182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#131579 Nem, Norbi lett privát bajnok. Nincsenek sehol csapatbajnokságban. -
IXEMGabeo #131578 1/2 a höz, hogy lesz baleset ugyanis Maldonado is piszkos oldalról indul -
Caboose #131577 Nem. norbi lett a Yokohama kupa (privát kupa) győzztese nem a csapat. A legjobb nem gyári csapat a ROAL motorsport lett. -
#131576 Cím aalpján azt hittem Groseannak szól...:D -
IXEMGabeo #131575 ez világos, már leesett csak nekem ez a mondat volt fura, hogy Norbi konkrétan privát világbajnok lett. Így volt fura a mondat szerkezet, de akkor az a helyes, hogy a Zengő Motorsport lett privát bajnok -
IXEMGabeo #131574 jaj értem már tehát nem Honda vagy Chevi, hanem Zengő motorsportként csapat vb címet nyertek? -
#131573 Én se nézek sok wtcc-t, de nekem az jött le, hogy vannak a gyári csapatok, meg a privátok, akik vmi olyasmi kapcsolatban vannak mint pl. a Ferrarinak a Sauber. Na az ilyen fiókcsapatok közt ők a legjobbak és Norbi a legjobb pilóta, összesítve pedig hatodikok. -
#131572 pedig egyszerű...nem gyártó bajnoki cím :D -
#131571 Én néha nézem oszt én se tudom hogy mi az:D -
IXEMGabeo #131570 Kérdés lesz-e baleset az 1. kanyar végén:)
Zen: Nem nézek Wtcc-t semmit nem mond nekem az, hogy privát bajnok:D -
#131569 elvileg hivatalos, hogy massa kocsijában váltót cseréltek, ezzel alo a jó ívről rajtolhat -
#131568 Huff a VB, Michelisz csak privát bajnok. -
#131567 Huff nyerte, nem Müller? Jippijéééé!!!! -
IXEMGabeo #131566 ja most én sem tudom ez micsoda...Sehol nem közölték, meg nem is figyeltem. -
#131565 ezt a hülyeséget nem tudom melyik média kezdte el mert akkor Huff mi lett végül? ;)
privát bajnok és kész. mondjuk vagy lemaradtam róla vagy...de nem láttam se VB győztes hirdetést se privát bajnokit..Zengőék elpezsgőztek a boxban. -
#131564 IC különítmény viszonozza Massanak mikor ő volt IC versenyen.
-
IXEMGabeo #131563 most kajak világbajnok lett a WTCC-ben?:OOO Akkor grat neki -
IXEMGabeo #131562 most ez honnan jött neked? Massa váltójával semmi probléma nincsen. Majd futamon megoldják úgy, mint MOnzában... -
#131561 vajon képes ferrari arra, hogy massa verdájában váltót cserélnek, hogy nyalonzó 1 hellyel előrébb kerüljön?? szegény massa próbál teljesíteni, erre a bukott bajnokságot akarják visszahozni... -
#131560 szerintem bőven elfér itt...Talma után ismét van magyar VILÁGBAJNOK az autó-motor sportban! Basszameg,én ma ezt is megkönnyeztem...mint ahogy idén az összes győzelmét,vagy dobogóját...:S:DDDDD Norbi És természetesen az egész Zengő Motorsportnak óriási gratula,és respekt!!!
-
IXEMGabeo #131559 ennyire nem figyeltem a nézőket 1 bajszos cowboy kalapos ürgét mutattak meg a George Lucast, amúgy a zászlókat nem néztem -
#131558 és mexikói zászlókat lobogtattak.. -
#131557 rengeteg mexikói megy ki. az amcsikkal ellentétben, ők olyanok amit dietrich leírt. az amcsik viszont inkább nascart, ic-t meg ken blockot néznek D: -
#131556 Én meg először azt hittem olaszok. -
#131555 én csak félálomban fetrengve néztem az időmérőt, a szemüvegem se volt rajtam, de még így is feltűnt, hogy mennyi mexikói zászlót látni... -
IXEMGabeo #131554 Akiket tegnap mutattak azokból a nézőkből mind amerikai volt, texasi kalappal... -
#131553 szombréró van a fejükön -
IXEMGabeo #131552 honnan tudod h a 2/3-a mexikói? -
#131551 aminek legalább a 2/3-a mexikói akik megvannak őrülve az ow-ért akár F1 akár IC mindegy csak legyen benne mexikói is. És eddig egyik széria vezetőinek sem esett le hol kellene versenyt rendezni 300.000 néző számmal egy hétvége alatt. -
madmanic #131550 http://sportgeza.hu/sport/2012/11/18/michelisz_norbert_turaauto-vilagbajnok/ -
#131549 Nem, mert a poros oldalról indul, viszont, a Lotus gumijai melegedtek fel eddig a leggyorsabban, ami okozhat meglepetéseket. -
IXEMGabeo #131548 ja a motorsportalosok majdnem kikészültek idegileg h ezzel is Alonsot segíti az FIA:D szerencsére np -
#131547 sumi jót ment -
G_ArchAngel #131546 Webbert figyemeztettek, MS semmit nem kapott.
-
#131545 Alonso bukta a VBt, vagyis a Ferrarinak köszönhetően, lassú autóval nem lehet címet nyerni, Alonso meg erőlteti, túlságosan is, ami a precizitás rovására megy. Egyetlen esélye van, ha Vettel kiesik vagy 10. hely körül evickél be. -
barmi #131544 -
Erre gondoltál? -
barmi #131542 Azt a wanted plakátot dobja már be valaki pls! -
IXEMGabeo #131541 az nem mostanában lesz. Karácsonyig a kormányom elérhetetlen lesz xD -
#131540 F1Zone @f1zone
Kimi: "I think 5th is pretty good after how difficult it's been. I'd take 5th rather than 4th but hopefully we don't lose too many places"
F1Zone @f1zone
RT @NobleF1 Mark Webber has been called to see stewards for allegedly missing weight check in Q1.
F1Zone @f1zone
Romain: "It's the good side of the grid. The guys did an awesome job to change the gearbox. I think we reacted quite well"