igazított lengéscsillapítással,
- máshogy hangolt motorkarakterisztika, differenciálmû, gázpedál és fékerõelosztás (ezeket a versenyzõ menet közben is változtathatja).
Ha mindezeket átállítják és mégis száraz marad az idõ, az tetemes idõveszteség a száraz beállításokhoz képest.
De vajon esik-e ma?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
amúgy én akkor ugrottam nagyot örömömben amikor Talmácsi világbajnok lett, de ott is voltak fikázók, akiknek az sem volt elég:S sztem az qva nagy dolog volt a motorsport történetében
Csodak nincsenek, oruljunk mi is.
http://gaborszantai.co.uk/
A problémám mindössze annyi, hogy a kedves kommentátor úr (meg már lassan már úgy vélem, hogy ti is) annyira belelkesedett a témára, mintha az AIDS ellenszerét találtuk volna fel.
Természetesen én is örülök neki, hogy egy magyar emberke által készített alkotást lehet látni, de ennek a hírértéke akkor is kevesebb, mint hogy a szomszédom elbüfögi az ábécé elsõ 20 betûjét.
"Tán ebbõl akarsz te is meg gazdagodni?Vagy azt várod hogy majd ebbõl az ország gazdagabb lesz és ettõl neked is jobb lesz?"
A kérdés egyszerû, de a válaszom rá összetett lesz.
Alapvetõen nem. Meg se fordult a fejembe. Átlag nézõként 'ejj fain megnyertük a szavazást, magyar mintázatban versenyzik a meki".
Viszont amikor xy elkezdi, hogy "Újra magyar vonatkozás van a Forma 1-ben." "Mivel a bajnokság eldõlt, nyugodtan szurkolhatunk Buttonnak".
...ájjonmámegavonatozáskéremszépen
Amikor a Zsolti beülhetett a Jordanbe, nah az tényleg nagyszerû dolog volt. Akkor kijött belõlem a gonosz, és szinte imádkoztam azért, hogy az elsõ 8ból valakinek romoljon el a kocsija és így pontot szerezhessen a srác. Ez sikerült is. Ennek volt hírértéke és ez elõre is lendíthette volna a magyar autós sportot.
Most viszont Hami és Button köpenyérõl van szó. 3 év múlva megkérdezel random 100 magyar embert, hogy "melyik a leghíresebb köpeny ami eszedbe jut". A válasz Harry Potter láthatatlanná tevõ köpenye lesz. Esetleg ha valaki kicsit mûveltebb, akkor lehet, hogy Puccini operáját válaszolja rá, de nem "há emlékszel 2011ben volt az a az a tudod szavazás, ott nyertek a magyarok csalással és a Forma 1ben..."
(remélem érted, hogy mire akarok kilyukadni)
Miért mit várnál te ettõl?Csak úgy kíváncsiságból?Ha már nem lehetsz valaminek a haszonélvezõje akkor az már értelmetlen dolog?
Bocs csak olyan furán jött le ez az egész!
"Mitõl lesz ezért nekem átlag polgárnak jobb?"
Tán ebbõl akarsz te is meg gazdagodni?Vagy azt várod hogy majd ebbõl az ország gazdagabb lesz és ettõl neked is jobb lesz?
Lol ne viccelj!Ez alapján a hozzászólásod 2. sorát gondold át még egyszer! :)
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://gaborszantai.co.uk/
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
'A 2012-es Brazil Nagydíj tervezete - érdekes, még megerõsítésre váró névsor!'
Ez meg így poén kép:

I met God. She's black
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
amúgy én mindig azt mondom, hogy sok kicsi sokra megy. Ha egyszerûen nincs más ennek is örülni kell
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Te pedig azt, hogy miért tartunk itt.
Ahelyett, hogy az igazán fontos dolgokkal foglalkoznánk, az ilyen apró hülyeségekbõl csinálunk szenzációt.
Már azt sem értettem pár éve, hogy amikor Tim Howard volt a Manchester United kapusa miért emelték ki, hogy magyarok a felmenõi.
Fõoldalas hír volt egy csomó magyar hírportálon.
Erre lehet írni azt, hogy büszkék lehetünk arra a magyar nõre/férfira aki jókor tette szét a lábát/rakta be a lompost, de úgy konkrétan?! Mitõl lesz ezért nekem átlag polgárnak jobb?
Jönnek majd az amcsi nõk, hogy igen gyere magyar sárc. Csináljunk egy második Tim Howardot.
Illetve az overálnál maradva. Ezért fognak jönni a külföldiek Magyarországra. Látták, hogy a Button bácsin milyen ruha van.
"Hí asszony, menjünk má' el a magyarokhoz aztán csináltassunk ilyen ruhát. Hátha utána jobban megy majd a gokart nekem is."
Senna eredménye sokkal jobb mint az elõzõ x futamon, de ettõl még nem váltja meg a világot... amúgy a Rönó miért nem csap le Kimire? vele lehet tudnák azt hozni amit Kubicával. Petrovval semmire nem mennek, egy újoncal meg szintén zsákutca lesz.