FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Befejezem ha végre te is. Irritáló amiket írsz, hónapok óta. Eszméletlen! 3 büntetõ pont egyáltalán nem zavar, még mindig jobb, mintha ilyen hülyeségeket írnék mint te.

Nem lehet valahogy le tiltani õt, hogy ne lássam miket ír?
Zomil
Valoban kezd unalmas lenni, h csak flamekeltés és Vettel fikázásbol áll az összes hsz-ed, inkább csak olvasni szoktam a topicot, de vmi eszméletlen irritálo vagy. És nem, nem azért mert Vettel fan vagyok, de ugy látom, h te mindenkiben azt látsz...esetleg elgondolkodhatnál, h talán veled van a baj.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kit--Kat
Pedig tényleg befejezhetnéd az ámokfutásod amit itt mûvelsz. :)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Firerock
Befejezhetnéd. Ki vagy te hogy megmondod nekem hogy mit csináljak? Azonkívül hogy divatdrukker!?
a 3 büntetõpont nem elég?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Christian88
Ezek szerint Webber nem tudja

http://www.twitch.tv/hegii

Master91
Biztos <#idiota> Tényleg szar, azt se tudj hogy kell váltani <#idiota> Lõdd már le magad légyszi!<#violent><#banplz>
sõt még a Trulli is, aki 2003-as szezon nagyrészében gyorsabb volt Alonsonál

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

azért mondtam, hogy félig, mert Briatore-ról tényleg bármi elképzelhetõ, Alonsonak is állandóan nyalta a seggét, Fisichella és Pique is le voltak szarva durván...lásd a 2008-as esetet mit mûvelt Pique-vel és amikrõl megintcsak nem tudunk...90-es években Schumi volt számára az isten

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
Ígyis tudjuk hogy szar pilóta:D

Totti5
Akkor meg az lenne a bajotok hogy milyen szar pilóta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
majd ha nem kap ötször olyan jobb autót mint a többi pilóta,és esetleg a pontversenyben se fog 6000 ponttal vezetni,és akkor is tud majd elõl menni,és magabiztos lesz,akkor majd visszatérhetünk rá. tudod,technika 90% pilóta 10%

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
R.I.P. Formula One 1950-2011

remélem a WSR marad az eurosporton :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ScarY MAN
Csak te akkor éppen vagy legozól,vagy valami jó kis szappanoperát nézel

<#banplz><#worship><#buck>

...

Firerock
ok

FeikG
Elég nehéz úgy elõzni,ha mindig elõl van..
De már ezt is megmutatta nem egyszer,ha kell és van kit,akkor elõz!
Csak te akkor éppen vagy legozól,vagy valami jó kis szappanoperát nézel

Ez csak a lájvos idiótaság. A szabály szó szerint arról szól, hogy ha letérsz a versenyívrõl védekezés miatt akkor nem térhetsz vissza rá. Ez a szabály elõzési zónában már most is érvényben volt, csak most kiterjesztik arra az 1-2 elõzésre amit zónán kívül követnek el.
Firerock
Kell valami hogy Vettel is tudjon elõzni ha véletlenül hátrakerül

FeikG
Melyik félig?hogy Ö volt lassú,vagy Sumi gyors?
Naponta 3szor vizsgálgatták az autóját,már azért is eltiltották 2 versenyrõl,mert 2 mm-rel vastagabb volt a padlólemez..
Így utólag könnyû vádaskodni,inkább akkor kellett volna bizonyítani..
Frenci is azt mondta mindig,hogy Õ jobb mint Sumi,fõleg miután a barátnõjét is lenyúlta..

Minstrel
szerintem az kéne, hogy ha már elõzni kezd az ember akkor valami szuper rendszer csapjon fel 22nm fékezõszárnyat az elõzendõ autóján és akkor minden simán fog menni..

http://topgearhungary.blogspot.com/

félig igaza lehet, de még õ sem tudja biztosan...Briatorétõl kitelik minden ez tény

At hagyján ez a durva!!!!!!!!!!!! mi a fasz???

Nem lehet ívet váltani egyszer sem!!!!!!

Firerock

Lehet erre is sok mindent mondani:))) de majd Webber/Vettelrõl is lesz infó majd 20 év múlva:D de arra sem lesz bizonyíték:D

Totti5

a.carkey
Az, hogy mennyirõl tudunk, meg hogy hányszor mi volt, az két külön dolog.

A medve nem játék.

a.carkey
Gondolj Heidfeldre és Kubicara! Vagy csak bármelyik csapatban Heidfeldre! Gondolom minden esetbe számára tervezték az autót, azért NEM esett ki 1x sem 2008-ban és 2009-ben is csak 2x ...

A medve nem játék.

Firerock
nem mondta hogy használta a DRS-t,csak azt hogy nem lesznek nehézségei a használatával
"DRS nem fog neki gondot okozni"

Kit--Kat
DRS-t igen nehezen használt, mivel idei találmány, ráadásul kb. egy idõben jelentették be Kimit, mint Schumit 2 éve. Szóval az állításoddal ellentétben az õ jövõ évi autója sem rá lesz fejlesztve.

A gumi... hát... Mivel a csapat akar neki segíteni, valószínûleg nem okoz majd nagy gondot, habár jóval kevesebb lehetõsége lesz hozzászokni mint 2007-ben amikor egy idegen autóban az évad közepéig szenvedett a számára új Bridgestone-okon, tegyük, hozzá, Todték megadtak mindent segítséget.
Érdekes lesz azért...

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

jaaa, Sutil és Petrov maradtak, de én inkább Sutilra szavaznék mivel korábban voltak összezörrenéseik:D:D így legalább megtudnánk azt is, hogy Adrian klasszis netán középszerû pilóta? mondjuk ez autó függõ lenne...

Master91
Kovalainen nagyon szerelmes most a Lotusba :)
Bejelentettek?

En nem bannam, ha atvennek vmi tehetsegesebb juniort, vagy akar Sutilt.

esetleg:

Raikkonen - Kovalainen duo?:)

Vagy egy utolso evre Rubens sem lenne hulyeseg. Lenne szep egy szep bucsuja es rengeteg tapasztalata van, ami kell a francia/angoloknak.

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
"Hová tûnt Palik Laci???"
<#ijedt><#idiota><#nevetes1>

Totti5
Köszönöm a szavazást. A nép Palikot követeli! :)

Totti5
Petrov hozta a nagy átlagot. 1-2 jobb futam után, teljes visszaesés.

<#nevetes1>

és azt kihagytam, hogy nem rögtön egy Rosberget kap csapattársnak, aki bitang jó, hanem egy fizetõs Petrovot, aki megrekedt picit a fejlõdésben:)

Raikkonen könnyebb helyzetben van, mint Schumi, mert:

-2009-ben voltak a nagy változások azt a szezont végignyomta, ismeri a KERS használatát a DRS nem fog neki gondot okozni és az új szabályok megszokása sem egyedül a Pirelli lesz számára új

-Már eldõlt, hogy a Lotus Renault pilótája lesz ezért az autót nem egy Kubica stílusra tervezik, hanem az õ stílusához igazítják anno Schumi pont megszívta, mert Buttonra tervezték totálisan a W01-et mivel váratlanul igazolt át Mclarenhez, nem volt már idõ újjáépíteni a kocsit

-2 szezont hagyott ki összesen és addig is edzésben volt

-Kimi még fiatal 79-es születésû 32 évesen bõven jó korban van még míg Schu 41 évesen tért vissza!!!!

8 évesen???

Az nem csak jövõre lesz?<#gonosz2>

http://gaborszantai.co.uk/

Persze, csak nem biztos hogy Horner döntött:)

Pirellirõl jut eszembe, olvasom Kimi jön vissza, erre egypár retardált jön hogy majd a Pirelli lesz a legnagyobb gondja:) errõl meg azt gondolom hogy akkora problémát fog neki okozni, mint amikor be ült a Sauberbe 21! együléses verseny után:) biztos sokáig nézegette a Bstone gumit elõtte:D

Firerock
Ezt is viccnek tartom hogy Vettelt Schumihoz hasonlítják... Ne vicceljünk már,soha nem lesz olyan pilóta...

az a baj ezzel az egésszel, hogy csak találgatni tudunk sosem fog kiderülni...Ezért inkább marad ez a kettõs gondolat menet, ha minden oké volt akkor mondjuk azt, hogy Vettel volt isteni idén, Webber indiszponált volt és a Pirelli sem feküdt neki, balszerencsés volt ez úgymond a "szépítés". Amiket leírtunk/leírtam Webberrel kapcsolatban azok pedig találgatások, azt nem tudhatjuk.

2008-as szingapúri eset is csak Nelsinho miatt derült ki:D amúgy jogos, ha ezek után mindenkiben kétely merülne fel...bár Briatore nagyon jó vezetõ típus egy egyéniség, õ róla jobban elképzelem, hogy ilyen módszerekhez folyamodik, mint Hornerrõl.

Igen! de nem akarok vitatkozni senkivel! én így gondolom más meg úgy:)
De nem fanboy szemüvegen keresztül kéne szemlélni a dolgokat:)

igen, egyszerûen valahogy benne volt a fejembe ez a gondolat, azóta nagyon gyanús a Red Bull mióta nem álltak oda Webber mellé tavaly holott vezetett simán Vettel elõtt még a Japán nagydíj elõtt is. Végén nagyon kicentizték, de ez nem volt tudatos, mert így meg majdnem Alonso lett vb...és akkor még nem beszéltünk a Silverstone szárny esetrõl, ahol Webber megsértõdött, Törökben az ütközés azért történt, mert Webberrel visszavetették a motor fordulatát és Vettel ezért került ott hozzá közel...pedig a tavaly még kiegyenlített szezon volt, de már akkor is inkább Webberrel "szúrtak" ki...

ez azért merõben más egy Schumacher-Barrichello esetnél, ahol a brazíl valóban alapból lassabb volt kivéve 1-2 futamot...

Ez a hihetetlen, hogy tényleg Webber egy ilyen kiegyenlített szezon után ennyire visszaesett...jó nyilván bele kell kalkulálni, hogy tavaly inkább Vettelnél voltak mûszaki problémák, de az meg hihetetlen lenne ismét, hogy ezzel pont Webbert segítették volna, az valós mûszaki gond, de az pl már hihetetlen, hogy Webber 10-bõl 10x szarul rajtol (kuplung beragad és egyebek, KERS problémák) és pont akkor javul meg a rajtja miután Vettel világbajnok lett, ez is egy érdekes egybeesés...

Nagyon egyszerû a válasz!

2010-ben majdnem elbukták a VB úgy hogy ûr autójuk volt akkor is, mért történt ez? szerintem simán te is kitalálod a választ:)
Ha nem akkor leírom, egyszerûen egymástól vették el a pontokat!
És mivel Webber egy állat:) Vettel meg tapasztalatlan volt ki is ütötték egymást!

Szerintem a Red Bull tulaj mit mondott? Ja így tovább fiuk:)
Szerintem nem hanem azt mondta hogy oldjátok meg hogy még egyszer ilyen elõ ne forduljon:D szerintem ennyi.. meg is lett a 2-5 tized és kész.. nem is volt semmi balhé egész évben.

Nem Vettelt szidom!!!! soha nem szidtam, szimpatikus és fasza pilóta! ezt a pistikéknek akik nem értik hogy nem Vettelt szidom.

jól van, de azért ne írj ilyet, hogy ne jöjjön vissza én ismerem félig Fire-t nem rossz gyerek õ

Master91
Engem nem az izgat hogy ki szidja a kedvencem, hanem a te hülyeségeid. Többször is már hülyének néztek itt téged...
pedig 2006-ban Kimi mellett Schumi volt a legnépszerûbb pilóta akárhiszed akár nem:) rá 1 évre a Hungaroringen kevesebb is volt a jegyeladás, ahol korábban a Ferrari-Schumi szektorosok ültek...elég sok Magyar bírja/bírta régen is ez fix...persze sokkal többen is utálták õt, mint mondjuk egy Hakkinent akkoriban...

leszarom 2007-et...azóta kiderült bõven, hogy nem az a 2 kretén a legjobb:D