182115
  • repvez
    Egy kicsit PS-eltem :)
  • desigo
    Legalább ők fejlesztenek...
  • fifi
    ha megforgajuk, lehetne boronálni/kombinátorozni a szántóföldet vele...
  • szabii98
    bemutatjuk az új generációs redbull ekénket
  • contraste
    Már el se rejtik a csalásaikat?:D
  • zzeN
  • Peter1
    Michael Schumacher tegnap este rangos kitüntetésben részesült: Frankfurtban átvehette a Sportlegenda díjat a Német Sportsajtó Bálján.

• fifi
    azért, mert te azt mondod?
  • miki30246
    Ez hülyeség, a vezetéstechnikai centrumot nem fogják elbontani.
    Ez valami amatőr aki ezt a tervet készítette.
  • Bullitt
    Pont a célegyenes végi kanyarhoz nem nyúlnék, az legalább most is jó hely előzésre. És megint csak elrugaszkodott a valóságtól, keresztül-kasul megy a pálya a benzinkúton, alagúton, parkolón és kb. mindenen ami ott van. :D
  • a.carkey
    Újabb ötlet
  • szabii98
  • Totti5
    Button miért maradt ki a címből?
  • Bullitt
    Ha van pár jó kanyar, akkor nincs szükség DRS-re. Igazából szerintem a legtöbb tervvel pont az a probléma, hogy mindenki DRS-t erőlteti, de több pályán is láttuk, hogy az sem garancia előzésekre. Bőven elég szerintem a célegyenes erre a célra, a többi részen meg oldják meg. :D
  • szabii98
  • Lteebee
    10 mondat a cikkírótól, 2 Villeneuvetől:)
  • szabii98

bivaly autó....
  • kifli
    a célegyenes is kb rövid a drs-hez :)
  • a.carkey
    A balesetek kapcsán igaza van. Az ő kereke már ölt is embert ...
  • miki30246
    Kicsit egyszerű, de legalább lehetne előzni rajta, és szeretem a gyors pályákat. :)
    Első előzési zónában az üldöző megelőzi az előtte lévő versenyzőt, aki aztán közel tud maradni hozzá, és a második hosszú egyenesben vissza tud támadni, ami nagy eséllyel sikeres lehet.

• miki30246
    De amúgy nekem is a #131238-as jön be, szerintem küldjétek be, hátha ilyen lesz.
  • miki30246
    De közelebb kerülne sokkal, aztán kanyar után tudna támadni esetleg.
  • Bullitt
    Arra gondoltam én is, de néztem pár képet a Google Earth-ön belül, hogy mennyire dombos és elég körülményes (költséges) lenne megoldani. Az is megfordult a fejemben, hogy az utolsó kanyarkombinációt kéne levágni, de akkor meg a box bejárat lesz gáz.
  • passatgt
    hátsó egyenest lehetne jóval feljebb vinni
  • Master91
    Eddig nekem ez tetszik a legjobban.
  • Bullitt
    Keménydió. Igazából szerintem elmondhatjuk, hogy mind álmodozunk. Egyszerűen sokba kerülne egy olyan átalakítás a vonalvezetésben, amely gyökeres változást okozna. Az infrastruktúra modernizálása is égető, így szerintem megint ki lesznek békülve a célegyenes meghosszabbításával, meg valami apróbb módosítással a jelenlegi nyomvonalon. A baj, hogy pl. nem tudom mennyire tartozik a külső telek még a Ringhez. Befelé azért lenne jó terjeszkedni, mert csak fa van, de azokat meg ki kéne vágni (pénz), főleg, ha új tribünt is betennének. Nem sokat gondolkodtam rajta, először kivittem a bal oldali erdősáv felé én is a 3-as után, de a Mansellt mindenki annyira imádja, hogy inkább bent hagytam. Aztán meg tettem be egy komplett másolatát két kanyarral odébb :D
  • repvez
    :D
  • LaszloLedzenyi
    kampós zsidó orrán lenne a 2 drs zóna
  • IXEMGabeo
    Szerintem, ha Bernie a saját arcformájára tervezné a pályánkat akkor örökké lenne hazánkban futam, legalább is, amig az öreg élne
  • Carlos
  • Palinko
    nascarba még tervezhetsz valamit :D
  • kifli
    a drs feliratnál az egyenes, borzasztó rövid, semmi értelme nem lenne a dsr-nak. A #131238 -ban lévő hátsó egyenesre gondoltam énis kb.
  • Carlos
    5 perc paintelés után megalkottam az a számomra ideális Hungaroringet:
  • bardocz
    Versenyen nem figyeltem, de mintha ott zárnák, nem?
  • HTS s3rg1nh00
    igazából sok jó dolgot mond,pl.vigyék már a francba az aszfaltot a bukótérből...
  • HTS s3rg1nh00
    miért,a 130R-ben most nem tudnak úgy elfordulni?
  • b-type
    Maga az ötlet meglepő, és érdekes.
    Nem is a pénz miatt nem nem ok nálam, hanem mert fontos kanyarok tűnnek el a DRS lehetőség miatt
  • bardocz
    Szerintem nyitott DRS-sel nem tudnának ott elfordulni.
  • b-type
    Igy van nem sokkal hosszabb, de hosszabb. A DRS csak egy dolog, ami nekem ebben a megoldásban jónak tűnik az az, hogy az új egyenes egy olyan kanyarból nyílik, ami jó támadási pont, mint ahogy támadnak is..sőt a pálya egész első része azért jó, mert könnyű elrontani a fordulót, ezért a kigyorsítást is...sokszor látni hogy szinte mellémennek az elsőnek a 2-s kanyarra, de ugye, ott alap esetben vége van, mert a Mansell-ig nem tudják megelőzni...tehát jó kanyarjaink vannak a pálya elejében, ott tud maradni a támadó autó a másik közelében nagyon is....és ez a lényeg, a többi már technika.
    A 2-s marad az nincs bántva, a 3-s eltűnik, a 4-s (Mansell) nehezebb lenne.
  • Dietrich
    Villeneuve szerint tévúton jár az F1