182115
  • Count Adyn
    Grat kiminek:)
  • IXEMGabeo
    faszomat h Schumi 11. lett:(((
  • ScarY MAN
    GO KIMI GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • dashed_
    Koszonom
  • Botond #130966
    Elfogynak a gumik és odaér Vettel akkor.
  • Bullitt
    Első körben kiestek előle 4-en, utána előzött Marussiát és Caterhamet, jött két SC, előzött még kettőt és valahogy kiesett annyi ember előle, hogy odakerüljön. Most még megelőzte Buttont azért.
  • Botond #130964
    Elrontotta
  • IXEMGabeo
    SC-os fázisok + gumitaktika + előzések
  • matyi0323
    Ha azt mondanám, hogy megint bemákolta, akkor neten keresztül ölnének meg legalább tízen, szóval jó taktikája volt
  • kozi001
    Ehhez még kéne 3-4 kör Alosonak.
  • SitatiS
    Hu bammeg..
    Gyerünk Kimi!!!
  • kifli
    Drs-el felülmulja ezen a futamon. De ezt láthattuk buttonál is...
  • Botond #130958
    10-15 éve nem izgultam ennyire futamon.
  • Christian88
    Az eltérő gumistratégiának.
  • dashed_
    Valaki leirna nekem roviden, hogy kerult ennyire elore vettel? Koszi. (nem tudtam nezni)
  • Krisztiam #130955
    Vettel harmadik a boxutcából rajtolva :DDDD
  • desigo
    Durván jó futam a mai...
  • Tigristank
    Mutass 4-5 példát videóval szemléltetve.
  • Botond #130952
    Alonsonak előz is kell akkor.
  • ScarY MAN
    Vettel megcsinálta azt ami webbernek nem ment ;D .... most ezt mivel magyarázzátok meg?:DDDDDDD
  • IXEMGabeo
    miről beszélsz?:D a Toro Rossos évében is nyerni tudott egy 4. leggyorsabb erőforrással és Brazíliában is lealázta Hamit esőben. NIncs miről beszélni

tessék külső ívről előzte meg BUTTONT itt
  • IXEMGabeo
    nehogy azt mond, hogy a Mclarent és a Ferrarit a RB felülmúlja végsebességben. Ezt pofázzuk 2 éve h a Red Bullt nem az egyeneskre tervezték
  • Dodo55
    Akkor 1 VB után illett, részletkérdés.

Ami megbocsájthatlan neki, az az amit az STR-es, korai RedBullos idejében művelt: nem egyszer próbálkozott veszélyes pályaviszonyok között olyanokat előzgetni, kilökve őket, akiknek minden pont számított a VB szempontjából.
  • IXEMGabeo
    az se lenne igazság, ha Alonso bemákolna egy győzelmet... Ezt akkor már Raiko nyerje
  • kifli
    Vettel redbullja már nem a legszarabb, állítottak a kocsin.
  • Bullitt
    Nem rossz versenyző, ezt aláírom, emberileg nem bírom, mert egy hisztis kurva. Kell neki egy pár pofon, hogy Alonsohoz és Hamiltonhoz hasonlóan helyrerázódjon.

Az viszont szerintem kurvára látszik, hogy megint neki állt az egész verseny...
  • IXEMGabeo
    Red Bull a legszarabb az egyenesben...Button se bírta Alonsot megelőzni hiába volt gyorsabb nála
  • zzeN
    "Vajon Raikkonen tudja, hogy itt Abu Dhabiban nem lesz pezsgo? Gondolom, nem merik ezt elmondani neki..."
  • ScarY MAN
    Igazad lett! :DDDDDDDDDDD sok gyökér már trollkodik :D
  • kifli
    Ilyen nincs. Boxból rajtol, majd megint visszakerül a mezőny végére, plusz egy kerékcsere, és még ígyis ottvan...

Nemtudom hogy a faszba lehet ekkora szerencseje. Most került a verseny során olyan pilóta mögé, akivel egy súlycsoportban van és nem evidens, hogy megelőzi...
  • desigo
    Senna támadja Massát.
    lol
  • IXEMGabeo
    nem tudom miről beszélsz Vettel már tavaly Monzában is bizonyította h tud előzni...idén is hányszor feljött már hátrányból? tök hülyeség, amiket írsz, de veletek vitázni is felesleges Tottinak igaza van
  • matyi0323
  • nearo
    takarodjál már innen
  • Dodo55
    Jó hát 2 VB után csak illett már megtanulni neki úgy előzni, hogy ne lökdösse ki balesetnek álcázva az előtte lévőket...
  • IXEMGabeo
    ezen a futamon jól is versenyez Vettel egy panasz nem érheti még, akik utálják azok is láthatják h a szerencse mellett csak odaért
  • Bullitt
    ez Vettelé ez a VB... megint szinte minden neki állt még a "visszaesések" ellenére is. Kizárt, hogy innen Alo visszahozza.
  • Dodo55
    Ezért kell visszavonni Vettel szerencse licenszét nagyon gyorsan.

Mondjuk véletlenül formai hibát találni abban a csapatutasítást megengedő szabályváltoztatásban, és máris megoldva a probléma :D

Bár az mégjobb lenne, ha most valami olyan előzési helyzetbe kerülne, amit köztudottan nem tud megfelelően kezelni.
  • matyi0323
    :DDDD
    Hatalmas figura, ezért is ő a kedvenc :D
  • IXEMGabeo
    óó faszom bazmeg...defektje volt...