FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fasza 20 percig nem lesz esõ...olyan szarok ezek az elõrejelzések

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
azért az vicces volt ahogy pakolták a jeget a redbullba <#idiota>
Dietrich
zuhi mondjuk 15. percben majd napsütés aztán megint szakadjon le az ég megint napsütés..vagy átkapcsolok a Veszprém BL meccsére :D

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

desigo
kétszer 10 perc zápor az elején és a végén rendel :)
nagyon megszívja, ha nem lesz esõ...

szerintem Hamilton és félig meddig átállt esõre...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gergobaby
Van esély a mai esõre??

Toshiba L300-2C5

Master91
nincs :/ 5mb-os a netem, azt tessék
Dietrich
süt a nap..biztos jó lesz az esõs beállítás :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nincs német RTL csatornád?

mcmoha
Nem probaltam.<#zavart1> Lehet tenyleg nem lehet.<#fejvakaras>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

szabii98
Ma az öreg Piquet is végigment Interlagosban :D

I met God. She's black

zzeN
Hát persze h nem lehet a képeket lementeni... vagy csak noob-e vagyok?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
Steamen már van F1, interjúlnak most valakit a Ferrárinál. Persze most szarakodik a netem....
passatgt
"radar update 13:10 BRST: Intense storm just a few kilometres due east of #Interlagos. Still 50 minutes to go until the formation lap"

mcmoha

Totti5
Az mindegy, Rosberg attól függetlenül pokoli kört ment.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

passatgt
sumi tuti esõre számít, szabadedzéseken végig ugyanolyna idõket mentek, most meg hirtelen 1 másodperccel lassabb? lol:)

Dietrich
Gábor Wéber
Attól függetlenül, hogy Schumacher esõ setupon, vagy sem (egyébként nem, legfeljebb minimális kompromusszimot köttek), az alapvetõ különbségek a száraz beállításokhoz képest:

- a lehetõ legtöbb leszorítóerõ (alacsonyabb végsebesség)
- kisebb kerékdõlések (némileg csökkent kanyarsebesség)
- nagyobb hasmagasság (ezt ma már az esõgumik nagyobb átmérõjével automatikusan elérik, így nem kell a Parc Fermé szabályt feltörve állítani az autókon),
- keskenyebb stabilizátorok (lágyabb autó, több oldaldõlés, de jobb mechanikus tapadás)
- lágyabb rugók, ehhez igazított lengéscsillapítással,
- máshogy hangolt motorkarakterisztika, differenciálmû, gázpedál és fékerõelosztás (ezeket a versenyzõ menet közben is változtathatja).

Ha mindezeket átállítják és mégis száraz marad az idõ, az tetemes idõveszteség a száraz beállításokhoz képest.

De vajon esik-e ma?

Ulvar
passatgt

<#taps>

Master91
Valami híres oldalt tudtok, ami ilyen fasza képeket oszt meg? Mert mindig csak a futamból látjuk a boxot, stb....
mosoporr
Sport diplomácia... minket meg nem vesznek komolyan

szabii98
nem :D

I met God. She's black

pedobear
Ez nem véletlen mark webber?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

sajtburger
Úgy legyen. :) Remélem esni fog, és a változó körülmények között oktatni fog a Mester! :) Jó lenne már az a dobogó igazán. :)

pedobear
Az azért érdekes, hogy HAmiltonon miért a német tervezés van, mikor 2x is a magyar nyert.

pedobear
Esik már az esõ????

Minardi...

amúgy én akkor ugrottam nagyot örömömben amikor Talmácsi világbajnok lett, de ott is voltak fikázók, akiknek az sem volt elég:S sztem az qva nagy dolog volt a motorsport történetében

Zoob Kati es Levai Adrienn csinalt egy uj magyar divatmarkat az Attitude-ot, ami tartalmaz magyaros mintakat, nepmuveszeti motivumokat. A vallalkozast - magyar divatot a magyaroknak jelszoval - I. Szent Viktor es udvartartasa tamogatja.

Csodak nincsenek, oruljunk mi is.

http://gaborszantai.co.uk/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Smicy2

Charade GTti

Mielõtt kiadod magadból a szánakozásodat, próbáld meg értelmezni az általam írottakat.

A problémám mindössze annyi, hogy a kedves kommentátor úr (meg már lassan már úgy vélem, hogy ti is) annyira belelkesedett a témára, mintha az AIDS ellenszerét találtuk volna fel.

Természetesen én is örülök neki, hogy egy magyar emberke által készített alkotást lehet látni, de ennek a hírértéke akkor is kevesebb, mint hogy a szomszédom elbüfögi az ábécé elsõ 20 betûjét.

"Tán ebbõl akarsz te is meg gazdagodni?Vagy azt várod hogy majd ebbõl az ország gazdagabb lesz és ettõl neked is jobb lesz?"

A kérdés egyszerû, de a válaszom rá összetett lesz.
Alapvetõen nem. Meg se fordult a fejembe. Átlag nézõként 'ejj fain megnyertük a szavazást, magyar mintázatban versenyzik a meki".

Viszont amikor xy elkezdi, hogy "Újra magyar vonatkozás van a Forma 1-ben." "Mivel a bajnokság eldõlt, nyugodtan szurkolhatunk Buttonnak".
...ájjonmámegavonatozáskéremszépen

Amikor a Zsolti beülhetett a Jordanbe, nah az tényleg nagyszerû dolog volt. Akkor kijött belõlem a gonosz, és szinte imádkoztam azért, hogy az elsõ 8ból valakinek romoljon el a kocsija és így pontot szerezhessen a srác. Ez sikerült is. Ennek volt hírértéke és ez elõre is lendíthette volna a magyar autós sportot.

Most viszont Hami és Button köpenyérõl van szó. 3 év múlva megkérdezel random 100 magyar embert, hogy "melyik a leghíresebb köpeny ami eszedbe jut". A válasz Harry Potter láthatatlanná tevõ köpenye lesz. Esetleg ha valaki kicsit mûveltebb, akkor lehet, hogy Puccini operáját válaszolja rá, de nem "há emlékszel 2011ben volt az a az a tudod szavazás, ott nyertek a magyarok csalással és a Forma 1ben..."
(remélem érted, hogy mire akarok kilyukadni)

nyuny01
"de ettõl nekünk nem lesz sem több, sem kevesebb..."
Miért mit várnál te ettõl?Csak úgy kíváncsiságból?Ha már nem lehetsz valaminek a haszonélvezõje akkor az már értelmetlen dolog?

Bocs csak olyan furán jött le ez az egész!

"Mitõl lesz ezért nekem átlag polgárnak jobb?"

Tán ebbõl akarsz te is meg gazdagodni?Vagy azt várod hogy majd ebbõl az ország gazdagabb lesz és ettõl neked is jobb lesz?
Lol ne viccelj!Ez alapján a hozzászólásod 2. sorát gondold át még egyszer! :)

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

bakkerman
Bottas menjen a Williamshez,Hülkenberg meg a Force-hoz,kellenek a fiatalok!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Igaza van, jo csapathoz el lehetett volna menni kevesebbert is, de 1 pontert sem igazan harcolo csapat fizessen meg egy VB-t, akinek talan meg mindig a masodik legnagyobb mediaerteke van MS mogott.

http://gaborszantai.co.uk/

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

szabii98
f1 live fbjérõl.

'A 2012-es Brazil Nagydíj tervezete - érdekes, még megerõsítésre váró névsor!'

Ez meg így poén kép:

I met God. She's black

mcmoha
Szidtad a Czolnert, es az tilos ebben a topikban.<#zavart1>

szakadok milyen cinizmussal írod ezeket:D:D

amúgy én mindig azt mondom, hogy sok kicsi sokra megy. Ha egyszerûen nincs más ennek is örülni kell

fifi
mi csúnyát írtam barátom?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

LeventeV
az év eleji botrányok miatt nem szeretik egymást. de szerintem is jobban járna a renault kimivel.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Totti5
Neked mitõl lesz jobb hogy hétvégente 2 órán át bámulod a sok milliót, mlliárdot keresõ sztárokat a tévében, amiért még fizetsz is, ahelyett hogy dolgoznál és pénzt keresnél? hm? nem kell válaszolni!

Lehet mi bizonyítjuk, hogy milyenek a magyarok.
Te pedig azt, hogy miért tartunk itt.
Ahelyett, hogy az igazán fontos dolgokkal foglalkoznánk, az ilyen apró hülyeségekbõl csinálunk szenzációt.

Már azt sem értettem pár éve, hogy amikor Tim Howard volt a Manchester United kapusa miért emelték ki, hogy magyarok a felmenõi.
Fõoldalas hír volt egy csomó magyar hírportálon.

Erre lehet írni azt, hogy büszkék lehetünk arra a magyar nõre/férfira aki jókor tette szét a lábát/rakta be a lompost, de úgy konkrétan?! Mitõl lesz ezért nekem átlag polgárnak jobb?

Jönnek majd az amcsi nõk, hogy igen gyere magyar sárc. Csináljunk egy második Tim Howardot.

Illetve az overálnál maradva. Ezért fognak jönni a külföldiek Magyarországra. Látták, hogy a Button bácsin milyen ruha van.

"Hí asszony, menjünk má' el a magyarokhoz aztán csináltassunk ilyen ruhát. Hátha utána jobban megy majd a gokart nekem is."

Totti5
Webber is dúrva kört ment, kb így kellett volna Vettel mögött loholnia egész évben...

Senna eredménye sokkal jobb mint az elõzõ x futamon, de ettõl még nem váltja meg a világot... amúgy a Rönó miért nem csap le Kimire? vele lehet tudnák azt hozni amit Kubicával. Petrovval semmire nem mennek, egy újoncal meg szintén zsákutca lesz.

Totti5
Abszolút<#wave>

Ulvar
Arra gondoltam hogy lehet azt nézni, az független a magyar kommentártól. Teccik érteni? :).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Egyrészt válogasd meg a szavaidat, másrészt ha téged nem érdekel, akkor elngedd el a füled mellett, vagy nézz más csatornát... ismét bizonyítjátok hogy milyenek a magyarok! Grat.

Totti5
BBCnek semm köze nincs ehhez, mint ahogy a német verzió sem érdekel minket, ahogy a németek sem a magyarral vannak elfoglalva, hanem a sajátjukkal.

Ulvar
BBC adás...ott csak megemlítették hogy ilyenben van most Button, Hamilton meg a német mintában. Ennyi.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC