182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#131259 na így... ne de most komolyan, azon kívül, hogy hülye ötlet, mi a véleményetek? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
paj01 #131258 Az a baj, hogy a második beiktatott egyenes is alig lenne hosszabb a célegyenesnél. Megint csak kevés lenne előzésre. Radikálisan hosszabb egyenes kéne. A 2-es-3as-4es kanyart meg nem bántanám, jellegzetes része a pályának. Tényleg kicsi itt a hely sajna... bár minden csak pénz kérdése:) Az arabok nem vacakolnának ilyesmin:) 8sávos autópályát is arrébb tesznek ha kell:D
-
#131257 ja és persze a régi menetirány megmaradna a pálya felső részén, tehát a célegyenesben visszafelé mennének
a 14-estől az 5ösig lenne a DRS zóna, ezért vágtam le picit a 3as 4es kanyart, hogy nyitott DRS-el is szűken lehessen venni -
#131256 nanananana? lenne nyolcas alakú pályánk... alagúttal természetesen!
-
#131255 köszönjük emese -
#131254 -Te fingottál Fernando?
-Nem, Lewis.
-De akkor honnan jön ez a büdös?
...
Mi volt ez a hang?
Hakkinen: Sziasztok srácok -
miki30246 #131253 SAjnos a camping résznél (a kép jobb oldalán) kevés pénzből nem lehetne pályát építeni, mert elég dimbes dombos rész.
Bár legszívesebben oda bővíteném a pályát, hasonló kanyarokkal mint Spa-ban. -
miki30246 #131252 Így megmaradhatnának a pálya jellegzetes motívumai:
-
-
Bullitt #131250 Még az első kerekekhez is kéne két ilyen szárny, aztán repülhet :D -
#131249 -
#131248 Ki lehet, ott én is filóztam hogy mit kellene, de megy a MotoGp időmérő, szal csak valami ott van.
A parkolóból venne el részt, de ez megoldható, a szintkülönbség az elvileg jó, lejtből mennének az új egyenesre, és bár másoltam az új egyenes visszafordítóját, az a szintkülönbség miatt teljesen más karakterű lenne mégis.
A sikán meg csak azért lett, mert a mostani egyetlen sikánnal nem vagyok megelégedve :)) -
Bullitt #131247 Majd ha hazaérek munkából összefotosopoolok én is valami nagyon merészet. :D -
Bullitt #131246 Ott mondjuk elég rendesen van már domb, amennyire emlékszek hirtelen. De jó lenne tényleg a hátsó egyenest egy kevéssel megtoldani -
#131245 ez tetszik, csak kibővíteni még úgy ahogy nálam van jobb felül, hogy hosszabb legyen az az egyenes is -
#131244 kezdésnek elég lenne ha lenne egy szárny azon két oldallap és kész.. nem egy szárny a szárnyon lévő szárnyon ami amúgy keréklyukasztónak van tervezve -
#131243 Ez!
De a Mansellre vezető szakaszból kihagynám a sikánt. -
Bullitt #131242 Ez is tény... Nem túl jól bírják a karosszéria-karosszéria párbajokat :D -
#131241 szerintem szimplán az f1es autók szarok... előzésre alkalmatlanok, szegény webber és vettel is kénytelen mindig a pályán kívül előzni -
Bullitt #131240 "szimplán szar a pálya F1-re (WTCC és egyéb kategóriáknál más a helyzet persze)."
Odaírtam, hogy az F1-re értem ezt csak. Abban megy a vonatozás a cél egyenes végi kanyarig.
Ez egész jó, az új "hármas" kanyar utáni sikán bemenetét mondjuk lehet szűkebbre venném, hogy ki lehessen fékezni a másikat esetleg. -
#131239 aki azt mondja hogy nem lehet előzni az még nem volt normális hosszútávú versenyen a ringen, LeMans Seriesen a GT2esek végig csatában voltak a GT1-esekkel, a LMP2-es autó könnyedén nyert LMP1-esek ellen.... ilyen tudomáson szerint még semmilyen más pályán nem sikerült.. a jelenlegi Hungaroring-en az a legszebb hogy egy jól kanyarodó autó tökéletesen azonos időket tud menni egy szupergyors autóval is.... ennyi erővel vegyenek egy 15x15kmes telket arra mehet egy 10x10kmes négyzet pálya azt kész -
#131238 Én meghagynám a Mansell-t...ezért kicsit erőltetett, de a szintkülönbségekkel akár jó is lehet, kis pénz-kis foci:
-
#131237 mondjuk nem túl fantáziadús:D -
#131236 -
Bullitt #131235 Én amúgy azt nem értem a pálya belső részére miért nem húztak fel lelátókat. Bőven elférne pár kanyarba (pl a Silver 1-el szemben), az odajutást meg egy-két felül vagy aluljáróval meg lehetett volna oldani.
Az áttervezésről pedig: én se számítok nagy változásra. Egyszerűen egy nagyon kicsi völgyben van a Ring és a körülötte lévő dombok gyakorlatilag lehetetlenné teszik az elfogadható költségekkel járó, kifelé irányuló terjeszkedést. Engem az se lepne meg, ha bemennének a pálya közepén lévő málnásba, de eddig Wéber csinálta a legreálisabb képet. Más kérdés, hogy attól se lenne több előzés, mert mondjuk ki, szimplán szar a pálya F1-re (WTCC és egyéb kategóriáknál más a helyzet persze). -
#131234 Korunk legnagyobb autósport alakja. -
#131233 Alex Zanardi DTM Test
-
#131232 -
#131231 Még mindig Wéber első megoldása néz ki a legjobban. Ezek a megalomán csináljunk 3szor akkora célegyenest a lehető legbutább megoldás. Előzési pontok kellenek, nem hosszabb DRS zóna. -
#131230 azért annyira nem vészes, de tény hogy retro hangulatú :D -
#131229 Volt az a kép egy teremről, ahol az újságírók laptoppal tudnak cikkezni, az kb. leragadt a 80-as évek szintjén.
Borzalmas :/ -
G_ArchAngel #131228 En is erre szamitok.
A masik, hogy a kiszolgalo epuletek siralmas allapotban vannak es ezt mar Bernie is felhozta, hogy ideje atepiteni oket. Ergo a penz nagy resze az infrastrukturara megy majd el es a palyat csak kozmetikazzak. -
#131227 Persze minél kisebb pénzből :D Szerintem 1-2 kanyart ki szélesítenek azt csókolom. -
G_ArchAngel #131226 Tudom, hogy itt sokaknak nincs semmilyen kapcsolodo kepzettsege, de egyreszt a domborzati viszonyok is leszukitik a bovites lehetseges kiterjedeset, masreszt az ujitasoknak figyelembe kell venni a bukoter mellett a lelatok elhelyezeset is. A hosszabb celegyenes vegen levo visszaforditas nem lenne belathato vagy az odahelyezett lelatorol a palya tobbi resze kerulne ilyen helyzetbe.
Nagyjabol a realitasa annyi, mint egy egy huroknak kozepen:) -
#131225 A pálya eleje és a vége a legjobb a HunRing-nek, a többi töltelék a Mansell-t kivéve.
Nem pont azokat kellene kinyírni, és az unalmasan vonatozó részt meghagyni. -
#131224 Ezek a célegyenes hosszabbítások olyan torzók.
A Wéber rajza valahogy közelebb áll a realitáshoz. -
#131223 Szinte biztos hogy ezeken a területeken fognak változtatni, sajnos a Mansell el fog tűnni :(
-
#131222 Jó, mondjuk az ívek pontos sugarát nem fekve egy egérrel fogom meghúzni :) Ezt olyan alapötletnek szántam. -
#131221 S mi lenne ha? Ez lenne?
A ciánt (vagy milyen szín ez) kicsit azért erősnek vélem, mert a Mansell kanyart kiszedjük. Ez az ára az elképzelésemnek: trükkös rész után egyből egy egyenes --> ha ügyes vagy akkor gyorsabb leszel az egyenesben (aminek kellő hosszúnak kell lenni egy előzéshez). -
#131220 annyira hogy ha kívülről és belülről is próbálkoznak a 2 autó elférjen. Kb olyanra csinálni mint a régi első kanyart.