FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedobear
Most az eredetit adták ezek el amiben Button megizzadt a 3. helyért vagy valami másolatot, mert nem mindegy.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Totti5
Dehogy kerül ennyibe. 100-150 ezer közt lehet egy ilyen ruha maximum. Persze lehet venni F1es öltözéket is, de ott a pilóta nevét, a csapat nevét és a márkát fizeted meg. Fél millió egy szép összeg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mcmoha
Most olvasom mar el is adtak.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Firerock
szerintem félmilliónál a "boltban" is közel ennyibe kerül egy ilyen overál:/
Gondolom csórók nem félmilliót reméltek érte...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

pedobear

jól van onnan építkezhet...de sztem örülhet a Williams, ha majd a Caterham nem hagyja le õket

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Kár érte... Williams erõs visszalépés lesz neki😞

Williams

http://gaborszantai.co.uk/

😄

örülök neki, hasonló szinten van a brittel pikáns párosnak ígérkezik...mondjuk Sutil remélem marad az F1-ben, mert van keresnivalója itt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Hivatalos: Hülkenberg a Sahara Force Indiánál versenyez 2012-ben

Sutil távozik.

Hivatalos: Hulkenberg kapta meg a Sahara(!?) Force India masik uleset Paul DiResta mellett.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ez milyen kemény most találtam Buttonról😄 milyen tökfilkó feje volt

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

repvez
Elég furcsa kérdésem lenne, hol találok valami olyan vicces képet aminél a mclaren vagy Hamilton a téma?
Mert egy haveromnak Sumirõl küldtem egyet , amin egy kicsit morcos lett és ki szeretném engesztelni .Már végignéztem a googlén minden verzioban a formula1 ,mclaren,funny és minden variáciot ami eredményre hozhat, de mindig csak a sumirol találok poénos képet , ki érti ezt 😄

Én Mclarenes vagyok ö meg ferrari/Sumi fan.
Kit--Kat
Hülyeség volt Algát is kirakni. Folyamatosan fejlõdött és így viszonyítási alapjuk sem lesz...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

pedobear

Firerock
mí tú😊

Dietrich
viszont a bajnokságot Wickens nyerte akinek szurkoltam 😉
és jobb mint a francia 😊))

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Vergne megnyerte a július 1-jei 3.5 literesek futamát még láttam élõben is😄😄😄

vótmáá?

most értem csak haza, de jól meglepõdtem. Ricciardo mindenképpen megérdemel egy teljes szezont egy sokkal jobb csapatnál!!! respect ezért...se Buemi, se Alger nem voltak elég jók, bár a gyökér spanyolnak voltak villanásai ennyit elismerek

Minstrel
Buemiék nagyot koppantak, de ez az új páros tényleg ütõs lehet jövõre.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ulvar
Nincs pénze RBR támogatás nélkül nem megy sehova. Benne van a cikkbe. Valószínû, inkább úgy mondom hogy nem marad az F1ben.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Norbi1990
Talán megy HRT-be.
<#eljen><#eljen><#eljen>

Alguersuari-t sajnalom azert.

Firerock
A ringen is hozta mindkét versenyt😊 Tavaly Ricciardo nyerte az elsõ futamot.

bakkerman
én amikor csak tudtam néztem a WSR futamokat,dúrván jól vezet a srác,nagy jövõ elõtt áll

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
jaja,bár én annyival kiegészíteném,hogy akármelyik is robbant óriásit jövõre,szerintem még nem fog menni Webber helyére,ezek a srácok jó autóval elkaphatják Vettelt,és akkor csapaton belül megint balhék lehetnek...bár ez még nagyon odébb van,egyelõre várjunk márciusig 😄D

Firerock
Ezt a Vergne gyereket se írnám le,elég jól ment a WSR-ben és ezt az elektromos Kart-os témát is megnyerte! Annyira nem kedvelem mint Ricciardot,de jó lesz õ is😊

szabii98
Ricciardora nagyon kíváncsi leszek.A torro az alsóház a Red Bullhoz, akár mehet Webber helyére is ha jól teljesít

I met God. She's black

bakkerman
na ez a csapat dúrván ütõs lesz jövõre remélem,ha ez a két titán kap egy fasza autót,akkor bármi lehet! (persze nem lesznek világbajnokok,de azért izgalmat hozhatnak az F1-be!!!)

#118789: én is nagyobb figyelemmel fogom követni a sorsukat!

allock
jó csapat lesz két ügyes pilótával

#hhwnd

Firerock
VÉÉÉÉÉÉGREEEEE!
AZ ÉV LEGJOBB HÍRE!😊

Firerock
"Teljes pilótacsere a Toro Rossónál!!! A hírek szerint - többek között a BBC riportere - Jean Eric-Vergne és Daniel Ricciardo lesznek a csapat 2012-es versenyzõi"

Ha ez lesz akkor Toro Rosso szurkoló leszek!😄

Ulvar
Csak hogy az Oroszoknak nincs annyi pénze mint az Araboknak. A Törökök meg már mikor megépítették meg tervezték pályájukat, akkor még nem vették számításba a pilóta származását. Most igen...Kivéve Korea...de oda nem is mennek sokáig, míg Indiába menni fognak jó pár évig amíg lesz Indiai csapat és egyszer kétszer beugró Indiai pilóta...

bakkerman
arab pilótára nem kell sokáig várni,2-3 év és az etihad vagy a fly emirates elõáll egy f1-es csapattal 😊

Dietrich
arab pilóta sem volt az F1-ben mégis a sivatagba mentek..nem számít ez már a törpének..vagy török nagydíj..hanyadik is lett a török versenyzõ? :p

Dietrich
blog oldal szóval nem 😉 de az efegylájv szeret ilyen oldalakról tutiként megirni valamit :p
ami biztos..azzal a pénzzel amivel a F1-ben kuncsorog az utolsó helyekre jó..a tengeren túlon meg top csapat autóját jelentené..

Ulvar
Oválon kíváncsi lennék hogy menne...mondjuk Texasban,vagy kapásból Indyn 😄. Szegényt elõre sajnálom...Bár Sato egész ügyes volt már egy két futamon idén.

Mindenesetre jobb lenne neki egy IC szerzõdés, mint egy gyengébb csapathoz szerzõdne F1ben. Viszont így felmerül a kérdés hogy mi értelme lesz az Orosz nagydíjnak a mai szemmel nézve...mert hogy így jóval kisebb lesz a piaci értéke az fix.

Peter1
Meglepõ lenne, de ki tudja?
Ezt az oldalt nem ismerem. Megbízható lehet?

Ide mit lehet írni?

Dietrich
f1.lájv még nem írta? :p

Vitaly Petrov close to Indycar deal

ja bocs nem akartalak sürgetni

Magic Boy
Köszi közben megtaláltam.

Akkor az a baj, hogy csak linkelve volt (és nem videóként beszúrva, mint szokott) és így átsiklottam fölötte.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Totti5
Volt linkelve.

kifli
lehet a készítõ is rájött hogy szar, így nem csinál többet 😄
Magic Boy
Nem lesz Los Mini a Brazil nagydíjról vagy már volt csak én maradtam le róla?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.