182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
IXEMGabeo #132550 fura lesz a jövő év, márcsak 5 bajnok marad, Hamilton-Rosberg, Button-Perez páros, a Red Bull erős lesz, Williamsre és Maldonadora kív leszek, a Ferrari és a Lotus teljesítményére is (mert bennük van potenciál) és természetesen Hülkenberget is figyelni fogom a Sauberban -
#132549 biztos van egy sg-s nickje szerintem :D -
IXEMGabeo #132548 nem tudom miért mondják, hogy a Sauber rosszul áll anyagilag amikor Sauber úr pont tavaly erősítette meg a pénzügyi szekciót plusz az infrastruktúrát, ezért nem is fejlesztettek már a szezon hátralévő részében.
Sauber mindig is a fiatal tehetségeket részesítette előnyben ezért is ill. a mégtöbb anyagi forrás miatt is ültetik be Gutierrezt...részemről nem baj Kobát meg a Lotusba annak ellenére h hibázott a végén:) -
#132547 Allan McNish is "hozzánk" tartozik? Ő se ért hozzá mi?:) -
#132546 Jó év volt, jó futam. Jövőre se legyen rosszabb. -
#132545 én tudom...
annyira mindegy, mert azt FIA dönt és nem Ti. Ergo grat Vettelnek! Alfonzó meg így járt. Várom már 2014et! Jövőre meg Lotus fölény Kimivel az élen! -
#132544 szerintem ha szabálytalan lett volna, akkor Ferrari egyből szól Csárlinak, hogy ez mi volt, rá fél perccel a RB szól Vettelnek, hogy engedje vissza -
paj01 #132543 Hát igen...Kartekeyanon kivul ez mindenkire elmondhato kb:D Majd meglátjuk tovább tud e lépni erről a szinrtől. A Sauberrel nem lesz bajnok, de legalább kiderül más környezetben mit tud. -
#132542 Hát nem tudom mi a szabály, egyértelműen zöld alatt kezdett előzésbe és sárga alatt végzett a manőverrel .... Nem tudom ilyenkor mi van ... -
#132541 Vettel is így kezdte...
tehát ha olyan autóba kerülne elsőszámú pilótaként vagy legalább úgy mint a mclarennél volt button és hamilton akkor simán vb címért küzdhetne.
-
#132540 +el -
IXEMGabeo #132539 futamról annyit, hogy az év versenye volt Vettelt telibekapta Senna elég csúnyán mázli, hogy megúszta, de Alonsonak is 2 óriási hibája volt ahol régen kavicságy is, tehát neki se volt tiszta futama. Mindketten azért nagyot autóztak. Aki ma megérdemelte volna a győzelmet az Hülk. Nagyon szurkoltam neki, de végül hibázott. SC Button és az ő szemszögéből rosszkor jött.
Raikkonen hihetetlen:D nem is fűzök hozzá semmit mégtöbb rajongót szerzett:D, Massa dobogója és futambeli teljesítménye alapján megérdemelte a szerződéshosszabbítást a Ferrari 2. lett így.
Schumi pedig nem tudom a futam elején miért esett vissza, de így is szép a 8. hely, Rosberg balszerencsés volt:( -
#132537 Nem árulom abban az évben kik versenyetek, fedje számodra jótékony homály.
:D -
paj01 #132536 kapuzárási pánik:D -
#132535 Nem. -
#132533 Simán elengedte. Egyrészt honfitársa, neki drukkolt, másrészt lassú is volt és esélye nem lett volna, ha nekiáll kakaskodni. -
#132532 Ma mindent megpróbáltak Vettel ellen.Még a csapattársa is de még a saját csapata is szopatta.
Akár csak 2 éve,ma is megküzdött a vb-ért,ezért érdemli meg a 3.-at.
És az RBR-nek is át kellene gondolnia,mit kezd Webberrel jövőre. -
G_ArchAngel #132531 -
#132530 nem, aki ezt írta az nem ért angolul.
a zöld után további sárga következett és az alatt történt az előzés, itt a vid:
http://www.sportinglife.com/formula1/video/23481/8282348/mcnish-examines-vettel-controversy
4.perc körül -
#132529 2005-ben is ilyen nehezen viselte az igazságérzeted, hogy nem a legjobban teljesítő versenyző lett a bajnok? :/ -
#132528 Ez reál? -
#132527 Valóban tele volt törmelékkel pont az íven, elég szépen kerülgették .... -
G_ArchAngel #132526 -
#132525 Ez volt a nap legnagyobb pillanata.
Visítva nevettem -
#132523 Ha Vergne is, akkor valóban nem kap semmit, csak más értelemben. -
vinc3nt #132522 Miféle tény kell elfogdani? -
#132521 Alonso: Törmelék a pályán
Versenybírók: Ok, küldjük az SCt, és máris nincs 22 sec hátrányod ...
:) -
#132520 6. Vettel Red Bull-Renault + 9.453
7. Schumacher Mercedes + 11.900
8. Vergne Toro Rosso-Ferrari + 28.600
Vergne is, de nyilván nem kap semmit. -
#132519 Nem, mert SC volt ... -
paj01 #132518 Nem hiszem, hogy ebből lesz vmi...de ha igen akkor mondjuk kap egy 20sec büntetést...az is belefér még, mert úgy is csak Schumi előzné meg:) -
#132517 'Allan McNish kinagyította 4 videóbevágáson az aktuális Vettel-Kobayashi előzést, ami 2 sárga jelzést követően zöld zászló alatt történt...' -
#132516 "Mint tudjátok, felmerült a lehetősége annak, hogy Vettel sárga zászló alatt előzött. ezt azóta többen cáfolták, míg mások szerint úgy látszik, valóban ez történt. kérdéses tehát, hogy történt-e ilyen egyáltalán, illetve hogy lesz-e az ügynek bármiféle folytatása. nagy csavar lenne az kétségtelen."
F1 Hungary Facebook
Szerk.:
"The F1 Times @F1Times
Just to clear things up. Yes it was a yellow flag, not a red and yellow, but the FIA won't be taking any action" -
#132515 Áh. Ahhoz ő vagy az autója edzésen túl lassú. Sokkal gyorsabbak az új srácok, bár a reflexei még a régiek, de a Lotus nem VB címre esélyes csapat. -
#132514 Itt most ki előz kit ? :D -
paj01 #132513 zárójelesen mondva noname, mondjuk egy Alo, hoz Rai hoz képest..
És éppen ez az, míg nem kerül jó autóba addig úgy sem derül ki mire képes. Lehet, hogy a jövő másodhegedűs pilótája lesz vmlyik top csapatnál ennyi erővel:) -
#132512 ezt úgyis megmagyarázzák, hogy lekörözés stb..blabla :)) -
#132511 Aztán lett volna belőle ez:
18+ :) -
#132510 hopphopp... ezt úgy sem veszik észre futam után... -
#132509 Hülkenberg azért nem az a Noname..
Szerintem Hülkenberg egy kategória Vettellel csak nem ül olyan autóba ahonnan kitörhetne.
de egy massától vagy webbertől ferráriba vagy red bullba simán jobb teljesítményt nyújtana szerintem. -