FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
valóban! Azt hittem a Formula Ford csak Ausztráliában nevelõ széria.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Angliába is elég lesz :)
Ulvar
Csak Ausztráliába kell érte menned :).

Master91
De ki próbálnám azt a Fordot!
pedobear
<#hamm>

Ez meg Ford:

link

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

designed by Renault/Nissan?:)

http://gaborszantai.co.uk/

pedobear

pedobear
OFF:

Samsung Concept Car

bakkerman
elmennek a picsába...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nem nem:) úgy szokta hogy õÕõõÕÕ az ÕÕõõõÕÕÕÕ

Ulvar
Majd megbánod... :)..

Én már szervezem az M1 székházánál a tüntetést Zsótika ellen :DDD. Menjen vissza furikázza a nagy embereket amcsiba amivel tudja :D.

MR ME
na majd dadoghat :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

passatgt
én örülök neki

desigo
Sajtóinformációk szerint az MTV-hez visszakerülõ Forma-1-es közvetítés egyik szakértõje Baumgartner Zsolt lesz, aki külön mûsorblokkot kap. Az m1 HD-ben közvetíti a futamokat.

katt
Dietrich
DRS meg KERS és az elõzési szabályokat figyelembe véve a számok 100-al osztandók! <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Firerock
mert neki volt honnan elõzni:D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

pedobear

ho-ho-hóóóóó-mégmindigszar..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

http://www.youtube.com/v/l-sSaanyq3I&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

90-es évekbeli csemege

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

passatgt
ennél lejjebb szerintem nincs

Ulvar
Értelmesebben nem lehetne kiposztolni hogy ez a Szûcs Csaba által fosott szar? LÉgyszi legalább írd ki rendesen legközelebb.

Master91
Nagy semmi! Se vicc, se elgondolkodtatós valami, semmi! Idõ pocsékolás meg csinálni, elolvasni. Vagy akár beszélni is róla :D
pedobear

repvez
Mondjuk tényleg ilyen kommentátorok mellett majd mégjobban bealszik az ember a futamokon, a Mezeinek is olyan monoton egyhangu közvetitései vannak, hogy simán belealszik mindenki.
A paliknál legalább felriadtunk 5 percenként az örjöngésétöl.

Ezt is figyelembe vehetnék a kiválasztásnál, hogy ki milyen lelkesedéssel tudja elöadni a mondokáját.
És tényleg BAumgartner mint szakértö tudhatja hogy mi történik a háttérbe, de beszélni tényleg nem tud , csak dadogás lenne az egész.
Neki inkább a paddockba kéne járnia és onnan közvetiteni, talán ugy többminden részletet megtudnánk, lévén hogy azért ismerne pár embert akik emlékeznek rá és talán könnyebben beengedik olyan helyekre ahova mást nem .
Dietrich
Lapaj éjfélkor bealudt a jurón..aztán Montoya széthajtotta a retken :p leragadt 1985-nél..
mint író jó volt de mint közvetítõ...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
hallottad már beszélni?
hallottad már nyilatkozni arról, hogy mindig az a kurva fékváltófelfüggesztés volt az oka F3000-ben a kieséseinek?
kb. annyit értett az autóhoz mint Prost..semmit de a professzor vezetni tudta legalább volt tehetsége.

Ulvar
Te hallottad már õt beszélni???? Nem való semmilyen formában TVbe...olyan lenne mint Anno a Dávid Sanyi...hát borzalom.

na Boldog Karácsonyt az itteni F1 szakértõknek!<#vigyor2><#wave>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Inkább az, mint semmirekellõ showmûsorok a nagy semmirõl. Felõlem Dávid Sándor is visszajöhet, Baumgartner kapcsán meg végre lesz valaki aki tudja is mit beszél, mert õ legalább tényleg megtapasztalta.

A medve nem játék.

a.carkey
Leszarom kik fogják közvetíteni, mivel a szabadedzéseket is élõben adják majd.

A medve nem játék.

Firerock
csak éppen nem tud elmondani két értelmes mondatot....

atiho
juuj ne lécives ne csak azt ne az hülye.

Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság

atiho
a kis yézuskaittvan a közelben!!
lágy hangon suttog a rózsaszín égboltos éccakában, melyet szivárvány övez, így tekintek le eme világra.

Bódult karaácsoyt mindenkinek!!!

Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság

Totti5
"Baumgartner Zsolt
tõle vajon mit várnak? mesélje el minden adásban hogy szerzett 1 nyomorult pontot -6 körrel tök utolsóként aki még a pályán volt?"

Még mindig nagy szó hogy pontot szerzett, akárhogy is csavarjátok.

Mit is várnak tõle? szakértõi hozzászólást. Eltöltött 1 évet a Forma 1ben, részt vett minden futamon, talán van némi köze a dolgokhoz, de tudom a fórumon levõ szagértõk rfactorba jobban be tudják setupolni az autót, meg jobban tudnak vezetni is és mindenhez jobban értenek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
fõleg mikor elkezdett annak drukkolni, hogy x számú ember essen ki Talma elõl.
az a B.P. volt...

Minstrel
Gundi is "fõkommentátornak" lenne jó, mert Õ se szagértõ, nekem az tetszene a legjobban, hogy Mezei és Wéber, ha már kell a Mezei, mert MotoGP-n is kicsit már nem bírtam, fõleg mikor elkezdett annak drukkolni, hogy x számú ember essen ki Talma elõl.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Norbi1990
Gundi jöhetne Gyula helyére.
LeventeV
olyanokkal, akiknek a közvélemény elõtti megítélésük is jó, tehát szeretik õket" - tette hozzá. -lehet olvasták a chatet az rtl oldalán, vagy esetleg sg-znek? XD

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Dietrich
Mezei Dániel
ebben 100%-ban biztos voltam..
Baumgartner Zsolt
tõle vajon mit várnak? mesélje el minden adásban hogy szerzett 1 nyomorult pontot -6 körrel tök utolsóként aki még a pályán volt? vagy arról, hogy amerikában miatta kitalálták a tesztpilóta státuszt ezalatt rommá tört egy zsír új panoz dp01-t és egy két ülésest Toronto utcáin egy VIP vendéggel?
vagy arról kell ecsetelnie, hogyan kell elengedni a másiket lekörözöttként?
Czollner Gyulával és Wéber Gábor
Wéber jöhet a Czollnert meg úgy se ússzuk meg :p
na de azt már én se tudom Knézy minek? Bevalottan tök hülye az autóversenyzéshez akkor már hívják ehhez Gyulait a retektõl :p
míg bokszutcai riporternek Szujó Zoltánt próbálják megszerezni
van aki erre nem tartja alkalmasnak õt? legfeljebb megint megszivatják majd a ringen :p

bakkerman
na jah,szerintem is,vagy még Paffett,ha belehúz jobban

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Di Resta elõbb lesz a Mercinél, mint Algersuari...

Firerock
értem,elnézést kérek,rossz szót használtam.

:)

Totti5
Algersuarit max akkor fogják beülteni valaki helyére ha akár MS akár Rosberg önszántából távozik a csapattól. Annyira nem csúcspilóta, legalábbis nekem nem tünik annak. Az természetes hogy akik nem kaptak ülést, azok megpróbálnak elhelyezkedni egy erõsebb csapatnál teszpilótának, mert legalább ott van, ott lesz a futamokon, tanulhat is a nagyoktól, a gyári csapattól, és bármi történik valakivel beugorhat a helyére.

De erted: ha lejar a szerzodese, akkor sem repul. Ezzel huztad fel az MS fanokat.

Karacsony lesz, most par napig teged is szeretlek<#love12><#mf1>

Firerock
nem azt írtam hogy 2012-ben repül...

De el is olvastad a cikket?

"Algu ideális harmadik versenyzõ lehetne a német gárdánál, ahol 2012-re még mindig betöltetlen ez a pozíció."

Miert repulne MS, ha nem versenyzot, hanem tartalekot keresnek? 2013 mas, de akkor sem repul az, akinek lejar a szerzodese.

Firerock
Gratulálok fiam!
El tudnád mondani hogy ezt mire írtad?
Beraktam egy cikket,feltettem egy egyáltalán nem provokatív kérdést.

mostmár Rosbergnél versenyen nem lassabb leginkább stabilitásban és kevesebb balesetben kellene résztvennie rögtön nem lenne ne mulass. Annyi biztos, hogy kopott pár tizedet, de még mindig ott van a legjobbak közt és az a sok fiatal tehetség akirõl beszélsz azoknak még bõven érniük kell...

szabii98
Jövõre jöhet vissza Briatore? Állítólag feloldották az életre szóló eltiltást.

I met God. She's black

Totti5
Persze attól függ hogy a merci milyen lesz, de biztosan megvárja az új szabályokat, hátha ölébe pottyant a merci egy olyan vast amivel VB lehet akár.