182115
  • vinc3nt
    Egyszerűen az van hogy a RedBull hozza azt a dominanciát amit a Ferraritól láttunk itt jópár éve és maximálisan igaza van tottinak hogy az ilyen VB-t csak bemákolni lehet ilyen téren meg jobb is hogy most nem nyert Alonso.

Minden tiszteletem Alonsoé amit lehetett megtett és remélem hogy jövőre a Ferrari sem felejt el kocsit csinálni.
  • bardocz
    Hamilton hiába kiegyensúlyozott hosszútávon, ha a csapat elkúrja neki.
  • Master91
    Kíváncsi leszek mit mond majd az interjúba :D
  • paj01
    Váá mekkora futam volt ez:D Raikkönen bevásárolt:D ez mekkora mém lesz:D Látom már képzeletben a McDrive-os táblát a kis szervíz út mellett:D:D
    Azért Vettel 2.jára is feljött uccsó helyről...
  • vass17
    Addig sem a Ferrarival volt könnyű első lenni, hanem a Mclarennel...
    Hamilton viszont egy körön nagyon gyors, de hosszú távon nem igazán tud kiegyensúlyozott lenni, Button meg egy időben eltűnt, amit szerintem még ő se tudna megindokolni.
  • Master91
    Olasz nagydíj
  • lac coo
    Teljesítményben, tudásban, mentális felkészültségben érettségben mindenképpen Alonso a nyertes, ezen kár vitatkozni.
  • Norbi1990
  • nearo
    Olaszországban is megállt a generátora, csak mivel teljesítette a verseny 90%-át, azért besorolták 22.-nek. LINK
  • kifli
    Csak a te kedvedért megnéztem, és 1x esett ki a hivatalos oldal szerint is. LINK
  • pedobear
    Mi az hogy nem idevaló. akkor hova?

F1 élőbe tv-be leadták, akkor hol máshol lenne a helye?
  • RelakS
    "Annak a videónak semmi helye itt."

Azért egy gugli translate után jót vidultam rajta : }
  • G_ArchAngel #132452
    Alonso az ev elso feleben a 10 versenybol 6-szor vegzett Vettel elott. Nem hiszem, hogy Vettel hibaja lenne, hogy a Red Bull gardaja fejlesztett, mig a Ferrari nem.
    A nyari szunetig miert nem mondogattatok, hogy konnyu elsonek lenni ezzel a Ferrarival?
  • Dietrich
    Ferrari technical director Pat Fry says it appears they were yellow and red slippery track flags and not yellows.
  • kifli
    Az a baj, hogy nem ebből a mai egy darab futamból áll az idény, ahol Alonso semmi teljesítményt mutatott, és a 8. helyről a másodikon zárta a futamot. Nyilván ebben sok köszönet van Massa felé is. De az időmérőből, azért nem volt valószínűsíthető, hogy mindkét Ferrari ottlesz a dobogón.
  • vass17
    Annak a videónak semmi helye itt.

Ha már Massa-nál tartunk, el kell ismerni, hogy mióta magára talált igen jól szerepel. Abban az évben pedig nem véletlenül volt ott ahol, még mindig emlékszem arra, hogy a Hungaroringen az első helyen állt meg az autója, amivel simán vb lett volna...
    Jövőre pedig továbbra is hajrá Ferrari!:)
  • Master91
    bele olvastam f1-live os kommentekbe, kegyetlen mi megy ott :D

Schumi 7x Világbajnokként 7-es autóval a 7.
  • Wlanseraf
    Jó futam volt egyébként de az sokat elmond hogy alfonsonak drukkoltam akit utálok:D Vettelt nem utálom csak unalmas az ufócarban...
  • Santata
    Grosjean 20 futamból 2szer végzett Kimi előtt (abból az egyik, az a verseny, amelyen Kimi nem szerzett pontot).
  • Wlanseraf
    Legalább a divat drukkerek örülnek ma:)

Kimi volt a sztár megint ma:DDDDD
  • vinc3nt
    végre valaki megfogalmazta a lényeget
  • nearo
    Vettel is kétszer esett ki.
  • Master91
    Annak nem örülnék, képeket és videókat itt mindig beraknak a futám utáni életről, amit nem látunk, mert M1-en hülye szőkét kell nézni hogy pislog, netem meg szenved most a Streamel :/
  • FeikG
    Na látom a pisiseknél végleg kiborúlt a bili!
    Nyugodjatok meg Vettel vb és mérhetetlen igazságtalan lett volna,ha Alonso ezzel a mai semmi teljesítményével bemákol egy vb-t...
  • kifli
    Alonso mákolt volna? Ki ne találd már, idén úgy volt vb győzelem esélye, hogy összesen 2 alkalommal indult az első helyről, illetve ezen kívül még egyszer volt első soros, egy másodikkal. Azért mindezek ellenére így az utolsó futamig harcban lenni, minden csak nem mák.

Vettel alig tudta elverni, pedig volt 6 polja, és 2 második rajtkockája. Itt látszik, hogy mekkora volt a két autó közt a különbség idén. Ez a "skillből behúzta" 3 ponttal a vb-t?
    Mellé Alonsó 2x nem tudta befejezni a versenyt, Vetel csak egyszer.

Az első kör után nem hogy Alonso mákolta volna be, ha nyer, hanem Vetel mákolta be, hogy megnyerte idén a vb címet. Hatalmas szerencséje volt, hogy tovább tudott menni az autóval, mikor eltalálták jobb és bal oldalról is. Hamilton hozzá képest csak egy kis legyintést kapott, mégis fel kellett adnia a versenyt.
  • nearo
    Lehet be kéne zárni a topicot egy hétre amíg lenyugszanak a Vettel-haterek... van kiosztani pár figyelmeztetést -.-
  • vass17
    El lehetne már húzni a p.....

Egyébként gratulálok Vettelnek, nem neki szurkoltam, de el kell ismerni, hogy mindketten nagy túlélők, nem csak Alonso!
  • Master91
    Nincs benne a Top3-ban, még is HÁROMSZOROS vb. Teljes mértékben jó a hozzá szólásod minden szava.

#132427 -ban van egy lényeg, ide csapat kell....Vettel és a csapata rendkívüliek, nem fogadod el, így jártál.

10. végül a Caterham lett a konstruktőri bajnokságban.
  • vinc3nt
    Sztem nem kicsit túlértékeled Vettelt ez a RedBull erre az autóra hasonlít leginkább fölényben:

( designed by either Adrian Newey )
  • bakkerman
    grat a pöcsnek,pedig olyan jól indult a futam...na mind1,majd jövőre
  • Firerock
    Elég szánalmas a sorozatra nézve hogy egy versenyző ennyi vezetői hibával bajnok tud lenni,persze ehhez hozzájön az is hogy rájuk nem vonatkoznak a szabályok és hasonlók.
    Az a kérdés merül fel bennem hogy meddig nyerhet csak fettel? Mennyinél fog megállni a FIA? Gondolom 8 fölött hogy elmondhassák hogy ő mindenidők legnagyobb pilótája. Pedig a jelenlegi mezőnyben sincs benne a TOP3-ban...

Azért Gratulálok a Redbullnak,hangsúlyozom hogy a RedBullnak és nem Fettelnek...
  • pedobear
    akkor hova tartozik te okoska?
  • RatBaG #132429
    azért az sem semmi, hogy két akkora ütés után a hátsó kerekekre az a kocsi még így végigment a versenyen, bármi gond nélkül.
  • G_ArchAngel #132427
    Egyszer majd valaki felfogja, hogy ez elsosorban csapatsport. Ha szar a csapat, akkor senki nem tud VB lenni gyenge technikai hatterrel.

Esetleg csak Vettel tudta volna behozni az elso helyen ezt a Ferrarit az ev vegen.
  • COOLancs
    Alonsonak idén rengeteg mákja volt, meg a ezen a futamon is... Örülhet hogy végig életben maradt az esélye.
  • gercse
    Grat. a Rred Bullnak, jó kocsit raktak össze az utolsó pár futamra.
  • Digitman
    Edzésen lehet, de a futamon nem mindig.
  • contraste
    Ez Alonso miatt tűnik el szakaszokban a versenyen és nem végig! Mert ott nem nyomhatják fullon.
  • Totti5
    Ha valaki azt mondja hogy Vettel a boxbol rajtol 2 futammal ezelőtt és azt hogy a szezonzárón az első körben a mezőnnyel szembe állva kell összeszednie magát az első körben és hogy ezek ellenére VB lesz... háááát, nem biztos hogy elhiszem.

Zseniálisan ment ma is, maximálisan megérdemelten skillből behúzta. Alonso 10 futamon keresztül nem nyert... így nem lehet VBt nyerni, csak mákolni. Nem jött össze nekik.

Massa... kiválóan ment, ha ez a Massa ül jövőre be az új autóba, akkor egy remek idénye lehet.

S mint mondtam a épphogy esik és nem esik esős versenyek a legjobbak:)
  • Digitman
    Lehetne vitatkozni, de szerintem felesleges. Láttam az összes idei futamot, nem szükséges linkelni. A Red Bull pedig többször megállt az autó hibájából. Vettel is elszórt így pontokat saját hibáján kívül.