FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.15. 21:06:20
Isten nem bottal, hanem VMware.
Az Aston Martinnak már régóta van rá megoldása
másnak se megy a válasz, a spoiler kibontás, a BBCODE-ok? Tudom, Vivaldi meg ki tudja milyen egzotikus böngészőben esetleg, de a sztenderd böngészők közül se Edge, se Firefox/Waterfox, se Chrome, se Exploder nem hajlandó...
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.15. 19:20:15
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A rajzpozíciót szerinted dobni akarja előlről bárki is?
Főleg a Merci akik bebizonyították ha idén ha nem tudnak előlről indulni akkor bukta a versenyük.
!Forza Ferrari!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Benne van ebben az évben még szerintem az extrém szoros befutó, a Merci/Hamilton szerintem "fel fog támadni" hazai pályán, a nyári szünet után pedig rendesen be is fog indulni a gőzhenger.
<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.11. 18:29:31
„Semmi baj nem volt Hamiltonnal, inkább a csapattal voltak nézeteltérések – idézte a Marca. – Volt néhány dolog, amiről
a versenyre úgy mentünk ki, hogy megvolt a véleményünk a csapatról, de egymást mindig tiszteltük a pályán. Keményen küzdöttünk, de tiszteletteljesen.”
Alonso már megbékélt Hamiltonnal, de a Mercedes-főnök ma is haragszik rá
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Szép lesz a hétvége , gondolom milyen jó lesz majd ha ezekkel a pontokkal lesz valaki VB szezon közben változtatni a pontok elosztásával és a verseny lebonyolitásában.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
H dumalnak össze-vissza azt nem vitatom... Csak erdekessegkepp irtam
..hát persze hogy azért kérték a vizsgálatot hogy büntessenek, mert mi másért?!
Utána pedig persze hogy lehet nyomni a dumát a médiába..
..ha valóban szerintük nem ért büntetést, akkor az a legegyszerűbb hogy rábízzák az FIA-ra hogy büntetik vagy sem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ettől függetlenül viszont a skyon mikor Hornert kérdezték, akkor azt mondta h szerinte nem fog büntetést kapni Norris, mert ez Hard racing és versenybalaeset... Aztán egy 10 perccel később megszuletett a döntés h Norris 5 mp...
Persze nyilván neki amúgy nem volt érdeke h Norris buntit kapjon hisz a Mercik előtt volt😊
Ez a "nem fejlesztjük az idei autót, már a '22-esre gyúrunk" szerintem részben altatás,úgy hangzik helyesen, hogy "Eredetileg nem akartuk már az idei autót fejleszteni, de most kénytelenek leszünk" <#idiota>#idiota> meg talán túlbecsülték, mennyi előnyt jelentett a flexi szárny a RB-nek és váratlanul érte őket, hogy nem úgy lett mégsem.
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.06. 21:27:32
bővebben: olyan sokat vesztenek a gyors kanyarokban és az egyenesekben (+szinte semmi fejlesztés nem jön az autóra,Verstappennél most volt új első szárny+bargeboard átalakítás),hogy gyakorlatilag eldőlt az idei bajnokság,amennyiben nem kezd el sorra elfüstölni a honda erőforrása vagy nem találnak valamilyen "varázsbeállítást" a Mercinél.
Max az utolsó versenyen Bottas előtt 40 mp-el végzett volna ha nem áll ki a hajrában cserélni (és bőven spórolt is)-szóval körönként úgy 7-8 tized a tempóelőnye.plusz ugye egyszer bukott 25 pontot...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.06. 20:12:17
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.06. 19:57:58
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Tényleg, sprintfutamban gondolom nem lesz kötelező gumit cserélni?
PEREZ szerint nem fért bele egyik se...
Ergo, ha nem eshet baja senkinek akkor nincs bunti, ,ha egy kicsit is benne van , hogy baleset lesz belöle akkor bunti.
Mint a himestojások.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.07.05. 21:11:03
Nevetséges és dedós az egész, nincs egy egészséges versenyzés a pályán, minden egyes izgalmasabb csatát buntetnek, az egész futam azért megy át vonatozásba meg boxban való taktikázásra, mert ha nem tudják ugy megelözni egymást, hogy már az egyenes közepén kikerülje a DRS-el akkor nagy esélyel ugy is bunti jár érte vagy törik a kocsi
Nagyon remélem, hogy jövőre a szabályok miatt talán közelebb kerül a mezőny, már csak a pénz limit miatt is ami ugye már befolyásolta az új autók kifejlesztését is.
Na meg kíváncsi leszek mennyire jön be a terv mi szerint tisztább levegő lesz az autók mögött és végre lehet szélárnyékot használni rendesen.
Bár igazából az egész produkciót szerintem csak egy teljesen új gumi formula mentené meg.
Szánalom, hogy az időmérőhöz képest egy 1 perces pályán 5-6 mp-el lassabbak mint időmérőn.
Milyen látványt várnak a szervezők?
Legyen 3 fajta gumi, az egyik bírjon 20 kört a másik 35-öt a harmadik meg 45-öt, most csak kb-ra írom 😄
De akkor ezek a gumik taposhatók lennének ezekben az intervallumokban, határon kéne vezetni az autókat.
na mindegy, szép álom! 😊
!Forza Ferrari!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.07.05. 08:57:10
Kimi-t ne is említsük 😄
!Forza Ferrari!
a gond csak azzal van h ha aszfaltozott bukótér van , akkor ez a szabály mintha nem létezne és rendre figyelmen kívül hagyják ezt a szabályt a bírák...sőt még a támadó felet büntetik és visszaadatják a poziciót...
A Formula 1 oldalán ott vannak a régi versenyek eredményei is, most félretettem a lustaságomat, és rálestem a régi eredményekre, te is megteheted.
Nem másolgatok be ide minden eredményt, a lényeg, hogy rendszeresen 3-4-5 autó végzett körön belül, a fél mezőny rendre kiesett, a McLaren nem egyszer, hanem többször megcsinálta a teljes mezőny lekörözést és kettős győzelmet, 87-ben egyszer, 88-ban 2-szer, 89-ben is, 91-ben egyszer. 87-ben a Williams is megcsinálta ezt kétszer és egyszer a Ferrari is.
Más világ volt akkoriban, nem volt ennyire kifinomult és megbízható a technika, lehetetlen volt ilyen mostani Merci szerű dominanciát kialakítani, de azért a Williams és a McLaren egymást váltva rendszeresen bucira verte a mezőny többi részét abban az időszakban.
Óvatosnak kell lenni a régen minden jobb volt hozzászólásokkal, mert könnyen lyukra fut vele az ember.
Norris kérdés: én is szeretem a kemény versenyzést, de a büntetés jogos volt. Perez tisztán mellette volt, kellett volna hagyni egy autónyi helyet.
IXEMGaboval értekegyet, ha van anynira faszagyerek, hogy kavicson is befejezi a manüvert és nem veszi el akkor tegye ha nem akkor vegye el elötte a gázt soroljon vissza és várja a következő alkalmat.
nem elég hogy ott a DRS meg még szabadon engedje is el védekezés nélkül?
Mi ebben a versenyzés akkor, ha 1mp belül van valaki akkor mindenképp megelözi a DRS-el , minek megy bele rázós manóverbe .
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.