FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
ritka ronda egy gép...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

hoppá 119017-erre ment a válasz xD

úristen! csak nem egy cigireklámot látok a bal felsõ sarokba???
Jajj mi lesz msot rohanni kellesz a felügyelõséghez, rá fognak szokni miatta az emberek!! gyorsan kellesz cselekedni, tudjátok hány ember fog meghalni emiatt???!!! jajj édes istenem

jó csaj

Master91
nagyon jóóó!
Ulvar
*.* Imádom!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hmm akkor ez úgy 70-71 környéke akkor volt ott Jackie Ickx a Ferkánál😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RatBaG
bizony, a brutál turbós renault-k. nekem is kb 75-85 a kedvenc, de bõvebben az egész 70es-80as évek.

ez viszont egy gecironda ferrari

Per Aspera Ad Inferi.

Kit--Kat
Egyik kedvenc Ferrarim.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

V43 1105
Imádom ezt a korszakot, nekem speciel az a rönyó is nagyon tetszik .. :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pedobear
legalább a gumikat lemoshatták volna.

passatgt
olyan mint egy hótoló, csak fel van hajtva a lapát rajta

RatBaG
az egyik kedvenc ferrarim, drágaszág.

Per Aspera Ad Inferi.

Ulvar
valóban! Azt hittem a Formula Ford csak Ausztráliában nevelõ széria.

Angliába is elég lesz 😊
Ulvar
Csak Ausztráliába kell érte menned 😊.

Master91
De ki próbálnám azt a Fordot!
pedobear
<#hamm>

Ez meg Ford:

link

designed by Renault/Nissan?😊

http://gaborszantai.co.uk/

pedobear

pedobear
OFF:

Samsung Concept Car

bakkerman
elmennek a picsába...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nem nem😊 úgy szokta hogy õÕõõÕÕ az ÕÕõõõÕÕÕÕ

Ulvar
Majd megbánod... 😊..

Én már szervezem az M1 székházánál a tüntetést Zsótika ellen 😄DD. Menjen vissza furikázza a nagy embereket amcsiba amivel tudja 😄.

MR ME
na majd dadoghat 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

passatgt
én örülök neki

desigo
Sajtóinformációk szerint az MTV-hez visszakerülõ Forma-1-es közvetítés egyik szakértõje Baumgartner Zsolt lesz, aki külön mûsorblokkot kap. Az m1 HD-ben közvetíti a futamokat.

katt
Dietrich
DRS meg KERS és az elõzési szabályokat figyelembe véve a számok 100-al osztandók! <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Firerock
mert neki volt honnan elõzni😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

pedobear

ho-ho-hóóóóó-mégmindigszar..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

90-es évekbeli csemege

passatgt
ennél lejjebb szerintem nincs

Ulvar
Értelmesebben nem lehetne kiposztolni hogy ez a Szûcs Csaba által fosott szar? LÉgyszi legalább írd ki rendesen legközelebb.

Master91
Nagy semmi! Se vicc, se elgondolkodtatós valami, semmi! Idõ pocsékolás meg csinálni, elolvasni. Vagy akár beszélni is róla 😄
pedobear

repvez
Mondjuk tényleg ilyen kommentátorok mellett majd mégjobban bealszik az ember a futamokon, a Mezeinek is olyan monoton egyhangu közvetitései vannak, hogy simán belealszik mindenki.
A paliknál legalább felriadtunk 5 percenként az örjöngésétöl.

Ezt is figyelembe vehetnék a kiválasztásnál, hogy ki milyen lelkesedéssel tudja elöadni a mondokáját.
És tényleg BAumgartner mint szakértö tudhatja hogy mi történik a háttérbe, de beszélni tényleg nem tud , csak dadogás lenne az egész.
Neki inkább a paddockba kéne járnia és onnan közvetiteni, talán ugy többminden részletet megtudnánk, lévén hogy azért ismerne pár embert akik emlékeznek rá és talán könnyebben beengedik olyan helyekre ahova mást nem .
Dietrich
Lapaj éjfélkor bealudt a jurón..aztán Montoya széthajtotta a retken :p leragadt 1985-nél..
mint író jó volt de mint közvetítõ...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
hallottad már beszélni?
hallottad már nyilatkozni arról, hogy mindig az a kurva fékváltófelfüggesztés volt az oka F3000-ben a kieséseinek?
kb. annyit értett az autóhoz mint Prost..semmit de a professzor vezetni tudta legalább volt tehetsége.

Ulvar
Te hallottad már õt beszélni???? Nem való semmilyen formában TVbe...olyan lenne mint Anno a Dávid Sanyi...hát borzalom.

na Boldog Karácsonyt az itteni F1 szakértõknek!<#vigyor2><#wave>

a.carkey
Inkább az, mint semmirekellõ showmûsorok a nagy semmirõl. Felõlem Dávid Sándor is visszajöhet, Baumgartner kapcsán meg végre lesz valaki aki tudja is mit beszél, mert õ legalább tényleg megtapasztalta.

A medve nem játék.

a.carkey
Leszarom kik fogják közvetíteni, mivel a szabadedzéseket is élõben adják majd.

A medve nem játék.

Firerock
csak éppen nem tud elmondani két értelmes mondatot....

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

atiho
juuj ne lécives ne csak azt ne az hülye.

Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság

atiho
a kis yézuskaittvan a közelben!!
lágy hangon suttog a rózsaszín égboltos éccakában, melyet szivárvány övez, így tekintek le eme világra.

Bódult karaácsoyt mindenkinek!!!

Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság

Totti5
"Baumgartner Zsolt
tõle vajon mit várnak? mesélje el minden adásban hogy szerzett 1 nyomorult pontot -6 körrel tök utolsóként aki még a pályán volt?"

Még mindig nagy szó hogy pontot szerzett, akárhogy is csavarjátok.

Mit is várnak tõle? szakértõi hozzászólást. Eltöltött 1 évet a Forma 1ben, részt vett minden futamon, talán van némi köze a dolgokhoz, de tudom a fórumon levõ szagértõk rfactorba jobban be tudják setupolni az autót, meg jobban tudnak vezetni is és mindenhez jobban értenek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10