182115
  • a.carkey
    Ez is Lotus:

ez is, csak buzi indavideos:
    Lotus 2012
  • a.carkey
    Átépítés, Tilke, stb. baromság, majd Hockenheim, végül lehet, hogy nem is lesz német gp ...
  • IXEMGabeo
    most hangulatom sincs elolvasni egy újabb Alonso nyalós féle cikket még akkor sem, ha korrekt és realista...

Vettel érdemli meg jobban még annak ellenére, hogy mennyien felháborodtak az uborkázásán, meg, ahogy kiakadt Ricciardora. Gyerekes valóban, de ez legyen a legrosszabb tulajdonsága:D
  • ShaiHulud
    pedig full valos dolgokat mond
  • IXEMGabeo
    kapná be a faszom mindig utáltam a fél francia, kanadai ivadékot:D Hiába lett világbajnok az apja mérföldeket vert volna rá
  • ShaiHulud
    ezt egy szoval is lehetett volna irni :) angolul 3 betu j-vel kezdodik es w-vel vegzodik.
  • mcmoha
    Én nem tudom ilyen szépen megfogalmazni de teljes mértékben osztom a véleményed.
  • b-type
    Sztem tehet, én utálom az üzletpolitikáját, és még csak zseniálisnak sem tartom, ezért is szerettem volna ha annak idején szakítanak az F1-l.
    Nem tudok ámulattal nézni egy olyan üzletemberre aki piszkosul nagy pénzeket akaszt le, és aztán a töredékét forgatja vissza, miközben nagy szemforgatással nézi a versenyzők és csapatok küszködését.
    Hosszú-hosszú évekre kivitte a pénzt az F1-ből, és ez elkeserítő.
    Olyan társaságok kaszálnak és követelik a jussukat, akiknek semmi, de semmi közük az F1-hez, de szerződésük van, ráadásul sok évre, ezért aztán így már jár nekik.
    Bernie nem felfuttatta az F1-t, utazott a hátán, és a legelemibb üzleti fogásokat alkalmazva lavírozott a neki kiszolgáltatott felek között.
    ...
    ..és igen, ezáltal közvetlenül(!) felelőssé teszem, abban hogy nagy múltú pályák, és csapatok kerülnek a partvonalra, mert az én elgondolásom szerint az F1 bevételeit az F1-ben érdekelt felek..legyen az csapat, érdekvédelmi vagy más felügyelet, a versenyt biztosító pálya,
    ...bármi aminek köze van a sporthoz, ezek kapják.
    De már nem fogják, pénzért elrángatja bárhova a versenyt, szintén nem foglalkozva azzal hogy a pontot nem szerző csapatok logisztikai költségei a sokszorosára emelkednek az ide-oda röpködő száguldó cirkusz követésében.
    Egy álszent szemforgató, aki ha kell elássa a másikat (lásd Mosley esete), versenyszériákat hív létre hogy jobb tárgyalási pozíciót biztosítson magának, bárkire hajlandó mutogatni csak saját magára nem, hiszen ő nem felelős semmiért.
    ...csak az a tipikus pénzért anyámat is eladnám mentalitást követi és követte akkor is amikor megszerezte a jogokat.
    Ez az F1 teljesen más képet mutatna, ha egy, a sportot jobban szerető üzletember mozgatná a szálakat.
  • Totti5
    "komoly anyagi problémákkal küszködő Nürburgring csődeljárás alá került."

Erről Börni tehet? ha pedig csődbe ment a pálya akkor a pálya üzemeltetője a felelős, egy lenulázott pályával meg nem lehet szerződést kötni. Miből fog fejleszteni? miből fogja teljesíteni az előírásokat, miből fogja lebonyolítani a versenyeket? semmiből nem lehet futamot szervezni és pályát fenntartani.
  • ShaiHulud
    http://www.f1hirek.hu/f1/20121114-f1-jacques-villeneuve-sebastian-vettel-gyerekesen-viselkedik.html

respect
  • Dietrich
    off
    érdemes a cikket elolvasni mekkora egy tetű cég ez a mai Lotus...

A Lotus kvázi zsarolja a szériát
  • a.carkey
    Hihetetlen, hogy a Bernie miatt szétqurták Hockenheimet és a Nürburgringet. A Nürburgring már csődben, Hockenheim még tartja magát.

• Master91
    http://www.motorsportal.hu/forma1/nem-lesz-tobb-f1-es-futam-a-nurburgringen-c46996.html
  • RatBaG #131326
    http://sportgeza.hu/forma1/2012/11/13/275_gp-gyozelem_24_vb-cim_tavozik_egyutt/
  • Master91

• IXEMGabeo
    Texasban sok a sivatagos rész:)
  • desigo
    Ilyen volt - ilyen lett

• a.carkey
    Úgy vágták be a nyíííhááá hangot Kimi alá, mintha ő visítozott volna ...
  • Bullitt
    LOL Vettel kirohanása. :D Nem is emlékeztem hirtelen erre.
  • Minstrel
  • a.carkey
    Bunyó, mint egy jobbfajta hokimeccsen. :)
  • passatgt
    kis magyarázat? nem teljesen értem mi történik:)
  • a.carkey
    Off:

Hehe ... :D

Ezt hogyan fogják védeni?

A szitu kb., mint itt:

Lehet, hogy a válasz pedig ez lesz? :D
  • mcmoha
    Eladó a HRT.
  • Christian88
    Lehet, hogy úgy jobb lenne, bár szerintem így nagyobb hangsúly van a kigyorsításra az új egyenesre. Továbbá kevesebb az esély, hogy visszarepülj az egyes kanyarba esetleges balesetnél, fékhibánál. Nem lehet bukóteret odatenni.
  • passatgt
    nekem tetszik, de a sikán a hosszú egyenes előtt sztem felesleges
  • Christian88
    Itt az én ötletem a Hungaroringre. Lehet hogy kicsit széles és még alakítani kellene rajta, de csak az új egyenes szögén kellene változtatni szerintem, ami egyben DRS is lehetne.

A beszűrással lehet gondjaim lesznek:
  • IXEMGabeo
    ja jöhet én twitteren fent vagyok:)
  • Pluskast
    Jaja! Kíváncsi vagyok a reakcióra én is:)
  • repvez
    Link jöhet, ha van reakció róla látni szeretném :)
  • FeikG
    Már elküldtem neki:)
    A bevételen majd osztozunk.....
  • IXEMGabeo
    Abu Dhabiban is defektje volt 7. helyről kellett kiállnia a pitbe:(
  • repvez
    jogdíj ellenében :) egyébként mi a hivatalos cime ? vagy van FB oldala mint a többieknek vagy mindenki twittel ? :)
  • IXEMGabeo
    szép munka:) ügyesek vagytok PS témában
  • FeikG
    Ez bitang jó! lophatom?????
  • Pluskast
    Ezt el kéne küldeni neki, nagyon nagy lett!!
  • a.carkey
    Durva, hogy jövőre kiesik a VB küzdelemből egy Hamilton nevü figura. :(
  • HTS s3rg1nh00
    érdekesség...
    Schumacher egy negatív rekorddal érkezik Austinba: zsinórban öt versenyen nem szerzett pontot, és ez még egyszer sem történt meg vele a 305 futama alatt...
    Szingapúr:elnézte a fékpontot,ráfutott JEV-re
    Japán:az előzőért +10 rajthely,11.
    Korea:13.
    India:1.körben defekt,utána sebességváltó miatt DNF
    Abu Dhabi:11.

jól látszik mennyire forszírozza ezzel a semmire sem jó autóval,már én is azt mondom inkább vonult volna vissza szezon közben...
  • Wlanseraf
  • lac coo