FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Riporter beszólt 1-et petrovnak:D
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
vettelt akarom látni
tadam tadam
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
tadam tadam
tadam tadam
tadam tadam
ez milyen fasza volt, meg amikor Button-Vettel páros volt...
Ulvar: francba
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
tadam tadam
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
tadam tadam
tadam tadam
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez a pálya mi szar...
tadam tadam
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
tadam tadam
tadam tadam
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Per Aspera Ad Inferi.
Bezzeg ez. Ne ez pálya.
meg úgy rémlik angliában is fasza volt a pálya vagy 2-3 éve.
Per Aspera Ad Inferi.
akkor ismét egy kis fos pálya lesz, amin alig lehet felgyorsítani... <#duma>#duma>
Per Aspera Ad Inferi.
http://www.f1hirek.hu/f1/20111202-schumacher-es-vettel-ujra-egy-csapatban.html
"A Bajnokok Tornája az internetes Freecaster TV-n elõfizetési díj nélkül, élõben nézhetõ, míg a Nemzetek Kupáját a Sport2 szombat éjjel felvételrõl, az egyéni küzdelmet a Sport1 vasárnap élõben sugározza."
Ezek szerint Sport1 adja? Vagy csak én maradtam le és mindenki tudja.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A medve nem játék.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"