FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lényeg, hogy hajlik az a szárny, az FIA pedig annyira balfasz, hogy nem tudja rendesen letesztelni, ennyi.
mint írtad a jelenlegi szabályok szellemének nem tesz eleget, ez igy van és szerintem ezért a többi csapat nem fog csendben maradni az ügyben.
!Forza Ferrari!
1 VETTEL 1:23.265 - 79 1:29.594
2 HULKENBERG 1:23.440 0.175 97 1:30.366
3 HAMILTON 1:23.590 0.325 114 1:28.346
4 RICCIARDO 1:23.618 0.353 76 1:30.510
5 ALONSO 1:24.100 0.835 75 1:26.776
6 SCHUMACHER 1:24.150 0.885 51 1:28.648
7 PEREZ 1:24.219 0.954 66 1:27.881
8 SENNA 1:25.711 2.446 97 1:27.486
9 KOVALAINEN 1:26.035 2.770 31 1:27.957
10 GROSJEAN 1:26.809 3.544 7 1:26.809
11 PIC 1:28.026 4.761 121 1:29.033
I met God. She's black
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
(tudom má kétnapos, de most jutottam odáig, hogy szétnézzek a különbözõ f1-es oldalakon...)
A terhelési teszten átment... nincs mirõl beszélni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nem igaz, hogy nem tudják kiszûrni, vagy bevágni a kocsit egy légcsatornába aztán ráküldeni a levegõt 300 al.
mert ugye súlyra nem hajlik le a szárny a teszteknél.
!Forza Ferrari!
Mintha a FIA emberei is a tvben nézné a futamokat és a fórum kommentekbõl értesülnének a problémákra xD
hihetetlen
ez röhely amúgy az FIA részérõl, hogy nem tudják rendesen kiszûrni az ilyet.
világosan meg van határozva hogy nem lehet flexibilis elem.
rossz ránézni a teszten készült képekre
!Forza Ferrari!
KoЯn
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
"Ejjel 23 fok volt, de delre felmelegedett kellemes 18-ra. Minuszban"
Ezutan befejeztek.
http://gaborszantai.co.uk/
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Reports of polar bears setting up home on turn 4 are being investigated"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
thx
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
csak legyenek Rosbergék eredményesek a pályán is vele😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Persze ehhez a változó szelepvezérlést is át kellett szabályozni.
Ez az egy hetvege a Magyar Nagydij, ami a 14.00-as kezdes miatt szerintem nem kerul veszelybe.
http://gaborszantai.co.uk/
tényleg, azóta, hogy azokat számûzték, volt normális döntése az FIA-nak?
azt hiszem a 90-es évek legjobb száraz futama volt (sõt azt hiszem még félig esõs is volt)
kezdve Diniz borulásával, Coulthard, Hakkinen, Frentzen, Fisichella, Ralf Schumacher (aki defektet kapott) is vezette a futamot egyikük se tudott nyerni így lett Herbert a befutó xDD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1. pontszerzõ helye volt ez így módosíts😊
Elsõ futama Trullinak igen jól sikerült...
Elsõ dobogó
És elsõ gyõzelem, igaz arról nem találtam vidit, de a polejáról igen.
egyik legjobb idõmérõs köre
bírtam, hogy akkor hirtelen elkezdte nyalni Jensont, aztán rákövetkezõ évre leírta Lewis ellen, majd megint nem õt igazolta az élet amikor tavaly visszavágott neki.
Buttonnal kapcsolatban sorozatos tévedései voltak😊