182115
  • Botond #131050
    Sumák az F1 Armstrongja.
  • mcmoha
    "Nem tudni, az iszlám alkoholtilalmát hogyan tervezi kijátszani"-milyen kis naiv a cikk szerzoje.
  • a.carkey
    [URL=http://sportgeza.hu/forma1/2012/11/04/raikkonen_nagyon_masnaposak_leszunk/]"Nagy buli lesz ma, holnap másnaposan majd visszaemlékszünk, milyen volt a tegnap, és újra átéljük, ami most történik."[/URL]
  • IXEMGabeo
    Rég hallottam ilyen baromságot:D

"pont ott kezdett el süllyedni a sport". Azt még elnéztem h csalózod a Schumit, de ilyet írni h végleges eltiltás...ááá
  • Botond #131046
    Ja, mert a csaló, nem először kizárt sumák nekiment és sérült Villeneuve autója. Ott kezdett el süllyedni ez a sport, hogy a harmadik ilyen dobására se kapott végleges eltiltást...
  • a.carkey
    Csak nem eléggé gyors ... :(

Kicsit olyan érzésem van - annak ellenére, hogy az évad elején az első verseny előtt Buttonra fogadtam és arra, hogy nem Kimi, hanem Grosjean szerzi majd meg az első Lotus győzelmet -, mint 1997ben, amikor VÉGRE Hakkinennek összejött a futamgyőzelem.

Utána pedig a következő évben és azt követőben is világbajnok lett. A Lotusról tudtam, hogy korrekt lett az idei, a jövő évit gondolom Kimire is fogják szabni, de nem hittem volna, hogy idén nyer. Szóval le a kalappal, mert baromi nehéz versenyt nyert meg.
  • Botond #131044
    Próféta vagyok amúgy, csak szólok. :D
  • repvez
    tudsz mintát mutatni, hogy milyenek?
  • Shiwo
    milyen felüdülés lehet neki, hogy a Lotus meg kőkeményen megbízható alatta
  • a.carkey
  • a.carkey
    Kamasznak inkább más kamasz. Amilyen technikai problémákon keresztülment a McLarenes időszakában ... Leszarja az egész felhajtást. Vettelnek viszont szófosása volt a pódiumon.
  • Totti5
    Kurv. nehéz eset a srác, egész évben ilyen flegma volt? bár a megnyilvánulásai alapján igen. Érdekes, hogy ez az imádni való. Nekem nem tetszik, a kevesebb több lenne, de állandóan ezt nyomni... mint egy lázadó kamasz.
  • zzeN
  • desigo
    nagyon komoly
  • bakkerman
    uhh defasza
  • hungary27
    360 fokban
  • a.carkey
  • Master91
  • Lteebee
    Button tényleg csinálhatott volna úgy, mint aki szeretné azt a pozit.
  • paj01
    Szerencsétlen Schumacher... amugy ennyit Ross Brawnékról. De mondták az emberek itt, hogy a Brawn gp Ross miatt volt olyan penge. Nagy lopikulat... a Honda milliói és tervezői miatt volt jó. Full aduász autóból lett egy pontszerzésre is alkalmatlan hulladék. Ennyit a nagy tervező úrról...Newey nyomába se ér.
  • a.carkey
    Schumacher az USAban szokatlan helyzetből szeret nyerni. Lehet, hogy idén is ő fog. :)
  • a.carkey
    58ban volt 11 (?) futam, 82ben meg 17. Nem mindegy. :D
  • a.carkey
    Majdnem elment Grosjeanon ez a qurva győzelem. :D
  • attila46
    Ami engem illet erre nem tudok választ ..én rendes papir modeleket szóktam csinálni...abban esetleg segithetek!!Persze f1 es modelleket!!!!
  • nearo
    odaírhattad volna, hogy kire gondolsz, számomra csak most derült ki, hogy MS-re... :)
  • HTS s3rg1nh00
    MSC defekt miatt jött ki másodszor...ez a szezon jobb nem is lehetne számára...
  • paj01
    "...Versenyt nyertem már korábban is, de boldog vagyok. Nincs miért ugrándoznom jobbra-balra. Még van egy pár futam hátra, megpróbáljuk megismételni ezt az eredményt. Biztos vagyok benne, hogy jót mulatunk ma este, és holnap amikor majd másnaposak leszünk a hosszú bulizás után, akkor emlékezni fogunk arra, hogy mi is az oka a másnaposságnak. Igazság szerint örülök, a csapat és a magam nevében is.” :D
  • ScarY MAN
    kimi zárószövege engem is érdekelne
  • fifi
    van valakinek linkje a verseny utáni dolgokról?
    /dobogó-sajtótájékoztató/
  • IXEMGabeo
    Pont ezért nem szerettem azt a pontrendszert. Jelenlegivel elégedett vagyok...
  • paj01
    Jó volt ez a mai futam:) Akárki akármit mond Vettel megérdemelten van ott ahol...nézzétek már meg webbert mit össze balfaszoskodik ugyanazzal a technikával. Szerencse is kell, de mikor arról beszélünk, hogy kihullanak az emberek vki elől akkor olyasmiről van szó mint pl Zsoltikánk egyetlen forma1-es pontjáról:D Ezt a red bull taktikával, némi szerencsével hozta...de hát tudjuk mindig ki mellé pártol a szerencse:)
  • bakkerman
    Kimi viselkedése a győzelme után epic,felvételről visszanézve azt ahogy kiszáll a kocsiból egészen az interjúszobáig PRICELESS! az biztos,hogy még egy ilyen figurája,jelensége nincs a jelenlegi F1-nek
  • paj01
    akkor még koránt sem ért annyit egy győzelem uaugy 2pont volt a különbség mint a többi helyezés között. Összességében 2ponttal maradt el kimi es 3szor esett ki mi schumi 1x
  • repvez
    nemtudja valaki honnan lehetne letölteni ezeket a papir figuráknak és a sisaknak a mintarajzát ?
  • attila46
    Hát baz..meg a Vettelnek a F.I.A odaadhatja a dijat.Ez a Button meg mekkora lúzer....,legalább fogta volna..az ivet.Mclaren sorra dobálja a pontokat a redbulnak...és ezt más szájából hallottam elöször.Na mindegy...,de hogy a mclarentől tényleg nem lehet elvárni,hogy egy futamon ne legyen valami szarság.hamilton hasraütve 5 versenytől esett el ,abból kb 2 ..1 hely lett volna.
  • IXEMGabeo
    ez meg nem is Vettel, hanem Hamilton szemétsége volt, aki direkt befékezett Webber előtt és az akkor rutintalan első éves Vettel belerohant...
  • IXEMGabeo
    58-ban és 82-ben 1 győzelmet szerzett Hawthorn és Rosberg így lettek világbajnokok
  • IXEMGabeo
    2003-ban szinte nem is volt motorhibája Raikkonennek. Azt a vb-t azért bukta el Raikko, mert az 1 győzelme eltörpült Schumi 6 győzelme mellett

1958 és 82 után szintúgy nem kimondottan érdemelte volna meg az a versenyző, mely az akkor új pontrendszernek köszönhetően lett volna vb...
  • Chris Lowe
    Jó futam volt, vettel komolyat ment, megérdemli a vb-t, webber, massa mehetne az indycar-ba, lassúak, bénák. Perezt sajnáltam nagyot ment, kobayashi akinek jövőre nincs ülése a 15-röl a hatodik lett. Ez a szánalmas. Bezzeg massa ott virít a ferkánál...
    Raikonnen már megérdemelte, kijött a tudása, stabil volt egész futamon és egész évben a legtapasztaltabbnak mutatkozott, pedig ugye 2 évig egy teljesen más sportágban versenyzett. Alonso jót ment, a mezőny egyik legjobb pilótája.
  • IXEMGabeo
    ja indokot kerestél direkt h Vettelt szapuld, de ez nem jött be:D