182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#177219 Benetton 2x vb is az űrautóba volt ugye?
Mind érezzük a stílusod, nem kell erőltetned tovább.
-
-
simonl #177217 Schumi azért összerak(a)ta azt a ferrarit.
És ha jól emlékszem hamilton mercijének az alapjait is Schumi rakta le...
Hamilton csak beleült
-
ToxiMaxi #177216 Érdekes döntés, mert ebből nekem az jön le, hogy fontosabb nekik az egyéni, mint a csapat vb, holott a pénzt a csapat vb hozza nekik. Furcsa, de taktikailag ez is egy opció. -
#177215 Mekkora szánalom egy csapat. :D -
#177214 Ő is lehet, de úgy hogy útáltam mikor ment a cípőfüzőjét nem kötheti be a sir... most is látszik nyomás alatt mit teljesít :D
De a legalja hogy már hátra küldik a kutyulit kamu büntetéssel hogy kicsapja Maxot :D Ennyire tele a gatya a nagy 7x-es lovagnál? :D :D :D :D :D
Ez szánalmas lol
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2021.09.26. 10:05:06 -
#177213 Az a Schumi, nem ... , :D -
#177212 Mondjuk szerintem Hamilton már bármit tehet, akkor is egy nagy nulla marad sokak szemében. Alig várom, hogy visszavonuljon a picsába, aztán menjen el függönyökkel bohóckodni. -
pr3cious #177211 Ez a komment már az ilyen átlag F1 Facebook-os oldal komment szekciót idézi ami nagyon nem idevaló... Nem azt írod ami a pályán történik de még köszönőviszonyba sincs. A felsorolt 3 pilóta közül pedig egyikben sincs akkora alázat, hogy szabadidejében is gyakoroljon. Massát simán verte Alonso, Max feladná a leckét még Alonsonak is. Ostoba dolgot írtál. -
#177210 ez kurvajó! :D :D -
ToxiMaxi #177209 Azért az beszédes, hogy Gasly, Albon és most Perez se tudta hozni a szintjét. Szerintem, amit most nyom az a régi F1-et idézi, nekem a pollkorrektség a finomkodás nem tetszik legyenek kemények, merjenek kockázatot vállalni és ha ütköznek, na bumm. Nagyon elpuhult az F1 az utóbbi időben. Lehet utálni nincs azzal semmi gond, de színesíti a sportot az biztos és kellenek az ilyenek (mármint színesítő egyéniségek). Leclerc tehetséges pilóta viszon színtelen-szagtalan számomra. Norris jó arc, nagyon csíptem a Norris-Sainz párost. -
Stockbauer33 #177208 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amit nemlátok Verst-nél azt látom Lecl és Norris-ál.Nagyon remélem hogy felspanolják Norris-t arra a szintre h igen nemsokára te mész a vb címért és be is huzza.Ha nem szopatná agyon magát a ferrari már Lecl lenne a pontverseny elején.Alonso mikor jó autót kapott körbehugyozta Schumit.Ami addig nemnagyon sikerült (Hakkinen) senkinek.Na az ilyen kiemelkedő teljesítményt nemlátom. -
#177207 -
ToxiMaxi #177206 Ha nincs antihős, akkor nincs ki ellen drukkolni :) -
#177205 Szerintem is a mezőny előtt évekig autókázni egy űrhajóban az az igazi megsüvegelendő teljesítmény :D -
simonl #177204 Kinek a Vatikán, kinek az FIA, tudod.....
Apropó, a feleségem kérdezi: még nem zártak ki senkit, hogy mégiscsak hamiltoné legyen a pole? -
#177203 hopika! hogy fog fájni az a nyak...
https://streamja.com/AKZLn -
#177202 Beakadt a függönybe a lába...
-
Stockbauer33 #177201 Hamilton már bármit megtehet.Megáll holnap a célegyenesbe kiszáll és odaszarik akkor is ott marad a 7vb cím.Verst amit az elmúlt évekbe csinált az vmi katasztrofa volt. / CrashMax / De komolyan.Megnem erősített forrásból már össze akarták hívni a vatikánt hogy 10-15 ördögűző kezelésbe vegye.Lekellett szedálni azt a holland [email protected]án bezárhatták volna mint hanibál lecter-t.Tisztán látszik hogy mentális kondicionálásra szorul. Ennyi. Nálam Nagyon Nagyon nagy jóindulattal Massa Button Rosberg mögött kullog
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2021.09.25. 17:28:52 -
#177200 Az ilyen lutri esős eseményeket sose értékeltem igazi teljesítményként, inkább csak érdekesség ... -
#177199 Azért azt látni kell, hogy a williams a mezőny végére való ,a Ferka meg jo esély az celső harmad hátulja... Egyedül a McLarennek van tempója, de félek ide kevés lesz ... szerintem Hamilton behúzza.. Vagy elrontja :)
-
#177198 Na mi volt az időmérőn, vagy fordított rajtraccsal indulnak holnap -
kurcsipista #177197 Az éven még nem hibázott.Függönyös hányszor? -
#177196 -
#177195 Végül csak lett, nem is akármilyen -
Stockbauer33 #177194 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még mindig ő a crashmax csak raktak alá egy bajnokesélyes autót
-
#177193 Van ez így :))
Ahogy nézem nem igen lesz itt ma időmérő ..... -
#177192 Így szokott megállni. ÉS? :D -
#177191 -
#177190 a mai program
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2021.09.25. 09:59:24 -
#177189 Bar ahogy most olvastam olyan ido van most ott , sok minden nem lesz ma megrendezve .... -
#177188 Minek, holnap úgy is összeakad megint valakivel VER.... :) Közepén már nehéz lesz előznie, és ő azt sose tudja se elengedni se mogoldani ... Erre raknék egy ksiebb összeget... :) -
#177187 Pereznek illene lenne már villantania valamit.
Legalább beérni a harmadik helyre,aztán felöklelni Hamiltont a rajtnál... -
#177186 Meglépte a Red Bull a hetek óta levegőben lógó motorcserét Max Verstappennél
Még mindig szánalmas,hogy a Merci által lezúzott autó miatt hátrányba kerülnek! -
#177185 -
#177184 -
#177183 Legalább lesz pénze javíttatani a 30 millás BMW-jét, nem kell sírva koldulnia yt videóban. :D Annyira irritáló szegény gyerek. -
#177182 Egyáltalán nem! Én nagyon drukkolok neki, hogy ne ragadjon be még 2-3 évre abba a fostalicskába és tűnjön el a süllyesztőben, hanem kapjon lehetőséget csak egy fokkal jobb technikában, mint a mostani, mint ahogy annak is, hogy az idei szezon további részében és jövőre főleg kicsit javuljon a viszony közte meg Nikoletta között,
Ez csak a személyes véleményem, hogy "Schumacher fiának" a menesztésével sokkal óvatosabbak, a névnek szerintem bizony van pénzben mérhető PR-értéke, amit nem feltétlen akarnak elveszteni, ha egy Gipsz jakab vezetne náluk Mick helyett és akasztotta volna össze a bajszát a főszponzor fiával, szinte biztos, hogy jövőre nem kapott volna ülést. A Haasnál biztos nem. -
Stockbauer33 #177181 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#177180 Ja mert az ide év után úgy gondolod a család neve miatt van helye az F1be?