FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Európa: Ecclestone-nak vége

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

arra gondoltam, hogy tudom, hogy idõsebbek vagyunk azt mi vagyunk a gyerekek?:D:D haha

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

viccet félretéve, kíváncsi leszek majd hogyan teljesít, viszonyítva ahhoz, hogy Schumi 3 év után tért vissza teli hátrányokkal, vajon Kimit mennyire fogják hátráltatni a kihagyások...az a mázlija részben, hogy pont akkor vonult vissza amikor a szabályok megváltoztak, és jövõre tudtommal nem lesz olyan hûû, de nagy technikai változás, ebben szerencséje van, nem kell hozzászoknia már a slickekhez pl, de a Pirellihez viszont igen...

várjuk szépen a 2012-es szezont. Mostmár a fõ kérdés innentõl annyi, hogy vajon Sutil megy-e, marad-e a Force Indiánál, és ugyebár Barrichello ott lesz-e jövõre a rajtrácson...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ScarY MAN
úgy látom nem csak kimi tért vissza, de mostantól megint folyamatosan flame is lesz... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

...

És ki beszél pont?:D

Nincs neked keso ebren lenni? A fejlodo szervezetnek kell a rendes alvas, kulonben ilyen csoffadt ven fasz leszel, mint en vagy Ecclestone.

Firerock
Olyanok mint a gyerekek:D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

<#love11>

mondatom 1. fele tényleg igaz volt, Ferraris idõszakban legalább már nem utáltam:D amikor a Mekinél volt akkor õ volt a fõellenfél...2. fele csak bosszantás volt:D

pontosan efféle reakciót vártam <#idiota><#eplus2> csak bosszantottalak úgy tudtam, hogy erre harapni fogsz<#banplz>

Lehet. Vagy csak nem nezte az F1-et az elmult 10 evben. De lehet nem is ebbe a topikba akart irni. Szerintem siman mas technikai sportban erdekelt, mert ahogy elnezem, ehhez lovese sincs.

ScarY MAN
szerintem Frenzenre gondolt. <#fejvakaras><#idiota><#zavart2>

...

kit?<#fejvakaras>

bardocz
Könnyû gyõzelem volt?
Igen...nem.
dettó én se csíptem, ráadásul örökké túlértékelték

Tikal
Hakkinen 2, de azért Hakkien a best mikor interjut kell adni :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Peter1
Mit gondolsz, milyen most a hangulat a McLarennél? (a 2007-es kémbotrány idején)

„Fogadok, hogy kib*szott jó.”

Ide mit lehet írni?

Ulvar
<#worship><#eljen>

Tudtam már mi hiányzott az F1bõl mióta elment! :D.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Carlos
A bukósisaknak különleges jelentése van sok versenyzõ számára. Mennyire fontos a számodra?
„Megvédi a fejem.”

Van bármilyen speciális rituáléd vele, mint ahogy sok más versenyzõnek?
„Megtörlöm, így jobban látok.”

EPIC!
Jó gyerek ez a Kimi!

Þór vígi þessi rúnar

szabii98
végig röhögtem :DDDD

I met God. She's black

Kimitol okossagok:

Magyarul.

Angolul.

Valljuk be, azert neha tenyleg megfelelo valaszokat ad a hulye riportereknek:)

bakkerman
báááár,a force india még hagyján,de az is visszalépés lenne

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Petrov kizárt dolog,hogy elmenjen ezekhez a csapatokhoz,mind sokkal gyengébb a Reanult-nál

LeventeV
De egy-egy pilóta helye biztos mindegyik csapatnál, ha jól tudom (Maldonado, De la Rosa, Di Resta). Illetve ha Petrov helye még nem biztos akkor az plusz még 1.

Azért Raikkönen és a Renault hogy egymásra talált az év eleji balhék ellenére. :D

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Norbi1990
Williams, HRT és Force India még nem mondták hivatalosan kik lesznek a pilóták.
LeventeV
Melyik csapatnál nincs még biztos felállás jövõre?

Ulvar
Marussia Glock és Charles Pic, ez fix.

LeventeV
Talán a balhé kapcsán olvastam, hogy elnézik neki, mert pénzt visz a csapathoz. Marussiaval mi a helyzet? Glock ülése biztos, mert csak oda mehetne, esetleg a Williamshez, bár nekik is kéne azért egy versenyképes pilóta, mert két pénzessel nem sokra mennek. Hiába lenne egy közepes autó (az idei rémesen gyenge volt) amivel pontokért harcolhatnának, ha nincs egy olyan pilóta aki képes lenne rá.

Master91
Pedig 2012ig van szerzõdése...
Ulvar
Volt balhéja a Renaultval azért mondtam én is hogy nem fix a helye. Valahol ma olvastam a Kimi hír kapcsán.

Nem. Több csapattal is tárgyal.
LeventeV
Na hát akkor csak kezd véglegesedni a 2012es felállás. Egyedüli dolog ami nem tetszik az a Force India karácsonyra tervezett bejelntése. Most addig akarják váratni szerencsétlen Sutilt? Neki is kéne lassan új ülés után néznie.

Master91
De mert sok pénzt hoz.
LeventeV
De nem úgy volt, hogy Petrov helye biztos a csapatnál?

Kimi mellé valami vízhordót fognak szerzõdtetni aki biztosan nem tudja majd verni szóval Grosjean kiesett, Petrov is kiesett, szerintem lazán Senna lehet a befutó, ha még némi pénzt is összeszed.
LeventeV
senna valószínû marad tesztpilóta. akkor meg neki sincs minden veszve.

bakkerman
áááá,petrov tõkeerõsebb mint a kis senna,meg jobb pilóta is,bár inkább az elsõ tényezõ a perdöntõ

Ulvar
Nem biztos hogy Petrov...én várnék ezzel a kijelentéssel.

szabii98
Akkor jövõre Kimi+Petrov...hmm...:D

I met God. She's black

Master91
Ééééés 6 vb-s lesz a mezõnyben :)
Zomil
Akármennyire is unszimpatikus nekem Kimi és sosem szurkoltam neki, mégis örülök, h visszatér, mert tényleg jo versenyzö és remélem jövöre nagy versenyek lesznek :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
Mikor kezdõdik már a race? nem bírom kivárni, elvonási tüneteim vannak már.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

remélem vodka-ice nem úgy tér vissza, mint suhamér.... végre nem csak Koba-nak fogok drukkolni, hanem régi favoritom is ott lesz a pályán... Go Kimi GO!

/annyira örülök, h azt nem lehet leírni!/

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

bakkerman
a wiki egyelõre csak ennyit ír:

The 2011 season saw teams running "off-throttle blown diffusers", which created downforce by forcing fuel through the engine to produce exhaust gasses and directing it over the diffuser when the driver was not applying the throttle. This concept was initially thought to be banned from the 2011 British Grand Prix onwards, but after much controversy were not. The regulations in 2012 will be governing the design of the exhaust. The teams have already agreed to strict constraints on exhaust tailpipe position which will result in them exiting the bodywork much higher up and no longer in the vicinity of the diffuser.<81> In October 2011, a clarification to the amended rules was issued, effectively banning "exotic" engine maps;<82> in November, further amendments were introduced, completely banning the practice of blowing exhaust gasses over parts of the car to improve downforce, following a bid by several teams to allow it under certain conditions.<83>
After being banned in 2009, in-season testing will return in 2012, with plans for a test to be held at Mugello on May 1 ahead of the European leg of the 2012 championship.<84>
At the September 2011 meeting of the FIA World Motor Sport Council, representatives of the member organisations voted to amend the rules for double-waved yellow flags in all FIA-sanctioned championships. The amendment means that double-waved flags will be shown when a track marshall is working on or beside the circuit.<85>
Technical regulations for 2012 include the reprofiling of the car's nose. The pre-2012 regulations allow the nose to be as high as 62.5cm above ground, but the revisions to the sporting code lower the maximum allowable height to 55cm.<86>
Faced with several constructors applying for name changes,<87><88> teams have requested a clearer definition of what constitutes a "constructor".<89> Under the rules set out in the Sixth Concorde Agreement, several teams have been forced to compete under names that do not necessarily reflect their ownership – such as Sauber competing as "BMW Sauber" in 2010, despite BMW withdrawing from the sport at the end of the 2009 season – in order to preserve their status as a current constructor and their claim to a share of the television rights paid to teams that placed in the top ten in the final World Constructors' Championship standings.
At the meeting for the Formula One Commission in Geneva in November 2011, the use of helium in air guns used to change tyres during pit stops was banned.<90> Despite increasing the rotation speed of the air guns by up to 30%, the use of helium was deemed to be too expensive with little competitive gain.

Ulvar
Hogy állunk a jövõ évi szabályokkal? Mi az amit tuti megváltoztatnak, mi az ami tiltva lesz, milyen új technikai elemek vethetõk be stb... és mik a tervek amik elvileg be lesznek vezetve.

mcmoha
Jo a duma.<#idiota>

http://www.youtube.com/v/G_FOGNYjIUs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

na elég érdekes lesz, Bouiller nem nagyon tudja kézben tartani a dolgokat, az egyik legsvindlisebb csapat manapság, kíváncsi vagyok a nyugodt Kimi miképp illeszkedik be...