FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Master91
"Pénteken a Red Bull testvércsapata, a Toro Rosso is megerõsítette, hogy idei modellje, az STR7 szintén megfelelt a törésteszteken, így a február 7-én, Jerezben kezdõdõ gyakorlást már azzal tudják majd megkezdeni."
Forrás...
Master91
Részlet az általad linkelt oldalról:

"A kifejlesztésben a Ferrarival együttmûködõ olasz konstruktõr versenyszimulátorának elsõ példányát a gyár központjában..."

Dietrich
csak tipp..megvette a Ferrari a dallarától.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

stock fotokat hasznalnak😊

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich
nekem tûnik csak hasonlónak..még a környezet is? :p

1 éves cikk.
Elkészült a Dallara új szimulátora

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nem ferne be a lakasba:/

http://gaborszantai.co.uk/

katt

mcmoha
Brunoka mar engem is kezd bosszantani, pedig az eg vilagon semmi bajom vele.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

méltatlannak érzem, hogy egy ekkora dinoszaurusztól így kell elbúcsúzni...és megint csak a kis Senna jön a képbe ááá

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

köszönd Briatorének és a padawanjának...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Ebben at a vicces hogy Bari sokkal jobban teljesített mint a csapattársai!

2010es évben Bari 47 pont és a 10! volt, míg Hülkemberg aki az elõzõ 2009es évi GP2es gyõztes jócskán elmaradva csak 22 pontot szerzett.

2010es GP2es bajnokot Pastor Maldonado-t verte meg tavaly "simán". Ennyit arról hogy Bari kiégett volna. Õ nem dúsgazdag szponzorok csekkeit lobogtatva tartotta meg ennyi éven át az ülését, hanem a tudásával, gyorsaságával.

2 évben, 2 GP2es fiatal bajnokot utasított simán maga mögé. Ez azért nem semmi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
tényleg elég nagy szarban vannak,ha egy orosz,vagy arab milliárdos nem száll be a csapatba,akkor hosszú évekig a mezõny végén fognak kullogni. pedig 13-14 éve még világbajnoki címért harcoltak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kit--Kat
Így van, most Minardisan kezdik az évet.... Szégyen...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mcmoha
En csiptem Barrichello-t ezert ez is kozrejatszik amikor azt mondom, hogy jobban jartak volna ha az iden meg megtartjak. Pontosan az o tapasztalatara lett volna szukseguk egy versenykepes auto kifejleszteseben.

kifli
mintha valami terminatorból megszökött robot lenne 😄
a.carkey
Trulli korunk Johnny Herbertje ...

A medve nem játék.

Dietrich

Master91
pedobear
Trulli fénykora is a Renault-nál volt
azután csak szenved, hogy onnan kirakták

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Master91
Gusztustalanság...
Totti5
"Érdekes spekulációk láttak napvilágot a Caterham F1 Team pilótafelállásának esetleges változásáról, ami egy újabb veterán versenyzõt érint, személy szerint Jarno Trullit.

Jarno Trulli ugyan érvényes szerzõdéssel rendelkezik a 2012-es idényre, ennek ellenére már nem az elsõ alkalom, hogy az olasz versenyzõ bizonytalan helyzetérõl cikkeznek. Legutóbbi hír, hogy Vitalij Petrov hét millió dollár ellenében kitúrhatja Trullit a helyérõl."

Na most már áljon meg a menet. Senna sikeresen kitütött pár tehetséget, erre itt a másik jómadár... Trulli és Kova egy sikeres csapatot épít, francnak kell oda befurakodni pénzel. Nyilván Trulli évei is meg vannak már számlálva, lehet a jövõ év lesz neki az utolsó, de nem egy Petrov kvalitású pilóta kell ennek a csapatnak.

Dietrich
na ja 😊

a.carkey
A baseballal próbálkoztak, aztán mi lett belõle? 😄

A medve nem játék.

pedobear
A Nürburgring bízik a 2013-as szerzõdésben

A pályát mûködtetõ társaság körülbelül 100 dolgozójának mondott fel

Totti5
Ez A sportkocsi.

RatBaG
McLaren F1 prototípus tesztelése közben

Per Aspera Ad Inferi.

szabii98
jaja :S

I met God. She's black

RatBaG
igen, szinte ugyanott találta el a falat, de ratzenbergert ráadásul nem is lassította megpördülés...

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
nem is egyszer...

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha
Igen.

szabii98
Zolderben halt meg 82ben 😊
Senna május 1-jén lesz 18 éve...

szerk.:
de ebben a kanyarban halt meg Ratzenberg, nem?

I met God. She's black

Master91
Ebbõl még ki szállt...
RatBaG
igen.

1980 Imola

Per Aspera Ad Inferi.

Ulvar
Idén Május 8. án lesz Gilles Villeneuve halálának 30. évfordulója ugye?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nightt
Altalaban ami szep, az gyors is, de ez nagyon nem szep <#zavart1>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

desigo
Mindegy az,hogy milyen csak haladjon dinamikusan...
Da szíííp😊

Firerock

A "csúnya" Ferrari elcsúfítója😄
Egy kis humor vele😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich
Birkacsello pedig mielött a ferkohoz igazolt nagy tehetségnek volt kikiáltva és mocorgott is benne valami. Inkább ezt feláldozta a népszerû ferka ülésért és 2. számúként. Lehet így sokkal több pénzt keresett mintha nem megy oda nem vitatom, de így eltékozolta a tehetségét szolga hû birkaként majd a cél elött 20 méterre behúzta a kéziféket mert ezt az utasítást kapta a boxból.

desigo
Már rég eljött az ideje.
Jöjjenek inkább a fiatalok.
Dietrich
az egy dolog mi a véleményed vagy minek hol a helye.
én csak erre reagáltam "Az olimpiának semmi köze a technikai sportokhoz tudtommal" mert ez így eben a formában butaság.
Speciel a teniszt én sem tartom olimpiai számnak, de mióta feloldották, hogy profik is szerepelhetnek olimpián nem leszek meglepõdve ha majd NFL is lesz olimpiai számként valamikor..

Ulvar
Egy autósportban nem kerék meg lánc van össz vissz. Hanem elektronika, motor, stb...kettõ közt ég és föld a különbség. Véleményem szerint NEM olimpiai sport és soha nem is szabadna annak lennie.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakkerman
na ja

pedobear
ifj. Piquet <#circling>

bakkerman
a mai F1 világában ne beszéljünk Barrichello kapcsán "ajándék" évekrõl,amikor olyan nulla pilóták kapnak üléseket a pénz miatt,mint B.Senna,Chandhok,Karthikeyan,D'Ambrosio stb...

pedobear
Így is elég sok ajándékévet kapott már...

egy 20 éves pályafutásra mindent lehet mondani csak azt nem, hogy uncsi. 6 csapatnál versenyzett, 11 gyõzelem, 14 pole, 68 dobogó nem rossz eredmény ez és még mielõtt a Ferrarihoz igazolt volna csodákat mûvelt a Jordannel és a Stewarttal...