182115
  • Dietrich
    neki ugyanazt a sorsot szánta az élet mint anno Sumák/Frentzen kettősnek...csak itt most Vettel a másik..
  • paj01
    ...Senna azért az első körben megpróbált kibulizni magának egy ferrari ülést, csak nem sikerült a terv 100asra:D Vettel megúszta:)
    Amugy meg úgy birom, hogy ha valamilyen véletlen körülményeknek köszönhetően tűzközelbe kerül vmi "noname" pilóta akkor rögtön az a "jövő bajnoka":D
  • lac coo
    Én egy tisztességes szurkoló vagyok, és őszintén mondom, nagyon jó volt látni ahogy Alonso idén hajtott! Vettel a bajnok, gratula neki, nekem ettől még Alonso volt idén "AZ F1 PILÓTA " !
  • DasIsFuck
    azt meg versenybalesetnek hívják, többnyire az autóversenyeken ez is egy vele járó dolog.

persze egyszerűbb mindenféle banális kifogást keresgélni ahelyett, hogy elfogadnátok a kész tényt.
    fociban is a bírói tévedéseket szokás felhozni ahelyett, hogy azt mondjuk h itt meg itt hibáztunk.
    mert ugye ha egy csatár kihagy egy ajtó-ablak ziccert az sose számít annyira mint egy meg nem adott tizeneggyes(pedig azt még be is kell lőni!!)
  • kifli
    Van döntési lehetőségük, hogy kitől rendelnek. Illetve az alkatrészeket a csapat dolga átnézni futam előtt, hogy megérett-e egy cserére, avagy sem. Ha jól emlékszem a generátor hiba után valami olyasmit mondtak, hogy már rég le kellett volna cserélni igazából.
  • kifli
    Én pont nem hagyom figyelmen kívül, de ha a kocsival történik valami technikai zűr, az a csapat vagy a gyártó hibája. Ha átrepül fölötted egy autó, és totálra tör, azzal nem tudsz tényleg mit kezdeni.

• Norbi1990
    Miért?
    Utána Hamiltonnal egy tempót ment.
    Lehetőséget látott, és nem sikerült van ilyen. Ha nem csúszik meg lehet meglepetés győztes lenne.

Csak nincs ha.
  • matyi0323
    Csak rajta van szemüveg :D
    A legnagyobb figura, és a szememben a legnagyobb pilóta is. :))
    Jövőre remélem összejön neki a vb cím.
  • Kit--Kat
    Ha Alo megtorpedózza hátulról, akkor sem Alo tehetett volna róla, fasz az lett volna a szöveg, hogy kimi mit akart ott a féktávon, ha nincs esélye a VB-re... :D

Egyébként a nem túl pollkorrekt Domino is azt mondta, hogy Kimi nem tehetett róla.

Most az egész világ hibás azért, hogy nem nyert, Grosjen , Newey, Kimi, Button, Ferrari és még hosszan lehetne sorolni.
  • DasIsFuck
    most jut eszembe, hogy kovalainen vagy glock simán jobban megérdemelte volna mint az ilyen fettel meg alfonso meg gombocska,hamburgerke..
    végül is nem ők tehetnek arról, hogy ott voltak ahol nem?

nem is értem, hogy lehet egy technikai sportot úgy nézni, hogy figyelmen kívül hagyjuk a csapat és az alatta futó technikát ami kb 80%-ban befolyásolja az adott pilóta eredményeit...
  • a.carkey
    Kimi középen, mint egy vak. :D
  • mcmoha
    Itt elszorakozhatsz.:)
  • G_ArchAngel #132495
    Mindegy, Alonso meg majdnem kilokte Raikkonent. Ez a legkevesebb, hogy kiesett.
  • FeikG
    Nem ott vesztette el.Még Button előtt,az után esett szét.
  • vinc3nt
    és a beszállítót ki választja ki?
  • Norbi1990
    Majd meglátjuk :)
    Amikor előzött azt elég magabiztosan csinálta, kivéve a Hamiltonosat.
    Utána meg nem esett szét teljesen ami általában kieséshez vezet.
    De így is szép az a 5. hely.
    Di Restát az év végén lealázta rendesen :)
  • paj01
    lol ..amugy nem volt rossz a terv:D

https://maps.google.hu/maps?ie=UTF-8&q=interlagos&fb=1&gl=hu&hq=interlagos&cid=0,0,3457880540196939200&ei=OmeyUPuyL4vGswbi04DoBQ&ved=0CKsBEPwSMAU

nagyon komoly panorama nezetig lehet zoomolni:D
  • FeikG
    Roppant egyszerű!
    Mindig hibáznak teher alatt..
  • G_ArchAngel #132489
    Vettel es a Red Bull sem a csapat hibajabol vesztett pontokat, hanem az egyik beszallito miatt.
  • bardocz
    Ez engem is érdekelne, mintha a világbajnok nagyobbat hibázott volna a futam elején.
  • kifli
    Gondolom arról beszél, hogy alonso nem a saját, és nem is a kocsi hibájából esett ki. Ha a kocsi hibásodik meg, arról a csapat tehet valamilyen szinten.
  • G_ArchAngel #132484
    Mentalisan gyenge?
    Tamadott es megcsuszott. Ebbol neked hol jon le, hogy mentalisan gyenge, Dr. Csernus?
  • fifi
    azért a RBR helyében a poén kedvéért a 60. kör magasságában bemondtam volna, hogy Vettel kisfiam, szopóálarc van, mert kezd rakoncátlankodni a generátor... :D

• kifli
    Te emlékszl még mit írtál, és hogy én mire válaszoltam?

"A nyari szunetig miert nem mondogattatok, hogy konnyu elsonek lenni ezzel a Ferrarival?"

Erre adtam a választ, láthatod, Alonsonak nem volt könnyű dolga a nyári szünet előtt sem.
  • FeikG
    Pont ezért nem lesz belőle sem soha vb.
    Aki mentálisan ilyen gyenge,abból nem lesz top pilóta.
    Mint ahogy Perez,vagy Koba sem..sztem
  • DasIsFuck
    jó lenne ha olyan autóba menne, de sajna a sauberbe nem hiszem hogy sok lehetősége lesz.
  • DasIsFuck
    tudod technikai sportról beszélünk...ez van ez ilyen.
    meg vettelnél is volt ilyen okból kiesés úgy emlékszem.
  • nearo
    szerintem jégkrém lesz, de majd meglátjuk :D
  • G_ArchAngel #132477
    Rajtpoziciokert mennyi pont jart iden? Nekem ez kimaradt...
  • Kit--Kat
    Neki is volt olyan címe amit más érdemelt volna.
  • DasIsFuck
    hát ha nincs az a boxból rajtolás akkor ott hamarabb eldőlt volna a vb cím.
    szóval azért ahhoz is kellett mák, hogy az utolsó futamokon összejöjjön alonsonak a kedvező eredmény.

Alonso előtt ott volt a lehetőség de vettel végül is visszahozta a hátrányt szóval nem értem min megy itt a vita.
    +ebben az idénybe vettelre is rájárt a rúd szóval még azt sem lehet mondani, hogy mert megúszta mindenféle komoly probléma nélkül.
  • kifli
    Mert az év első felében sem volt top autó? :D
    Sorban a rajtozíciók Alonsonál:

12, 8, 9, 9, 2, 5, 3, 11, 1, 1, 6, 5, 10, 5, 6, 4, 6, 4, 5, 6, 7, 7

És Vettelnél:

6, 5, 11, 1, 7, 9, 1, 1, 4, 2, 3, 10, 5, 3, 1, 2, 1, 24, 1, 4

Tehát az év első felében sem volt kiemelkedően erős a Ferrari.
  • Norbi1990
    A verseny embere nálam Hülkenberg annak ellenére, hogy hibázgatott, és kiütötte Hamiltont, de legalább próbálkozott!

A jövő egyik világbajnoka lehet, ha megkapja a megfelelő autót.
  • G_ArchAngel #132472
    egyrol nem tehetnek...

a masik az, hogy Vettel sem ugy tervezte, hogy pontszerzo helyrol esik ki - Alonsorol meg csak nem is sejtjuk, hogy mennyi pontot vesztett, de Vettel egy futamgyozelmet.
  • COOLancs
    Amikor Schumi-Barichello 1-2 volt 8 éven keresztül akkor nem sírtak a Ferrari drukkerek itt az SG-n hogy jaj csak az autó miatt van a fölény... Hanyadik is lett idén Schumi?
  • Master91
    Majd rá fogják a Red bull űrautójára, kár velük vitatkozni :/
  • vinc3nt
    többek között 2kiesés miatt amiről egyáltalán nem tehetnek!
  • DasIsFuck
    44 pontos előnyt adtak le, hát ezek tudatába nem lehet ezt így kijelenteni..
  • Totti5
    Hamilton? amennyi futamot elbukott a csapata, baleset és a technika miatt... szerintem pont hogy nagyon összeszedett volt, de ez az év nem rajta múlott.
  • nearo
    KÖSZI!