182115
  • bardocz
    Nem, Norbi lett privát bajnok. Nincsenek sehol csapatbajnokságban.
  • IXEMGabeo
    1/2 a höz, hogy lesz baleset ugyanis Maldonado is piszkos oldalról indul
  • Caboose
    Nem. norbi lett a Yokohama kupa (privát kupa) győzztese nem a csapat. A legjobb nem gyári csapat a ROAL motorsport lett.
  • bardocz
    Cím aalpján azt hittem Groseannak szól...:D
  • IXEMGabeo
    ez világos, már leesett csak nekem ez a mondat volt fura, hogy Norbi konkrétan privát világbajnok lett. Így volt fura a mondat szerkezet, de akkor az a helyes, hogy a Zengő Motorsport lett privát bajnok
  • IXEMGabeo
    jaj értem már tehát nem Honda vagy Chevi, hanem Zengő motorsportként csapat vb címet nyertek?
  • benőmenő
    Én se nézek sok wtcc-t, de nekem az jött le, hogy vannak a gyári csapatok, meg a privátok, akik vmi olyasmi kapcsolatban vannak mint pl. a Ferrarinak a Sauber. Na az ilyen fiókcsapatok közt ők a legjobbak és Norbi a legjobb pilóta, összesítve pedig hatodikok.
  • Dietrich
    pedig egyszerű...nem gyártó bajnoki cím :D
  • zzeN
    Én néha nézem oszt én se tudom hogy mi az:D
  • IXEMGabeo
    Kérdés lesz-e baleset az 1. kanyar végén:)

Zen: Nem nézek Wtcc-t semmit nem mond nekem az, hogy privát bajnok:D
  • szabii98
    elvileg hivatalos, hogy massa kocsijában váltót cseréltek, ezzel alo a jó ívről rajtolhat
  • zzeN
    Huff a VB, Michelisz csak privát bajnok.
  • bardocz
    Huff nyerte, nem Müller? Jippijéééé!!!!
  • IXEMGabeo
    ja most én sem tudom ez micsoda...Sehol nem közölték, meg nem is figyeltem.
  • Dietrich
    ezt a hülyeséget nem tudom melyik média kezdte el mert akkor Huff mi lett végül? ;)
    privát bajnok és kész. mondjuk vagy lemaradtam róla vagy...de nem láttam se VB győztes hirdetést se privát bajnokit..Zengőék elpezsgőztek a boxban.
  • Dietrich
    IC különítmény viszonozza Massanak mikor ő volt IC versenyen.

• IXEMGabeo
    most kajak világbajnok lett a WTCC-ben?:OOO Akkor grat neki
  • IXEMGabeo
    most ez honnan jött neked? Massa váltójával semmi probléma nincsen. Majd futamon megoldják úgy, mint MOnzában...
  • szabii98
    vajon képes ferrari arra, hogy massa verdájában váltót cserélnek, hogy nyalonzó 1 hellyel előrébb kerüljön?? szegény massa próbál teljesíteni, erre a bukott bajnokságot akarják visszahozni...
  • bakkerman
    szerintem bőven elfér itt...Talma után ismét van magyar VILÁGBAJNOK az autó-motor sportban! Basszameg,én ma ezt is megkönnyeztem...mint ahogy idén az összes győzelmét,vagy dobogóját...:S:DDDDD Norbi És természetesen az egész Zengő Motorsportnak óriási gratula,és respekt!!!
  • IXEMGabeo
    ennyire nem figyeltem a nézőket 1 bajszos cowboy kalapos ürgét mutattak meg a George Lucast, amúgy a zászlókat nem néztem
  • Dietrich
    és mexikói zászlókat lobogtattak..
  • szabii98
    rengeteg mexikói megy ki. az amcsikkal ellentétben, ők olyanok amit dietrich leírt. az amcsik viszont inkább nascart, ic-t meg ken blockot néznek D:
  • mcmoha
    Én meg először azt hittem olaszok.
  • RatBaG #131555
    én csak félálomban fetrengve néztem az időmérőt, a szemüvegem se volt rajtam, de még így is feltűnt, hogy mennyi mexikói zászlót látni...
  • IXEMGabeo
    Akiket tegnap mutattak azokból a nézőkből mind amerikai volt, texasi kalappal...
  • Minstrel
    szombréró van a fejükön
  • IXEMGabeo
    honnan tudod h a 2/3-a mexikói?
  • Dietrich
    aminek legalább a 2/3-a mexikói akik megvannak őrülve az ow-ért akár F1 akár IC mindegy csak legyen benne mexikói is. És eddig egyik széria vezetőinek sem esett le hol kellene versenyt rendezni 300.000 néző számmal egy hétvége alatt.
  • madmanic
    http://sportgeza.hu/sport/2012/11/18/michelisz_norbert_turaauto-vilagbajnok/
  • a.carkey
    Nem, mert a poros oldalról indul, viszont, a Lotus gumijai melegedtek fel eddig a leggyorsabban, ami okozhat meglepetéseket.
  • IXEMGabeo
    ja a motorsportalosok majdnem kikészültek idegileg h ezzel is Alonsot segíti az FIA:D szerencsére np
  • passatgt
    sumi jót ment
  • G_ArchAngel #131546
    Webbert figyemeztettek, MS semmit nem kapott.

• Totti5
    Alonso bukta a VBt, vagyis a Ferrarinak köszönhetően, lassú autóval nem lehet címet nyerni, Alonso meg erőlteti, túlságosan is, ami a precizitás rovására megy. Egyetlen esélye van, ha Vettel kiesik vagy 10. hely körül evickél be.
  • barmi
  • Peter1

Erre gondoltál?
  • barmi
    Azt a wanted plakátot dobja már be valaki pls!
  • IXEMGabeo
    az nem mostanában lesz. Karácsonyig a kormányom elérhetetlen lesz xD
  • Peter1
    F1Zone ‏@f1zone
    Kimi: "I think 5th is pretty good after how difficult it's been. I'd take 5th rather than 4th but hopefully we don't lose too many places"

F1Zone ‏@f1zone
    RT @NobleF1 Mark Webber has been called to see stewards for allegedly missing weight check in Q1.

F1Zone ‏@f1zone
    Romain: "It's the good side of the grid. The guys did an awesome job to change the gearbox. I think we reacted quite well"