182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#177259 Sztem nem volt rossza Ham rajtja, csak rossz helyen próbált előre menni, és el kellett vennie. -
pr3cious #177258 És be is jött!!! ha Schumacherről olvasol ott is ott van az apóbetűs rész. De szvsz a két fazon nincs is egy kategóriában Schumi javára, sem emberileg, sem mint sportoló, sehogy.
Az előbbinél mindenképp elismerendő a Sport iránti alázat, ha ránézel nem egy útszéli magamutogató a semmire verem hülyegyerek látszatát kelti hanem egy pontos és kimért személyét, mondjuk pont olyanét amit egy sportolótól elvárhat az ember. -
#177257 Bottas-nak problémái voltak az új motorjával, meg is utaztatták a gyárba... ha taktikai okból küldik hátra akkor nagyobb ellenállást kellett volna kifejtenie Verstappen-nek hisz ez lett volna az értelme. Nincs értelme dacról beszélni amikor így is csak köszönhet a Mercedes-nek. -
ToxiMaxi #177256 Bottas miért is került hátra? Tehát az RB rossz ha megcseréli a csapattársakat, de ha a Merci hátraküldi Bottast az rendben van?
Hamiltonnak is mázlija volt, hogy a hétvégén esett kelt és mégis be tudta gurítani a győzelmet, pedig berakta a pitwallba a kocsit, aztán seggel a falba, csinált egy borzalmas rajtot, esőben csúszkált és kint akart maradni, de aztán szerencséjére a csapat csak rábeszélte, hogy jöjjön ki pedig ő nem akart.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2021.09.26. 17:58:54 -
#177255 :)))
Hirtelen időutazói élményem volt. Schumacher időszakban voltak ilyen jóslások.. -
#177254 Nem könnyen jött össze, de megvan. Remélem a következő szezonban is tudja gyarapítani! -
pr3cious #177253 "Ez lesz beírva a könyvekbe" Az internet korát éljük ahol HD-ben már elérhető minden, szóval még ez az egymondatos állítása is megbukik. Pontosan tudni fogják hogyan ünnepelt miután kilökte Verstappen-t , ez már rég nem a 10-20 évvel ezelőtti szint. Pontosan tudni fogják mekkora előnye volt az autó által, mennyire tolta a FIA, mennyivel jobb pilóták voltak nála a mezőnyben, mi volt az emberek többségének a véleménye róla. -
ToxiMaxi #177252 Ennyire azért nem kell utálni egyik oldalt sem. Szerintem is a sport nagyjai között a helye, mert a tehetsége megvan hozzá és a szerencséje is, hogy jó helyen jó időben legyen. Az is tény, hogy ezzel a Mercivel sokan behúztak volna vb-ket, képzeljük el, hogy Vettel ide igazol valami fura oknál fogva és Hamilton megy a Ferrariba, akkor most Vettel egy gigarekorder lenne (ha Rosberg nem veri meg), de a nagyok közül szinte bárkit említhetnék, még Bottas is nyert volna vb-ket, nem annyit mint Hamilton de nyert volna, ha rá épül a csapat. Szóval egy technikai sportban nem meglepő, de a technika a legfontosabb faktor, mert a mezőny fele képes egy domináns autóval vb lenni.
Az viszont a többi csapat számára szégyen, hogy ilyen fölénybe került a Merci. De ez az év sem veszett még el, RB remélhetőleg végig versenyben lesz, de ahhoz nagyon kell Perez. -
#177251 ??
Szárazon majdnem sikerült annyira elcseszni Perez kerékcseréjét hogy Max mögé jöjjön vissza. Esőben aztán sikerült.
Max-nak mázlija volt az esővel, szárazon még az is kinézett hogy utolérjék, előre menekülni semmi esélye nem volt a 7. helyről. Bottas katasztrofális volt, gyakorlatilag elengedte Verstappen-t. Még annyi ellenállás sem volt mint egy sima pozícióharban, nemhogy bármilyen módon segített volna -
#177250 Erre mondom én, hogy egy szint felett már nem megyek egy szint alá.. Nekem anyám nem ezt tanította ! :D :D :D szeva !
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.09.26. 17:49:24 -
ToxiMaxi #177249 Ric nem volt az. -
ToxiMaxi #177248 Érdekes módon a legtöbb esetben működik... fura dolgok ezek... -
pr3cious #177247 Komolyan ki a bánatos tyúkf@szt érdekel? felőlem akár 20x ennyit is szerezhet akkor is mindenki még ő maga is tudja hogy egy kamu megcsinált személy akinél sokkal tehetségesebbek is vannak. A semmire verni ez az újkori F1 mentalitása és az agymosott személyek mint pl te is egyre jobban átveszik, bocs de nem hatott meg.
100 kamu győzelem az 100 kamu győzelem!
Hiteltelen ember egy hiteltelen sportban, jó cumizást hozzá.
Szárnyalás után zuhannak sokan a padlóra. -
#177246 A Redbull 2-esben mindenki harmatgyenge ... -
ToxiMaxi #177245 Izgalmas verseny volt. Sajnáltam Norris-t, meg Alonsot, de az vígasztal, hogy meglett Maxnak a P2. Rég izgultam ennyit az utolsó körökben. -
ToxiMaxi #177244 Ez történik akkor, ha demotiválod értelmetlenül az egyik pilótádat a kedvenc pályáján úgy, hogy jövőre már nem nálad versenyez. Egyébként Bottasnál sokkal gyengébb Perez, akinek a mai teljesítménye annyira harmatos volt, hogy a mezőnyből kb. bárkit oda lehetne ültetni a helyére... Korai volt az a szerződéshosszabbítás. -
#177243 Na, hát ez mi volt.. elengedés :)))
-
Stockbauer33 #177242 -
#177241 Dehogy azonnal, többet be se ülhetne az autóba
... mondjuk ha Toton múlna valszeg így is történne :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.09.26. 16:18:28 -
#177240 100 győzelem az 100 győzelem !
-
#177239 Már kirugták. Azért csinálta ezt. -
Stockbauer33 #177238 Csak ez számít.Ez lesz beirva a könyvekbe te nagyon penge
-
#177237 Bottast viszont azonnal kirúgnám a csapatból !!! Ahogy simáne elengedte Max-ot... háát ..szégyen... Hamilton tempójának közelében sincs, szóval ez a dolga,egy szava se lehet, hogy berakták ketteskének ... -
pr3cious #177236 És az ilyen bicskanyitogató megjegyzésre hogy Crashstappen mennyire releváns kijelentés most ez, hogy jött ez ide? -
#177235 miért kellett motort cserélni neki? már nem emlékszem -
#177234 Jó ,azért vagy 5 helyet ajándékba kapott ;) -
#177233 Norris :( miért hagyta neki a csapat, hogy ő döntsön? Ham is megmondta, hogy enyhült az eső, mégis kiszólították boxba. Norrisnak is meg kellett volna mondani a boxból, hogy bocsi, de az időjárási radart mi látjuk, nem te, gyerekiazonnal. -
pr3cious #177232 Utolsó helyekről hányadik is lett kiesés nélkül egy esős versenyen? na hányadik? Ostoba dolgot írtál.
#177211 -
#177231 Hát ez megint rohadt igazságtalan eső volt :) Max , Bottas túl jó helyen végzett,Alonso meg rosszabb helyen mint ahogy ment . Megnéztem volna szívesen megtudja-e előzni Hamilton Norrist .... Szvsz ,meg . -
#177230 -
simonl #177229 Vajon megköszöni az FIA nak is? -
Stockbauer33 #177228 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!100
Sainz
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2021.09.26. 15:36:55 -
#177227 bottasból kiölték a maradék küzdőszellemet is, hozza a szintet... -
#177226 Nyugi , ne fuss lyukra...Csak szar a billentyűzetem ! >) -
ToxiMaxi #177225 Mi ez a nagy Schumizás, hogy még a nevét se tudod nagybetűvel leírni? Hamiltonnak több űrautója volt, mint Schuminak. Én egyiket se bírtam, mégis megtisztelem őket annyival, hogy egyrészt nem fikázom agyatlanul, másrészt leírom nagybetűvel a nevüket. Legalább az anyanyelvedre legyél annyira igényes, hogy betartod azt a pár szabályt (az én helyesírásom is messze van a tökéletestől, de azért ennyire nem vagyok igénytelen), ami egyértelmű. -
#177224 jesszus milyen érdekes, hogy motor cseréltek Bottinál :D :D -
#177223 Mint schumi... ez ilyen... ;9) -
ToxiMaxi #177222 Űrautó nem kell ahhoz, hogy versenyben legyen... Az ahhoz kell, hogy 10 versenyt nyerjen a 14-ből és versenyekkel a vége előtt végig dominálva vb legyen. -
#177221 Hamiltonm is nyert szorosan VB-t... És de , ilyen sorozatos vb elsőséghez űrautó kell, ez tuti.. Schuminak is, Hamiltonnak Max -nak is kell hogy versenyben legyen. Ezért autódport.. Én kifejezetten utáltam mikor Schumi már féltávon vb volt .... -
#177220 ezt már Palik is megmondta: mindenki arra emlékszik,ki lett a vb és mivel,jó példa erre 1999 amikor Mika nyert a McLarennel de a konstruktőrit a Ferrari zsebelte be.
eközben Lewis a csapatrádión: a pitwall nem hagyott elég helyet,man!