FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Vettel már ekkor Világbajnok volt...feltartották a gyors körén, miközben Algaszösznek azért valóban gyúrnia kellett hogy pontokat szerezzen és a csapatnál maradjon. Ráadásul ezek után megnyerte a kvalit Vettel....de a futamon 1 kanyarnál többet nem ment.
Na ha ez adta meg a löketet hogy kibasszák algaszöszt....akkor erre nincs mint mondanom, csak azt hogy modern F1. Most is jöhetne az hogy "bezzeg régen".
elég nagy genyó stílusa lehet ennek az embernek
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yB8MpgDnDQw
Azthiszem nincs mit hozzáfûzni. enjoy it :D
I met God. She's black
A Webber szar Vettel meg isten témáról:) tényleg el sem lehet gondolni egy csapatról hogy megfogja egy pilótáját, de Markó úrfi simán leoltja a fiókcsapat pilótáját mert 3 kanyaron keresztül nem tudta megelõzni...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
de az alatta lévõ 60-as évekbeli járgány se gyenge...
Per Aspera Ad Inferi.
És az elõd sem csúnya, mondjuk ezek a gépek mindig is közel álltak a szívemhez:)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Minden másik topic jo itt az SG-n csak ez nem .Legalább is nálam IE9 et használok.
gyönyörû
86-os aranysárga lotus Elio de Angelis kocsija hmm?
vagy ez a púpos lotus se rossz
Per Aspera Ad Inferi.
#119034: durva,hogy milyen közel volt a lábuk akkoriban a pilótáknak az orr részhez,az az érzésem támadt,hogyha belement volna ez a srác 200-al az elõtte haladóba,a bokáját az orrából szedik ki
és idén melyik volt a legszebb festésû és a legformásabb kocsi?:D
I met God. She's black
ÉN a régi F1 híve vagyok. Szegény Tom Pryce UOP Shadowja is egy gyönyörû verda véleményem szerint.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Jajj mi lesz msot rohanni kellesz a felügyelõséghez, rá fognak szokni miatta az emberek!! gyorsan kellesz cselekedni, tudjátok hány ember fog meghalni emiatt???!!! jajj édes istenem
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
ez viszont egy gecironda ferrari
Per Aspera Ad Inferi.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295