FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alonso coming out kovetkezik?😊

http://gaborszantai.co.uk/

RatBaG
szujót és a helyszíni tudósítást én is hiányolni fogom. abban reménykedem, hátha mégis oda kerül valahogy...

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
biztos jó szakember meg családapa... de nekem komikus figura, és idegesítõ 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

b-type
jó, akkor savaztad picinyt.. 😊
Szujó is belekóstolt a Suzuki kupába..hasonlóan kevés eredménnyel mint a többiek (Wéber Gabi persze messze kivétel), csöndben, de csinálta...általában ez jellemzõ lehet rá...legalábbis nekem ez jön le, mindenféle felhajtás nélkül csak úgy csinálja a dolgokat.
Czolner-nek kellett a Seat is hogy rájöjjön õ nem egy autóversenyzõ mint Wéber...Szujó ezt belátta a Swift-ben is, nincs is ezzel semmi baj, dicséretes hogy megpróbálták.
Valahogy Szujó kívülesik nekem ezen a fényesre polírozott RTLklubbos bagázson...olyan jó családapa külsõvel bír...😊)
absz. szerethetõ figura szvsz.
De nagyon nem puncsolok mert mittomén, de nekem eddig ilyen véleményem fogalmazódott meg a munkássága kapcsán.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tikal
Raikkonen-t tilos fikázni 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Huzzatok ki szankozni, ha a meleg szoba az agyatokra ment. Vagy zuhanyozzatok le, de ebben a topikban nem akarok mast latni, mint Alonso/Raikkonen/Vettel/Massa/Hamilton/etc fikazast!<#idiota>

Tikal
bocs, nem jön be a stilusa 😊
nem kóstoltam be, mert ha azt tettem volna, akkor neki írok egy mailt 😊

Tikal
jaj, megvédted, de ostoba vagy...rajtad kivül mindenki el tudta mondani a véleményét a hozzászólásomrol személyeskedés nélkül, csak te nem 😊

b-type
Ez a te kereszted,...nem a külsõ számít.
Volt hogy mással is próbálkoztak, csak Szujó-val szóba is álltak kint, sõt...amennyire én tudom, kedvelik..és ez sokat számít...mert ellehetsz te kint úgy is hogy csak odatartod a mikrofont ahol már beszélnek, vagy beállsz a sorba és kapod a sablonszöveget sokadiknak...
De vele beszélgettek a résztvevõk, és sokszor mások tolták oda a mikrofont ahol õ vezette a riportot.
Sztem is nagyon rossz embert kóstoltál be, értelmes ember, én megpróbálnák megtartani-megszerezni...sz más kérdés hogy nekem a külsõvel sincs semmi bajom, de az ziher hogy itt az számít a legkevésbé..kivéve ha csaj vagy.....de értened akkor is kell hozzá.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mersant
tenyleg?! nem mondod 😊 en csak megvedtem, es visszakaptad az idiotazats, ennyi...te iq betyar

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

A video alatt ez van:

"The trailer features wheel-to-wheel multiplayer racing around the iconic Monaco street circuit and reveals how fans can create and develop their very own team."

Szerk: a honlapon is emlitik, van versenyzes.

Tikal
te tényleg nagyon ostoba vagy, én nem TÉGED idiotáztalak le. Remélem érzed a különbséget most már, ha nem, akkor irány vissza a suliba te gyökér...

Mersant
te kezdted az idiotazast te agyhalott segg, ugyhogy kussoljal 😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Tikal
bocs, nekem egy komikus figura, kb sose birtam ki nevetés nélkül ha megláttam 😄

Tikal
neked normális, nemem egy segg, te baromarcu, hamár személyeskedünk, vegyél inkább vissza... ez a véleményem és kész, ha nem tetszik lehet mást mondani, de nem kell idiotázni.

Tikal
lol, nem gondolom...

Dietrich
1 éve már jelezték nem akarják hosszabbítani a jogokat a közvetítésre..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

szabii98
Közel Franciaország visszatérése a Formula-1-be

A Nice-Martin lap szerint a befutó Paul Ricard lenne, mely éves váltakozással kerülne megrendezésre a királykategóriában a legendás belga Spa-Francorchamps-al.

„A dolgok nagyon is valóságos úton haladnak elõre.” – nyilatkozta Gilles Dufeigneux, akit még júniusban neveztek ki a projekt élére, és akinek a feladata az, hogy Franciaország újra az F1-ben legyen.

„A végsõ döntést januárban vagy február elején fogjuk meghozni.”

Nem tudom milyen ötlet, mikor Paul Ricardon versenyeztek én még bõven nem éltem..remélem Magny-Coursnál jobb lesz, nemszeretem az a pályát.

I met God. She's black

Mersant
epp az egyetlen normalis embert szidtad, TE idiota...

pedobear
Véget ért Alonso házassága

Alonso: A Ferrari veszélyt jelenthet a Red Bullra

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Totti5
Mitõl idióta? egyrészt egy mûsort is össze kell hozni, anyagokkal és attól hogy Szujó nem volt mindig a képen még õk csinálták azt ott kint, õ meg a stáb... aztán a híreket, ujdonságokat is elsõ kézbõl kellett megszerezni, és gondolom volt F1es hírekkel foglalkozó oldala az RTLnek és oda is fel kellett tenni az híreket. Nem poénból ment ki, de vicces is lenne hogy gy közvetítsenek futamokat, hogy 2 kommentár nézi Ausztráliából bejövõ képet Budapesten és ennyi az össz vissz kapcsolatuk a helyszínnel. Ezt így nem lehet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

FrezeR
így is nagyon kevés volt az élõ boxutcai bejelentkezés, nem ezen múlt ha ez igaz is

Master91
örültem hogy Szujót utaztatták, legalább lehetett látni 1-2 képet a box utcai életrõl, stb....
gondolod h csak a Szujó miatt van ez az egész?😄 ugyan már...

Egy csomó másik mûsor is megszûnik a Retek klubon 2012-ben, mert spórolnának...nem lesz XXI. század és Házon kívül sem pont azokat a mûsorokat veszik le, amik még úgymond értelmesek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tikal
indexen most olvasom, hogy állitolag nem volt gazdaságos... aha... lehet nem kellett volna azt az idiota szujozt ide oda utaztatni, hogy feltegye a hülye kérdéseit..

FeikG
Jó kép! A jobb 5nek van annyi,mint a bal 1nek😊

Tikal
miért nem kell az rtl-nek? többet hoz valami ostoba sorozat abban az idõsávban? mondjuk nem bánom..

gercse
persze
a többiek is csak azért fognak csatázni mert az autójuk kb. azonos lesz.
többek között én is boldogabb lennék, ha az utolsó versenyig kiélezett harc lenne a bajnoki címért.

Firerock
csak helyesbítettem😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Master91
Ne kezd!
Firerock
(ha jövõre is ennyire jó lesz(az autója))

gercse
Sumi meg Raikkonen találkozhatnak simán, elõl meg Vettelen kívül (ha jövõre is ennyire jó lesz) mindenki összecsaphat.

desigo
Sajnos sajnos a nagy küzdelmek az autók különbségeibõl adódóan el fognak maradni <#szomoru2>
Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Master91
Ezzel hogy kell játszani? 😄 Már aktiváltam magam, de fingom sincs hogy induljak meg, hol tudok pilótát / autót szerezni? Olvasom a "kezdõknek"-et, de semmi nyílvánvaló utasítást nem találtam eddig...
Dietrich
hetvenes években élveztem a körkapcsolást...fõleg a Novitny és a Vass István Zoltán poénjait bírtam 😊
Kitudja lehet átlehet ezt is valamilyen szinten ültetni F1-re..kapcsoljuk a boxutcát..visszaadjuk a hangot a célegyenesnek stb 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

kifli
huu, az jólehet 😄

mennyiszer maradtam le f1-rõl, miközbe mentem valahova kocsival 😄

Bár lehet nézni utolag még mindig jobb, mint hallgatni
nearo
Rádió is közvetíteni fogja... hát erre azért kíváncsi leszek^^

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Dietrich
kb. 1 éve tudott dolog ...legalább full hd-ben lehet nézni ha a királyi tévé is úgy akarja majd..

Master91
National Geographic -ra kapcsoljatok!
Most kezdõdik: Mérnöki nem tom mik , F1 -es autókról lesz szó...
Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
csodálatos!😊

Master91
www.f1-live.hu
HIVATALOS: A magyar MTV 2016-ig közvetíti Magyarországon a Formula-1-et!
szabii98
2016ig lesz az MTVnél a közvetítés joga.

I met God. She's black

szabii98

Vajon mennyi esélye lesz Massának Montinál, ha jövõre is így folytatja?

I met God. She's black

Zomil
probáld ki ezt 😊
sztem jopofa manageres játék, el lehet vele lenni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ulvar
Üdv a modern társadalomban 😊. Itt minden divat. Ha fingasz egyet, az is divat lehet, csak tedd híressé a fingásod...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Master91
Miért kell ezt a mutogatást így túl majmolni? :/