182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#130768 Most komolyan ezen görcsölünk, hogy hátrasorolják-e a RB-t? Inkább legyen holnap hatalmas futam, és az utolsó körben az utolsó kanyarban előzze meg Vettel Alonsot vagy fordítva 125. alkalommal, és győzzön a jobb. -
#130767 "BREAKING: Christian Horner has told Gary Anderson that it is a fuel issue." -
#130766 2005ben magasan legjobb ótó volt, McLaren meg csak akkor volt jó ha éppen körbe ért a versenyen.
2006ban év elején a legjobb volt, aztán a Ferrari elkapta. Hasonlóan mint idén, csak most nem a Ferrari üldöz és nem a Rönó vesztette el a fonalat.
-
Bullitt #130765 Remélem a mutatóujját is feltartotta, csak, hogy a szokásait megtartsa. Hogy ezeknek tényleg minden összejön... -
#130764 Ted Kravitz @tedkravitz
Still on the Vettel trail - He just emerged from stewards smiling along with Renault and Red Bull engineers -
#130763 remélem cserébe vasárnap füstgép lesz a motorból -
IXEMGabeo #130762 :DDDDDDD -
IXEMGabeo #130761 Hamilton se tudott nyerni idén nem pole pozícióból. Év elején a Mclaren sok hibát követett el, de azért behúzhatta volna az 1-3. futamot. Max 3. helyek jöttek neki szóval őt sem lehet ilyen alapon Vettelnél jobbnak vélni... -
IXEMGabeo #130760 én meg örülnék, ha Hamiltonnal ütköznének, élvezném:D szubjektivitás és trollkodás foreva de jó, hogy nem láttam ezt az edzést sem, csak felbasztam volna az agyam -
#130759 Ez se az idei de biztos hogy van mindegyik auto kormanyan. -
#130758 -
#130757 akkor nem maradt más hátra,szurkolni a venezuelai gyilkológépnek,hogy alkosson valamit -
#130756 FireRock felfogja vagdosni az ereit ha meglátja .. -
#130755 "Good News for Seb's fans, RT @f1fanatic_co_uk: If it turns out there is a problem in Vettel's engine, some parts can be changed without a penalty (Technical Regulations article 5.20)." -
#130754 azért alonsonak a renault-ja közel sem volt olyan autó,mint a Newey-tervezte RB-k...
amúgy ha lenne egy jó minőségű videó Vettel félreállásáról,a váltót simán ki lehetne zárni,igaz az idei kormányról még nem találtam képet,de az elmúlt 2 verzión balra fent egy zöld gomb volt az üres. -
#130753 alfonzó hogy nyert 2 vb-t? önerőből fogadjunk :( -
#130752 sajnos a Newey gombbal nyertek 2 VB-t:( -
G_ArchAngel #130751 Naluk az mast jelent. A N(ewey) gombbal nyernek +0.5 sec-et :) -
#130750 -
#130749 általában van az autók kormányán egy N gomb,ami instant üresbe rakja...gondolom a RB-nál is van ilyen. -
McCartman #130748 Costát már rég kirugták, Pat Fry a technikai fejes. -
#130747 Kubica! -
#130746 szerintem hajrá Vergne -
#130745 A zetor piros. -
#130744 ...aha... oké... akkor csak ebben a két színben lehet őket kapni akkor.... ezt nem tudtam. Báááááááááááár, Tőletek azt is megtanultam már, hogy Alonso az abszolút győztes és a többiek csak bójának vannak a pályán :DDDD
-
#130743 A new holland kék a john deer zöld... -
#130742 nem a matekon van a hangsúly, hanem azon, hogy a kis alfonzó egy traktorban ül és még a szín is stimmel -
G_ArchAngel #130741 Marmint Alonso tette tonkre a McLaren 2007-es evadat es adott egy pofont a gazdasagi helyzetuknek, igy erted? -
#130740 Ugyanolyan rövidtávú célok miatt áldozták be Alonsot a Mekinél, mint Kimit a Ferrarinál.
Amióta Massát IS engedik menni (ugyan Ázsiában Massa sokkal jobb szokott lenni, de azért ennyire hirtelen megjavulni SENKI SEM KÉPES), azóta érdekes módon annyival Alonso se jobb. -
#130739 hanyas voltál matekból?:)
Váltócsere= 5 helyes rajtbüntetés=3+5=8
+
"Az idõmérõ leintése után az autónak önerõbõl kell egy levezetõ kör után a boxutcába mennie => Barcelonában maradt elég üzemanyag Hamilton autójában, de megállt a pálya szélén és így nem csak az utolsó (!POLE!) körét, hanem az egész kvalifikációját törölték. "
Bár mondjuk Hamiltont nem a finánctőke támogatja... -
#130738 Alonsonak lenne egy ilyen autója, mint most ez a McLaren... Mondjuk pont ez a csapat törte meg a karrierjét. Pontosabban az akkor még szerelemnek látszó Hamilton-McLaren házasság.. -
#130737 Alonso még így is vesztésre áll -
#130736 "A Sky szakértője Davidson megjegyezte, hogy Vettel 3-ik fokozatból váltott üresebe a leálláskor. Sebességváltó probléma?"
A váltócsere se rossz:) -
#130735 Látható volt hogy Alonso harcol az autóval. Nincs tapadása, ha erőlteti akkor bele kell korrigálni, ha nem akkor nincs meg a sebessége. Nem tud vele szűken fordulni, nem tud érdemben kigyorsítani. A Ferrari egy fostaliga Hamilton McLarenéhez képest, ami úgy ment mint az álom és Hamilton ufó módra vezette. -
#130734 Te ismét figyeltél,az már tisztán látszik.. -
Chris Lowe #130733 Stop the car-t nem először hallom a red bull - nál. Tuti benzin, nem is lehet más.
Érdekes, hogy a többi csapat nem játszik ezzel. Maldonado bekavarhat a két rb nem dumcsizhatja meg a rajtot. -
#130732 sehol sincs ő még a nagy legendákhoz képest,sőt,Hamilton,Alonso,Raikkonen,Button is jobb nála a jelenlegi mezőnyben,vagyis én többre tartom őket -
#130731 én nem utálom őt,csak ne egy olyan nyerjen már vb-t,aki csak első rajtkockából tud nyerni...ha holnap sikerülne nyernie úgy,hogy nem poleból indul,akkor respect,de nemhiszem hogy rám fog cáfolni -
#130730 Úgy legyen! Adná az ég! :D -
G_ArchAngel #130729 Alonsorol irsz?