FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért Koba viszont iszonyú peches volt a 2. felének az idényben, amikor valami közbejött, valaki akadályozhatta az mindig õ volt. Ennek ellenére szerintem is Perez az év újonca.

mit néztem? azt néztem, hogy a legutolsó 4-5 futamon Perez Koba elõtt végzett idõmérõn és a futamokon is rendre jobb volt. És még ráadásul Monaco és Montreal kiesett neki a balesete miatt. Koba csak annak 2 futamnak köszönheti, hogy elõtte végzett a pontversenyben kisebb fölénnyel. Ne is beszéljünk már arról, hogy Perez a 7. helyrõl esett ki Monzában ott is bukott pontokat, sõt már az Ausztrál futamon is Koba elõtt végzett csak ott mindkettejüktõl elvették a pontokat. Di Resta a Hungaroringen, esetleg Szingapúrban mutatott nagyot, egyébként Sutil simán verte. Idõmérõn pedig többször volt olyan, hogy egyikük se jött ki a Q3-ban ezért fordulhatott elõ az, hogy nagyjából kiegyenlített volt ott a küzdelem...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
Hogy mi? xDDDDDDDDDD TEHETSÉGTELEN??? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Te mit néztél inkább vissza fele teszem fel a kérdést :D.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Perez? Hát nem tudom mit néztél. Di Restának legalább volt egy-két jobb versenye, bár tõle sem vagyok elájulva, de Perez egy tehetségtelen befizetett versenyzõ, semmi több.
Norbi1990
És szerinted Di Resta nem? :D
tudom, nem úgy értettem:) mind1, az kb 5 évvel ezelõtt volt azóta Vettel is bõven fejlõdött mentálisan

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Formula 3 nagyon nem noname. Szinte mindenki aki ott jól szerepel, az késõbb F1es pilóta lesz. Grosjean, Koba, Buemi, Vettel, Hamilton, di Resta, Sutil, Rosberg, Kubica mind onnan jöttek. Aki nem került be egybõl F1be, az ment a GP2be 1-2 évre.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Elég ritka hogy nem az nyer aki alatt a legjobb autó és a legmegbízhatóbb csapat + pilóta van.

Bármi féle önigazolásnak epic fail ilyen cikkeket berakni, mert ettõl Vettelék érdeme, teljesítménye semmivel sem kevesebb mint pl Senna, Sumi, Alonso, Kimi, Button VB címei

bakkerman
jó volt a pályán,de attól még emberileg egy fasszopó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

b-type
jó arc volt Monti, hiányzott mikor elment.
Mindenki valamilyen ember...az amit látsz a tévében, az az amit láttatni enged magából...Montoya nem nagyon törõdött ezekkel a dolgokkal.
Jó volt a pályán az a lényeg.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

összeférhetetlen Dél-amerikai cigány volt...örülök, hogy távozott

Dietrich
Ez nem így volt a Formula 1-ben, ahol egymás utálata volt inkább divatos. Montoya és Ralf Schumacher négy évig voltak csapattársak. Montoya szerint mindössze három alkalommal köszöntek egymásnak.
És bár Montoya, valamint a világbajnok Michael Schumacher, Ralf bátyja rendszeresen együtt álltak a dobogón, soha nem beszéltek egymással.

"Soha nem köszönhetem Michaelnek, soha" - mondja Montoya. "Soha nem ültünk le és beszélgettünk egymással, soha. Ha legyõzted, mosolyogtál rá, ha õ gyõzött le, õ mosolygott rád.
"Az emberek alig értik, mennyire másképpen mennek a dolgok. A technológiai és a rengeteg fejlesztés miatt senki nem akar semmit elmondani a másiknak - mert ettõl függ, ki milyen gyors."

Képzelhetik Montoya mennyire meglepõdött, amikor elsõ tesztjén Homesteadben Kevin Harvick odasétált hozzá és adott neki néhány jó tanácsot. Elõször Montoya azt sem tudta, hogy kezelje a helyzetet.
"Amikor Kevin Harvick odajött hozzám és azt mondta, hogy pajtás egy kicsit dolgozni kéne azon, hogy késõbb fékezzél a kanyarok elõtt, visszanéztem rá és megkérdeztem: 'Komolyan? Te most segítesz nekem?'

"A Formula 1-ben amikor egy fiatal tesztelte az autót, a nap végén együtt röhögtünk a srácon a mérnökökkel."

Five years in, Montoya still enjoying NASCAR ride

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

átok ül itt mindenkin a Lotus Renaultnál:D

ez hihetetlen mennyi baleset éri a versenyzõket mostanság...szép lett volna, ha Raiko csuklója el is törik

<#eplus2><#vigyor2><#wave>

nearo
Hát Nálad biztos többet mutatott Perez...<#idiota>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Di Resta pont az a személy, aki állandóan azzal vág fel, hogy õ 2006-ban megverte Vettelt csapattársaként a mit tom én milyen noname bajnokságban...pont ezért nem csípem a mai napig Di Restát és sztem nem õ volt a legjobb újonc. Perez nálam többet mutatott

beteg:D

ezt a paddockban szerintem majdnem mindenki így gondolja, csak felesleges ( és nem biztos, hogy kifizetõdõ )az FIA döntésével szemben nyilatkozgatni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

fáj...

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Master91
én 2004 óta Barca drukker vagyok, a Realt azóta utálom. Most talán mégjobban...Barcán kívül Juvés vagyok, amúgy alapból alig nézek focit, mert sajnos nagyon korrupt lett az egész a bíráskodás is szar meg az UEFA is a Platinivel

OFF vége

Firerock
Már te is kezded?:/

hálistennek a Barca ismét megverte a Realt:) asszem Alonso és Nadal is Real drukkerek szóval ez még plusz öröm, hogy nem a szeretett csapatuk nyert:D:D:D

pedobear
Kalocsai minta ez is.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

ScarY MAN
<#idiota>

...

kis pucuka vagy még
Firerock
Mirõl beszélsz?

éreztem, hogy kezded a szivatást:D

Mondjuk te meg nem is ihatnal alkoholt par evig:DDD

http://gaborszantai.co.uk/

nem ihatok mert gombás a lábam.
tényleg nem eltaláltad

Master91
win! :D
a másik kezén meg német lesz..

Totti5
Most kezdõdõ El Clasico-n Casillas ebben vog védeni :)))

Firerock
Nem is vagyunk élsportolók

desigo
Gondolom ti sosem ittatok még.
lol
bakkerman
Raikkonent egy laza házibuliba nem engedném,beiszik,és kitudja mikor vágja el az ütõerét a kezén egy üveggel :DDD morbid ugyan,de ugyebár láthattuk õt már asztalt alatt fetrengeni :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5
Valószínübb hogy részegen lezúg valahonnan:D

kifli
érdekes, hogy kubica balesete után engednek ilyeneket a versenyzõiknek a rötyõnál :D
Totti5
"Az F1-live.hu az elsõk között számolhatott be"

Tehát a helyszínrõl figyelték az eseményt? ejj de jól megy nekik.

Firerock
Master91
Hú, jó lenne meg szerezni!
Egész férfias lett Vettel a 2006-os bemutatkozása óta.

tadam tadam

mcmoha
Hm. Buttonon tan csak nem Bernie oraja van? <#vigyor>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
Na majd letöltjük az egész gálát. Az összes FIA felügyelete alá tartozó sportág pilótáit díjazzák ilyenkor, nem csak az F1, tehát a Rally, WTCC világbajnokot, és a többit.

Totti5
Ferrari rájuk szólt...

Master91
Életembe elõször most látok ilyen képet (!) ahol a szezoni VB pilóta át veszi a VB trófeát. ÉS a 2. helyezett is. Imádom a Magyar sajtót...

desigo
"A Red Bull Racinghez és a Ferrarihoz hasonlóan a Sauber is távozott a Forma-1-es Csapatok Érdekvédelmi Szervezetébõl (FOTA)."