FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehet valahogy le tiltani õt, hogy ne lássam miket ír?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
a 3 büntetõpont nem elég?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
remélem a WSR marad az eurosporton :)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
<#banplz>#banplz><#worship>#worship><#buck>#buck>
...
De már ezt is megmutatta nem egyszer,ha kell és van kit,akkor elõz!
Csak te akkor éppen vagy legozól,vagy valami jó kis szappanoperát nézel
Naponta 3szor vizsgálgatták az autóját,már azért is eltiltották 2 versenyrõl,mert 2 mm-rel vastagabb volt a padlólemez..
Így utólag könnyû vádaskodni,inkább akkor kellett volna bizonyítani..
Frenci is azt mondta mindig,hogy Õ jobb mint Sumi,fõleg miután a barátnõjét is lenyúlta..
http://topgearhungary.blogspot.com/
A medve nem játék.
A medve nem játék.
"DRS nem fog neki gondot okozni"
A gumi... hát... Mivel a csapat akar neki segíteni, valószínûleg nem okoz majd nagy gondot, habár jóval kevesebb lehetõsége lesz hozzászokni mint 2007-ben amikor egy idegen autóban az évad közepéig szenvedett a számára új Bridgestone-okon, tegyük, hozzá, Todték megadtak mindent segítséget.
Érdekes lesz azért...
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
En nem bannam, ha atvennek vmi tehetsegesebb juniort, vagy akar Sutilt.
esetleg:
Raikkonen - Kovalainen duo?:)
Vagy egy utolso evre Rubens sem lenne hulyeseg. Lenne szep egy szep bucsuja es rengeteg tapasztalata van, ami kell a francia/angoloknak.
http://gaborszantai.co.uk/
-2009-ben voltak a nagy változások azt a szezont végignyomta, ismeri a KERS használatát a DRS nem fog neki gondot okozni és az új szabályok megszokása sem egyedül a Pirelli lesz számára új
-Már eldõlt, hogy a Lotus Renault pilótája lesz ezért az autót nem egy Kubica stílusra tervezik, hanem az õ stílusához igazítják anno Schumi pont megszívta, mert Buttonra tervezték totálisan a W01-et mivel váratlanul igazolt át Mclarenhez, nem volt már idõ újjáépíteni a kocsit
-2 szezont hagyott ki összesen és addig is edzésben volt
-Kimi még fiatal 79-es születésû 32 évesen bõven jó korban van még míg Schu 41 évesen tért vissza!!!!
Az nem csak jövõre lesz?<#gonosz2>#gonosz2>
http://gaborszantai.co.uk/
Pirellirõl jut eszembe, olvasom Kimi jön vissza, erre egypár retardált jön hogy majd a Pirelli lesz a legnagyobb gondja:) errõl meg azt gondolom hogy akkora problémát fog neki okozni, mint amikor be ült a Sauberbe 21! együléses verseny után:) biztos sokáig nézegette a Bstone gumit elõtte:D
2008-as szingapúri eset is csak Nelsinho miatt derült ki:D amúgy jogos, ha ezek után mindenkiben kétely merülne fel...bár Briatore nagyon jó vezetõ típus egy egyéniség, õ róla jobban elképzelem, hogy ilyen módszerekhez folyamodik, mint Hornerrõl.
De nem fanboy szemüvegen keresztül kéne szemlélni a dolgokat:)
ez azért merõben más egy Schumacher-Barrichello esetnél, ahol a brazíl valóban alapból lassabb volt kivéve 1-2 futamot...
Ez a hihetetlen, hogy tényleg Webber egy ilyen kiegyenlített szezon után ennyire visszaesett...jó nyilván bele kell kalkulálni, hogy tavaly inkább Vettelnél voltak mûszaki problémák, de az meg hihetetlen lenne ismét, hogy ezzel pont Webbert segítették volna, az valós mûszaki gond, de az pl már hihetetlen, hogy Webber 10-bõl 10x szarul rajtol (kuplung beragad és egyebek, KERS problémák) és pont akkor javul meg a rajtja miután Vettel világbajnok lett, ez is egy érdekes egybeesés...
2010-ben majdnem elbukták a VB úgy hogy ûr autójuk volt akkor is, mért történt ez? szerintem simán te is kitalálod a választ:)
Ha nem akkor leírom, egyszerûen egymástól vették el a pontokat!
És mivel Webber egy állat:) Vettel meg tapasztalatlan volt ki is ütötték egymást!
Szerintem a Red Bull tulaj mit mondott? Ja így tovább fiuk:)
Szerintem nem hanem azt mondta hogy oldjátok meg hogy még egyszer ilyen elõ ne forduljon:D szerintem ennyi.. meg is lett a 2-5 tized és kész.. nem is volt semmi balhé egész évben.
Nem Vettelt szidom!!!! soha nem szidtam, szimpatikus és fasza pilóta! ezt a pistikéknek akik nem értik hogy nem Vettelt szidom.