FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
fõleg mikor elkezdett annak drukkolni, hogy x számú ember essen ki Talma elõl.
az a B.P. volt...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Minstrel
Gundi is "fõkommentátornak" lenne jó, mert Õ se szagértõ, nekem az tetszene a legjobban, hogy Mezei és Wéber, ha már kell a Mezei, mert MotoGP-n is kicsit már nem bírtam, fõleg mikor elkezdett annak drukkolni, hogy x számú ember essen ki Talma elõl.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Norbi1990
Gundi jöhetne Gyula helyére.
LeventeV
olyanokkal, akiknek a közvélemény elõtti megítélésük is jó, tehát szeretik õket" - tette hozzá. -lehet olvasták a chatet az rtl oldalán, vagy esetleg sg-znek? XD

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Dietrich
Mezei Dániel
ebben 100%-ban biztos voltam..
Baumgartner Zsolt
tõle vajon mit várnak? mesélje el minden adásban hogy szerzett 1 nyomorult pontot -6 körrel tök utolsóként aki még a pályán volt? vagy arról, hogy amerikában miatta kitalálták a tesztpilóta státuszt ezalatt rommá tört egy zsír új panoz dp01-t és egy két ülésest Toronto utcáin egy VIP vendéggel?
vagy arról kell ecsetelnie, hogyan kell elengedni a másiket lekörözöttként?
Czollner Gyulával és Wéber Gábor
Wéber jöhet a Czollnert meg úgy se ússzuk meg :p
na de azt már én se tudom Knézy minek? Bevalottan tök hülye az autóversenyzéshez akkor már hívják ehhez Gyulait a retektõl :p
míg bokszutcai riporternek Szujó Zoltánt próbálják megszerezni
van aki erre nem tartja alkalmasnak õt? legfeljebb megint megszivatják majd a ringen :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
na jah,szerintem is,vagy még Paffett,ha belehúz jobban

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Di Resta elõbb lesz a Mercinél, mint Algersuari...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
értem,elnézést kérek,rossz szót használtam.

😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
Algersuarit max akkor fogják beülteni valaki helyére ha akár MS akár Rosberg önszántából távozik a csapattól. Annyira nem csúcspilóta, legalábbis nekem nem tünik annak. Az természetes hogy akik nem kaptak ülést, azok megpróbálnak elhelyezkedni egy erõsebb csapatnál teszpilótának, mert legalább ott van, ott lesz a futamokon, tanulhat is a nagyoktól, a gyári csapattól, és bármi történik valakivel beugorhat a helyére.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

De erted: ha lejar a szerzodese, akkor sem repul. Ezzel huztad fel az MS fanokat.

Karacsony lesz, most par napig teged is szeretlek<#love12><#mf1>

http://gaborszantai.co.uk/

Firerock
nem azt írtam hogy 2012-ben repül...

De el is olvastad a cikket?

"Algu ideális harmadik versenyzõ lehetne a német gárdánál, ahol 2012-re még mindig betöltetlen ez a pozíció."

Miert repulne MS, ha nem versenyzot, hanem tartalekot keresnek? 2013 mas, de akkor sem repul az, akinek lejar a szerzodese.

Firerock
Gratulálok fiam!
El tudnád mondani hogy ezt mire írtad?
Beraktam egy cikket,feltettem egy egyáltalán nem provokatív kérdést.

mostmár Rosbergnél versenyen nem lassabb leginkább stabilitásban és kevesebb balesetben kellene résztvennie rögtön nem lenne ne mulass. Annyi biztos, hogy kopott pár tizedet, de még mindig ott van a legjobbak közt és az a sok fiatal tehetség akirõl beszélsz azoknak még bõven érniük kell...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
Jövõre jöhet vissza Briatore? Állítólag feloldották az életre szóló eltiltást.

I met God. She's black

Totti5
Persze attól függ hogy a merci milyen lesz, de biztosan megvárja az új szabályokat, hátha ölébe pottyant a merci egy olyan vast amivel VB lehet akár.

Totti5
Marad. 2014 már nem hiszem.

bakkerman
de sumák tuti nem marad 2013-ra is,annyira nem jó,hogy maradnia kelljen,és csak a helyet veszi el fiatal tehetségek elõl

a.carkey
Kár volt beküldeni a SCt. Jól elvolt mindenki egy kupacban. 😊

A medve nem játék.

Master91
+1
allock
te repülnél már innen

#hhwnd

A cikkben is arra van utalva.

csak szeretnéd😄😄 már régen aláírtak Rosberggel és Schumival...

max 3. számú lehet, de az F1lájv minden szarságot összeír lásd Kobayashi távozása

passatgt
tesztpilóta, schumi megy el jövõre, utána beül a helyére

Totti5
tesztpilóta mond valamit?😊

Firerock

Firerock
amikor bekapcsolták a stúdiót csak errõl a nyálas kislányról áradozott naphosszat.

Totti5
<#merges2>

Firerock
Wéber sajnos elfogult Vettel rajongó😞

Master91
Totti5
A verseny zseniálism, újra és újra megnevettet😊), de de vége rossz lett, hosszú és unalmas.

bakkerman
ezaz,van még lentebb! KÖNYÖRGÖM PALIKOT VISSZA!!!!

Totti5
Eddig is hiányoltam, mint szakértõt a studióból... ha valaki akkor õ tudott volna okosságokat mondani, olyanokat amit egyetlen másik magyar ember sem. Kommentárnak olyan lenne mint Valter Csaba, szóval az nem csoda hogy felejetõs.

áá Palik nem lesz érzem:S:S Czollner Gyuszi hülyeségeit kell majd hallgatni Zsolti szakadozott beszédét ááá nemár Mezei Dániel, ha ez az, akire gondolok akkor az egy vicc😄

akkor már leginkább egy Gundel-Wéber Gábor párost néznék meg

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Jol indult, de a vege szomoru:/

szabii98
Los MiniDrivers: Milyen lesz Amerika?

I met God. She's black

a.carkey
Ahogy Button meg tudta verni Hamilton, úgy Schumacher is meg tudta volna verni Mikát, csak persze így minden egyszerûbb volt. Na most megkapta Nicket. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ezzel csak egy gond van, hogy akkor miért tette mégis lapátra Luca - a balesete után már nem teljesértékû - Massa helyett Kimit, akinél szemmel láthatólag ha teljes csapattámogatás áll, nyilvánvalóan igen eredményes tud lenni és miért kétesélyes csapat volt két éven át a Ferrari? Csak azért, mert Massa megsérült, és ezt érezték korrektnek?

Jó lenne ennél a cikknél elhinni ami benne van, de ez inkább szerintem csak ki/megmagyarázza Schumacher visszavonulását.

A medve nem játék.

allock
Räikkönen meglepõdött, hogy mekkora figyelmet kapott a hó-mobillal történt kisebb esése.

„Meglepett az, hogy mekkora figyelmet is szenteltek ennek. Meg lehet nézni a YouTube-on, hogy mi történt, és talán ez volt a valaha történt legkisebb és leglassabb baleset. Szinte már kínos.” – tette hozzá Kimi, aki nem zárkózott el attól, hogy hasonlóan más eseményeken vegyen részt a jövõben.

„A 2007-es szezon startja elõtt már nyertem egy hó-mobil versenyt, és idén nem ment olyan rosszul, szóval ki tudja?”

#hhwnd

Ulvar
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Kimi hatalmas balesete, amirõl multkor írt az F1 live😄DDDD

Bandee1987
Én annak örülnék, hogyha végre Szujó élõben bejelentkezhetne a helyszímrõl. Jó, azt nem várhatom el, hogy csak onnan vezessék a mûsort (mint mondjuk a német rtlnél vagy a bbcnél), de legalább azt megcsinálhatnák, hogy mondjuk a bp-i stúdióból odakapcsolnának a helyszíre, ahol szujó épp elkap vkit interjúra, és nem az lenne hogy 1 héttel késõbb kapnánk meg csak vmi összevágott szart egy magazinmûsor keretében.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
Csak Czollnert ne halljuk többé.
Szujó mellett még Wéber Gabi is jöhetne az M1-hez.
Kit--Kat
Jó is lenne, ahogy elõttem írták, az RTL KLUB egyetlen vállalható arca.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bandee1987
Szujó csatornát válthat?

Na, talán még a közszolgálatinál köt ki a végén...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

😄

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

lol😄😄😄

szabii98

I met God. She's black

Máté94
😄