FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Firerock
Én is szurkoltam nekik,de most idehozták ezt a szerencsétlen,aki már több nála tehetségesebb pilótának is elrontotta a karrierjét...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
S nem azzal van a gondom, hogy Trulli helyett jön egy pénzeszsék, hanem ezt a idény elõtt pár héttel jelentik be, rúgják ki...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kovalainen-nek is volt par erdekesebb nyilatkozata, lehet o sem maradektalanul elegedett azzal, ami a malajoknal megy.

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
A ruhadt kurva életbe.... nem drukkolok a csapatnak tovább, menekülj onnan Kova! menjenek csõdbe, vonuljanak ki.

elméletileg, ha jól tudom Trulli kiválásával utoljára 41 éve nem volt olasz pilóta a Forma 1-ben...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jöhet az 5000 Ft😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Majd kapsz ezért valamelyik topicba egy + -t 😄
A Ferrarinal nincs rondabb. Pl. a Lotus nagyon jol megmentette a festessel, de a szerencsetlen olaszok meg a rajtszamot is a kiemelkedesre tettek, igy olyan, mint egy vonat.

b-type
Igazából ziccer volt, Petrov a piacon volt szerzõdés nélkül, és egyébként sztem sem annyira rossz, néha meglepett.
Szal van pénze, és biztosan hozza be az autót a célba...ennyi. Kova erõsebb volt Trulli-nál is...ezt láttam a versenyeken, most is elviszi a hátán a csapatot..
Ziccer volt, sztem én is megléptem volna...Trulli-t mindenképpen cseréltem volna.
Nagyon-nagyon kíváncsi leszek a Caterham-re,...személyes kedvencem lett csapatként 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

legalább Master91 bukta a fogadást ellenem <#hehe> sejtettem, hogy ilyesmi lesz és nem a Mclarenhez hasonló orrkúp lesz😄

Nightt
A Ferrarinak es a Mclarennek mas a kipuffogoja, ezzel nyerhetnek.
Egyebkent mas az elso felfuggesztesuk is, mint a tobbieknek. A lenyeg itt nem az orr kialakitasa lesz, hanem azok a dolgok, amiket takar a lemez...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Nightt
Szvsz ez a legrondabb kacsaorr... (no offens)

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

pedobear
érdekli-t akartam írni

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
Azt mondta Montezemolo: az idei Ferrari mindennél durvább, drasztikusabb lesz, mint eddig volt, az se érdeklõd õket ha ronda lesz

Erre az autók 90%-a ugyanolyan ronda, mint az idei Ferrari

Hogy a picsába fognak így VB-t nyerni?

legalább a kacsa orrok közül az egyik legszebb, ez az autó tavaly is a legszebb volt a szurkolók szerint! most így valószínûleg mindenkinek a Mclaren az elmegy kategória

desigo
Ritka ocsmány lett ez is...
Meglátjuk,hogy fog e gyorsulni.
Azt nem mondanam, hogy nincs penze, mert nagyon nepszeruek a neve alatt futo borok az egesz vilagon, csak nem hulye, hogy fizessen.

Mondjuk erdekes lett volna egy Jarno Wine - Caterham😊

Ulvar
Én se értem a lázadást. Trulli véleményem szerint is kiégett pilóta, semmi nagy dolgot nem mutatott fel az elmúlt években még a Toyotában se. A Reanultban egész jól szerepelt de akkor még fiatalnak számított.

Ráadásul pénze sincs, és kb. ugyanott lesz így a Caterham mintha Trulli maradt volna, annyi hogy több pénzük lesz egy kicsivel... Ez van...tegyék olcsóbbá a sportot és nem kellenek "fizetõs" pilóták...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ez meg emelkedik is, olyan, mint egy kecsege😊

LaszloLedzenyi
szerintem is Trulli kiégett már, nyugisabb sport kell neki, mondjuk egy Endurance vagy GT1, Fisico is jól elvan a GT be évek óta ahogy Mika Salo is és lehetne folytatni

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Nightt
Ha te lennel a csapat tulaja te nem a sokkal tobb penzt hozo pilotat valasztanad, akivel gyorsulhat az autotok? Nem mellesleg sztem jobb pilota Petrov Trullinal.

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Master91
De jò lenne szembõl egy kèp....
Peter1

Ide mit lehet írni?

Nightt
Szvsz ez eddig a legrondabb orr...

passatgt
felirat: Kurvasok pénzem van

a.carkey
OMG

A medve nem játék.

Peter1

Ide mit lehet írni?

Peter1
igen.

Ide mit lehet írni?

Totti5
Trulli repül? 😞

Peter1
Twitter:

Caterham F1 Team
We have a very important new member of the family: Vitaly Petrov has joined our Caterham F1 Team

Ide mit lehet írni?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szûcs Csabánál mindenképp jobb, jópofa

repvez
mondjuk azért arra kiváncsi lennék ha mindenki annyira nagyon titkolózik a másik csapat elöl akkor hogyan pattant ki ugyan az az elgondolás mindenhol az eszükböl hogy törést tegyenek az orrba és nem egyszerüen alacsonyabb legyen mint régen volt?

Érdekes modon mikor meg bejött ez a magas orr akkor nem volt leszabályozva az orr magassága és elöször talán a benettonon volt magas orr amivel Sumi ment.Akkor senki sem kiabálta meg oket hogy szabálytalan vagy veszélyes
Peppus
Jajj.. Remélem a McLaren használható lesz ezzel a hagyományos formával, mert mindenki ezt az új megoldást választotta 😞

Totti5
Ott a kroki.

Dietrich
és? ott is lesz idei évtõl több gyártó..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

passatgt
a hír, vagy az orra?😄

LeventeV
kacsa 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Master91
desigo
new Mercedes AMG Petronas W03 2012

pedobear
szerintem egy szar <#whatever> bocsi

bardocz
"F1 is majd 1x bevezeti ha számít neki a nézõ 😉"

Erre reagáltam. Azt sejtettem, hogy valami amcsi találmány.
LaszloLedzenyi
ez indycar haló nem f1

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

bardocz
-Te hozéármándó! Ha a telefonod egy F1-es verda felé tartod, elmondja ki ül benne!
-Úúú miguel, akkor megyünk a barcelona gp-re!

Bizonyára így fog történni. Meg a F1-es csapatok majd nagy mosollyal adják ki a telemetriát mindenféle jöttment parasztnak.
Dietrich
off

A Verizon új mobilalkalmazást indít útjára (iPhonera és iPadre egyaránt), amin keresztül hozzáférést biztosítanak a versenyautók telemetriai adataihoz, ill. lehetõséget biztosít a "röptében" információgyûjtésre: ha valaki a telefonját egy elõtte elszáguldó versenyautó felé tartja, azonnal hasznos információkhoz jut az autóról és versenyzõrõl is.

F1 is majd 1x bevezeti ha számít neki a nézõ 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ja látom vetted a lapot😊

tmp
Tegnap beszéltem hauggal azt mondta kacsacsõrös lesz

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Master91
Persze hogy nem lesz egyenes, lefele görbül<#idiota><#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nincs 5000 ft-om 😄